2009 Nisan Anneleri

çiçekkkkkkkk

seni bulmuşken sorimmm..senin makinenin markası nee..su altında bile süperr foto çekiooo..bide fiyatıı nee??

mavili oturan elifmiiii...

yerde oturan sarışın güzelll kiimmmm???

seheri zaten tanıommm..

bu kadar mıııııııııııııııııı???

keremcikk..yavrumm çok mu ağladıııı..sultancımm..onu bol boll gezdirr..kafa dengi komşun filan varsa al çıkkk...yoksa çok yorar seniiiii..

yerde oturan sarışın hatun tuğba yeni tuğbiş123
mavili ceyo yani elif morlu olanda seher yani sengunn

Anaaaaaaaaaaaaa ,benim kuzucum çıkmamış:-((

Yaaa bir de kızlar alıntı yapmayın da sonradan silelim fotoları ya,burada çok tanıdıklar görmeye başladım da))

mavili oturan elifmiiii...

yerde oturan sarışın güzelll kiimmmm???

seheri zaten tanıommm..

bu kadar mıııııııııııııııııı???
bu kadar evet tuğbada çekti birkaç tane

o küçük kızzz kiminnnn???
o küçük kızda benim en yakın arkadaşımın onunda bebeği vardı oğlan 13 nisan doğumlu

keremcikk..yavrumm çok mu ağladıııı..sultancımm..onu bol boll gezdirr..kafa dengi komşun filan varsa al çıkkk...yoksa çok yorar seniiiii..

çok ağladı ya vallahi ne yapçağımı şaşırdım iyiki arkdaşım gelmiş yoksa başa çıkamazdım

kız sultan ne diyeyim ben sana bir foto çekilirmilmaz: hem sen yoksun fotoğrafta yaa,yoksa varmısın benmi göremiyorumCADIARZU

Aaaaa inanki kiskandimmmmmmmm
cok guzel ve keyifli gozukuyorsunuzzzzz
Allah bizdurmasinnnn

ohh valla bursada yaşamak varmış tüm sosyallik sizde maşallah benim burda kimsem yok ne ailem ne arkadaşım ((( çok eğlenmişsiniz yine Sultan neler yaptın ikramlık olarak

allah analı babalı büyütsünn canmm şu işe bakkk hehehehh

bencede yedirme canm biraz migdesi rahatlasınn

bende eşimi bekliommm..yemek yapamadımmmm..annemi aradımm..anne ne yaptıysan bizede gönder dieee..eşim almaya gittiiii..yazık annecim ne kadar telaşlııı..bide yemekk istiommm...
kız senden ballısı var mı yaa koca desen bi ayrı ana desen bi ayrıı paşşan zaten öglene kaadr yatıyomş oohh ne alaaaa

bursalı hatunlarr çok hoş çıkmşsnzz ne güsel yaa

vayyy kızlarrr 5 e kadarda oturmuşsunuzzz..maşallahhhhh...ne güzelll yaaaaaaaa..sık sıkkk yapın bunuuu..bizim yerimizede yapınnnnn...

bu arada elifff bu ne zayıflıkkkkkk...

maşaalhh de kızzzzzzzz....:))

yarım saat sonra gezmeye gidicezzz..ben daha oturuyommm..ne giyeceğimede karar veremedimmmm..

Allah bizdurmasinnnn

insan kıskanıyor bende kıskandım yazın bebişler biraz büyümüş olacak inşallah şöyle izmir de bir buluşma ayarlansada herkes gelse veya ankarada..

çiçekkk..foto makinen ne marka canımm yaa..modeli neee...ne kadarrr..bi zahmet yazarmısınnn???

kız sultan ne diyeyim ben sana bir foto çekilirmilmaz: hem sen yoksun fotoğrafta yaa,yoksa varmısın benmi göremiyorumCADIARZU
sen keremi görseydin hiç durmadı fotoğrafla uğraşamadım

Allah bizdurmasinnnn
amin saol canım

ohh valla bursada yaşamak varmış tüm sosyallik sizde maşallah benim burda kimsem yok ne ailem ne arkadaşım ((( çok eğlenmişsiniz yine Sultan neler yaptın ikramlık olarak
yaptık işte bişeyler tuğba da yaş pasta almış saolsun

saol tatlım

ayşe bebeğiniz olmuş galiba geçmiş okuyamadığımiçin alıntılardan gördüm büyük bir şok erkek oldu hehe allah analı babalı büyütsün

:))))))))))))) çok güldüm yaa valla ben de çok korkuodum doğurana kadar erkek olurmu die.ayy ama ALLAH bağışlasın ablanlara canım hayırlı olur inşallah.

valla yazın ben heryere uyarımm..hem ankara hem izmir hemde bursaaa gidicezzzz...

tabi bodruma kesinliklee gididceemmm...mügeye arkadaş olmak için başka bi niyetim yokk yanii..bedava tatilmişş umrumda değilllll:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…