nagihan gerçekten hoşmuşş..bizim kötü leptapte bile çok canlı görümüoo resimm..ayrıca bu fıstık çok tatlı yaa..gözlere maşallah siyahmıı rengii??
merhabalarr,
ya kızlarr..foto makinası alıcammm...önerdiğiniz bi marka model varmıı???şöyle cam gibi çeksin net olsun istiommm..
kızlar cenk ilk deda 1 dk kadar desteksiz oturdu:)
benım kociş cok yaramzmış bu cocuk ona cektiiiiibende çocukken oyuncaktan ziyade kapılara tırmanma dolapları karıştırma annemin özel eşyalarını arayıp bulup mahvetmeyi çok severdim ve çooook yaramazdım ilkokulda adım yaramaz esraya çıkmıştı nerde zarar ziyan var ben orda yapmasamda adım çıkmış bir kere olay benim üstüme kalırdı pabuç gibide bir dil.........
ama çok zekiydim ama ders çalışmayı svemezdim derste dinlediğim yeterdi hep notlarım iyiydi hocalarım birde ders çalışsan seni kimse tutamaz derlerdi..........
bugün onu düşündüm oğlumda benim gibi olursa ayvayu yedim........inşallah haylaz bir çocuk olmaz hepimizinkide.........
egede dvdyle kafayı yedi ama koltukları engel yaptım ulaşamıyooo artıkkkbenimki çok haylazlaştıııııııııııııııı..
biz elbistandayızzz..kamaraşa gittik kaydımı yeniletmek içinnn..8 saat ayrı kaldık kuzuylaa..amanın eve bi geldikk..kkucağıma aldımmm..yüzümü parçalıoo..kızdı resmne yaa..sonra bi yaramazlık bi yaramazlıkk...yürüteçte yürüooo..elde kepçee..herkese tak tak vuruoo..işin yaş valla diolarrrr..
tv sehpasına gidioo dvd yi çekiooo.durr deyince daha çok yapıoo bide gülüoo sıpacıkkk...
bayılırımömmmmbenimkine şimdi tarhana yapıcam kuzuma allahtan onu seviyor ama sarımsaklı olacak........
aynen görümcemin oglundan eltımın kızından oyunck yürütec pusettt v.sssbende de nikon var.
keremde hadi hadi diyoooo.babaannesi öğretti.bütün gün evin içinde hadi hadi diye dolaşıyo.salonun ortasıda 5 litrelik su bidonu,plastik kaplar,keremin çekmeden getirdiği çoraplar bi de bi sürü oyuncak....
toplamıyorum artık valla.duruyolar öyle.oyalanıyo ya önemli olan o.
biz kereme fazla bişey almadık.görümcemin 18 aylık bi oğlu ablamında 3 yasında kızı var.oyuncak dahil çoğu şey onlardan geldi.iyikide almamısım diyorum.mesela dönence keremi hiç oyalamadı.hatta dönmeye baslayınca kızıyodu.
ilk arabam diye bi oyuncak var.gecen eşimle onu konusuyoduk alsakmı acaba diye