Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bu sevimli araba çok tatlıymış yaaa demir nasıl heyecan yaptı
TŞKLER KIZLAR
nagihan neler veriyosun ve nasl veriosn
bende veriyorum hemde ne yersek ondan dr başlayın dedi çatalla ezip biz ne yersek oda yiyiyo artık...
hangisinden var sende..
bende tavşan telefon. beton arabası, birde yukarı kalkan kamyon ...
3 çalıştığımda tam bir cümbüş oluyor...
canm ben mesala patetes yemeg yaptıysa kendimize göre tuzunu az atıyorum pilavla patatesi karıştırıp veriyorum patetsleri çatalla eziyorum yannda yogurtta yediriyorum
mesela brokoliyi haşlıyorum az bişey küçük küçük dograyıp üzerine yogurtt içine az bişey sarımsak atıyorum karıştırıp yediriyorum
et yemegi yacagım zaman düdklüde haşlıyorum lime lime ediyorum etleri suyunn içine ekemgi dograyıp veriyorum imdilik aklıma gelenlerr
bende tavşan telefon var bende aceleyle aldım yoksa hepsinden alırdım valla bide bizim burdakiler aç anacım 3 tane bim var hiçbirinde bişey kalmıyo yaaahangisinden var sende..
bende tavşan telefon. beton arabası, birde yukarı kalkan kamyon ...
3 çalıştığımda tam bir cümbüş oluyor...
nasıl yeterli gelmiyo şekerim kilo almıyomuslm arkaslar bende 209 nisan annesiym sze aklı danısmaya geldım bebk beslnmesi ile ilgili ogluma mama vermek istemıyorm sutumde ona pek yetrlı deıl yogrt meyve suyu corba falan verıyorm ama bunlarda pek yrrlı olmuyo sanırım hala benı emmek istyor gecelerı cok sık uyanıyor bu konuda bna kım yardmcı olabılır.....
canm ben mesala patetes yemeg yaptıysa kendimize göre tuzunu az atıyorum pilavla patatesi karıştırıp veriyorum patetsleri çatalla eziyorum yannda yogurtta yediriyorum
mesela brokoliyi haşlıyorum az bişey küçük küçük dograyıp üzerine yogurtt içine az bişey sarımsak atıyorum karıştırıp yediriyorum
et yemegi yacagım zaman düdklüde haşlıyorum lime lime ediyorum etleri suyunn içine ekemgi dograyıp veriyorum imdilik aklıma gelenlerr
kızlar bugün çok kötü bişey geldi başıma
sabah buraya yazarken
yukarıdan küüt diye bi ses ve çığlıklar
demir mama sandalyesinden düşmüş
düşmemiş adeta uçmuş
annem kahvaltıyı hazırlıyodu
içeri gitmemle düşmesi bir oldu dedi
oyuncağı aşağıya düşmüş demirde hep
onun arkasından bakar eğilirdi
bigün düşücek bu çocuk derkn
bugün düştü işte ya
fazla ağlamadı
hemen dr.u aradım kusmazsa soreun olmaz dedi
salı günbü kontrole gidicektik bugün gittik
neyseki allahıma şükürler olsunki bişey olmadı
bi çocuk sevindiricem dedim
bu arada dr. bize yeni yemek listesi verdi
artık akşam yemekleri yiyebilir dedii
aranızda akşam yemeklerine başlayan varmı?
Şirvan bence yemek çorba gibi birşey ver,çünkü uzun zamandan beri uyuyormuş ya,acıkmıştır,yer belki.