2009 Nisan Anneleri

slm güzellerrr
giremiyorum uzun zamandır ihmal ettim kk yı sayfalar baya ilerlemişş...
selincim tbrk ederim tatlımm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..planlı bi bebekmii :))

umutta artık lazımlığa oturtunca daha fazla çiş yapıyo eskiden bir iki damla yappıyodu demekki tutabiliyo artık bi evde otursak yapıcakta çocuum gezmeci işte annesii..
zaten sıcaktan hep isilik olmuş bezin geldiği yerler..isiliğe ne iyi geliyo bi öneriniz varmı kızlarr??

Selin,gelin kaynana damat da kayınbaba toprağından olur derler:-))) :-(((
İşin şakası da,İnşallah kızlarımıza değer verecek onları üzmeyecek hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allahım.Erkek analarııııı duyunnn duyunnn:-)))

herkese selamm özledim sizi
kız kardeşim doğum yaptı şükürer olsun eymenimiz dünyaya gözlerini açtı Allahım sağlıklıca büyümesini nasip eder inşalah bende evime döndüm bugün hep temizlik yaptım ohhh mis gibi oldu evim
Selin tebrik ederim canım benimmmmm
Melisin tepkisini bende merak ettim bencede önce küser sonra alışır babasına.
Müge canım kolaylıklar diliyorum sana demir emininm seni çok üzmeden öğrenecek Allahın izniyle,
Sultan bende kayradan aynı elektiği alamıyorum birazda ben tembellik yapıyorum , bakalım bizde öğretiriz inşallah ,
aklımda kalanlar bunlar kayra bırakmadıki tam okuyayım neyse herkese sevgiler,
bu arada pazartesi iş başı yapıyorummmmm pazar sivas a döneceğim :KK43:((( üç buçuk ayıda bitirdim aslında diyorumki bi daha hamile kalıp 2 yıl daha mı ücresiz izin alsam :)))
herkese sevgilerrrrrrrrrr

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,ceyo16,

elif inşallah canım canım kimse kimse üzmeden kıymet bilen damatlar alın bizde iyikalpli güzel gelınler alalım inşallahh hayırlı evlat olsun her biriiiiiiiiiii

iyi akşamlar kızlar
bugün 3.günümüz ve demirde hala anne çişim var gibi bi eylem yok
hatta 2 gündür çişini 2 saat tutan çocuk bugün yarım saat arayla altına yaptı öğlen sırılsıklam uyandı
hiç kızmadan büyük bi azimle devam ediyorum
hatta bugün sabahtan akşama kdr demirleydim ne babası ve annem vardı denize gidene kdr
eskiden pes ederdim ama ne olduysa son 1 haftadır üstüme bir nur yağdı hahaha ne yaparsa yapsın kızamıyorum
hatta oturup gülüyorum acaba delirdimmi huni zmnımmı geldi diyorum kendi kendime:KK52:

iyi akşamlar kızlar
bugün 3.günümüz ve demirde hala anne çişim var gibi bi eylem yok
hatta 2 gündür çişini 2 saat tutan çocuk bugün yarım saat arayla altına yaptı öğlen sırılsıklam uyandı
hiç kızmadan büyük bi azimle devam ediyorum
hatta bugün sabahtan akşama kdr demirleydim ne babası ve annem vardı denize gidene kdr
eskiden pes ederdim ama ne olduysa son 1 haftadır üstüme bir nur yağdı hahaha ne yaparsa yapsın kızamıyorum
hatta oturup gülüyorum acaba delirdimmi huni zmnımmı geldi diyorum kendi kendime:KK52:

canım benim inşalah 1 hafta sonra bunları aşmış olursunuz genelde yorumlar 1 haftada öğrendikleri yönünde , annenin yakınında olması çok avantaj genede ananeler daha iyi öğretiyor bence , umarım yarına ddahada iyi olur, yinede onlar için çok büyük bişey

mine yap 2. yi uzat tatilini.. sonra basladın mı bırakmazsın işi bir daha en azından...

günaydınn
mine 2 yıl sonra işe başlamak da çok zor olacak senin için. ama inşallah çok zorlanmadan atlatırsın bu dönemi. keşke özel sektörde de 2 yıl hak olsaaa

çok uykum var ..12 de yattık meriçle..
3buçuktan 5 e kadar kaşıı kaşııı..
anne gözünü açç..uykum var diyorum. aççç....

zaten dün akşam yemeginden sonra dışarı çıkardım biraz.

