2009 Nisan Anneleri

valla bilemiyeceğim.. dün eşimde çaşışınca ne yapcan peki diye soruyordu...

ben de eve gidince nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum sadece kızımla ilgileniyorum. sağolsun kayınvalidem fırsat bulabilirse yemek falan yapmış oluyor. yoksa akşamları daha zor geçer

ben de eve gidince nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum sadece kızımla ilgileniyorum. sağolsun kayınvalidem fırsat bulabilirse yemek falan yapmış oluyor. yoksa akşamları daha zor geçer

senin gene kendi evinde bakıloyor.. evde de yardımcı olur sonuçta ,,,
ama bizde annem kendi evinde bakacak
buraya getiririsiniz diyor

ne yapcam bilmiyorum

herhalde gider orda kalırım
bir kaç gün ...

hem annemin evi merkezi sistem ,,benimki kombi.. be kapatıp gidebirilim ama onun öyle bir sansı yok .. evde olmasada parasını vermek zorunda ,
hem babam var..
bizim yüzünden düzenleri bozulacak..
aman ne bilimm..
bakalım şuabata bişey kalmadı
göreceğiz .. neler yaşayacağız...

haftaiçi annenlerde kalırsınız bence en rahat öyle olur. düzenler bozuluyor tabi ister istemez ama napalım bebişler için katlanacağız

bu arada ist buluşması dedinde istanbulda buluşma yokmu...

baksana sultan olmadığına göre hazırlık yapıyor yarın için....

gitmeyi istiyom ama bu sefer malesef..
yarın belki bugidi54 bana gelecek...

şırvannnnnnnnnnnnnnnnn planından alıkoymayayım senı daha kocişle konusmadım cunku belkı gelemem sen gıdecegın yere gıtt lutfen ben yıne gelırım

ege trt 4 teki gece bahçesini izliyor ilk defaaa:)))
ege trt4 hhep izliyor
gece bahçesi
cık dışarıya oynalım var
sabah 7,30 da bi acılıyor trt 4 uyuyuyanan kadar
gece bahcesinin cd aldıkkkk

oooo kafasını uzatıp bakmaları süper oluyorrr

ege canıma okudu yağmur yakaladık camda şimdi yattı gidip yemek yapayom ne mi yapcaaam patates haşlama makarna salata birde çorba uydurucam bakalım ne çıkacak akşama da evi süpür sil
behlül gibi ebru kaçaaaar öpüldünüz:))))

kızlar bişey sorucam ben yusufa şimdiye kadar çok oyuncak aldım ve hepsini fisher price,playskool markalı oyuncaklar aldım ama yusuf onlarla hiç ilgilenmedi sadece 3-4 aylıkke ikili egzersiz arkadaşım ilgisini çekmişti o da 1 ay falan daha sonra oyun halısı aldım tiny love un çok güzel bişey ama onunlada fazla oynamadı .......

emeklemesi için yaramaz kanatlar aldım herif hiç umurunda değil ama önüne kumanda koy uçuyor.......

şu an ilgisini çekecek bir sürü ışıklı sesli oyuncağı var ama önüne koyduğumda oynasın ben işimi yapayım dediğim bişey yok playskoolun aktivite masaı var onu almak istiyorum annem yusuf oynamaz boşuna para verme diyor bu oyuncağı alan var mı?

kardeşimin kızı var maşallah koyduğun yerden kalkmıyor yavrum benimki canavar gibi koltuk altlarında ve sürekli mızır mızır bende koç burcuyum annem senden çektiğimi kimseden çekmedim diyor daha 8 aylık büyüyünce ne yapıcam acep.........

merhaba kızlar eymn bebek noldu acaba
akşamdan berı kaynatmışınız maşallah
benım kayınpederde aldı oyuncaktan bakalım nasıl çıkıcak
selen tutunup kalkıyo artık ve sureklı tur atıyo koca gun ona yetışıyorum ıyıce zorlaştı bu kızce
ayşe kağanda bişi olmamasına sevındım

aynen canım bızde neler aldıkama ılgısını Çekmıyor Çok.
evdekı eŞyalarla dah ılgılı.

bende çocukken oyuncaktan ziyade kapılara tırmanma dolapları karıştırma annemin özel eşyalarını arayıp bulup mahvetmeyi çok severdim ve çooook yaramazdım ilkokulda adım yaramaz esraya çıkmıştı nerde zarar ziyan var ben orda yapmasamda adım çıkmış bir kere olay benim üstüme kalırdı pabuç gibide bir dil.........

ama çok zekiydim ama ders çalışmayı svemezdim derste dinlediğim yeterdi hep notlarım iyiydi hocalarım birde ders çalışsan seni kimse tutamaz derlerdi..........

bugün onu düşündüm oğlumda benim gibi olursa ayvayu yedim........inşallah haylaz bir çocuk olmaz hepimizinkide.........

..slm kıslarrrr..kağan paşa ile komşuya çıktıkkkkk..altını kirletti geri geldikk..pazartesi bana gelceklerrr..gün yapıciiiiizzz..

ohh ohhh..valla esra sen rahata alıştın canım çokk zor gelecekkkk..bende annemlere gidip orda rahat ediomm eve gelince epey bi alışamaıomm..

valla şirvan yaa bende yatamazdımm ama çok isterdim bi yatabilsem öle diee..şimdi yatıomm çok şükürrrr..

saol teyzesi teşekkür ederizzz...opuyorumnanaktan

selene de maşallahhhh..kağanda öyle yaaa..sürekli yürümek istiyooo..kanepeden tutunup sıralıooo..

benimki çok haylazlaştıııııııııııııııı..

biz elbistandayızzz..kamaraşa gittik kaydımı yeniletmek içinnn..8 saat ayrı kaldık kuzuylaa..amanın eve bi geldikk..kkucağıma aldımmm..yüzümü parçalıoo..kızdı resmne yaa..sonra bi yaramazlık bi yaramazlıkk...yürüteçte yürüooo..elde kepçee..herkese tak tak vuruoo..işin yaş valla diolarrrr..

tv sehpasına gidioo dvd yi çekiooo.durr deyince daha çok yapıoo bide gülüoo sıpacıkkk...

croxilex, asli512, asyacenk, kzmnsn, poseidon80, roseberry, ssengun, s_ebru

10 kişi 2 de misafirrrr..???

ya kızlarr..foto makinası alıcammm...önerdiğiniz bi marka model varmıı???şöyle cam gibi çeksin net olsun istiommm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…