Kızlar,merhaba,bugün çok güzel geçti,yedik içtik,Sultan bir sürü şey hazırlamış.
Bebişler de tahmin ettiğimiz kadar huysuzlanmadı,en azından benimki öyle,Keremciği biraz rahatsız ettik evinde,paşa alışmış yayıla yayıla yaşamaya evde)
Sevdaazra ,ben de diyorum bu hotmama kim?Çiçekçiçekten bahsediyorsun sanırım,Yeliz söylemiş gerçi bilgileri sana.
evet bu gun güzel geçti ama keremmcık çok rahatsız ettık yavrum çok ağladı
kerem çıldırdı resmen başıma ağrı girdi kızlarla raht rahat oturamadık
miray la selenin maşallahı vardı tabi eceminde
bende bir tannecik resim çekmişim oda halimizi görün diye ne haldeyiz bakın
Ne denedim ne de gördüm.
bende ilk kez senden duydum öyle bi bezi bu arada biz prima 5 numaraya geçtik koca kıçımıza başka olmuyo!!!
ben onu biliyorum arkadaşım kullandı ama memnun kalmadı o. 2 bebeği içinde rahat olmadı
AMİN herkesin yarrabbim
duymdım hiçççççç
bizde gecıcezz son paketteyizz
biz bezi alışverişe gitikmi 6-7 paket alıyozzz
prima burda 13,45 di indirimde ozaman almıştı son paket bitsin bizde 5 numaraya gecıcez
hakikaten yalnız prima 5 numara çoook da büyük değil ama çok rahat bir bez bence
keremcikk ne yzptılar kuzum sana .... öyle ağlamışsın..
çoçuğun yanında erkek arkadaşı yokmuydu.. belki o yüzden ağlamıştır.. karılar arasında kaldım diye
bu arada iyi vakit geçirdiğinize sevindim..
gelemediğime üzüldüm..
ama benimde günüm iyidi.. arkadaşım bizdeydi..
baran duruyla oynadı durdu..
mavili oturan elifmiiii...
yerde oturan sarışın güzelll kiimmmm???
seheri zaten tanıommm..
bu kadar mıııııııııııııııııı???
bizde prima kullanıos ama 4+ dan ama ne 22 si 26-27 aşşağı bulamıyorum gerçi carrefourlarda kampanya falan oluyo ama fırsat olmuyoki gitmeye
kıslar yaa azra gerek yürüteçde gerekse kollarından tutup yürüttüğümde hep parmak ucunda yürüyor.doktora gitmelimiyim