2009 Nisan Anneleri

Didem,çabucak iyileşsin inş Demir.
Akşam geçmişi okudum,tam yazacaktım ki,bizim hatun başladı cızırdamaya,bir şey yazamadan çıktım.
Şimdi de uyudu.Çocuk uykusuzluğa ve de açlığa kesinlikle dayanamıyor.
Haaa bir de elinden istediği birşeyi alırsan,en çok da o zaman çığrınıyor.

neden iptal ettirdin kartlarını bişey mi oldu.
selen uyuyoken bi bakayım dedim. eşim gelcek kayınvalideme gidicez biz de.
perşembe iş bankasına mülakata çağırdılar. gerildim birden.ne zormuş çocuklu olunca bu işler. şimdiden nasıl hazırlaanıcam. seleni sabahın köründe nereye bırakıcam diye düşünmeye başladım

hayırlısı olsun arkadaşım
çalışmak hem süper ne kötü kendine ait vaktik olacak ama özlemde olacak
hayırlsıı
çoçukluk arkadaşım var serap şimdi onla konuştum 2. bebeğine hamileymiş bug
n öğrenmiş ilki 5 yaşına girdi istiyolar 2 bebeği ama şimdi bile bile ne zormuş diyo ilkinde kör olunuyo her zevkide her derdide yeni öğreniyoz biz ama o biliyo artık
allah yardım etsinnn

cenk dün bi süre ayakta durdu ilk anı fotoladık

Eklentiler

• $100_2495.jpg
    $100_2495.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 24
demire geçmiş olsun didemcim tez zamanda atlatır inşallah kuzucum...
hava iyi olursa cumartesi olur buluşma uyar banada.....ama karşıdakilerde gelsin olmaz öyle nasıl burdan gittilerse onlarda gelsin:))
gülşencim hediyeni aldım adres bekliyorum canım benim...
esra yolladım telefonunu sevginin geldi dimi

Ya ben bu haftasonu alamadım hediyemi,haftaiçi de çıkamıyorum,Haftaya Pzt göndersem gider mi ki,ayın kaçı oluyor ,hesaplayamadım da..ıstanbul şunun şurası ne kadarki bize.Olmazsa elden götürürüm,daha çabuk gider ihihihiihiiii

Gülşeeeen!
Sen bana biradres verecektin,banyo yıkama oturağıyla ilgili,baktın mı canım?

Tesekkur ederim kzlar simdi uyudu demirim
bende yatiyim
iiyi dileklerinizle iyiki varsiniz
kocaman opuyorummmm aeo

büyüyolar şaka falan derken uyuyo şimdi özledim valla
uyanıkkende canımı çıkarıyo

Eklentiler

• $100_2481.jpg
    $100_2481.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 20
Yazılı sorusu okuyorum,öğrenciler ne güzel,yazılıyı olup kurtuluyorlar,ama bizzz öyle mi,şimdi bunları okuyacağım,üstüne bir de e-okula gireceğim offffff ki offffffffff

ii geceler herkese oğluş uyurken yatayım zaten gece bin kere emmeye kalkıyo
spor yapan bi arkadaş vardı 2 ayda diyet sporr 10 kilo vermiş bende sadece emzirip normal hayata devam ed
ip 4 ayda 10 ki,lo verdim
spor yapmak eminin daha kolaydır artık dişlerle çok zor oluyo

Merhaba kızlar bugün bütün gün dışardaydım banka işleriyle uğraştım bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim yaşasın nakit alışveriş....
ben dogumdan önce iptal ettırmiştim hem kendiminkileri hem eşiminkileriii

sadece 1 tane eşimin var ay bugun hanginiin ödemesi yok ekstralar gelmedii rahatlıyorr insannnnnnnnnnnnn

yusuf 2-3 gündür saçlarını çekiyor kulağının arkasındaki yerleri dişten mi acaba beş parmağı ağızada ne zaman çıkacak bu dişleer acep birde diş çıkarırken iştahsızlık oluyormuş yandım ben zaten çok iştahsız yemeği reklamlar varken yedirmeye çalışıyorum ağzını sımsıkı kapatıyor velet......
egede önceden kaşıyordu bizde hep bakıyordurr herhaldee
Didem,çabucak iyileşsin inş Demir.
Akşam geçmişi okudum,tam yazacaktım ki,bizim hatun başladı cızırdamaya,bir şey yazamadan çıktım.
Şimdi de uyudu.Çocuk uykusuzluğa ve de açlığa kesinlikle dayanamıyor.
Haaa bir de elinden istediği birşeyi alırsan,en çok da o zaman çığrınıyor.
egede aynıııı heleki elinden salırsan kıyamett kopuyorrrrrrrrr

Tesekkur ederim kzlar simdi uyudu demirim
bende yatiyim
iiyi dileklerinizle iyiki varsiniz
kocaman opuyorummmm aeo
tekrar gecmiş olsunnnnnnnnn....

büyüyolar şaka falan derken uyuyo şimdi özledim valla
uyanıkkende canımı çıkarıyo

öle oluyorrr valla bi uyusun derizz uyuyunca özlerizzz

bizde görümcemden geldik baktım ve yatıyorum iyi geceler.............

cenke maşşallh
demircik hastaymış inş tez zamnda iyileşir
ebru ile karşılaşamadık valla evde olsam bugn kk olurdm ama evde degildim

aa kimsecikler yok tek başımayımmm

kızlar şu kalem muhabbeti çok güldürdü beni çok yaşayın :) ben hala emziriyorum küçülmedi gitti...kendimi bildim bileli basenden çekmişimdir hep daha kilolu göstermiştir beni ama üst tarafıma hiç kilo almazdım şimdi kocaman göğüsler yüzünden durum fecii off..

aliyecim hakkında hayırlı olsun inşallah.
didem çok çok geçmiş olsun ecrin daha 2 aylıkken bağırsaklarında lökosit sorunu yaşadık ilaç tedavisiyle iyileşti kısa zamanda demir de çabucak iyileşecek inşallah.
esracım en iyisini yapmışsın benim de 4 tane var ama kullanmayı sevmiyorum en güzeli nakit.ama netten alışverişim çok oluyor sık sık dışarı çıkamadığım için o yüzden karta mecburum.
cenk çokk tatlı kocamannn maşallah.

gidip yatayım bende.herkese bol uykulu geceler olsun.sizi ve bebişleri seviorummopuyorumnanaktan

günaydin bu arada.... neşeli mutlu günler..

demire çokkk geçmiş olsunnn..

günaydın
demirin sorununun bulunmasına sevindim bi an önce geçsin inşallah cenk e de maşallah..
bende seherin hediyesini daha doğrusu selen nin hediyesini dün yolladım bugün olmazsa yarın elinde olur sanırım umarım beğenirler,çok zor bu hediye işi :))
bu arada regl olucam her zmanki gibi çok kötüyüm hem beyin hem fiziksel olarak cnm hiç bişii yapmak istemiyo,gece kalkmak daha da çok koyuyo bu ara oof olayım artık çabucak :KK43:

günaydın kıslarr :)
bugün çok halsizim yaa.sabah yola çıkdım servise binmek için bizim orda ışıklar var onu geçerken yanımda yürüyen kadın bi yapışdı yere tamda ışıklarda çok mahcup oldu kadın yaa.rezil oldum,rezil oldum diyip duruyodu yazık yaa

X