2009 Nisan Anneleri

Bebek arabasını biz itmek ve uyumak dışında kullanmıyoruz canım )

Valla ben hiç mide yanması çekmedim havuç filan iyi geliyor diyorlardı ağustos topiğinde,
soda iç istersen çok olursa şurupta veriyor drlar.....

günaydınn
mine 2 yıl sonra işe başlamak da çok zor olacak senin için. ama inşallah çok zorlanmadan atlatırsın bu dönemi. keşke özel sektörde de 2 yıl hak olsaaa
canım asında tam 2 yıl değildi 6 ay çaıştım yeni kanunla 2 yıla uzayınca tekrar istedim ama gerçekten zor olacak ((, benim kardeşimde akbankta çaışıyor doğum yaptı onada hiç izin vermiyorlar istemeyin sakın demiş oysaki kanunda hakkı var ama özel sektör ounca işine gelirse diyorlar (s
oyy Allah korumuş vala tam kuduruk oldular

valla aynen öyle ne bu ya bi düzelmediler bende sürekli birilerine soruyorum sizinki ne zaman kendi kendine uyumaya başladı yemek düzeni ne zaman oturdu , gece uyanmayı ne zaman bırakacak diye (( beklemekle geçiyor bakalım 3 de olsunlar hayırlısı
maşallah yaaa valla kayrada gece 11-12 arası yatar gecede kalkar 1 saat sallattırır anne su- anne babam salasın yok annem sallasın sabahda en geç 8.30 da ayakta ((
mine yap 2. yi uzat tatilini.. sonra basladın mı bırakmazsın işi bir daha en azından...

aslında aklımdan geçmiyorda değilde kardeşim doğum yaptı kayra acayip kıskandı sanki kayrayla tam ilgilenemeyecekmişim gibi geliyor bide düzenimiz tam otursun benim tayinden hala bir haber yok pazar günü sivas a gideceğim bi sivas da bi ankarada öffffffffffffffffff düşünmesi bile iğrenççççççççççççççççççççççççççç

ay bide bu sabah ne oldu. yasemin birden meme meme diye tutturdu ağlıyor ama. arada öle aklına geliyor. neyse ikna etmeye falan çalıştı yara oldu bitti şu bu yok. annem de dediki bir ver bakalım napıcak. neyse verdim canım benim ya unutmuş emmeyi. öle dudaklarının arasına aldı öle durdu bi süre. sonra bıraktı. kardeşi olursa ama beraber emecekler gibi :)

mine kayra ya kim bakacaktı ne karar vermiştiniz?

canım sivas da başlayacağım annem bakacak şimdilik ankaraya gelince kaınvalidem bir kaç ay çağıracağız duruma göre devam edebilirsek kışı beraber geçirelim diyorum yoksa bakıcı ayarlayacağım şimdilik düşüncemiş böyle hayırlısı diyelim

geçen konuştuğumuzu hatırlıyorum da son karar ne oldu diye merakımdan sordum. hayırlısı olsun. umarım oğlun için de senin için de hayırlı bir seçim yapmış olursunuz....

Mine yeğenine Allah uzun ömür versin.sağlıcakla büyüsün inşallah....

bizde bi takıntlıar var her şeyi kendi yapacak ama her şeyi....bazen dayanamayacak gibi oluyorum.... umursamamaya çalışıyorum .ne de olsa yapacağını yapıyo...gerildiğimle kalıyorum....bu aralar bende pek sakinim....

sıcaklar yaradı bize.oğlum bir haftadır gündüz uyursa 2-3 saat uyuyo....alışık olmadığım için acayip rahat geliyo....umarım ütüleri bitirmeden kalkmaz.....

size iyi sohbetlet

ütü de bitmiyor ki yazın....

kolay gelsin canım..

