2009 Nisan Anneleri

epiduralli sezeryan oldum bende..
çok rahat... hiç yatmadım.. sadece sonuçta ameliyat oluyorsun.. korutman gerekiyor o kadar..
ağrı sızı yok.. hiçbirşey hissetmiyorsun.. çocuğunu hemen görmek de güzell...
doğumdan hemen sonra bacakların uyuşuk oluyor.. o da geçiyor bi süre sonra

benimde bebeği çıkarırlarken ağrı oldu biraz dr.küçükmü kesmiş nedir birsürü elin içinde gezdiğini hissetmek,karnının gerildiğini hissediyosun..ağrı hissediyorum demiştim ağrı kesici yapmışlardı hemen fotoların yarısında sarhoş gibiyim..en kötü anı oydu onun dışında çok konforlu..
bi kere genel anesteziden ağlayarak uyanıyolar canları yandığı için ne korkunç en yakınlarımdan gördüm zaten o yüzden epidurali seçmiştim..

yaa kızlar ben bu sefer bi acayip regl oldum anlamadım valla..hem normalden kısa sürdü hemde 1 ped bile tam olarak kirlenmedi..dünde teyzem üstünemi görüyofun acaba diyince kafam karıştı hiç öyle bi olasılık düşünmüyodum..çok fena tırsıyorum..gerçi olsada fena olmaz daha geçen gece sultanla konuşuyoduk 2.lerimiz bizi üzmeyen uslu kızlar olsaa falan diyee:)) ama gerçekleştirmeye cesaretim yoktu...ayy test yapıcak idrarım yok oruçtan..naapsam karnıma ağrılar girdi heyecandann..
umutada soruyorum bizim eve bebek gelsinmi diye ..oda heveslendi benim yatağımda yatsın annecim diyo..ayy daha vardı be zamanı sankii

hayırlısı olsun canım olabilir. testi al aksama yap.. bugun yapmış olursun:)

eşimi aradım şimdi test alıp gelicek bi iki damla test için örnek verebilirim gibi hissediyorum:)) şimdiden başladım kaprislere ben umut banyoda ben nasıl çıkıp alıyım dedim geliyoo haha

eşimi aradım şimdi test alıp gelicek bi iki damla test için örnek verebilirim gibi hissediyorum:)) şimdiden başladım kaprislere ben umut banyoda ben nasıl çıkıp alıyım dedim geliyoo haha

ay hadi hayırlısı. tek ben varım diye üzülüyorum bi arkadaş gelsin bana da :))
herkes kendini düşünüyor dimi. hayırlısı ise olsun inşallah...

kızlar ben normal yaptım ama sizden çok yatmışım hahahahaaaAnnem sağolsun hiç bir iş yaptırmadı,ama benim de normal olunca alttan oturamama durumum vardı,3 gün sürdü kesin,biliyorum.Aslında ben de iyiydim ,evin içinde iş yapıyordum ama annem balkona çıkarmıyordu,nazar değecek millet iş yapabiliyor dicekelr diye.Normalde evin içinde dolanıp duruyordum ama kapı çaldığı anda ben cupppp yatağa.Ay çok komik oluyordu ama yaa,yatağa yatmak)

Günaydın

Bence de çok konforlu ...öyle diye tercih ettim ameliyatta da her şey gayet iyiydi ama Esen in dediği gibi ben kendimi çok koruyamadım heralde....zaten ağrı sızı yok diye boşverdim o yüzden sonrası sıkıntılı oldu......

ben de bu ay az regl oldum bugün geri başladım oruca zaten....ama 1 ped kirlenmiyecek kadar değil....: )

güzel bi haberle devam edelim güne hadi bakalım Gülşen...........

valla ben de yatmadım hiç. bi mevlütte mecbur yatakta oturdum :)
annem evi ancak toparlamakla uğraştı gelen gidenle uğraştı yaseminle hep ben ilgilenmiştim gece gündüz.
Ama dediğin gibi oturmakta zorlandım ben normal olduğundan. sezeryanlılar daha rahatlarmış galiba maşallah

Son düzenleme:

valla ben de yatmadım hiç. bi mevlütte mecbur yatakta oturdum :)
annem evi ancak toparlamakla uğraştı gelen gidenle uğraştı yaseminle hep ben ilgilenmiştim gece gündüz.
Ama dediğin gibi oturmakta zorlandım ben normal olduğundan. sezeryanlılar daha rahatlarmış galiba maşallah

