2009 Nisan Anneleri

çooooooooooook yalnızım hiç arkadaşım yoooooooooooooooook
bi tane vardı onunda lafı askıda kaldı ühühühühühühühühühühü
hepiniz toplanıp bodruma tatile gelsenize bizeee hihihii

BENİM SIPAMDA BENİ HİÇ EMMEDİ AMA ŞU ARALAR YAKAMA YAPIŞIP AÇIYOR SONRA UCUNU DAMAKLARIYLA BİR ISIRIYOR AVUÇLARINI SIKA SIKA GÖZLERİME BİR BAKIŞI VAR ISIRIRKEN TEPKİME BAKIYOR VE ÇOK MUTLU OLUYOR.

benim bildiğim alerji yaptığından karaciğerlerine ağır geliyormuş eşim öyle diyor............

Sağol canım,ama kışın ne yapacağız?Yazdan da domates alıp yapmaıştım,şimdiki domatesleri vermektense salça vereceğim mecbur:-(

ay kızlar buna çokk gülmüştümmmm...zavalıı yavrucakkkk..

Eklentiler

• $141315kun.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 22
valla mügeeee..yazın bizde bi bodrum yapalım diozz eşimle..gelir size yamuluruzzz..ohh ekmek elden su gölden bedavaya tatil yaparızzz haaa..çok ısrarcı olma hihihiiii..

bende veriom elifcimm..ama ben salçayı 5 kilo alıomm.onu önce biraz fırınlıomm..suyu çekilince azcık zeytinyağıı biraz tuz ekleyip büyük bi kaba boşaltıomm..salçanın o asidigitsin diee..çok daha güzell oluyoo..

BENıM SIPAMDA BENı HıÇ EMMEDı AMA ŞU ARALAR YAKAMA YAPIŞIP AÇIYOR SONRA UCUNU DAMAKLARIYLA BıR ISIRIYOR AVUÇLARINI SIKA SIKA GÖZLERıME BıR BAKIŞI VAR ISIRIRKEN TEPKıME BAKIYOR VE ÇOK MUTLU OLUYOR.
esracım çocuk emme güdüsünü tatmin ediyo :)))
iyi fikir müge yazın sendeyiz o zaman.
her zmn kapım açıııkkkkkkk
Müge bu davetini yaza hatırlatırız canım:-D
tabikide elifcim

hahahahaha ay altıma işiyodum hahahahaha çok iyi fikir yaa

babam demire hediye almış hahaha oynayan horoz çok komiikkk çocuk şaşırıcak bugün hediyeye boğuldu

ya kızlarr gidip gelip bakıomm hala uyuyooo..uyusa bi dert uyumasa bi dertt..şimdide uyansın die beklionmm..

ayyy yazık ya bu çocuklar daha uslu ve kanaatkarlardır bizimkiler herşeyin en iyisine sahipler ama mızmızlar yusufu öyle bir yere bağlasam vallahi bağıra bağıra ölür..........

valla kızlar domatesı yazın alıp rendeledım ve kaynattım çok guzel sonra sıcak sıcka kavonaza koydum ustune aazcık zeytın yağ ters cevırdım kuçuk kuçuk kavonozlara yaptım şimdi seloşa kullanıyorum

çekiliş 9 da ben kaçar
görüşürüz 9 da acaba kime çıkıcamm bana kim çıkıcaakk :))))

süperrrrrrrr bişey bu yaaaaaa
baran tarhanayı sevdi..

bir mama tabağını bitirdi.. 10 yemek kaşığı ediyor..
hemde ağzını kendisi açtı , saştım kaldım...

sağolun teyzoşlar..

birde baran önlük taktığımda ağlıyor.. istemiyor..
bu sefer önlük falan takmadım .. yeni oyuncaklarını da açtım kucağına koydum..
yedi valla...

kız eskiden çocukları 2 yaşına kadar beşiğe belemek diebişey varmışş..yazık yavrular tüm gün beşikte öle yatarşlarmışş..gıkk bile demezlermişş..ama o zamanda insanlar çok safmışş..şimdiki gibi cin gibi veletler yokmuşş..

hatta köyün birinde bi kadın 3 yaşında çocuğu beşiğe belemiş tarlaya gitmişş..evede bi misafir gelmişş..çocuk beşikten anam tarlaya gittii dede gelsin ben, burdan çıkarsınn abla demişşş..ne çok gülmüştümm..eşşek kadar çocukk hala beşikteeeee..kayınvalideme bi velisi anlatmışşda..

valla dene sirvan bıde şu etı haşla patates soğan koy ez içine az yoğurt dene bı o haşlamada ıyı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…