2009 Nisan Anneleri

şirvan kahvaltıda yumurta peynir cici bebe tereyağ ceviz pekmez anne sütü ve ballı 8 tahıllı mama koyuyorum
minecim demir sabah 8 de uynaıyo
10da yeniden uyuyo 2 saat 3-4 arası yeniden yatıp 5-6 arası kalkıyo
akşam 9.30da uyuyo 11 gibi emmek için uyanıyo emzirip yeniden uyutuyorum sabah kdr eğer bi sıkıntısı yoksa uyur maşallah

bende yumurta sarısı ççakşamdan ısladığım peynir. mama yapıp sulandırıyorum karıştırıyorum ama 1-2 kaşık zoerla yiyor...

yemiyor anlayacağın ben ne yapıcam yaaa...

baranda 8 de kalkar.. yarım saat 1 saat yatakta boğuşuruz sonra yeniden yatarız birlikte..
sonra 11 gibi kalkarız..
1 gibi yeniden yatar. 2 de kalkar.
. 4-5 de yeniden yatar.. 40 dak emzik uykusu yapar..
7de yeniden yayar 8 de kalkar
sonra 10:30 *11 gibi yatar..

ben gece 1 de yattığıda emzirmeye kaldırırım..
sonra saat kurup 4:30 da yeniden emzirmeye kaldırırım .
sonra kendisi sabah 7:30 * 8 gibi kalakr..

valla ben 6 aydan sonra başladım az az tatırmaya canım ama şimdi tam yutmayı becerıncede verıyorum herşeyı gecen balık kızarttım mesela derı kısmını ayırdım beyaz etınden 1 çay tabağına yakın yedırdım köftede öyle 1 tane koparıp koparıp yedırıyorum

bende ev tarhanası veriyorumm..onuda kayınvalidem yaptıı..ama ben sarımsaksız yapıomm..sarımsak özürlüyüm ben yaa..ne ben yiyorum nede yediriyorumm..çok kokuyooo..aslında seviomm ama kokusuna dayanamıyorumm..3 gün gitmiyo kokusuu..

mügecim veriyorum bennn elime ne geçersee
amabencefazla o listeye bagımlı kalma canm yedgigi ne varsa ver kiloyu o zamn alırrr

akşam yemekleri için bizim doktor erken dedi
keremde muhallebi yese ksıyor bende vermiyorum doktor yoğurt çorbası yap dedi
aklım karıştı
öğlen çorba sonraki öğün yoğurt sonra yine yoğurtlu çorba çocuk bıkacak yoğurttan

maşallah seleneee..kağanda nerdeyse herşeyin tadına bakmıştırr..

bide kızlar hani yeni yeni tatlarla karşılaşıyolar yaa..ben ilk verdiğim bi yiyecekten önce dua ediyorumm..öyle yediriyorumm..geçen gün portakal suyu sıktık ilk defaa allahımız çok şükğr değilmi oğlum dedim ölee içirrdimm..ama tadı çok ekşi geldiiii..

Kahvaltıyı ayrı olarak ben de haftasonları veriyorum,ama öyle çok zdaha zor oluyor valla,hem daha da az yiyor öyle olduğu zman herşeyden.Tatlarına alışsın diyorum da haftaiçi annem karışık veriyor.

bende ev tarhanası veriyorumm..onuda kayınvalidem yaptıı..ama ben sarımsaksız yapıomm..sarımsak özürlüyüm ben yaa..ne ben yiyorum nede yediriyorumm..çok kokuyooo..aslında seviomm ama kokusuna dayanamıyorumm..3 gün gitmiyo kokusuu..

kız allah seni valla ertesi güne kalmıyoo valla ben zeynebe bi cacık içiriyorum görmen lazımm

Miray da mandalinaya yüzünü buruşturuyor,ama limonu hmmm yaparak yiyor,hatta ağzıdan aldığımızda ağzını açıyor kendi:-))

yoğurtan zarar gelmez sultancımm..ama sen yinede akşama hep yoğurt çorbası yerine kendizie yaptığın çorbalardan ver..ben ölee yapıomm..öğlen kendi çorbasından akşam bizimkindennç..eğer çorba yapmadıysam yemegin patatesinden suyundan filan veriomm çok seviyoo..

bu arada kağan 660 gr almışş..8.660 oldu yanii

boyumuzda 1 cm cik uzamış yaa..68 olmuşşşş..

valla nagihan severim ama yiyemiom yaa..eşim zaten okula gidioo toplum içinde kokarım diee oda yiyemiyoo..o yemeyince bende ona kokarımm..kağanada daha hiç sarımsaklı bişey vermedim..annemlerde yedi bi kaç defa okadarr..

yoğurtan zarar gelmez sultancımm..ama sen yinede akşama hep yoğurt çorbası yerine kendizie yaptığın çorbalardan ver..ben ölee yapıomm..öğlen kendi çorbasından akşam bizimkindennç..eğer çorba yapmadıysam yemegin patatesinden suyundan filan veriomm çok seviyoo..

bu arada kağan 660 gr almışş..8.660 oldu yanii

boyumuzda 1 cm cik uzamış yaa..68 olmuşşşş..

maşallh cnm ayına göre gayet ii 1 ay sonra 10 kilo olurr

..maşallahu barekallahu..

ne versen yiyo vallaaa...biraz önce eşim boza içiyoduu..benim eşim bursada büyümüş gemliktee bozayı çok sever..kağanada veriyoo şapur şupur yiyoo..

X