- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
slm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
hayırlıolsn mu deyim ne deyim bilemdim neden satıyosnz zcanmslm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
aynen katılıyorumm benmde gögüsler yerinde var tabii hep 90 takarım küçük olmasını çok istemişimdrrrKalça basen değil de bence en kilolu gösteren göğüsler,benim de göğüslerim daha küçük olsaydı,daha zayıf dururdum sanırım.Çok da aşırı değiller aslında,ama şu emzirme olayı abarttı tabi))
Tuğba hayırlısı olsun,sizin oturduğunuz ev mi satılıyor,yoksa başka biri mi?
Eğer oturduğunuzsa taşınacaksınız dimi?
bizde eşimle konuşmuştuk geçen gün başka bir yerden bakalım falan diye ben dedim valla ben ağlarım ilk evimiz gerçekten iyisiyle kötüdüyle insan duygulanıyor haklısın bende çok üüzlürdümevet cnm ya nasıl agladım anlatamam burda ıyı kotu gunlerımız gectı bırde ılk evımız ya ondanmıdır ama cok duygulandım balkonda ne aglamak annemde dıo sevınırsın sandım nıye aglıyosun ama ınsan kotu oluyo yıne yaaa(hem sevınc hem uzguntu ıkısı bır arada
ayy ne güzel günlerdi yaaaaaaaaaa ye iç yat ohhh
yok anam bende meme yok da göbek çirkin ya
ehehhehe modifiye de yaptırmamız lazım kendimize
hayırlıolsn mu deyim ne deyim bilemdim neden satıyosnz zcanm
aynen katılıyorumm benmde gögüsler yerinde var tabii hep 90 takarım küçük olmasını çok istemişimdrrr
bizde eşimle konuşmuştuk geçen gün başka bir yerden bakalım falan diye ben dedim valla ben ağlarım ilk evimiz gerçekten iyisiyle kötüdüyle insan duygulanıyor haklısın bende çok üüzlürdüm
nerden alcaksınız bakıyomusunuz ev?
kız sende de göbek kaldımı ya
saçlarıma röfle yaptırcaktım son anda vazgeçtim öf
avrupda olcak bu kez gelirsen seviniriz.Kızlaar haftaya buluŞma mı var ya avrupa yakasında buluŞsanız da bende gelebİlsem keŞkee
bence de bu hafta bi buluşalım haftaya bi daha buluşuruz:) şirvan yanlış anlama şekerim havalar soğuyo da ondan dedim.şirvan haftayada müsait olmaya çalışırım ama haftasonu yılbaşı haftası oluyor tatile gidenler var mı bilmiyorum ben evdeyimde:)).....senin eve gelincede bizim burdan kimler gidecek onlara bağlı...
bende eline herşeyi veriyorum üzellikle sofrada biz yerken ona ekmek veriyorum kemirerek yiyor maşallah....köfteyide ufak parçalar yapıp önüne koyuyorum eline alıp yiyor
en azından mahalleni biliyorum buluruz herhalde.canım hafta sonu c.tesi yaparız çalışan arkadaşlar için....
afiyet şeker olsun idilimize.....
bana heryer uyar... yeterki buluşma olsun...
ama bana gelecekler karşıda toplanıp gelebilirsiniz..
aliye evimin yerini biliyor... eski işyeri benim evin ordaymış..
kız faceyse koyana kadar sana gönderirim...
hadi ordan sen gene buluşma günü bir şey bulursun...
karşıyı ben tam olarak bilmiyorum..
o taraf olursa yeri siz belirleyin...
ben şimdiden küçük kaynımı ayarladım...
benim şöförlüyümü yapacak.. ( ben 2-3 saat takılırım sen gezersin dedim..
şimdilik tamam dedi... )
ya hani forum istanbulda buluşçaktık. banane banane:)kız şirvaan cevap versene yahuuu istinye parkta buluşsak olaaaaarrr mıııııııı
bize devalla bılemıcem ama doktorumuz bıze tam buğday ekmeği önerdi
aaa aldın mı? ne güzel. acelesi yok canım. gönderirsin bi ara.sELAAAM!
Biz de hiç bıldırcın yımırtası vermemiştik,arasıra verelmi bari.
Bu arada hediyeler ulaşmış,foto da ekleyind e görelim cicişleri.
Ben de bugün Selen Nisa nın hediyesini aldım amaa gönderemedim.Yarın inş gönderebilirim.
Ohhhh maşallah,pek bir kalabalık burası,ne güzeelllllllllll
canım biz playskool ilk arabam aldık ama pek kullandığmız söylenemezoooohhh ne güzel kalabalığız...........
şirvan bacım domuzcuk gribi :))) 2.doz
ya bu sefer avrupa yakasında yapalım alış veriş merkezleri ne güne duruyor .............
deniz irfan süppperr çıkmış maşallah tam adam olmuş yaaaa........
kızlar netten ilk arabam ve eğlence merkezi siparişi verdim yusuf inşallah sever yoksa ev oyuncak evine döndü......kullanan var mı yardım.........
napıyım canım ya. başka türlü bişey yazamıyorum selenden. böyle okurken alıntı yapıyorum. biara da fırsat bulunca cevap yazıyorum. ama destan gibi oluyo:)bravo aliyecim tek tek alıntılı cavap yazmışsın ben yapamıyorum özürlümüyüm neyim bu konuda.
slm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
inş. beşevlere doğru gelsene :))yok cnm yarın kesınlesıcek ıns adam caymaz ınsanlara guven olmaz yınede yarın bı kaporayı getırsın haftasonu bakmaya baslıycaz evı yıne merkezden bakıcaz sultan bu arada sen nıye vazgectın sana rofle yakısır valla degısıklık lazım arada
sultaaaaaaan senin facebooktaki sarışın fotoğrafların vardı süperdi ya röfle yaptır çok güzel oluyosun bence ööle
HADİ O ZAMAN GÜN BELİRLEYELİM HERKESE DE UYGUNSA İSTİNYE PARK DA BULUŞALIMMMMM
sanırım daha güseli alınacak:))
inş. beşevlere doğru gelsene :))
:1rolleyes:tamam yarın boyatıyorum heheh:)
ay yok kız cok uzak oralarda yasayamam ben valla:)))