geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız...bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3
kızlar sabah çok büyk bi kazayı atlattık zeynebn beşigi asansör şeklide yani parmaklıklaraşagı iniyo bende beşigin içi çok dern zeynebi yatırrkn zorlanıyrm diyo indrmştim neyse sabah bi uyandm zeynep ayga kalkmş kafayı sallandryo yataktan nasıl fırladım anlamdm rabbime şükürlerolsn ki düşmedii :Saruboceq:
bildiğim o ilaç verildikten sonra dişlerin bir bezle silinmesi gerektiği...ve akşam yatmadan önce...demir ilacı dişleri siyahlatıyomuş diye duydum.sizin bu konuda bilginiz var mı doğrumudur acaba?
geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız...
geçmiş olsun nagihan.allah korumuş.bikere kayınvaldem unutmustu öle keremde düşüyodu valla.
bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3
kızlar sabah çok büyk bi kazayı atlattık zeynebn beşigi asansör şeklide yani parmaklıklaraşagı iniyo bende beşigin içi çok dern zeynebi yatırrkn zorlanıyrm diyo indrmştim neyse sabah bi uyandm zeynep ayga kalkmş kafayı sallandryo yataktan nasıl fırladım anlamdm rabbime şükürlerolsn ki düşmedii :Saruboceq:
bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3
demir ilacı dişleri siyahlatıyomuş diye duydum.sizin bu konuda bilginiz var mı doğrumudur acaba?
hatırlamam mı? Beeeeeeeeeeeeeevet öyle bişey herhalde...2008 nisan annelerine baktım onlarda şuan 44.sayfada..
Gitti canım sayfalar.. Biz onları yapmak için ne çabalar harcamıştık...,
hatırlıyormusunuz 2000 olsun diye azmı uğraşmıştık.....
canımçekilişte son katılım tarihi 18 aralık saat 18 olup çekiliş 18 aralık 21.00 de olacaktır.....
biz kullanmıyoruzzzzdemir ilacı dişleri siyahlatıyomuş diye duydum.sizin bu konuda bilginiz var mı doğrumudur acaba?
guler sen ada merke"misin yoksa?kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım
hamile kaldıktan sanırım 1 ay falan sonra başlamıştım.zor günleri sizlerele atlattım.
:roflol:bende aynı şeyi düşünüyodumyaaaa(( üzüldüm valla ne bu bööle yeni gelmişiz de yeni tanışıyomuşuz gibi şuna bak sayfa 3...
neyse hayırlı olsun ne yapalım..cuma çekiliş günü mü ok..bende diyorum 2008 nisan anneleri ne az yazmış çocuklar doğduktan sonra mı yazmaya başlamışlar demekki onlarında böyle oldu..
Biz kan tahlili yaptırdık7. ayda,kanı iyi çıkınca kestik damlayı.
Hatta 5-6 gündür vitamin de bitti ,onu da unutuyorum almayı,siz hala kullanıyor musunuz Multivitamin??