eşimi aradım şimdi test alıp gelicek bi iki damla test için örnek verebilirim gibi hissediyorum:)) şimdiden başladım kaprislere ben umut banyoda ben nasıl çıkıp alıyım dedim geliyoo haha
kızlar ben normal yaptım ama sizden çok yatmışım hahahahaaaAnnem sağolsun hiç bir iş yaptırmadı,ama benim de normal olunca alttan oturamama durumum vardı,3 gün sürdü kesin,biliyorum.Aslında ben de iyiydim ,evin içinde iş yapıyordum ama annem balkona çıkarmıyordu,nazar değecek millet iş yapabiliyor dicekelr diye.Normalde evin içinde dolanıp duruyordum ama kapı çaldığı anda ben cupppp yatağa.Ay çok komik oluyordu ama yaa,yatağa yatmak )
kızlar ben normal yaptım ama sizden çok yatmışım hahahahaaaAnnem sağolsun hiç bir iş yaptırmadı,ama benim de normal olunca alttan oturamama durumum vardı,3 gün sürdü kesin,biliyorum.Aslında ben de iyiydim ,evin içinde iş yapıyordum ama annem balkona çıkarmıyordu,nazar değecek millet iş yapabiliyor dicekelr diye.Normalde evin içinde dolanıp duruyordum ama kapı çaldığı anda ben cupppp yatağa.Ay çok komik oluyordu ama yaa,yatağa yatmak )
aa benımkide tam anlattıgın gibiiiii canım bi fark yokkkkkkkselam...
sevgicim iyi lmana sevindim .minik kızın da iimiş maşalah inşallah uslu olur.alp de zamanla alışır benim ablamın oğlu ilk zamanlar bayağ tepki gösterdi ama sonra kardeşimm diye diye gezindi .bugun bizde eşimle kavga ettik küsüz halaben kayraya bağırınca kötü anne oluyorum oysa kendi 5dk ilgilenmiyo oruç olmadığı halde dün iftarda ben doğru düzgün yemek yiyemedim kendi maşalalh masada bi sohpet bi sohpet bencil nolcak.....
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş....kızııımm bu planlı deilll ...hamile değilsem planlısını yapıcaz birliktee :))