2009 Nisan Anneleri

benim bi arkadsımında o konuda sıkıntısı var nagihan.dediğin gibi yazın bile sırtına mutlaka bi şal falan alıyo.çok doktora gitti ama bi sonuç alamadı.senin neden oluyo?gittinmi doktora

iyi geceler kızlar,
nagihan canım aynen benimde belim çok ağrıyor
ben Kayra yı kucağımda uyutuyorum yakında bel fıtığı olacağım zaten artık zor taşıyorum ne yapacağım bilmiyorum babasının kucağındada uyumuyor , birde uyutuyorum yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya i

Bütün gece ütü yaptım,acayip yorulmuşum,daha da var,ama halim kalmadı.Haaa onları da ütülesem bitecek mi,Hayııır,makinada çamaşırlar yıkanıyor bu arada,bunlar da öbür haftasonuna kadar ütülenir inşallah)

ii gecelerrr..

biss gesmeden 11 buçukta geldikk..çok güzeldii..4 bebekkk..biri 8 biri 9 biri 10 biride 1 buçuk yaşındaa..kağanın bi kaç küçük oyuncağını koymuştum çantama sıpalar ayıcıkların kafasını koparmışlarrr...

muhallebi yapmıştım gitmedennn..2 kutu götürdümmm..kağan sizede ısmarlıooo dedim..onlarda yedirdiii..sırf kağan yerken bakıp ne güzel yiyo demesinler diiee..onlar yedirirken bende yedirdimm..napiimm yoksa kuzuyaa nazar değiyoo vallaaa..hihhiiii..çok fenayım biliomm ama herşey oğlum içinnnnnnn..

ya kötü niyetli insanlar değiller ama nazarında kimden değeceği belli olmuyoo...

uykumuzz geldi yaticiiiizzz..ii pazarlarr..yarın özel bi kahvaltı hazırlamalıyımm..eşim bayıloo pazar kahvaltısınaa..daha doğrusu brunchh oluyooo..yayıla yayılaa 2 saat sürüoo vallaa..

elifcim..senin fıstığın fotosunu eklesenn..merak ediomm valla..sanki yiğenlerim gibiler yaa valla..

süppperrrsiniz kızlar.....helal olsun sultan sanada toplamışsın tayfayı....:)) bak kime ne dicektim unuttum....ayşe bebeğiniz hayırlı olsun canım.....bizde sabah kahvaltıya davetliydik gece 12.30 da geldik yarında davetliyiz:)) kimi zaman 1 ay kimse gelmez biz gitmeyiz bazende böyle davet üstüne davet alırız...Allah eksikliğini göstermesin...ben idil sallıyorum hala uyusada bende kıvrılsam

günaydınlar
dün akşamdan beri kafayı yemek üzereyim
noldu bu demire anlamadım
yemiyo yemiyo yemiyo
çok sevdiği muhallebiyi bile yemedi yaa
sabah kahvaltısınıda yemedi
9 da emzirdim 12 saat aç kaldı yinede yemiyo
napıcam beeeeeeeeeeeen
belki 2. dişini çıkarıyodur diyorum
sizde de iştahsızlık oldumu

sağolsun eşimde iş için uludağa gitti
beyfendi kayak pistinden tlf ediyo
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olduummmmmmmmmmmmmm
ne işin var orda hani işe gitmiştin diyorum
çocuklar hallediyo
bende fırsatları değerlendiriyorum
oğluşumuz büyüsün hep beraber geliriz diyo adam yaa
yarın gelsin boğazına yapışıcammmmmm :)))

ege memeede uyuyoo kucagıma alıyorum bi oyana bi buyana yavaş yavaş kucakta sallanıyoo yatagına yatıyorummm kollar iflass senın dedıgın gibi arada yatagına koyunca aglklıyoo tekrar kucak dalıyo tekrar yatakkk
canım egede 2 günden beri bişey yemıyorum sadece anne sütüüü dişten sanırım

