2009 Nisan Anneleri

benimki çok haylazlaştıııııııııııııııı..

biz elbistandayızzz..kamaraşa gittik kaydımı yeniletmek içinnn..8 saat ayrı kaldık kuzuylaa..amanın eve bi geldikk..kkucağıma aldımmm..yüzümü parçalıoo..kızdı resmne yaa..sonra bi yaramazlık bi yaramazlıkk...yürüteçte yürüooo..elde kepçee..herkese tak tak vuruoo..işin yaş valla diolarrrr..

tv sehpasına gidioo dvd yi çekiooo.durr deyince daha çok yapıoo bide gülüoo sıpacıkkk...

ben de işten dönünce ilk zamanlar özellikler bi tokat yiyordum. şimdi alışmaya başladı artık. ama yine de yüzümü falan ısırmaya çalışıyor. şımarıyor bol bol

ya kızlarr..foto makinası alıcammm...önerdiğiniz bi marka model varmıı???şöyle cam gibi çeksin net olsun istiommm..

canm ben sony kulanıyorm çok memnn resmlerde çok net oluyo benm buraya koydg um fotoların bazısı telden çekilmiş o yüzden biraz puslu duruyoo

şırvannnnnnnnnnnnnnnnn planından alıkoymayayım senı daha kocişle konusmadım cunku belkı gelemem sen gıdecegın yere gıtt lutfen ben yıne gelırım
yok kız senle alakalı değil .. ilyas bursaya hafta içi gidecekmiş..
sen gel yarın ... laflarız azıcık ..

merhaba.. canım yeni olduğun için bunlar neden bana cevap vermiyor diye zannetme..
direek muhabbete dal... onlarda sana yazacaktır..
bizim topik sıcakkanlıdır...

biz elbistandayızzz..kamaraşa gittik kaydımı yeniletmek içinnn..8 saat ayrı kaldık kuzuylaa..amanın eve bi geldikk..kkucağıma aldımmm..yüzümü parçalıoo..kızdı resmne yaa..sonra bi yaramazlık bi yaramazlıkk...yürüteçte yürüooo..elde kepçee..herkese tak tak vuruoo..işin yaş valla diolarrrr..

tv sehpasına gidioo dvd yi çekiooo.durr deyince daha çok yapıoo bide gülüoo sıpacıkkk...
baranda yüretece bindiğinde direk prize giidyor.. fişlerle oynamaya

kaploları tutuyor...

ya kızlarr..foto makinası alıcammm...önerdiğiniz bi marka model varmıı???şöyle cam gibi çeksin net olsun istiommm..

bende kodak easyshare v1003 var ..memnunum .. ama sen gene bir araştır istersen ...

sanyo xacti ye baktımm..nasıl acaba yaa..??kullanan varmııı??hafıza kartıda varmışşş..

baran koltuğa oturmuş önünde bir sürü oyuncak .. ama onlarla bir ilgisi yok.
gözlerini kırpmadan tv seyrediyor.

baran uyandıpında çorba yedirmeye çalıştım 3-4 kaşık o kadar..
zorlayarak mı yedirsdem o zamanda ağlıyor..

aaa çorba yapasım gelmiyor artık ..

canm ben sony kulanıyorm çok memnn resmlerde çok net oluyo benm buraya koydg um fotoların bazısı telden çekilmiş o yüzden biraz puslu duruyoo
nagihancım bi foto koyarmısın ricaa etsemmm..almışken çözünürlüğü ii olsun diomm..bugün yarın alıcamm..olmazsa netten sipariş vercem..burda teknosaya baktımm..pek hoşuma gitmedilerr..

ayy çok güldüm kepçeyle vurmasına sen çok yaşa emi.........

canon ve nikon sony nin hafıza kartı sd uyumlu değil sadece sony için üretilen hafıza kartlarını kullanabiliyorsun......benimki nikon memnınum

heheee hee..

kağanda çok garip sesler çıkarıoo..şimdi de hatide diooo..çevremde hatice diee biride yokkk..

saolun kıslaarrr..azcık daha araştırımm..ne güzel kameraa bozulduu yaaa..önceki resimlerri webcamla çekmiştimmm..

yemekte yapıcamm..canımda dolma istiooo..acaba bu saatten sonra olarmıııııı??

canm sony de var hafıza kartı ayraıca benm eşim de satıyo sen hangi modeli düşünüyosn yardmcı olabilirim

benim kızımında en sevdiği kelime ege
ege deyip duruyor çevresinde de ege isminde kimse yok ama

daha marka düşünmedim nagihancımm ama..sanyonun xactii diebi modelini görümcem kullanıyoo çokk nettii..sinema çekimi yapıoo 45 dkk..eşim kısa film filan çekerim dioo..buda hazfıza kartlı..görümcem baskıda yapıyoo..basılıncada daha bi süper çıkıo..

eşine bi sorsan o biliyodur bu modelii..burda bulamadıkk..

X