Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sultancım hersey ıcın tesekkurler borek superdı tabi bebişlerde:))
ege memeede uyuyoo kucagıma alıyorum bi oyana bi buyana yavaş yavaş kucakta sallanıyoo yatagına yatıyorummm kollar iflass senın dedıgın gibi arada yatagına koyunca aglklıyoo tekrar kucak dalıyo tekrar yatakkkiyi geceler kızlar,
nagihan canım aynen benimde belim çok ağrıyor
ben Kayra yı kucağımda uyutuyorum yakında bel fıtığı olacağım zaten artık zor taşıyorum ne yapacağım bilmiyorum babasının kucağındada uyumuyor , birde uyutuyorum yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya i
canım egede 2 günden beri bişey yemıyorum sadece anne sütüüü dişten sanırımgünaydınlar
dün akşamdan beri kafayı yemek üzereyim
noldu bu demire anlamadım
yemiyo yemiyo yemiyo
çok sevdiği muhallebiyi bile yemedi yaa
sabah kahvaltısınıda yemedi
9 da emzirdim 12 saat aç kaldı yinede yemiyo
napıcam beeeeeeeeeeeen
belki 2. dişini çıkarıyodur diyorum
sizde de iştahsızlık oldumu
sağolsun eşimde iş için uludağa gitti
beyfendi kayak pistinden tlf ediyo
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olduummmmmmmmmmmmmm
ne işin var orda hani işe gitmiştin diyorum
çocuklar hallediyo
bende fırsatları değerlendiriyorum
oğluşumuz büyüsün hep beraber geliriz diyo adam yaa
yarın gelsin boğazına yapışıcammmmmm :)))
canım verdim ama nafile cok agladı cokkkkkkkk kıyamam bide içli içli aglıyorr deliyorum caresizlktenzavallı egecikk..melekcim pedifen vermeyi denesenn..ben mecbur kalıp yarım kaşık verdim gece yatmadan kuzu rahat uyuduuu..
ne cok uyumaktanmııı ahhhhhhhhhhhhh allahım o günlerii banada göstersinnnnnnnnnnnnnnn valla sen o kocişii başının üstünde taşıııGÜNAYDINNNNNNNN..
offf sersem gibiyimmmm.ama uykusuzluktan değil çok uyumaktannnn..10 dk önce uyandıkkk..kağan sabah 8 de uynmışş..babannız süt içirip tekrar uyutmuşşş..:))