2009 Nisan Anneleri

selam kıslar.... kimseler yok yaaa... herkes memnu izliyo sanırım... bi ben izlemiyom şu diziyi... kaynana bile izliyo:) napiim vakit yok ki .... sizi çok özledim çooookkkkkkkkkkkk............neyse biras uyum sağlayım şu tempoya alışınca buna da vakit kalacak inş... bu arada bi grip oldum süt çok azaldı geri gelir de mi yaaaa.... dua edin.....

pırasalı börek miiiiiiiiii :çok üzgünüm: ben çok severim kii :çok üzgünüm:

bu aada pın pın bi diş çıkarmayı beceremediiiiiiiiii.......

iyi akşamlar geda pın pın nasıl sanada geçmiş olsun antibiyotik mi kullandın çünkü sütü azaltıyor inşallah sütün çoğalırda kuzun emer ....

dün kek bugün börek allah canınızı almasın canım istiyor okudukça malum alınan 30 kilo kadar fazlam vardı doğumda çoğu gitti ama yinede tombişim ..........

yusuf o kadar yaramaz ki anlatamam allahtan annemdeyim teyzesi annanesi dedesi ilgileniyor eve gidince hapı yuttum ben eli dursa ayağı durmuyor maşallah çok hareketli annem kimin oğlu sen daha dur ona bakınca senin bebekliğin aklıma geliyor diyor .........

oleeeey ben bir canavar doğurdum ama çok tatlı bir canavar ............

benim sütüm kendiliğinden azaldı pompayla çektiğim için anlamıştım en azından 6. aya kadar sağdım verdim 3 saatte bir sağıyordum en son 30 cc lere düştü bende bıraktım kendiliğinden gitttiii .

saolun kıslar...
pın pın iyi... çok şükür 3 ay uykusuzluktak sonra yavaş yavaş düzeliyor uykumuz:)

ay yaaa sabah 8den akşam 3e kadar 75-100cc anca birikiyo çok üzülüyom aslında ant. kullanmadım.. ağrı kesici ve limon... acaba limon mu yaptı ki... ama hiç dinlenemedim.... hep yorgun ve halsiz.... iştah da az... bi de üstüne kasynana stresi... offfffff eşimle de sorunlar yaşıyoz onun da etkisi var tabi.... zor günler yani... aptal bi kaynana yüzünden....
annem bi gelse.... dua edin süt için yaaa humana başlıycam yeniden.... daha geçen hafta 8-12 arasında 150ler biriken süt bir andan bitti.................................. pın da emmmek istiyo... kuzum yaaaa

Sultan,tmm inş bir sorun olmaz da gelebiliriz:-))
Bugün Miray da emeklemeye başladı,ama geri geri:-))

geri geride olsa aferin miraya
biz herhalde en son atılım yapacak olanız
cenkte bi çene var okadar faliyet kısmı yok:)

canım ben 4,5ay maximum emzirdim yani 4,5 ay süte doydu sonra sağlık sorunlarım yüzünden malesef emziremedim,doğumdan sonra 4-5 kilo daha aldım sonra malum diyete başladım 68 e kadar düştüm:nazar:,ara verdim baktım tekrar başlıyamıyorum diyetisyene gittim 3 kilo daha verdim az kaldı yani İNŞALLAH.şeker,beyaz ekmek,pirinç hiç yok diyetimde,makarna 4-5 kaşığı geçmemek şartıyla yiyorum ayrıca diyet yemeği yapmıyorum evde ne yaptıysam 4-5 kaşık yiyorum diyetisyenim ayrıca yemek yapma dedi..listem 2 sayfa özellikle yapmak istiyorsan birara yazarım..

diyetisyene gitmissin.. çok iyi walla negüsel ben 67 kiloyumm....uffff sağol canım...

aysuncum yazını okuyunca benim 1-2 ay önceki hallerim geldi aklıma ........benim oğlum doğduğunda mememi asla ama asla tutmadı neler yaptıysamda neyse ben anne sütü içmeden büyümüş sağlıksız bir insan olarak bebeğimin anne sütü almasını çok istemiştim ama ememdi bebem yine azimle sütümü sağdım 9-10 çeşit biberonla beslemeyi çalıştım ama onuda istemedi doktorumuz kaşıkla ver dedi daha 40 ı çıkmamış bebeği kaşıkla belmek çok zor o da olmadı ben 30-40 cc sütü 40-50 dakika içirdiğim günleri biliyorum ....

neyse yusuf büyüdükçe daha zorlaştı beslemek ben elimde pompa ve herkes akıl veriyor depresyon cinnet durumları çok gözyaşı döktüm ve çocuğumdan soğudum çok kötü günlerdi şu anda bile kötü doktoumuz bile şaşırdı ve bu bir süreç geçecek dedi ama maalesef geçmedi ve bir sürü tahlil istedi yaptırdık bişey yok doktorumuzu değiştirdik ve şimdiki doktorumuz yusufun huyu bu ve değişmeyecek dedi yusufu 1 gün aç bıraktım yemin ettim hiçbirşey vermiycem diye ağlamadı oğlum acıktım diye ve gün sonunda 90 cc mama içerebildim,o hale gelmiştimki birgün ağzına vurdum ve ağzı kanadı işte o gün o kadar içim yandı ki o kanı görünce ağlamaktan baygınlık geçirdim tansiyonum fırladı koma oldum...

