2009 Nisan Anneleri

inşallah nagihancımm..ama eşşek özenmeden bişey yaparsam hayatta yemiyo yaa..çorbalarını özene bözene yapıomm..her çorbaya mutlaka tereyağ ve et suyu bırakıomm..bi tek mercimek çorbası veremiyorum çok gaz yapıoo..

neyse kızlar ben kaçar yemek yicem eşim gelmedn zeynep hanımla başbaşa bi melemen yiyelim
çekilişe sonra bakarım evde olmucm fazla yazmayın nolurrrrr

az önce tuğbişle konuştum bursalı olan o da geliyor yarın bizim evde şenlik var elif sen nasıl gelceksin

kağan hala uyuyooooo..

nagihan senin avatarında zeynep yatıoo ya kağanda şimdi aynen öyle uyuyooo..çok tatlı yaa..bende yüzüstü yatarımm aynı ben bu çocuk rahatına pek düşkünn..

çamaşır makinası çalışıoo acaba onun sesimi uyuttu çocuğuu..

sultan sen geçen gün sormuştun yaa..bzim makina banyonun girişinde bi bölüm var orda duruyoo..kağanda rahatlıkla gidip bakıoo..otistik olma riski olmuyoda eğer otistikse daha da ağırlaştırıoo die biliom benn..yani tepkizileşioo..yarım dönem özel eğitim kurumunda çalıştım..otistik çocukları döndermezdik bilee..

maşallah -
baranda 8800dü -- boyda 70 ..

az önce tuğbişle konuştum bursalı olan o da geliyor yarın bizim evde şenlik var elif sen nasıl gelceksin

oooohh neşeniz bol olsun ..

Sultan sen başka bir arkadaşından da bahsetmiştin,benim için bir mahsuru yok,o da gelsin.Laf kaynadı ,söyleyememiştim.
Ben kendim gelebilirim,ama Seher çok ısrar ettti,kırmayayım ,deeeermişimmm)
Seher çok ciddi diyorum,senin yoluna hiç uyan bir yer dğil ki buras,niye zahmet edeceksin.

barana ilk kez tarhana yaptım..
salçayı zeytintyağla öldürdüm.. sonra tarhana ve su ilave ettim ..

biraz koyu oldu ama oldu..
siz nasıl yapıyorsunuz.

bakalım yiyecekmi soğumaya aldım... ,
şimdi gidiyorm....

Bim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde)

Allahım bnm sıpa beni öldürücek yaa
emzirdim ama nasıl bi emiş
yanyana oturduk kafasını çevirdi emmeye başladı
memeden ağzını çekip memeyle konuşup yeniden emiyo
sıpa oldu yaa tamsıpppaaaaaaaaaaaa

Bebeklere neden salça verilmez,bilen var mı?Kötü birşeyden yapılmıyor ki,halis muhli domatesten ,ne zararı var bilmiyorum?

8.30 da açılıyo cnm ama herkes kuyruğa giriyo valla

Müge arada ağzından çıkartıp eliyle şöööle bir düzeltip yeniden ağzına da sokuyor mu,çok komikler ya!!!

ohh yaa ne güzelll..siz buluşun buluşunn..yakında bende bursaya gelicemmm...hala görüşmeye devam edermiyiz kii..ne güzel olurrrduu..ama nerden baksan 2 yıl sürer bizim tayinnn..kuzular tam şenlikl, olurlar o zaman..kavga gürültü kıyamettt..

benimde komşularım gelio pazartesi hıhhh...:))onlarda çok kafa sizden ii olmasınn..hepimizde bi çocukk..evde bir bayram havası oluyooo..

şirvan bende öle yapıomm..azcık salça tereyağ nanee..onları biraz kavuruyomm..o kavrulurken tarhanı ılık suya bırakıomm 15 dk kadar şişioo..sonra su ekleyip tarhanasını bırakıomm...

Şırvancım bende yusufa tarhana yaptım bugÜn normal su ıle pıŞırdım sonra ıÇıne tereyaĞı koydum bır kÜÇÜk dıŞte sarımsak kavurma koydum blendırdan geÇırdım yedırdım..........

Bu arada bende elma yıyordum bıraz onun elıne verdım kucaĞımda yÜzyÜzeyız elmayı bÜyÜk kopardı sanırım yÜzÜme doĞru bı kustu donuma kadar tarhana oldum o ben battık......

Müge arada ağzından çıkartıp eliyle şöööle bir düzeltip yeniden ağzına da sokuyor mu,çok komikler ya!!!

yok cnm onu yapmıyoda işte çıkarıp konuşuyo arada bi gülüyo meme emerken
ne düşünüyo acaba :) bide bazen memeye cici yapıyo hahahahahaha

yaaa ne güzel buluşuyosunuz bizim burda bi deniz var o da bodruma gelince hiç haber vermiyo hıhhhhhhlülülülülülü:roflol:

ay okurken gözümün önüne o haliniz geldi sırıtıyom manyak gibiii..:))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…