2009 Nisan Anneleri

kıslar pc nin şarzı bitti azcık şarza takam.şanrzlıyken kullanamıom azra hep çekio kabloyu da :s
öptüm siziii

selam kıslar... bugün eşimin iş arkadaşlarının eşleri vardı evde giremedim... şimdi de çok yorgun hissediyom kendimi.... ikisi de hamile.. birinin ikinci birinin üç.. Allah yard etsn.... ayyy büyük çocukları de pek bi kötü alışmışlar.... zor olcak onlar için...dur dan anlamıyolar ve çok gürültülülerdi... bi ara bi baktım biri ki bu 9 yaşında pın pın ın uğur böceğine binmiş gidiyo.... pes dedim.... 5 yaşındaki bindi hadi neyse de o da ne 9:) neyse hala sağlam.:)):):)

sizler nasılsınız... inş herkes ve tüm bebişler iyidir....

banyodan çıktım misssssssssss gibiyim oohhhh yusufuda yıkadım uyuruz inşallah bu gece.........

teşekkürler arkadaşım da biz doğuralı 8 ay oldu yinede iyi dileklerin için çok teşekkürler

teşekkürler canım çok güzel dua etmişsin Allah seninde ne muradın varsa versin.a.s.

bişey soracağım arkadaşlar çevremdeki bazı kişiler primaya boşa para veriyorsunuz bim de jenny wılly baby diye bir bez var çok kaliteli diyor ve kendileri de kullanıyor üstelik alım gücü olan insanlar bunlar 60 tanesi 12tl. hiç kullanan varmı,varsa gerçekten anlatılan kadar kalitelimi

bende ilk kez senden duydum öyle bi bezi bu arada biz prima 5 numaraya geçtik koca kıçımıza başka olmuyo!!!

ben onu biliyorum arkadaşım kullandı ama memnun kalmadı o. 2 bebeği içinde rahat olmadı

AMİN herkesin yarrabbim

duymdım hiçççççç

bende ilk kez senden duydum öyle bi bezi bu arada biz prima 5 numaraya geçtik koca kıçımıza başka olmuyo!!!
bizde gecıcezz son paketteyizz

biz bezi alışverişe gitikmi 6-7 paket alıyozzz

prima burda 13,45 di indirimde ozaman almıştı son paket bitsin bizde 5 numaraya gecıcez

kıslar yaa azra gerek yürüteçde gerekse kollarından tutup yürüttüğümde hep parmak ucunda yürüyor.doktora gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…