2009 Nisan Anneleri

sanırım daha güseli alınacak:))

kısaca;
çiçekçim bence buluşma yeri fark etmez

deniz bıldırcın yumurtasınıda mı haşlıyorsunuz..,,,

aklıma gelmiyor daha neler vardıki...

heee...
demire geçmiş olsun..

cenk ve irfanada maşallah... ne güzel çıkmışlar öyle resimlerde....

esracım irfanın resmi benim facede var.. capitol buluşmasında..
yani oğlunu gizleyemedin..

hayırlıolsn mu deyim ne deyim bilemdim neden satıyosnz zcanm

aynen katılıyorumm benmde gögüsler yerinde var tabii hep 90 takarım küçük olmasını çok istemişimdrrr

Tuğba hayırlısı olsun,sizin oturduğunuz ev mi satılıyor,yoksa başka biri mi?
Eğer oturduğunuzsa taşınacaksınız dimi?

evet elıfcım bızım oturdugumuz ev satılıyor burayı satıp ev alıcaz burası 5.kattı ve asansor yoktu çok zorlanmaya baslamıstım ecemle cantalar falan ıı oldu yanı ama sımdıde ev bulma derdı var bakalım ınsallah guzel bır ev denk gelır sızınde aklınızda bulunsun belkı duyarsınız merkezde satıık ev falan

bizde eşimle konuşmuştuk geçen gün başka bir yerden bakalım falan diye ben dedim valla ben ağlarım ilk evimiz gerçekten iyisiyle kötüdüyle insan duygulanıyor haklısın bende çok üüzlürdüm
nerden alcaksınız bakıyomusunuz ev?

ayy ne güzel günlerdi yaaaaaaaaaa ye iç yat ohhh

yok anam bende meme yok da göbek çirkin ya

ehehhehe modifiye de yaptırmamız lazım kendimize

kız sende de göbek kaldımı ya

saçlarıma röfle yaptırcaktım son anda vazgeçtim öf

hayırlıolsn mu deyim ne deyim bilemdim neden satıyosnz zcanm

aynen katılıyorumm benmde gögüsler yerinde var tabii hep 90 takarım küçük olmasını çok istemişimdrrr

cnm aslında evım cok guzel ama 5.kat ve asansoru yok cocuk oluncada kucuk gelmeye basladı o yuzden sımdı daha buyuk bır ev alıcaz kısmetse

☞ Stork Isofixli Oto Koltuğu/Koltuk : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak

eşim dün bunu almış.. hani size 3 adet resim göndermiştim ya .. 249 olan buydu.. peşin 180 almış..
akşam arabaya kurduk.. sabahta biraz gezindik.. fena değil..

sadece yan yastıklar varya yukarı aşağıya çıkarken çırtlı .. olarak kullanılacak..

diğerleride pahalıydı..649 tl..
oğluma başka şeyler alırım paranın gerisiyle öyle değilmi..

yok cnm yarın kesınlesıcek ıns adam caymaz ınsanlara guven olmaz yınede yarın bı kaporayı getırsın haftasonu bakmaya baslıycaz evı yıne merkezden bakıcaz sultan bu arada sen nıye vazgectın sana rofle yakısır valla degısıklık lazım arada

sultaaaaaaan senin facebooktaki sarışın fotoğrafların vardı süperdi ya röfle yaptır çok güzel oluyosun bence ööle

HADı O ZAMAN GÜN BELıRLEYELıM HERKESE DE UYGUNSA ıSTıNYE PARK DA BULUŞALIMMMMM

ne kadar kalbalığız:)
Kızlaar haftaya buluŞma mı var ya avrupa yakasında buluŞsanız da bende gelebİlsem keŞkee
avrupda olcak bu kez gelirsen seviniriz.
bence de bu hafta bi buluşalım haftaya bi daha buluşuruz:) şirvan yanlış anlama şekerim havalar soğuyo da ondan dedim.
şirvana mı gidiyoz bi de?
en azından mahalleni biliyorum buluruz herhalde.

kız şirvaan cevap versene yahuuu istinye parkta buluşsak olaaaaarrr mıııııııı
ya hani forum istanbulda buluşçaktık. banane banane:)
valla bılemıcem ama doktorumuz bıze tam buğday ekmeği önerdi
bize de
aaa aldın mı? ne güzel. acelesi yok canım. gönderirsin bi ara.
canım biz playskool ilk arabam aldık ama pek kullandığmız söylenemez
bravo aliyecim tek tek alıntılı cavap yazmışsın ben yapamıyorum özürlümüyüm neyim bu konuda.
napıyım canım ya. başka türlü bişey yazamıyorum selenden. böyle okurken alıntı yapıyorum. biara da fırsat bulunca cevap yazıyorum. ama destan gibi oluyo:)

hayırlısı olsun canım.

bursasu
evet canım dogru hatırlamıssın benım 2.
yaaa o ılk adım arabası dımı oglundakı bende almak ıstıyorum ama hep ole pesınde gezmek gerekıyo dımı

evet şirvancım haşlıyoruz bıldırcın yumurtadınıda.çok küçük oluyor ama protein değeri yüksekmiş.

kız şirvan benim irfan benden habersiz kapitolemi gitmiş.vay fırlama arabayı kaçırmıştı geçende o zamandır kesin:)))hiç güleceğim yoktu be..

inş. beşevlere doğru gelsene :))

:1rolleyes:tamam yarın boyatıyorum heheh:)

kızlar ben sporada gidiyorum ya malum ama o iğrenç göbek peşimi bırakmadı spordaki hoca barış göbeğinle sev onuki çabuk gitsin dedi ne alem kadın yaw:))

müge teyzesi çokk teşekkür ederiz..

kanzdan bere takımı almış.. çok şeker... eldivenli eldivenli...

biz bu kış sıcak geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…