canım asında tam 2 yıl değildi 6 ay çaıştım yeni kanunla 2 yıla uzayınca tekrar istedim ama gerçekten zor olacakgünaydınn
mine 2 yıl sonra işe başlamak da çok zor olacak senin için. ama inşallah çok zorlanmadan atlatırsın bu dönemi. keşke özel sektörde de 2 yıl hak olsaaa
oyy Allah korumuş vala tam kuduruk oldularçok uykum var ..12 de yattık meriçle..
3buçuktan 5 e kadar kaşıı kaşııı..
anne gözünü açç..uykum var diyorum. aççç....
zaten dün akşam yemeginden sonra dışarı çıkardım biraz.
2 kere düştü bir diz bir kafa. morardı...
çok kızdımmm umru değil ama kızçenin.
valla aynen öyle ne bu ya bi düzelmediler bende sürekli birilerine soruyorum sizinki ne zaman kendi kendine uyumaya başladı yemek düzeni ne zaman oturdu , gece uyanmayı ne zaman bırakacak diyeay esen ya sorma hiç.
annem bizde ya şimdi gece halimizi görüyor kadın üzülüp duruyor. uyanıp uyanıp anne diye bağırıyor kalk yanına git her seferinde. sarılcakmışım öle uyucakmış. bazen nadir de olsa ayağında salla. yok salona gidelim yok yerde yatalım. rezillik durumumuz. annem de bana acıyor. bide gece aç oluyorum midem bulanıyor kalktıkça
şöle sabaha kadar bi uyusa yetecek valla...
neyse 2. olana kadar uyur herhalde 3 yaşında olacak nerdeyse....
maşallah yaaa valla kayrada gece 11-12 arası yatar gecede kalkar 1 saat sallattırır anne su- anne babam salasın yok annem sallasın sabahda en geç 8.30 da ayaktainşallah selin..
geçen arkadasın 3 ay büyük meriçten kızı.
çişini öğretiyormuş... ev hanımı kendisi...
gece kalkıp o güzel uykuyu bırakıp elayı wc ye götürmek zor geliyor diyor..
gece uykusumu dedim... o nasıl birşey:)... biz hep uyanık ve canlıyız..zıp diye zıplıyoruz dedim.
gece sürekli bişiler istiyor çünkü..
masallah gece uyuyan ve gündüz de 11 lere kadar uyuyan bi cocuk ta...
selin insallah 2. uyuyan bir çocuk olur...
mine yap 2. yi uzat tatilini.. sonra basladın mı bırakmazsın işi bir daha en azından...
mine kayra ya kim bakacaktı ne karar vermiştiniz?
canım sivas da başlayacağım annem bakacak şimdilik ankaraya gelince kaınvalidem bir kaç ay çağıracağız duruma göre devam edebilirsek kışı beraber geçirelim diyorum yoksa bakıcı ayarlayacağım şimdilik düşüncemiş böyle hayırlısı diyelim
Mine yeğenine Allah uzun ömür versin.sağlıcakla büyüsün inşallah....
bizde bi takıntlıar var her şeyi kendi yapacak ama her şeyi....bazen dayanamayacak gibi oluyorum.... umursamamaya çalışıyorum .ne de olsa yapacağını yapıyo...gerildiğimle kalıyorum....bu aralar bende pek sakinim....
sıcaklar yaradı bize.oğlum bir haftadır gündüz uyursa 2-3 saat uyuyo....alışık olmadığım için acayip rahat geliyo....umarım ütüleri bitirmeden kalkmaz.....
size iyi sohbetlet
bende kayranın altını açtım bugün sabahtan beri açık lazımlığa klozete oturuyor ama hiç yapmadı hep külota yapıyor valla pes etmek üzereyim çok yoruldum böylemi oluyor yoksa kayra henüz hazır mı değil anlamadım(( annem pes etme diyor ama ben çok yoruldum vala
Müge sana maşalahhhhhh diyorum bu sıcaklarda hemde iki canlısın valla bravo böyle bir şeye kalkışmak bile güç istiyor doğrusu
ay bide bu sabah ne oldu. yasemin birden meme meme diye tutturdu ağlıyor ama. arada öle aklına geliyor. neyse ikna etmeye falan çalıştı yara oldu bitti şu bu yok. annem de dediki bir ver bakalım napıcak. neyse verdim canım benim ya unutmuş emmeyi. öle dudaklarının arasına aldı öle durdu bi süre. sonra bıraktı. kardeşi olursa ama beraber emecekler gibi :)
Mine benim öğrendiğim kadarıyla çocuk eğer gündüz tutmayı öğrenirse gece de hiç kaldırmaya gerek olmuormuş,sabah kuru kalkıyormuş,kalkınca da hemen yapmak istiyormuş.Ama ilk gece altına yapabilir sadece,bunun için de asla bez bağlamayın,altına alez ya da herhangi kalın birşey serin diyorlar,haberi olmadan.
Esen Miray da hatırlıyorsunuzdur belki,gece 2 saat beni başında dikiyordu hem uyurken hem de gece ayrısı 2şer saat.ama ben okula tatil olup evde olduğumdan beri böyle değil maşallah.Gece hiç kalkmıyor,demek ki beni özlüyormuş.Siz de evde bol bol sarılıp koklaşsanız ama normalden çok daha fazla,acaba etkisi olur mu?Ya da sizle mi yatıyor bilmiyorum da sizin yatağınızda yatsa.Gece kalkmak çok zor gerçekten de,hele de akşama kadar çalışmak zorundaysan.
Mine benim öğrendiğim kadarıyla çocuk eğer gündüz tutmayı öğrenirse gece de hiç kaldırmaya gerek olmuormuş,sabah kuru kalkıyormuş,kalkınca da hemen yapmak istiyormuş.Ama ilk gece altına yapabilir sadece,bunun için de asla bez bağlamayın,altına alez ya da herhangi kalın birşey serin diyorlar,haberi olmadan.
Esen Miray da hatırlıyorsunuzdur belki,gece 2 saat beni başında dikiyordu hem uyurken hem de gece ayrısı 2şer saat.ama ben okula tatil olup evde olduğumdan beri böyle değil maşallah.Gece hiç kalkmıyor,demek ki beni özlüyormuş.Siz de evde bol bol sarılıp koklaşsanız ama normalden çok daha fazla,acaba etkisi olur mu?Ya da sizle mi yatıyor bilmiyorum da sizin yatağınızda yatsa.Gece kalkmak çok zor gerçekten de,hele de akşama kadar çalışmak zorundaysan.
günaydıneve gittiğimde hemen yanıma yanaşmıyor seni özlemedim işe git diyor..
neredeyse 1 saat geçiyor sebebsiz ağlamaya başlıyor.. ozaman sarılıyoruz...
dediğin doğru özlediği için olabilir...
sabah kalktı. anne gitme dedii.. sonra da anne sen işe git..
babam gelmicek diyor..
duygusal çocuk zaten.. napsak bilmiyorum kii..
eve gidince yemek ye meriçi doyur .. bulaşık derken neredeyse 8,30 oluyor biraz dolaştırıyorum dışarda.. 9,15 de eve geliyoruz...
ben de yoruluyorum.. sürekli canlı kalamıyorum..
daha enerjik olmak gerek..