sen daha dur kızım ne yaşlanması daha gençsin insan hamileyken yaşlı hissediyor kendini.slm kızlar ya bugün öldüm bittiim
evi temizledim üstüne bide demiri 1 saat uyutmaya çalıştım uyumadı yine yaa
noldu bu çocuğa anlamadım
hmm gülşencim bende 2. çizgi silik çıktı anladım o zmn yoktur bişey
ama bencede 3 yaşını bekle daha fazla arasını açma cnm
ilkokul diyosun ya bnm ark.ımın olacak şimdi kızı ilkokula başlicak çok zor olacak diyo çünkü
onun tam ders zmnlarında küçüklede ilgilenmesi gerekecek zor olur yani
bide insan rahatlığa alışınca zor gelir
bnmkisi bi yandan da iyi oldu
1 arada büyüycek 2 side okula gidcek bende keyif yapıcam hahaha
tabi o zmnlarda halim kalırsayaşlandım yaa
DENEYECEGIM SAGOLslm hattunlarr
elif hazır deilim aslında umut 3 yaşını devirsin istiyorum hatta ilk okula başlasa daha da iyi olur ama birden heyecanlandım istee:))
benimde umutta silik çıkmıştı 2.çizgi müge ama bunda hiç bi çizgi emaresi yok ..
PAŞA SARMASI
Paşa sarması gerçektende göründüğü kadar lezzetli.yarım paket margarini eritiyoruz içerisine 5 tepeleme yemek kaşık un koyup kavuruyoruz(3 dk)1litre soğuk süt ,1su bardağı şeker,bir parça damla sakızı ekleyip kaynayana kadar karıştırıyoruz.1-2dk kaynatıyoruz.büyük fırın tepsisini ıslatıyoruz hindistan cevizi serpip (ocaktan aldiktan sonra)10dk çırptığımız(mikserle) muhallebiyi döküyoruz.en az 2saat buzdolabın bekletiyoruz 20 eşit parçaya kesiyoruz,aralarına ceviz koyup rulo yapıyoruz ve heryerini hindistan cevizine buluyoruz.mutlaka deneyin harika oluyor.
NOT:damla sakizi yoksa konmayadabilir.
AFİYET OLSUN................
Ayne kopyaladım melekcim burdan yapıyorum bende.. damla sakızına ek olarak birazcıkta vanilya koydum ben
sabatan barbunyı ve tatlıyı yaptım sagol cnm yarına bişey kalmazgünaydın...
melekcim. tatlını ve köfteni istersen barbunyayı bile bir gün öncesinden yap at dolaba..
digerleri zaten toplasan 1 saat sürmez..
slm kızlar
sevgıcım masallah kızına uzmuyomus senı alpte alısana kadar yapar ınsallah uzmeden buyurler senı
muge sende bı dınlen canım artık bak bebesı gelınce yorulucaksın unutma hem daha ne yaslısısın sen fıstık gıbısın
ohhh menuler havada ucusmus ben bu ramazan nedense yemek konusunda tembelim sanırım:)
selin size hamılelik sendromu cokmus kız daha ne yaslılığı allah askına hepınız gencsınız daha
esen bende yaparım kadayıfı boyle tarıfımız aynı guzel olur hatta bana baya tatlı gelıyo
melek ıyıkı doğdun canım egenın guzel anası
muge bende epidral oldum ılk gun ağrım oldu bıraz bıdaha hep ayaktaydım yatmadım doğru duzgun ben olursa ıkıncıyıde oyle ıstıyorum kısmetse
gulşncım senınde hakkında hayırlısı olsun stres falan yaptıysan gekmemıstır belkı canım faza
burcu uzulme bendede var bı tane ara ara yapar oyle sınır eder ınsanı