2009 Nisan Anneleri

inşallah en yakın zamanda geçer her ne ise ama bi doktora daha götür kuzuyu yaaa

geçmiş olsun didem1981 aman ihmal etme arkadaşım sonra geç kalınmasım aman

Croxilex canım gözünüz aydın benim bildiğim bebek dünyaya geldiğinde 3 gün beslenmese bişey olmaz çünkü allah tarafından öyle yaratılıyormuşuz ama maalesef doktorlarımız piyasa maması aptamil yazıyorlar sonra anne sütü çok kıymetli diyorlar nasıl bir ters orantı bende almadım.......

Yusufta ilk doğduğunda beni emmiyordu hemen pre aptamil yazmışlardı aldım ama vermedim sütümü sağıp sütümle beslemiştim kuzumu 6 ay...

şimdiye kadar da sma nın promil goldunu verdim şimdi similac 2 veriyorum.

Dıdem geÇmıŞ olsun canım ınŞallah bıŞey yoktur................

Dıdem sende benım gıbı bellı bır doktorun yok eŞım doktor olmasına raĞmen ıhtıyacımız olmadıkÇa doktora gÖtÜrmÜyorum ..........

DoĞum yaptıĞım hastanedekı Çocuk doktoruna gÖtÜrÜyordum adam tahlıl manyaĞı ıdı ve bu olay benı strese sokuyordu ılk baŞlarda yaptırdım daha sonra baktım alakasız alakasız tahlıl ıstemeye baŞladı bende bıraktım ........

Şımdı eŞımın ÇalıŞtıĞı yerde bır doktora gÖtÜrÜyorum sÜper bır kadın ......

kıyamam demir'e neden acaba ya emeklemekle alakası yoktur sanırımmmmmm gecmiş olsun.................

BU ARADA ADRESİNİ BEKLİYORUM

ne narkozu ne olmuş ya geçmiş olsun

Bursa buluşmasının tek mimarı Sultan'dır.O hemen bu hafta bana gelin demeseydi yapamazdık buluşmayı bu kadar kısa sürede.
Thanks!!!!!!!!!!!!

evet çok rüzgarlı ya lodos var hava çok güzeldi ama sıcacıktı
dünkü arkadaşlarda bizde kaldı gece 3te yattık vallahi
bugün bizim apartmanın kiremiti düştü gözümün önünden geçti balkondan aşağı santimle kurtarmış bizim araba hemen dibine düştü Allah korudu

kıslar selam daha yenigirebildim nete.ya azra bütün gün durmadı 1 saat anca uyuyup uyandı.ve nasıl ağlayarak uyanıyo anlatamam bi sıkıntısı var kuzumun ama anlayamadım kii.bu arada bugün babası dışarı çıkcakdı babasının peşinden bi ağlıyo görmeyin gitsinn babası eve girince susuyo adam zor kandırdıda gidebildi didem1981 canım geçmiş olsun.ben bi geçmişe dalayım..

Didem ,neden olabilir ki,hiç anlamadım,inş önemsiz birşeydir.

Ayşe fotoğraf koy demişsin,kuzuların resimlerine koymuştum daha önceden.

canım çok üzüldüm ablana bence bu doktora dava açın önce kız dio erkek çıkıo sonra kilo şaşıyo bende doğumda doktor hatasından azdaha ölüyodum ama doktorun arkadaşı bnm kuzen olunca üstelik o da jinekolog dava falan açamadık ama siz bi araştırın yazık ablana.üzmeyin kendinizi.nasıl fena oldum doğum zamanım geldi gözüme....

Bir taraftan yağmur,bir taraftan şimşek,gökgürültüsü,felaket bir hava var.
Allah dışarda olanlara yardım etsin!

herkese iyi geceler diliyorum...

bugün baran beye arba koltuğu baktık..

kafamız karıştı.. 9-18 kilo mu alsak . yoksa 9- 36 kilo mu alsak ..

bence 36 kiloya gelene kadar 5-6 yaşına gelene kadar ona bineceğini zannetmiyorum ama ..
ne bilim .. baktıkça saşırdım...

http://www.e-bebek.com/9_36_kg/recaro/recaro_sport_topline_microfibre_oto_koltugu/REC-77533 : 649 tl

http://www.e-bebek.com/9_18_kg/chicco/chicco_key1_isofix_oto_koltugu/CHI-64841 : 649 tl

http://www.erenbebe.com/product_info.php?cPath=72_83&products_id=33353 :249 tl

sizce hangisi..en son dakinin fiyatı iyi geldi. hemde isafixli ..

Son düzenleme:
iyi geceler....

ben ablamdan aldım oto koltugunu.hepsi güzel şirvan.ama bende tahmin etmiyorum 5-6 yasında bineceklerini.3. olan güzel fiyatıda uygun

bursa bulusmasının fotografı çok güzel...çok sıcak bi ortam....ama keremcik biraz rahatsız olmuş galiba :))) bu kadar bayanın arasnda sıkılmıştır tabii çocuk.

dün akşam arkadasım geldi.16 haftalık hamile kızı olcak.aklıma o günlerim geldi.bazen özlüyorum hamileliği.hele hareketlerini hissetmeye basladıktan sonra çok daha güzeldi.çok çabuk geçiyo ya.bebişler yaklasık 3-4 ay sonra 1 yasında olacak.ne çabuk büyüdüler.

kerem bugün parmagını çekmeceye sıkıştırdı.agladı agladı sonra yine gitti çekmeceye açmaya.

canım yaa tahmin edebiliyorum,ama ben bebeğim doğduğunda en çok artık aç kalmayacak diye de sevindim tansiyondan beslenemiyorlar bebişler her lokmamda ağladığımı hatırlıyorum ne zor günlerdi,çok şükür sağlıkla doğduya İNŞALLAH kısa zamanda kendini toplar,canım orda olsanda belki kucağına vermezlerdi hemşireler elif sena'ya kimseyi yaklaştırmadılar odaya bile kimseyi almadılar bir süre sanki kendi bebekleriymiş gibi korumaya aldılar şişlikler inince çok daha küçük kalıyorlar,bu dönemde en iyi tansiyonu dinlenmek düşürür ablanın sizlere çok ihtiyacı olacak ilk 3 ay yardımcı olun,tekrar geçmiş olsun RABBİM yar ve yardımcınız olsun.

canım bana ilk linkdeki baya konforlu geldi yani fiyatı uygun olsaydı onu seçerdim ama çok pahalı,3.linkdeki de güzel fiyatıda uygun ama şekil olarak pek araba koltuğuna benzetemedim,daha da arıştır bence.. çok detaya girdim:kedi:hangisini alırsan al oğluşun sağlıkla kullansınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…