ege trt 4 teki gece bahçesini izliyor ilk defaaa:)))
canım geçmiş olsun.. umarın sorunsuz bir gece geçirmisisnizdir.ben geldimmmm
ne olmuş böyle buraya
yeni girebiliyorum
eymen ateşlendi yavrum hemde 39 derece
hastaneyi aradım tanımadıgım dr nöbetçi götürmek istemiyorum
sabah ola hayrola
dombilikitap blogspot com şu blog a baksanıza bi toik açılmış.ben bakdım acaba yaptırsam mı böle bi kitap çok mu erken bizim içinn
günaydıııııııııııııınnnn
bizim bugün 8.ayımız biitttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne çabuk geçiyo yaaaa
demir babasını çok özledi sanırım
gel babası gel diyince hemen elini gel gel yapıyo((
CANIM EGE hazır seyler harıç herseyi yiyorr<
ANAM KOCA İNSAN GİBİ YIKIONN KORKARIM BENNNN
bu arda kocişinle gecen güzel gecmiştır
ege suan bilgissayar tepesındebayılcam mausunda ışıgı var hep mausu almak istıyorr
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
komşuları kahveye cagtdımm1 calışıyoo 10 gidiyooo
giitiler egeyi uyutmadan slm vereyım dedım şayet uyurrrsaaaaaaaaaaaa
annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ticker nereye yapıştırılır
çok şükür bende geçmişi okumayı bitirdim
hepimiz hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz. yemek yedirememe gibi.
bende kızımın damak zevkini keşfetmekle meşgülüm. eskiden sebze çorbasını severdi şimdi ağzını açmıyor. kilitliyor resmen ağzını ilk kaşığı tadına bakmak için alıyor. sonra hep kilitli. dün gece aç olduğunu biliyorum kaşık maması hazırlayayım dedim. içine de muz ezdim koydum. tadına baktı beğenmedi kilitledi ağzını. bende ısmar etmedim direk çöpe döktüm. sonra 1 saat kadar bekledim. irmik tatlısı yaptım. süt şeker irmik herkes bilir. şekeri biraz az oldu sadece bizim yediğimize göre sütü de biraz bol. bu arada normal günlük inek sütlerinden. biraz da tarçın. onu sevdi tabi havada kaptı kaşıkları. ne kadar yaralıdır bilmiyorum ama bebekleri yemeyen anneler bir deneyin derim.
cevizmi sizler olayı aştınız anacımbiride ceviz sormıştu..ben kahvaltılarına ve myvesine mutlaka ceviz ekliyorummm..günde 2 ceviz yiyooo..
gülşencimm burdaysan eğer..şu pekmez yoğurt meselesinş açarmısın..yani verilebilirmi..benim bildiğim yoğurt demiri bağlarmışşş..
aaa niye yaa.. ben de dün ilk kez . babymix yoğurtdun içine üzüm pekmezi koydum..
yemedi gerçi ama neyse ben yedim ..
şimdi kağan paşa ağlıyooo..çıkıommm..
15 dk sonra eşim cumadan gelicek ama bennn hala kahvaltı hazırlamadımmmmm...hemen kalkıomm...
saatt 2 gibide arkadaşa gitcimmmm..
maşallah egeye benimki reklamların dışında bişey izlemiyor dün gecede bir bulut olsamı izledi ağlaya ağlaya .........
sen neler yapıyorsun ebru kaç gündür görüyorum ama bişey yazamadım
maşallah egeye benimki reklamların dışında bişey izlemiyor dün gecede bir bulut olsamı izledi ağlaya ağlaya .........
sen neler yapıyorsun ebru kaç gündür görüyorum ama bişey yazamadım
yani aynı şeyleri söylüyoruz canım
biz demir ilacı kullanıyoruz 6. ayda tetkiklerinde çıkmıştı iştahsızlık falan çoktu, tekrar baktırmadık henüz
ceviz veren oldu mu aranızda ben yarın kahvaltısına katıcamm, omega 3 içeriyor ve beyin gelişimine çok yararlı
canım geçmiş olsun.. umarın sorunsuz bir gece geçirmisisnizdir.
güzel bişeye benziyor.. haftaya kuzenim doğum günü yaptırsammı acaba bir tane..
ama 5 sayfa kısacık değilmi..
anası özledi bence....
yok kız(banyo) bişeycik olmaz .. kendinizi korkak alıştırmayın ..
bu arada akşam eşimle aşk tazeliyim derken yanlış anlaşıldım herhalde...
düşündüğünüz gibi değil.. çünkü regliyim ...
bu konu beni aşıyor canım
afiyet olsun selenede . şimdi benim anlamadığıım ,biri süt verme diyor, biri süt veriyor
ben ne yapcammm,
cevizmi sizler olayı aştınız anacım
ben daha başlangıçlardayım
zaten bişeyde yemiyor sıpa
allll bir tembel daha....
bende kahvaltısına ceviz yada fındık koyuyorum
şirvan aşk olsun benim kızımın adı yasemin
ben muhallebisini falan normal kutu yada günlük inek sütü ile yapıyorum direk vermedim ama hiç. baştan az az ekledim sütünü denedim bir problem yok. koyuyorum artık.
ben burdayım.. :)
selam vereyim dedim kızlar. nasılsınız?? bebişler nasıllar??
s_ebru, afacanege2009, chveneburi, namem, roseberry, ŞİRVAN
bir aliye eksik o da gelse istanbul buluşması tekrarlayacağız