Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğurtan zarar gelmez sultancımm..ama sen yinede akşama hep yoğurt çorbası yerine kendizie yaptığın çorbalardan ver..ben ölee yapıomm..öğlen kendi çorbasından akşam bizimkindennç..eğer çorba yapmadıysam yemegin patatesinden suyundan filan veriomm çok seviyoo..
bu arada kağan 660 gr almışş..8.660 oldu yanii
boyumuzda 1 cm cik uzamış yaa..68 olmuşşşş..
az önce tuğbişle konuştum bursalı olan o da geliyor yarın bizim evde şenlik var elif sen nasıl gelceksin
Bim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde)
Müge arada ağzından çıkartıp eliyle şöööle bir düzeltip yeniden ağzına da sokuyor mu,çok komikler ya!!!
Allahım bnm sıpa beni öldürücek yaa
emzirdim ama nasıl bi emiş
yanyana oturduk kafasını çevirdi emmeye başladı
memeden ağzını çekip memeyle konuşup yeniden emiyo
sıpa oldu yaa tamsıpppaaaaaaaaaaaa
bebeklere neden salça verilmez,bilen var mı?kötü birşeyden yapılmıyor ki,halis muhli domatesten ,ne zararı var bilmiyorum?