sen keremi görseydin hiç durmadı fotoğrafla uğraşamadım
amin saol canım
yaptık işte bişeyler tuğba da yaş pasta almış saolsun
saol tatlım
ayşe bebeğiniz olmuş galiba geçmiş okuyamadığımiçin alıntılardan gördüm büyük bir şok erkek oldu hehe allah analı babalı büyütsün
çiçekkkkkkkk
seni bulmuşken sorimmm..senin makinenin markası nee..su altında bile süperr foto çekiooo..bide fiyatıı nee??
Çiçeğin makinası profesyonel birşeydi,atmiiim ama Canon ya da Nikon demişti bir ara..
aaa herkez gitmişşş..
saol çiçekcimm..sizn fotolar çok hoşuma gitti ama 300 tl lik bişiy bakıomm..azcıkk fazla geldiii...
aaaa hadi yaa..amanın bilirimm..insan 1 gün bile dayanamıoo..
bende kağan 3 aylıkken ön dişimi yaptırdımm..ucu kırıktı benimkinindee..ertesi gün antep fıstığı yedim..dşimle kırdımmm..gece hiç farketmedimm..sabah bi uyandımm dişimm yokkkk..o gece de eşim yanlışlıkla kolunu çarmıştıı..sen kırdınn diomm...oda gerçek sandııı...helbuki fıstıktan kırıldıı hehhehe..3 gün sonra tekrar yaptırmıştımmm
:))))))))))
ya biz ailece felaket peynir yeriz ama kızlar daha inlinç bişisöyliyim mii
boyum 174 cm hamile kaldığımda 91 kg dum 9.ay yani doğuma gittiğim gün 85 kg doğumdan sonra da 75 kg idim.bi enfeksiyon vardı vücudumda 6 aylık dan 8 aylığa kadar hiçbişi yiyemedim vitaminler takviyeler hep kullandım 1 kade çorba hiç yemesem bütün gün yetiyodu.doktor bana dişleriyle ilgili senin vücudundaki kalsiyum deposundan tüketmiştir demişdii.