2009 Nisan Anneleri

şirvan haftayada müsait olmaya çalışırım ama haftasonu yılbaşı haftası oluyor tatile gidenler var mı bilmiyorum ben evdeyimde:)).....senin eve gelincede bizim burdan kimler gidecek onlara bağlı...
bende eline herşeyi veriyorum üzellikle sofrada biz yerken ona ekmek veriyorum kemirerek yiyor maşallah....köfteyide ufak parçalar yapıp önüne koyuyorum eline alıp yiyor

çok sevindim sehercim gerçekten güle güle giysin selencim beğendiyseniz ne mutlu :)) inşallah bedenide olur :)

banada yarın gelıcek tatlıyı yapıcam birazdan annemde bende

kıyamammmmmmmmmmm

:) negüzel.. forbesi de bilirim..
forbese cok yakın teyzemlerr

teşekkür ederizzzzzz

ben daha dideme alamadım bu hafta sonuna kadar göndermiş olurum ama

Kızlaar haftaya buluŞma mı var ya avrupa yakasında buluŞsanız da bende gelebılsem keŞkee

haftaiçi olursa ben gelemem, ama siz kendinize göre ayarlayın bana uyarsa ben haber veririm.

ben bazen eline cici bebe veriyorum kendi kendine bitiriyor. o ağzında yumuşadığı için rahat ezip yutabiliyor.
canım hafta sonu c.tesi yaparız çalışan arkadaşlar için....

afiyet şeker olsun idilimize.....

bana heryer uyar... yeterki buluşma olsun...
ama bana gelecekler karşıda toplanıp gelebilirsiniz..
aliye evimin yerini biliyor... eski işyeri benim evin ordaymış..
neyse seker face koy ordan alırım kaydirigubbakcemile5
kız faceyse koyana kadar sana gönderirim...
Kızlaar haftaya buluŞma mı var ya avrupa yakasında buluŞsanız da bende gelebılsem keŞkee

hadi ordan sen gene buluşma günü bir şey bulursun...

Son düzenleme:
bıldırcın yumurtası bız verıyoruz.
doktor verın faydalı demıŞtı bızde verıyoruz.

avrupa yakası olsa süper olacak tabi...:))

karşıyı ben tam olarak bilmiyorum..

o taraf olursa yeri siz belirleyin...

ben şimdiden küçük kaynımı ayarladım...

benim şöförlüyümü yapacak.. ( ben 2-3 saat takılırım sen gezersin dedim..
şimdilik tamam dedi... )

AAAA SÜPER YAA ŞıRVAN ıSTıNYE PARKA GETıRSıN O ZAMAN SıZı KOCAMAN ALIŞVERıŞ MERKEZı SÜPER OLUR. OLUR MU YA OLUR MU LÜTFEN LÜTFENNNNNNNNNNNN ŞIMARııM BıRAZ

yumurtaları zaten haŞlıyoruz sarısını verıyoruz sadece kahvaltısının ıÇıne eklıyoruz.
kahvaltısıda yumurta sarısı labne peynırı bazen pekmez eklıyoruz.
ama hergÜn yumurta vermıyoruz bıgÜn verıyorsak dıĞer gÜn vermıyoruz.

ırfanın ekmeklerını evde ekmek makınesınde yapıyoruz kepeklı ekmek yapıyoruz genelde.
Çorbalarınıda etı cıcı bebe ekmeĞı koyuyoruz.
ama ekmeĞı elıne alıp yemeĞı daha Çok sevıyor

Ben rafadan yumurtaya ekmek doĞruyorum bıraz da peynır koyuyorum onu yedırıyorum 1 yumurta bıtıyo gÜnaŞırı

evet denızcım canım tam buğday ekmeği önerıyo doktor bebekler ıçın

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, ceyo16, cicekcicek, ekim.29, poseidon80+, resolve31, roseberry, sindoma54, ssengun+, ŞıRVAN+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…