Son düzenleme:
kızlaarrr yanlış alarmm :) negatif çıktı ama 1 hafta sonra tekrarlıycam testi..umuttada öyle olmuştu en son yaptığımda silik çizgi çıkmıştı sonra kan testi yaptırmıştım..
umutu banyodan çıkardım anne ben çıkıyım kardeşim köpüklerle oynasın diyoo ehe ehe biz ailecek havaya girdik hadi bakalım hayırlısı..selini yanlız bırakmamış olurum varsa..ama öyle bi çabamızda olmadı :) hayırlısı neyse o olsun..kafamı karıştıran daha 1 hafta önce lazer yaptırmıştım araştırdım tavsiye edilmez diyo bide saçımı boyattım neyse yoktur inşallahda aklımda soru işareti kalmaz

aa benımkide tam anlattıgın gibiiiii canım bi fark yokkkkkkk

kızııımm bu planlı deilll ...hamile değilsem planlısını yapıcaz birliktee :))
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş....

müge bende epidural sezeryan oldum cok rahat sonda falan takılmadı igne yapıldı 5 dk sonra ege dünyaya geldi aglıyor hemen getırdıler öptüm hop yaşlar akıverdi sonra götürdüler kuzumu
bende dikilmeye başladım beni odaya getırdıler arkadan egeyi getırdıler cok rahattı ameliyattan 2-3 saat sonra yrüdüm agrım bi kere oldu igne attılar o kadar
eve geldim oooooooooooo anlatmayımmm hiç yatmadımmmmmmm hiççççççççççç ege sarılık oldugu için cok hastanelerde koşturdum
gecen gün eşimle konuşuyoruzda
ege hastanede yatarken emzırme saatınden sonra benden 2 gün önce doguran bi kadını kayınvalidesi ve eşi yürütüyordu ben elımde evraklar yagmur yagar hastanede koşturmaca oynardımmmmmm ah ben ahhhhhhhhdiyorum şimdi hiç sefa süremedimmmm
bi mevlütte yattım o da formaliteden ege olmuş 23 günlük biz yataktaaaaaaaa

cok rahat bi dogum gecırdımmm iyikide epidural olmuşum diyorum cünkü BEBEGİMİ ilk öpen ve HOŞGELDİN diyen ANNESİYDİ...

ESEN maşallah vallaa

ben mutfakta aman aman degılımmmmmm
şimdi ramazan 3 parti insan alıcam strese gırdım

allah nasip ederse persembe günü 1.tayfayı alıyorum

mercimek corbası
fırında kaşarlı köfte
zeytınyaglı burbunya
tavuklu pilav
rus salatası
dometes salatası
havuclu yogurtlu salata

tatlııııı bulurmusunuz banaaaaaaaaa

paşa sarması yap melek ben ona sardım bu aralar..tam yaz tatlısı sütlü cevizli istersen bulurum tarifini

slm kızlar sağolun deneyimlerinizi bnmle paylaştığınız için
bende karar verdim epidural olucam
sizin bu ağrı dediğiniz yer nerde oldu belinizdemi dikiş yerlerinizdemi
ben genel olmuştum hiç ağrım sızım olmadı bnm
zaten ayağada kalkmamıştım 1 hafta

gülşen 2. çizgi silikse hamilesindir cnm bnm 2 sindede silikti

bizde şimdi iftaara gidicez hamile olan arkadaşa
kaçtım şimdililk

MügeCim benimkide küçük oldu dr.bazılarının uterusu küçük oluyor ancak bu kadar büyür dedi
3.070 kg doğdu sağolsun bugün dr.gittik herşeyimiz normal sarılık yok, dr hstdeyken korkutmuştu bizi
bıngıldağı biraz küçük diye bugün iyi dedi, herşeyimiz yolunda Alp gibi olmadığı için buraya takılabiliyorum
inş.değişmez beni hala yoran Alp tamamen felaket bir çocuk neyse sağlıklı olsunlarda

İşitme testide yaptırdık zorunluymuş artık alp de yoktu, bende iyiymişim dr herşey yolunda dedi

Benim de zor geçti selin ilkinden daha az dikişim varmış ama hala oturup kalkarken zorlanıyorum
bende ne ilkinde ne de şimdi hiç yatmadım hep ayaktayım şimdi de hem alp hem kızla uğraşıyorum
annemde elimizde kaldı cnm annem benim

maşallah sevgicim zaten ilk bebekte yattın yattın 2.lerde yatılmaz herhalde

müge agrı bel kısmında belden aşagılarda gibi oluyor pekte hatırlamıyorum ama
gülşen arıfı alabılırım
ya bendede bi sütlü tarıfı var süper cezvılı kuru kayısılı offf harıka ama herkesdee o yapılmaz ki..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…