kızlar dün gece egeyi 11 de uyuttum pazar bugun diye 9 kadar uyur dedim tabi gece kalkıyorda

ama gelin görünnnnnnnn 5 den beri ayaktayız anca uyuduuu

benımde uyku ne kadar coktu 5 de sinir oldum
ama şimdi uykum gittiii

gece 5-6 kere uyandıııııı

delircektim diş eti yarılmış 4. dişimiz gelıyor ama kıyamam cok aglıyorrr

of ya ne zor bizim bile çürük falan oldumu ne agrıyor onlar yenı cıkarıyor ettenn offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı pazarlar kızlara
bursalı hatunlar bıdahakı buluşmayı ıstersenız bende yapabiliriz gemlık uzak dersenız anneme beklerım bende sızı o yakın :))

GÜNAYDINNNNNNNN..

offf sersem gibiyimmmm.ama uykusuzluktan değil çok uyumaktannnn..10 dk önce uyandıkkk..kağan sabah 8 de uynmışş..babannız süt içirip tekrar uyutmuşşş..:))

zavallı egecikk..melekcim pedifen vermeyi denesenn..ben mecbur kalıp yarım kaşık verdim gece yatmadan kuzu rahat uyuduuu..

neyse kağan paşaya kahvaltı yaptırcammm..aslında bmylede düzensizlik oluyoo yaa..çorba saatinde kahvaltı yapıyooo..gerçi tüm yemesi gerekenleri yiyoo amaa..kızlar uyandırsammı saat 10 gibii..yoksa bırakıyım uyusunmuu???

zavallı egecikk..melekcim pedifen vermeyi denesenn..ben mecbur kalıp yarım kaşık verdim gece yatmadan kuzu rahat uyuduuu..
canım verdim ama nafile cok agladı cokkkkkkkk kıyamam bide içli içli aglıyorr deliyorum caresizlkten

GÜNAYDINNNNNNNN..

offf sersem gibiyimmmm.ama uykusuzluktan değil çok uyumaktannnn..10 dk önce uyandıkkk..kağan sabah 8 de uynmışş..babannız süt içirip tekrar uyutmuşşş..:))
ne cok uyumaktanmııı ahhhhhhhhhhhhh allahım o günlerii banada göstersinnnnnnnnnnnnnnn valla sen o kocişii başının üstünde taşııı

ege uyancak ben duymucam benımki melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ege uyandı kalkkk der tak hemen uyurrrrrr

arkadaşlar aradı gezmeye gidelm diyeeeeeeee

benim kociş hala uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

offfffffffffffffffffff

bugun içimde bi hüzün varrrrrrrrrrr

mügecim inş demir yine yediği günlere geri döner canımmm benim kızımda ek gıdalara geçtiğimizde 15 gün güzel yemişti sonra bir kapattı ağzını hala yemiyor bir ayda yediği bir bebeğin bir günlük öğünü olur düşün yani beterin beteri var inş demir ham ham yapar yemeklerini

hepinize iyi pazarlar.
ayşecim bebeğiniz hayırlı olsun.
sultan ne güzel bi gün geçirmişsiniz çok imrendim.
melek dün gece ben de perişendım.inan kaç kere kalktığını bilmiyorum ama diyebilirim ki her yarım saatte bir.bittim yorgunluktan.sabahta 7 gibi uyandı.şimdi uyuyo.inşallah 1 saat falan uyur da kendime gelirim.

iştahsızlık uykusuzluk bizde de had safhada ama diş falan yoık.ben biliyorum bizim derdimiz gaz .çünkü hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyo.dırtlayınca rahatlıyo.ne zaman bitecek bu gaz çilemiz ya.kimi çocuk 1 yaşna kadar çekermiş.kıyamam yavruma ama artık çoooooooooooooook yorgunum.

birazdan bi arkadaşa başsağlığına gidecez.kardeşi vefat ett..gençti daha çok genç.ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.işin kötütüsü o ortama gülfemi de götürmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…