şirvan kahvaltıda yumurta peynir cici bebe tereyağ ceviz pekmez anne sütü ve ballı 8 tahıllı mama koyuyorum
minecim demir sabah 8 de uynaıyo
10da yeniden uyuyo 2 saat 3-4 arası yeniden yatıp 5-6 arası kalkıyo
akşam 9.30da uyuyo 11 gibi emmek için uyanıyo emzirip yeniden uyutuyorum sabah kdr eğer bi sıkıntısı yoksa uyur maşallah
Şirvan bence yemek çorba gibi birşey ver,çünkü uzun zamandan beri uyuyormuş ya,acıkmıştır,yer belki.
bende ev tarhanası veriyorumm..onuda kayınvalidem yaptıı..ama ben sarımsaksız yapıomm..sarımsak özürlüyüm ben yaa..ne ben yiyorum nede yediriyorumm..çok kokuyooo..aslında seviomm ama kokusuna dayanamıyorumm..3 gün gitmiyo kokusuu..
aynen cnm yaaa bizimde bitiyo hemen herşey sabah 8 de kalkıp nöbet tutuyolarya bende istiomm o arabacıklardannnnnn..eşimi aradım..kalmışsa gelirken al diycem ama sanmıyorum..burda 5 tane bim var..ama herşey hemen bitioo yaaa..(
demir e de çok geçmiş olsun Allah korumuş
yoğurtan zarar gelmez sultancımm..ama sen yinede akşama hep yoğurt çorbası yerine kendizie yaptığın çorbalardan ver..ben ölee yapıomm..öğlen kendi çorbasından akşam bizimkindennç..eğer çorba yapmadıysam yemegin patatesinden suyundan filan veriomm çok seviyoo..
bu arada kağan 660 gr almışş..8.660 oldu yanii
boyumuzda 1 cm cik uzamış yaa..68 olmuşşşş..