bende kayranın altını açtım bugün sabahtan beri açık lazımlığa klozete oturuyor ama hiç yapmadı hep külota yapıyor valla pes etmek üzereyim çok yoruldum böylemi oluyor yoksa kayra henüz hazır mı değil anlamadım (( annem pes etme diyor ama ben çok yoruldum vala
Müge sana maşalahhhhhh diyorum bu sıcaklarda hemde iki canlısın valla bravo böyle bir şeye kalkışmak bile güç istiyor doğrusu

bende tam onu sormak için açmştım bilgisayarı..bezi bırakan anneler umut oturtunca yapıyo ama acayip sıvı tükettiği için bazende kilotuna yapıyo annecim kaka yaptım diyo haber veriyo sağolsun..kaç gün sürücek bu böyle acabaa:44:

egeyede ben bi iki kere istedı verdım aynen sadece agzında tuttu kuzummmmmm

kızlar ege bi iki kere kacırdı ben devamlı sordum ve yaptı allah yardoımcınız olsun gece baglamayın altına koruyucu serın 1-2 gün devam edin bakalımmmmmm

bu aralar kayra da memeyi açtırıyor öpüyor canım ya çok üzülüyorum öyle yapınca (
geceleri nasıl kaldırıyormusunuz kayra gece çok sinirli oluyor hemen sallamazsak çok ağlıyor nasıl tuvalete otutturacam bilemedim

Mine benim öğrendiğim kadarıyla çocuk eğer gündüz tutmayı öğrenirse gece de hiç kaldırmaya gerek olmuormuş,sabah kuru kalkıyormuş,kalkınca da hemen yapmak istiyormuş.Ama ilk gece altına yapabilir sadece,bunun için de asla bez bağlamayın,altına alez ya da herhangi kalın birşey serin diyorlar,haberi olmadan.

Esen Miray da hatırlıyorsunuzdur belki,gece 2 saat beni başında dikiyordu hem uyurken hem de gece ayrısı 2şer saat.ama ben okula tatil olup evde olduğumdan beri böyle değil maşallah.Gece hiç kalkmıyor,demek ki beni özlüyormuş.Siz de evde bol bol sarılıp koklaşsanız ama normalden çok daha fazla,acaba etkisi olur mu?Ya da sizle mi yatıyor bilmiyorum da sizin yatağınızda yatsa.Gece kalkmak çok zor gerçekten de,hele de akşama kadar çalışmak zorundaysan.

serdim canım bakalım nasıl olacak bismilllah başladık işte ,

herkese günaydınnnn
saat 6
2 saat oldu kayrayı hala sallıyorum saat 4 e kadar altı kuruydu saat 4 de değiştim saat 6 ve hala sallıyorum offffffff ne zormuş ya tuvalete alıştırmak ,
valla vazgeçmeye başladım bende ama bakalım yarın nasıl olacak böyle devam ederse bırakırız tekrar ,çokkkkkkkkkkkkkk uykummmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, biri kayrayı uyutsa keşke şöyle 10 a kadar uyusam, hayal gibi :78:

eve gittiğimde hemen yanıma yanaşmıyor seni özlemedim işe git diyor..
neredeyse 1 saat geçiyor sebebsiz ağlamaya başlıyor.. ozaman sarılıyoruz...
dediğin doğru özlediği için olabilir...

sabah kalktı. anne gitme dedii.. sonra da anne sen işe git..
babam gelmicek diyor..

duygusal çocuk zaten.. napsak bilmiyorum kii..
eve gidince yemek ye meriçi doyur .. bulaşık derken neredeyse 8,30 oluyor biraz dolaştırıyorum dışarda.. 9,15 de eve geliyoruz...
ben de yoruluyorum.. sürekli canlı kalamıyorum..

daha enerjik olmak gerek..

günaydın
benimki akşam görünce hemen sarılıyor bana. bide anne işe gitti yas ağladı diyor :)
sonrada hep benle zaten beraber yatarsak gerçekten daha az uyanıyor

çişe de bizde başladık çişinin az miktarını çamaşırına kaçırıyor sonra oturağa koşuyoruz devamını yapıyor. kaka yı daha iyi biliyor. ama gece annem bağla diyor öle olunca sabah bezi çıkarmak istemiyor aslında bağlamamak lazım ama gece kaç kere yer değiştiriyoruz altına bişi koymam çok zor. kendi yatağında alezi var ama orda duran kim. salon halı üstü heryer bizim için yatak...
ben de alıştırma külodu aldım bi tane ama onun dışıda naylon gibi bişi annem o da terletir diyor gece onu giydirsem belki daha çabuk öğrenir. bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…