2009 Nisan Anneleri

doğrudur olsun sorun değil

Çiçeğin makinası profesyonel birşeydi,atmiiim ama Canon ya da Nikon demişti bir ara..

saolun kızlarr..valla bende durup durup gülüommm..ama herşey pembeeee..ne olacak şimdi yaa...odası bilee lilaaaa..babasıda kız bebeklere bayılırdııı..en çok o şokk olduuuu hihihiih...

sevdaazra, bursasu, ceyo16, croxilex+, didem1981, eftelyasu+, kzmnsn, oslem1907, tuğçe8 of off toplanın kıslarrr

çicek çıkmadan yaz canımmm..şimdi giyinmeye gidiomm eşim gelene kadar azcık daha takılırımmm..

sakınleşmesine sevındım sultan keremın o fazla kalabalığa gelemıyo herhalde canım ya

kızlar süpersınız ya,varya nasıl ımrendım,ohhhhh aferın sıze valla,sefanız olsun,maşallah maşallah

aaa herkez gitmişşş..

saol çiçekcimm..sizn fotolar çok hoşuma gitti ama 300 tl lik bişiy bakıomm..azcıkk fazla geldiii...

kızlkar bugün takma dişim kırıldı vampir gibiyimmmmmmmmmmmmmmmm eşim dalga geçiyo dişçi de pazartesiye kdr şehirdışındaymış öööööfffffffffffff

saol çiçekcimm..sıpaa bizi fena şaşırttııı..:))

yaa bide sevdanın kızı doğuştan dişli doğmuşş az önce öğrendimm çok şaşırdımm..maşallah..sevda hamileyken kuzuyu ne ile besledin kızzz..

dişli mi doğmmuuuuşşşşş eheheh biz çıksın diye gözünün içine bakıyoruz bebek hazır dişle doğmuş heheheheh

aaaa hadi yaa..amanın bilirimm..insan 1 gün bile dayanamıoo..

bende kağan 3 aylıkken ön dişimi yaptırdımm..ucu kırıktı benimkinindee..ertesi gün antep fıstığı yedim..dşimle kırdımmm..gece hiç farketmedimm..sabah bi uyandımm dişimm yokkkk..o gece de eşim yanlışlıkla kolunu çarmıştıı..sen kırdınn diomm...oda gerçek sandııı...helbuki fıstıktan kırıldıı hehhehe..3 gün sonra tekrar yaptırmıştımmm

:))))))))))
ya biz ailece felaket peynir yeriz ama kızlar daha inlinç bişisöyliyim mii
boyum 174 cm hamile kaldığımda 91 kg dum 9.ay yani doğuma gittiğim gün 85 kg doğumdan sonra da 75 kg idim.bi enfeksiyon vardı vücudumda 6 aylık dan 8 aylığa kadar hiçbişi yiyemedim vitaminler takviyeler hep kullandım 1 kade çorba hiç yemesem bütün gün yetiyodu.doktor bana dişleriyle ilgili senin vücudundaki kalsiyum deposundan tüketmiştir demişdii.

ya şimdi eşim fotoğrafımı çekmeye çalışıyo rezil yaaaaaaaaaaaaa dişim yok ona eğlence çıktı

heyy maşallah biz kiloları aldık sen kiloları vermişsin:) azra kaç kg doğdu ben ancak 3 kilocuk çıkarabildim oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…