2009 Nisan Anneleri

baran saat 4 de uyudu , hala kalkmadı , gidip kaldırsammı acaba...

birde kalktığımda donedinm muzlu yoğurdunundan yedirsem olurmu acaba..

bende veriyorum hemde ne yersek ondan dr başlayın dedi çatalla ezip biz ne yersek oda yiyiyo artık...

slm arkaslar bende 209 nisan annesiym sze aklı danısmaya geldım bebk beslnmesi ile ilgili ogluma mama vermek istemıyorm sutumde ona pek yetrlı deıl yogrt meyve suyu corba falan verıyorm ama bunlarda pek yrrlı olmuyo sanırım hala benı emmek istyor gecelerı cok sık uyanıyor bu konuda bna kım yardmcı olabılır.....

TŞKLER KIZLAR
nagihan neler veriyosun ve nasl veriosn

canm ben mesala patetes yemeg yaptıysa kendimize göre tuzunu az atıyorum pilavla patatesi karıştırıp veriyorum patetsleri çatalla eziyorum yannda yogurtta yediriyorum
mesela brokoliyi haşlıyorum az bişey küçük küçük dograyıp üzerine yogurtt içine az bişey sarımsak atıyorum karıştırıp yediriyorum
et yemegi yacagım zaman düdklüde haşlıyorum lime lime ediyorum etleri suyunn içine ekemgi dograyıp veriyorum imdilik aklıma gelenlerr

hangisinden var sende..
bende tavşan telefon. beton arabası, birde yukarı kalkan kamyon ...
3 çalıştığımda tam bir cümbüş oluyor...

Ayy evet ,onlar çeşit çeşitmiş,ben hepsi aynı diye hiç bakmadan almışım.Bizde de tavşan var.Açtık çalıştırdık ya,anneme diyorum ki 1 tane daha mı alsam bu bozulursa :-))

şirvan kahvaltıda yumurta peynir cici bebe tereyağ ceviz pekmez anne sütü ve ballı 8 tahıllı mama koyuyorum
minecim demir sabah 8 de uynaıyo
10da yeniden uyuyo 2 saat 3-4 arası yeniden yatıp 5-6 arası kalkıyo
akşam 9.30da uyuyo 11 gibi emmek için uyanıyo emzirip yeniden uyutuyorum sabah kdr eğer bi sıkıntısı yoksa uyur maşallah

canm ben mesala patetes yemeg yaptıysa kendimize göre tuzunu az atıyorum pilavla patatesi karıştırıp veriyorum patetsleri çatalla eziyorum yannda yogurtta yediriyorum
mesela brokoliyi haşlıyorum az bişey küçük küçük dograyıp üzerine yogurtt içine az bişey sarımsak atıyorum karıştırıp yediriyorum
et yemegi yacagım zaman düdklüde haşlıyorum lime lime ediyorum etleri suyunn içine ekemgi dograyıp veriyorum imdilik aklıma gelenlerr

ayyy ne güzelll ya.. bende haftaya başlıyım artık yemek yedirmeye....
haftaya yemek yaparım herhalde...

sametsevgi sana yardım olur mu bilmiyorum ama muhallebi yap hem onu tok tutar geceleri hem sen rahat edersin

Şirvan bence yemek çorba gibi birşey ver,çünkü uzun zamandan beri uyuyormuş ya,acıkmıştır,yer belki.

slm kıslarrrr..

kağanla cip cipp yptık beraberrr..1 saatir baygın gibi uyyooo..hiçde uyanmaya niyeti yok gibi..artık yüzüstü yatıoo paşaaa..

hangisinden var sende..
bende tavşan telefon. beton arabası, birde yukarı kalkan kamyon ...
3 çalıştığımda tam bir cümbüş oluyor...
bende tavşan telefon var bende aceleyle aldım yoksa hepsinden alırdım valla bide bizim burdakiler aç anacım 3 tane bim var hiçbirinde bişey kalmıyo yaaa
slm arkaslar bende 209 nisan annesiym sze aklı danısmaya geldım bebk beslnmesi ile ilgili ogluma mama vermek istemıyorm sutumde ona pek yetrlı deıl yogrt meyve suyu corba falan verıyorm ama bunlarda pek yrrlı olmuyo sanırım hala benı emmek istyor gecelerı cok sık uyanıyor bu konuda bna kım yardmcı olabılır.....
nasıl yeterli gelmiyo şekerim kilo almıyomu
yalancı emzik almıyosa seni emmeyi bırakmaz
bnm arkaşadımın çocuğu1.5 yaşında hala ilk gün gibi emiyoo hiçbişy yemiyo

oh oh maşallahda sarımsak veriliyomu

olur şirvan alayım :)
valla bende selene makarna pilav köfte patates yemeği etli haşlama kabak yemeği falan hepsinden verıyom akşam ne yıyorsam ama artık sabah kahvaltısını yemıyo öyle karışık bende ekmeği peynır sutle ezıp yudum yudum verıyorum 1 dilim domates yumurta sarısı falan çünkü karışık yemiyo artık çorbayıda pek secmıyo ne verırsen ama bı brokolıyı yemıyo engınarı bıle sevdi

müge ben her yemeğine ya sarımsak ya soğan koyuyorum özellikle tarhanada seloş sarımsağa bayılıyo

kızlar bugün çok kötü bişey geldi başıma
sabah buraya yazarken
yukarıdan küüt diye bi ses ve çığlıklar
demir mama sandalyesinden düşmüş
düşmemiş adeta uçmuş
annem kahvaltıyı hazırlıyodu
içeri gitmemle düşmesi bir oldu dedi
oyuncağı aşağıya düşmüş demirde hep
onun arkasından bakar eğilirdi
bigün düşücek bu çocuk derkn
bugün düştü işte ya
fazla ağlamadı
hemen dr.u aradım kusmazsa soreun olmaz dedi
salı günbü kontrole gidicektik bugün gittik
neyseki allahıma şükürler olsunki bişey olmadı
bi çocuk sevindiricem dedim

bu arada dr. bize yeni yemek listesi verdi
artık akşam yemekleri yiyebilir dedii
aranızda akşam yemeklerine başlayan varmı?

çok geçmiş olsun mügecimm..allahtan bişey olmamışş..

evet canımbizde başladık akşam yemeğine..akşamda çorbalardan veriomm..yemeklerdende ara ara veriyorumm..mesele erişteli yeşil mercimekli yoğrtlu bi çorbam var uynınca ondan yiycek..ama mercimeğini vermiyorum sadece eriştesinden yiyoo..

bu çorbayıda sanırım esra yazmıştıı..annem yapmışş diee..benimde canım çekti yaptımm..çok hoş olduuu..erişte de ev yapımıı..kayınvalidem domatesiin suyu ile yapmışş çok nefisss..

Şirvan bence yemek çorba gibi birşey ver,çünkü uzun zamandan beri uyuyormuş ya,acıkmıştır,yer belki.

seheerrrrbizim demirde sarımsaklı yoğurt yiyo koysam olurmu acaba
yani artık biz ne yersek o da yiyebilirmiş dr. bugün öyle dedi

ya bende istiomm o arabacıklardannnnnn..eşimi aradım..kalmışsa gelirken al diycem ama sanmıyorum..burda 5 tane bim var..ama herşey hemen bitioo yaaa..:KK43:(

X