- 2 Mayıs 2008
- 7.252
- 1
- 40
Iiiii geceler kizlarrr
rose bu ne hizzzz op kocani gecsin::)))
kizlar bisi sorcam
biz 2gecedir uyumuyoruz demir kotu ayaklarina dizinin altlarinda derinin altinda nohut buyuklugunde sertlikler var ben once emeklerken carpti falan dedim sonra oralar kizardi ve gece kzarik yerler alev alev yaniyoo sanirim o ates yapiyo tabi ust dislerde olabilir
malum bildik doktorum yok
AMA kocisin arkadasinin kizinin doktoruna sorduk sabunlu su ile silin baticon surun sonrada bi krem dedi onu surun AMA baticonda emen cocuklara olmaz diyooo
iiyide nerden cikti neden iyle oldu ki
emeklerken o ayagini kullanmuyooo yavrum
kıyamam demir'e neden acaba ya emeklemekle alakası yoktur sanırımmmmmm gecmiş olsun.................Iiiii geceler kizlarrr
rose bu ne hizzzz op kocani gecsin::)))
kizlar bisi sorcam
biz 2gecedir uyumuyoruz demir kotu ayaklarina dizinin altlarinda derinin altinda nohut buyuklugunde sertlikler var ben once emeklerken carpti falan dedim sonra oralar kizardi ve gece kzarik yerler alev alev yaniyoo sanirim o ates yapiyo tabi ust dislerde olabilir
malum bildik doktorum yok
AMA kocisin arkadasinin kizinin doktoruna sorduk sabunlu su ile silin baticon surun sonrada bi krem dedi onu surun AMA baticonda emen cocuklara olmaz diyooo
iiyide nerden cikti neden iyle oldu ki
emeklerken o ayagini kullanmuyooo yavrum
ne narkozu ne olmuş ya geçmiş olsunsaolun kızlarr..allah şükür şimdi iilerr..
ilknurcum evet tansiyonu hala yüksekkk..ve kusuyoo..o yüzden bi kaç gün daha hastanede kalacaklar..bebeği o kadar merak ediyorum kiiii..orda olmayı çok isterdimmmm(yazık daha bu dünyaya yeni gözlerini açtıı..çok savunmasızz..bu sabah oturyp ağladımm..orda olsam bi saniye kucağımdan bırakmazdımm..bizim sıpalar büyüdüüü..o daha çokkk küçükkk..şimdi kağan kendini doyuruyoo maşallahh..sofradaki kırıntıları toplayıp yiyoo..ama o minicik..uyanamıyomuştaa..narkozun etkisindennn..
Bursa buluşmasının tek mimarı Sultan'dır.O hemen bu hafta bana gelin demeseydi yapamazdık buluşmayı bu kadar kısa sürede.
Thanks!!!!!!!!!!!!
Görüşürüz!
Biz de dışarı çıkalım diyoruz ama Bursa da hava acayip rüzgarlı,kafamıza kiremit falan düşmese bari.
Ayyyyyyyyyyy açtım şom ağzımı kesin birşey düşer haaa!
Çıkmasak mı kine???
Bir tane liseli kızın kafasına öyle bir şey düşmüştü de,kız kaç zaman yoğun bakımda kalmıştı ya,inşaatların yanından geçerken hep aklıma geliyor,karşı kaldırıma geçiyorum.Allah korusun,hiç suçu günahı yokken insanın başına böyle kazalar gelebiliyor malesef!!!
arayıp arayıp soruomm..emiyomu diee..emiomuşş..ama süt daha gelmiomuşş..drlarda hemen mama yazmışlar yaaa..abla sakın verme mamayı diomm..bu drlar niee böle yapıyoo yaa..ben kağanda bu hatayı yaptım..ablamın yapmasına izin vermiycemmm..eskiden herkes emzirirmiş yaa..şimdi drlar da bi acayipp..hemen babanın eline aptamili yazıp göneriyolarrrrrklava: klava:
saolun kızlarr..allah şükür şimdi iilerr..
ilknurcum evet tansiyonu hala yüksekkk..ve kusuyoo..o yüzden bi kaç gün daha hastanede kalacaklar..bebeği o kadar merak ediyorum kiiii..orda olmayı çok isterdimmmm(yazık daha bu dünyaya yeni gözlerini açtıı..çok savunmasızz..bu sabah oturyp ağladımm..orda olsam bi saniye kucağımdan bırakmazdımm..bizim sıpalar büyüdüüü..o daha çokkk küçükkk..şimdi kağan kendini doyuruyoo maşallahh..sofradaki kırıntıları toplayıp yiyoo..ama o minicik..uyanamıyomuştaa..narkozun etkisindennn..
herkese iyi geceler diliyorum...
bugün baran beye arba koltuğu baktık..
kafamız karıştı.. 9-18 kilo mu alsak . yoksa 9- 36 kilo mu alsak ..
bence 36 kiloya gelene kadar 5-6 yaşına gelene kadar ona bineceğini zannetmiyorum ama ..
ne bilim .. baktıkça saşırdım...
Recaro Sport Topline Microfibre Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! : 649 tl
Chicco Key1 İsofix Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! : 649 tl
Eren Bebe - Online Mağaza. :249 tl
sizce hangisi..en son dakinin fiyatı iyi geldi. hemde isafixli ..