veeee o günden sonra asla yusufa yemiyor diye sesimi yükseltmedim hep sevgiyle besledim istemediğimde zorlamadım şimdi çoooooooooook şükür çok daha iyi maşallah diyeyim yeme konusunda çok çektiğim için korkuyorum sana tavsiyem stresini belli etme ve rahat ol daha iyi olacağına eminim allah yardımcın olsun ..........

bende o dönemlerde sipraktin diye bir şurup vardı onu verecektim ama bebeklerde ani ölümlere sebeb olduğundan vermedim şimdi nutrigen diye bir şurup veriyorum tavsiye ederim

çok uzun oldu ama senin gibi arkadaşların halini herhalde en iyi anlayanlardanım .......

ay kıyamam yaa...

yusuf o kadar yaramaz ki anlatamam allahtan annemdeyim teyzesi annanesi dedesi ilgileniyor eve gidince hapı yuttum ben eli dursa ayağı durmuyor maşallah çok hareketli annem kimin oğlu sen daha dur ona bakınca senin bebekliğin aklıma geliyor diyor .........

oleeeey ben bir canavar doğurdum ama çok tatlı bir canavar ............

bizim kızı da dede annane ve teyze bakıyoo:)

saolun kıslar...
pın pın iyi... çok şükür 3 ay uykusuzluktak sonra yavaş yavaş düzeliyor uykumuz:)

ay yaaa sabah 8den akşam 3e kadar 75-100cc anca birikiyo çok üzülüyom aslında ant. kullanmadım.. ağrı kesici ve limon... acaba limon mu yaptı ki... ama hiç dinlenemedim.... hep yorgun ve halsiz.... iştah da az... bi de üstüne kasynana stresi... offfffff eşimle de sorunlar yaşıyoz onun da etkisi var tabi.... zor günler yani... aptal bi kaynana yüzünden....
annem bi gelse.... dua edin süt için yaaa humana başlıycam yeniden.... daha geçen hafta 8-12 arasında 150ler biriken süt bir andan bitti.................................. pın da emmmek istiyo... kuzum yaaaa

stres etkiliyo sütü canim..

Sağolun kızlar,aslında ben de içten içe dert ediyorum,geç emekleyecek yürüyecek diye,ama biraz önce Şubat annelerinden birinin yazdıklarını okudum da,biraz daha rahatladım.
2. çocuğu,1. çocuğu 14 aylıkken yürümüş,şimdikiyse çok hareketliymiş falan...Biraz da çevre etkiliyor aslında,emekliyor mu,yok emeklemiyor deyince Aaaaa bizimki şu kadarken emekliyordu,yok şunu yapıyordu falan dedikçe insan ister istemez dert ediyor.

Bir de bu hareketler bir anda oluyor,geçen hafta bir baktım,sırtüstünden yüzüstüne döndü,sonra yuvarlanıp istediğine ulaşmaya başladı,bugün de yüzsüstü koydum,birden geri gitti,sonra bunu keşfedince devamı geldi falan...

Cenk ti sanırım dimi,desteksiz oturamayan,o dediğim annenin de ilk kızı 10 aylıkken başlamış desteksizi oturmaya.

Ayyy ne çok üstüste yazdım.
Ama unutmadan şunu da söyleyeyim:
Bim marketlerde her Cuma günü Aktüel ürünler geliyormuş.
Yarın Eğitici Oyuncak laptop gelecekmiş,13.90 TL.
Sevimli araçlar var bir de,benim hoşuma gitti.
Şişme peluş koltuk ,o da güzele benziyor.
Yarın almak istiyorum da,bakalım sabahtan 12:30 a kadar dersim var,inş bitmez.
Hatta bugün çok komik birşey oldu,akşamüstü uyumuştum,rüyamda,sabahtan Bim e gidiyorum,bir bakıyorum bizim okuldaki öğretmenler de orada,ama benim alacaklarım kalmamış,başlıyorum ağlamaya:-))))
Ayyy,ne çok takmışsam kafama,inş bitmez diye:-D

ilahii elıf
gerı gerı başladıysa 1 haftaya kalmaz ileri gitmeyede başlıcaktır

evet cenk desteksiz oturamıyo çalışmalara devam ediyoruz ama birazda hasta olunca bugn pek stelemedin bi arkadaşımşla konuştım onunda 9/10 ay arası oturmuş oğlu herkes içim genelleme olamaz ama ortala olarak erkekler kızlara göre biraz daha geriden gelişiyo derler ölede galiba

X