2 kere düştü bir diz bir kafa. morardı...
çok kızdımmm umru değil ama kızçenin.

çok uykum var ..12 de yattık meriçle..
3buçuktan 5 e kadar kaşıı kaşııı..
anne gözünü açç..uykum var diyorum. aççç....

zaten dün akşam yemeginden sonra dışarı çıkardım biraz.

2 kere düştü bir diz bir kafa. morardı...
çok kızdımmm umru değil ama kızçenin.
ay esen ya sorma hiç.
annem bizde ya şimdi gece halimizi görüyor kadın üzülüp duruyor. uyanıp uyanıp anne diye bağırıyor kalk yanına git her seferinde. sarılcakmışım öle uyucakmış. bazen nadir de olsa ayağında salla. yok salona gidelim yok yerde yatalım. rezillik durumumuz. annem de bana acıyor. bide gece aç oluyorum midem bulanıyor kalktıkça :KK43:
şöle sabaha kadar bi uyusa yetecek valla...
neyse 2. olana kadar uyur herhalde 3 yaşında olacak nerdeyse....

sabahları falan da tutturuyor kalk kalk
gözüm açık diyorum yok diyor ayağa kalkacakmışım yada oturacakmışım. kendi uyanır uyanmaz ayağa fırladığından beni de öle istiyor...

inşallah selin..
geçen arkadasın 3 ay büyük meriçten kızı.

çişini öğretiyormuş... ev hanımı kendisi...

gece kalkıp o güzel uykuyu bırakıp elayı wc ye götürmek zor geliyor diyor..

gece uykusumu dedim... o nasıl birşey:)... biz hep uyanık ve canlıyız..zıp diye zıplıyoruz dedim.
gece sürekli bişiler istiyor çünkü..

masallah gece uyuyan ve gündüz de 11 lere kadar uyuyan bi cocuk ta...

selin insallah 2. uyuyan bir çocuk olur...

bir de dün düstü diye kızdım kafa sisti tabii..
ağlamadı.. yanımdan ayrılma diyorum...

hayır oraya gidicem diyorr... gözleri gere gere..

Aynen alp de öyle fazlası var eksiği yok dönemsel herhalde
dışarıda hiç zaptedemiyoruz pazar saat 20:00 de viaporta gittik
öyle bir koşuyorki heryeride öğrenmiş çoook kalabalıktı anne diye bağırmış
kadının teki kucağına almış eşim napıyorsunuz o benim çocuğum demiş çok güldüm :-))
ben mi neredeydim orada kaybettik birbirimizi ben ağır çekim yürüyorum ya
gittim arabanın başında onlar gelene kadar bekledim...

Aynen alp de öyle fazlası var eksiği yok dönemsel herhalde
dışarıda hiç zaptedemiyoruz pazar saat 20:00 de viaporta gittik
öyle bir koşuyorki heryeride öğrenmiş çoook kalabalıktı anne diye bağırmış
kadının teki kucağına almış eşim napıyorsunuz o benim çocuğum demiş çok güldüm :-))
ben mi neredeydim orada kaybettik birbirimizi ben ağır çekim yürüyorum ya
gittim arabanın başında onlar gelene kadar bekledim...

güldürdün beni :)
öle kalabalık yerlerde duruyorsa bebek arabasında dursunlar bi zahmet yoksa kayboluyorlar valla

X