2009 Nisan Anneleri

Parmak uçlarında yürümesi ayak kaslarını çalıştırıyor olduklarını gösterirmiş...

Bizim de ,1 aylıkken bile çok sağlam basan çocuk,şimdi basmıyor ve yürütmeye çalıştığımızda 2-3 adımdan sonra kendini yere salıyor??

çok mu kuruntu oldum bilmiom ama ne bilim.ya bide ayakkabı alırken ne marka alıyosunuz??
kifidis markayla büyümüşüm ben annem çok kaliteli dio ama mağaza bana çok uzak.hangi markayı tavsiye ediosunuz??

herkese slm bence götürün arkadaşımın bebeğide çyleydi su an 6yaşında hala öle. fizik tedavisi verdi şimdi çocuğa ins öle 1 sorun deildir sizinki

Ben çok özellikli bir ayakkabı almadım daha,yumuşa pappa türü almıştım,en son mothercare den 1 tane aldım.
Pappa diye bir marka var,ona bakmayı düşünüyorum,ama aslında bebekler ilk yürürlerken çıplak yürümeleri daha sağlıklıymış diye biliyorum ben.

Yok ya,neredeyse gördüğüm bütün bebekler ilk başta parmakuçlarına basarak yürürler,hatta anneler de der,balerin olacak bizimki)

evet bu gun güzel geçti ama keremmcık çok rahatsız ettık yavrum çok ağladı

keremcikk ne yzptılar kuzum sana .... öyle ağlamışsın..
çoçuğun yanında erkek arkadaşı yokmuydu.. belki o yüzden ağlamıştır.. karılar arasında kaldım diye

bu arada iyi vakit geçirdiğinize sevindim..
gelemediğime üzüldüm..

ama benimde günüm iyidi.. arkadaşım bizdeydi..
baran duruyla oynadı durdu..

valla bursalılar çok kıskandım sizi ama eğlenmenize çok sevindim.istbullular yokmu bi buluşma sizde ama bn çalışıorum yaa uff valla bu siteden sonra internete girmeme bi sebep oldu.yoksa günboyu bilgisayar başında nefret ettim artık bilgisayardan

ne güzel bi foto bu insanın fotonun içine giresi geliyo
cenkin damak tadı değişiyo herhalde buaralar çorba içmek istemiyo ekmek yiyo bugün ıspanak yaptım cenkede veririm di,ye tuz koymadım salçayıda onaayrı tuzsuz salça yapmıştı annemondan koydum da pişirdim onu yedi suyundanda pirincindede demekki artık hergn değişikde olsa çorbadan sıkıldı

egede kalabalıgı sevmıyor sanırım kerem'de alıştı cocuklar evde yanlızız ya sakin egede i topluluga gırdıkmi kıyamettt

ama yavaş yavaş alışıyor artıkk sakinleşiyor

önceden daha coktuuuuuuuuuuuuu

urla, afacanege2009, anilya, ceyo16, denizela, huzur84, oslem1907, sabırsızım

herkese iyi hafta sonları...................

didem adresi yollamadın faceden bekliyorummm

bol uykulu geceler

Ne denedim ne de gördüm.

bende ilk kez senden duydum öyle bi bezi bu arada biz prima 5 numaraya geçtik koca kıçımıza başka olmuyo!!!

ben onu biliyorum arkadaşım kullandı ama memnun kalmadı o. 2 bebeği içinde rahat olmadı

hakikaten yalnız prima 5 numara çoook da büyük değil ama çok rahat bir bez bence

sağolun kızlar ya zaten prima olmayınca nedense içim rahat etmiyor,çiçek bizde 5 numarayı kullanıyoruz.primayı biz 22tl alıyoruz.tabi hiç önemli değil bebişim poposu rahat etsin

bizde prima kullanıos ama 4+ dan ama ne 22 si 26-27 aşşağı bulamıyorum gerçi carrefourlarda kampanya falan oluyo ama fırsat olmuyoki gitmeye

sultancım hersey ıcın tesekkurler borek superdı tabi bebişlerde:))

mavili oturan elifmiiii...

yerde oturan sarışın güzelll kiimmmm???

seheri zaten tanıommm..

bu kadar mıııııııııııııııııı???

cnm benım cok sagol benım tugbis123:)))çok guzeldı evet sultana tekrara tesekkurler mısafır perverlıgı ıcın

bizde prima kullanıos ama 4+ dan ama ne 22 si 26-27 aşşağı bulamıyorum gerçi carrefourlarda kampanya falan oluyo ama fırsat olmuyoki gitmeye

ii geceler kızlar şok da pirima fiyatları çok uygun bu arada maxi tansaşda indirime girmiş

yaza yaza bu kadar yazabildim geçmişide okuyamadım ege sağolsun:))) yine uyndı

kıslar yaa azra gerek yürüteçde gerekse kollarından tutup yürüttüğümde hep parmak ucunda yürüyor.doktora gitmelimiyim

slm canm bak benm görümcemn 2 ogluda böyle yürüyo biri 2 yaşında biri 6 yaşında ikiside bebeklikten bu yana parmak uçlarına basıyolrmış ihmaletme derimm

off sigara böregi sardım yarın kahvaltıda yeriz diye fazla gelenleride buzluga attım ii oluyo hazırca

kızlar benm sırtım çok agrıyo ya inanırmsnz yazın bile sırtımı mutlaka örtmeliyim çokçabuk kuluç giriyoo
zaten yelek hiç eksik olmuyo napcm bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…