bana mı sordun bizim ilk adım arabamız yokkibursasu
evet canım dogru hatırlamıssın benım 2.
yaaa o ılk adım arabası dımı oglundakı bende almak ıstıyorum ama hep ole pesınde gezmek gerekıyo dımı
hediyemiz şimdi geldi....
açıyorum......
evet şirvancım haşlıyoruz bıldırcın yumurtadınıda.çok küçük oluyor ama protein değeri yüksekmiş.
kız şirvan benim irfan benden habersiz kapitolemi gitmiş.vay fırlama arabayı kaçırmıştı geçende o zamandır kesin:)))hiç güleceğim yoktu be..
bence de yaptır canım,yakışıyo sana neden vazgeçtin ki.bizde eşimle konuşmuştuk geçen gün başka bir yerden bakalım falan diye ben dedim valla ben ağlarım ilk evimiz gerçekten iyisiyle kötüdüyle insan duygulanıyor haklısın bende çok üüzlürdüm
nerden alcaksınız bakıyomusunuz ev?
kız sende de göbek kaldımı ya
saçlarıma röfle yaptırcaktım son anda vazgeçtim öf
güzele benziyo canım. bence de o kadar pahalısına gerek yok. bizim de almamız lazım☞ Stork Isofixli Oto Koltuğu/Koltuk : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
eşim dün bunu almış.. hani size 3 adet resim göndermiştim ya .. 249 olan buydu.. peşin 180 almış..
akşam arabaya kurduk.. sabahta biraz gezindik.. fena değil..
sadece yan yastıklar varya yukarı aşağıya çıkarken çırtlı .. olarak kullanılacak..
diğerleride pahalıydı..649 tl..
oğluma başka şeyler alırım paranın gerisiyle öyle değilmi..
sultaaaaaaan senin facebooktaki sarışın fotoğrafların vardı süperdi ya röfle yaptır çok güzel oluyosun bence ööle
HADİ O ZAMAN GÜN BELİRLEYELİM HERKESE DE UYGUNSA İSTİNYE PARK DA BULUŞALIMMMMM
bana mı sordun bizim ilk adım arabamız yokki
ayyyyyyyyyyyyy arkadasım kafamı bıraktı bunlar bende
poseidon80 nınmıs o
aayyy irfan mı yazdım .. yusuf yazacaktımm...
ama esra yazdım diye hatırlıyorum..
senin fırlama kaçar gelir istanbula... araba kullanmaya şimdiden başlamışş...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Forum İstanbul muuuuuuuu ben yolda kaybolurum dha gelemeden:) hadİ karar verİn yaaaaaaaaaa
bana mı sordun bizim ilk adım arabamız yokki
göstert göstert:))
ay ne güzel kalabalığız çatır çatır laf yetiştiresim var yazdımki anacım yemeğe çağırdı
Hayırlı olsun Tuğba ,inş istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.
Sultanım,teşekkür ederim şekerim.
Şirvan iyi günlerde kullanın inşallah.Ya şu pazarlığı nasıl yapıyordunuz,biz 249 TL lik şeyi ancak 200 TL ye alırdık.
canım ben karşı tarafı bilmiyorum.. avrupa yakasında oturan arkadaşlar karar verecek..sende forum aydına gelirsin kaybolursan çiçek:)))
yaw karar verin gari üzmeyin çiçenki gidin işte istinye parka kaçtır sordu kız.
inş. üşenmessem giderim :))
en iyisi hepiniz çiçenk e gidin bahçeye salın bebeleri:))
teşekkür ederiz..şirvan koltuk hayırlı olsun.
649 la başlayıp 180 le bitirmek iyi alışveriş olmuş.
sultancım bende boyatacağım bendede röfle vardı
ama istediğim fitliğe ulaşınca boyatacağım rengi beğendik kuaförle.
baya masraflı olcak ama.olsun mutasyona uğrucam tanıyamıcaklar:))