merak etme şirvan işe başlayınca gün içinde ne ev toplama derdin oluyor nede çocuğuna bakma derdin oluyor
valla bilemiyeceğim.. dün eşimde çaşışınca ne yapcan peki diye soruyordu...
ben de eve gidince nerdeyse hiçbir iş yapmıyorum sadece kızımla ilgileniyorum. sağolsun kayınvalidem fırsat bulabilirse yemek falan yapmış oluyor. yoksa akşamları daha zor geçer
senin gene kendi evinde bakıloyor.. evde de yardımcı olur sonuçta ,,,
ama bizde annem kendi evinde bakacak
buraya getiririsiniz diyor
ne yapcam bilmiyorum
herhalde gider orda kalırım
bir kaç gün ...
hem annemin evi merkezi sistem ,,benimki kombi.. be kapatıp gidebirilim ama onun öyle bir sansı yok .. evde olmasada parasını vermek zorunda ,
hem babam var..
bizim yüzünden düzenleri bozulacak..
aman ne bilimm..
bakalım şuabata bişey kalmadı
göreceğiz .. neler yaşayacağız...
bu arada ist buluşması dedinde istanbulda buluşma yokmu...
baksana sultan olmadığına göre hazırlık yapıyor yarın için....
gitmeyi istiyom ama bu sefer malesef..
yarın belki bugidi54 bana gelecek...
ege trt4 hhep izliyorege trt 4 teki gece bahçesini izliyor ilk defaaa:)))
oooo kafasını uzatıp bakmaları süper oluyorrrbaranda reklam delisi .. seda sayanın pepsi reklamı , toyotanın reklamı, bez reklamları ayrı tabii..
onları çok seviyor.. bazen önüne geçiyorum.. resmen yan yatıp kafasını uzatıp bakıyor sıpacık..
kim buluşuyor dedim ama ???
hayırlı cumalar kızlar....
yusufu doyurdum geldim kardeşimin 18 aylık kızı var onla oynuyor.
dün gece burnu tıkalıydı açıyım deedim vay senmisin burnuyla uğraşan 2.5 saat ağladı durdu durdu ağladı sinirden boynum tutuldu neyse annemlerdeyim sabah uyuyabiliyorum ohhhhh uyandığımda kahvaltı hazır yusufun altı değiştirilmiş giydirilmiş bu saltanat bitecek haftaya ........
şuan yere uzanmış laptop önümde yazıyorum
aa birden aklıma hamile günlerim geldi.. göbeğimin üstüne yatamazdım. bebeğim ezilecek diye..
geceleri şimdi hala yatamıyorum göğüslerim açıyor..
merhaba kızlar eymn bebek noldu acaba
akşamdan berı kaynatmışınız maşallah
benım kayınpederde aldı oyuncaktan bakalım nasıl çıkıcak
selen tutunup kalkıyo artık ve sureklı tur atıyo koca gun ona yetışıyorum ıyıce zorlaştı bu kızce
ayşe kağanda bişi olmamasına sevındım