olympos diye bi makine canım 500 tl sanırımmmmmmmmm
kendi fotoğraf makinemiz öyle ama su altında çeken olympos muş eşim söyledi ben anlamam yaaa
mşallah yayılmışsın ohh ne güzellllllllllllllll
maşallahhhhhhhayyyyy biz de 8 ay olduk.:):):):)
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
AMİN herkesin yarrabbimallah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
duymdım hiççççççbişey soracağım arkadaşlar çevremdeki bazı kişiler primaya boşa para veriyorsunuz bim de jenny wılly baby diye bir bez var çok kaliteli diyor ve kendileri de kullanıyor üstelik alım gücü olan insanlar bunlar 60 tanesi 12tl. hiç kullanan varmı,varsa gerçekten anlatılan kadar kalitelimi
bizde gecıcezz son paketteyizzbende ilk kez senden duydum öyle bi bezi bu arada biz prima 5 numaraya geçtik koca kıçımıza başka olmuyo!!!