2009 Nisan Anneleri

nagihan gerçekten hoşmuşş..bizim kötü leptapte bile çok canlı görümüoo resimm..ayrıca bu fıstık çok tatlı yaa..gözlere maşallah siyahmıı rengii??

nagihan gerçekten hoşmuşş..bizim kötü leptapte bile çok canlı görümüoo resimm..ayrıca bu fıstık çok tatlı yaa..gözlere maşallah siyahmıı rengii??

teşekkürler canmmm gözler koyu kahve anasınınnki giibii zemuszemus

hadi ben kaçarrrr...sanırım dolma olmaz bu saatten sonraa..allahtan eşimde bende makarnaya bayılıozzz..yanına salataa..dündende çorbam varrr...

bende de nikon var.

keremde hadi hadi diyoooo.babaannesi öğretti.bütün gün evin içinde hadi hadi diye dolaşıyo.salonun ortasıda 5 litrelik su bidonu,plastik kaplar,keremin çekmeden getirdiği çoraplar bi de bi sürü oyuncak....
toplamıyorum artık valla.duruyolar öyle.oyalanıyo ya önemli olan o.

biz kereme fazla bişey almadık.görümcemin 18 aylık bi oğlu ablamında 3 yasında kızı var.oyuncak dahil çoğu şey onlardan geldi.iyikide almamısım diyorum.mesela dönence keremi hiç oyalamadı.hatta dönmeye baslayınca kızıyodu.

ilk arabam diye bi oyuncak var.gecen eşimle onu konusuyoduk alsakmı acaba diye

aferin cenke canım oturtmaya çalışş sen yine sagına soluna yastık koy belki 1 2 haftaya kadr desteksz oturr

slm tekrar herkese benim oğlum daha hala sadece sürünüyo ne emekliyo ne de oturduğu yerden tutunarak ayağa kalka biliyo... 1 sıkıntı yoktur dimi!!!

ya kızlarr..foto makinası alıcammm...önerdiğiniz bi marka model varmıı???şöyle cam gibi çeksin net olsun istiommm..

canım bizde nikon var.abim fotoğrafçı.fotoğraf makinesinde en iyi marka diyo.

kızlar cenk ilk deda 1 dk kadar desteksiz oturdu:)

maşallah cenke.gözünaydın annesi.bi kaç güne iyce oturur merak etme.

kızlar belki yanlş biliyorda olabiirim ama erkekk bebklere araba alıyosnz ya içine binip geziyo bu gnelde geç yürümeye sebb oluyoo ayaklar bükük duruyo benm bi kaç tanıdıgımda buna şahitoldum

akşama yemek yapmadım.pizza söyledik.kociş geldi ama birazdan çıkacak ve 10 gibi gelecek(eşi erkenden evde olanalr kıymetini bilin.çok rahatlık ya.yarım saat tuttu kendime geldim valla.

Herkese merhabalar. Ben de işe başladım. Merak ettim de ıstanbul buluşması ne oldu?

benım kociş cok yaramzmış bu cocuk ona cektiiiii

babanesının gözlerı kör evın üstüe cıkmış kadında kapıda oturuyormuşşş
içe sen kadının üzerineeee

kızına seslenmişş gel beni al yagmur yagıyor diyee

insanların seralarını yakmışşş

akrabalarının bizi kızını dömüş döverken bayıltmışşş

tabi bunlar ufakkennnnn yapılmış yaramzzzlıklarrr

egede dvdyle kafayı yedi ama koltukları engel yaptım ulaşamıyooo artıkkk

egede yüzümü çırömelıoo hatta bi kaç yerımde cizzikvarrr

benimkine şimdi tarhana yapıcam kuzuma allahtan onu seviyor ama sarımsaklı olacak........
bayılırımömmmm
aynen görümcemin oglundan eltımın kızından oyunck yürütec pusettt v.sss

KIZLAR BEN 9 GİBİ BURDA OLAMAM BELKİ CEKİLİŞ OLCAKMIŞ YAAA

10 GİBİ FALAN GİRERİM HERHALDE KAYINVALİDECİGİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

SÜPRÜZ YAPIP GELMİŞŞŞ

girebılırsem gelıcemm

urla, asyacenk, bursasu+, ceyo16, EDAAAA, ekim.29, huzur84, jeandark, megul, ssengun+, zeyno5, ŞıRVAN+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…