- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
banada yarın gelıcek tatlıyı yapıcam birazdan annemde bendearkdaşlar bizim bu bebişler ne zaman akşam yatıp sabah kalkacaklar acaba.gerçi biz dün gece iydik şükğr.sadece 3 kere kalktı canım mkızım.biliyodu çünkü annesi dün gece çoook yorgundu.misafirimiz vardı çünkü.
kıyamammmmmmmmmmmşimdi ağlaya ağlaya uyudu ölüyodu uykusuzluktan koydum yatağa parmaklıklara çıkıyo ben alıp yatırıyorum o çıkıyo ben yatırıyorum 5 dk dan az ağladı uyudu hiç yüz vermeyince mecbur kesiyo ümidi çok da uykusu vardı bakalım ne kadar uyucak..daha önceki gibi gece uyanınca geri uyumasına faydası olur umarım zira bizim komşularda gece ara ara kalkabilir sesinden :))
forbese cok yakın teyzemlerr:) negüzel.. forbesi de bilirim..
teşekkür ederizzzzzzaayy canım çok saoll yani ben bu tip soruları yapamıyorum yarın falan başlıcm muh takıldıgım yerde sorarım olur muu
çok saol canm benmmm sorum oldukça sorarımm
melekçigim hediyenizi aldım inşş begenirsinz yarın kargoya verririm
gülşahh akşam kayınvalidemlerdeydim.. resimleri unuttummmm
kusura bakma artık..
canım hafta sonu c.tesi yaparız çalışan arkadaşlar için....haftaiçi olursa ben gelemem, ama siz kendinize göre ayarlayın bana uyarsa ben haber veririm.
ben bazen eline cici bebe veriyorum kendi kendine bitiriyor. o ağzında yumuşadığı için rahat ezip yutabiliyor.
şirvan haftayada müsait olmaya çalışırım ama haftasonu yılbaşı haftası oluyor tatile gidenler var mı bilmiyorum ben evdeyimde:)).....senin eve gelincede bizim burdan kimler gidecek onlara bağlı...
bende eline herşeyi veriyorum üzellikle sofrada biz yerken ona ekmek veriyorum kemirerek yiyor maşallah....köfteyide ufak parçalar yapıp önüne koyuyorum eline alıp yiyor
kız faceyse koyana kadar sana gönderirim...neyse seker face koy ordan alırım kaydirigubbakcemile5
Kızlaar haftaya buluŞma mı var ya avrupa yakasında buluŞsanız da bende gelebılsem keŞkee
avrupa yakası olsa süper olacak tabi...:))
bıldırcın yumurtası bız verıyoruz.
doktor verın faydalı demıŞtı bızde verıyoruz.