- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
ay sevgicim dua edicem canım..hayırlısı ile kolayca dogsun inşallah..rabbim bir avazda kurtarsın..minik selen su geliyor inşallah..
allah sağlıcakla bı avazda kurtarsın canım dualarım senınle
Ayyyy inanılmaz heyecanlandım,Allah sağlıkla kavuştursun Sevgicim,kolay bir doğum olsun!
günaydın.
ayy sevgiden haber varmı akşam sancılanmış inşallah çok kolay ve sorunsuz bi doğum olmuştur miniği kollarındadır .merak ettim şimdi.
bende yeni gördüm mesajını ama dün akşamda bu sabahta hep aklımdaydı napıyor diye. biraz daha bekleyelim de olmaı ben ararım numarası var. rahatsız da etmek istemiyorum.
Allahım kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Sevgicim inşallah Allahım kolaylıklar verir hayırlı haberlerini bekliyoruz
aallaaahh doğum var
sancılar başladıysa devamı gelmiştir umarım inş. sağlıcakla alsın kucağına tlf yokmuu sevginin bi arasak
bnm misafirimden nolur bu kdr işte haftayada başka bi arkadaşları çağırıcaz bitti gitti
başka kimseyi çağıraammam valla kimse kusura bakmasın
zaten sonrada doğum geliyo yallahhh bundan sonra beni unutsunlar :)
onları da alın dışarı çıkın. çalışan insanlarsınız biraz daha anlayışlı olsalardı ya keşke. bi kaç gün önceden haber verselerdi bari....
günaydın arkadaslar...
eşim ben gitmeden alışverişi yapmışş.
hallettim fırına yemek attım..
yemekten sonra irmik helvası bile yaptım..
walla :))
sevgicim sonuna kadar öyle gider inşallah..alpin tam tersi melek gibi selen su...böyle doğuruyosunuz resimler koyuyosunuz insan niyeti bozuyo valla..maşallahhhhh
Bursalı Yasemin,beee ben de çok kullanırım)
Çok dillendiler maşallah,herşeyi anlatıyorlar,yetmiyor bide nasıl şaşırtıyorlar bizi.