Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi haftlar ...
selin hayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına alırssın inşallah .doğumdan sonra napıcaksın bakıcı falan mı tutucaksın?
sinem seninde gözünaydın canım.
esen sen biraz daha büyüt madem bakıcak kimse yok kreşe gidene kadar bekle .
bende kayra 3 yaşına girdikten sonra düşünüyorum kısmetse bu kışıda atlatalım .
1 sene falan ara verirsem sorun olmaz bir daha bulurum diye düşünüyorum yaşım çok değil zaten. yine de hayırlısı şimdilik bişi diyemiyorum.selincim.. ev hanımı mı olmayı planlıyorsun.
yoksa çocuklar büyüyünce tekrar işe girerim mi diyorsun..
neden soruyorum iş bulmak kolay değil diye..
kusuruma bakma...
hayırlısı olsun canım ...
çok güzell..
benim hamileliğim bulantılar hariç çok güzeldi..
karnının büyümesi çok güzel ..
bebeği karnında hissetmen ..
hep seninle olması çok güzell.
yaseminin de abla olması çok güzell:)
bebek mağazalarından bulabilirsin cnmMüge alez koymamış mıydın?Ben de daha almadım Mirayın yatağı için.Nerde bulurum ki,çocuk yatağına uygun,bebe mağazalarında mı var ki,alan varsa helllpppppp
yoruluyorum ama napiim ben otururken daha çok yoruluyorumtuğbacım kısmet bölem,ş allah kızına ömür versin gene olur heralde.
müge sen hiç yorulmazmısın kuzum kız iş yaparken doğurcan:) bu arada kayranın altını ben 2 gün bağladım gece ama o uyurken çünkü bağlandığını bilmemesi gerekmiş ona güvenirmiş çişini yaparmış .ben artık altına bişey sermiyorum maşallah diim oğlum bişey yapmadı hiç.geçen gün avm den çıkıyoruz tam otoparkından anne çişş dedi hemen indik arabadan bi arabanın önüne yaptık bide mutlu oldu sıpaaa:))
melek valla sorma düğün nişan takıları derken bayağ masarflı oluyo yaz.
devrim ne güzel ata binmesi bizimki korkar heralde
bu arada bizim dün gece nişanımız vardı ayy öldüm resmen ve hiiç bişey anlmadım çünkü kayra çok huysızlandı kimsenin kucağına gitmedi babasının bile yapıştı bana bırakmadı ayakta kucağımda durdu kalabalık ve gürültüden bunaldı uykusu geldi eve eve diye ağladı malesef ( bugunde kuzenlerim bende toplanacak akşam çaya sabahtan beri kıçım anca yer gördü.
ayy nasıl seviniyorum senin için gerçekten çok zor bi durum kavuşmuşsunuzdur şimdiselam bu arada kızlar
ben çok heyecanlıyım eşim geliyor
ama bi süpriz oldu ve adet oldum ehehheh
yarıa almış bileti hayırlısıyla gelir inşallah
melisin nasıl tepki vereceğii çok merak ediyorum
baba geliyormuş diyorum pek umursamıyor gibi
kandırıyorum sanıyor sanırım ayy yarın olsa artık :)))
sen 1-2 kere bi dene bakalım cnm bezini çıkar bak kilot giyicez artık fln de çünkü artık herşeyi anlıyolarselamlar iyi pazarlar,
sinem çok sevindim canım gözün aydın
melisin şekeri için ne yaptınız ilaca falan başladınız mı?
elif jokerde veya e bebekte vardır ama kazıklanmak istemiyorsan çarşıdaki bebe mağazalarındada var
tuvalet olayını en son biz öğrenicez sanırım hiç umutlu değilim sinyal gelmiyor keremden:)
gece yapmaması çok iyi cnm yaa şimdi bide sıcak ya bezini bi çıkarttırsan dahada rahatlicak ama seninkiGünaydınlar......
Alıntı yapmadım aklımda tutarım diye ama iyice unutkan oldum :-((
Öncelikle Tuğbişim hayırlısı buymuş ne zaman hazır olursa gelir inş.bebişin, sana iyi tatiller...
Sinemcim çok sevindim inş.yakınlarda bir iş bulur ve hiç ayrılmazsınız...
ELifCİm heryerde var ben de Alp' in büyük yatağına göre alıcam hep unutuyorum,
MügeCim gazan mübarek olsun inş.hemen alışırlar bende perşembe günü başlayacam
allah izin verirse lazımlık tamam, alıştırma külodu tamam bizim avantajımız geceleri alp genelde
yapmıyor sabaha kadar tutuyor ama işte bizimki de bezi isitiyor gelişmeleri haber veririm
Çarşamba günü dr gidicez bakalım kızımız ne alemde garibim kendi halinde hiç ilgilenemiyoruz valla
Alp' ede kan testi yaptırıcam nasıl yaptıracaksak :-((
Bizimki ata bakmayı seviyor ama binmek istemiyor 2,5 yaşında çocuklar biniyor ama ALp bey bendaha
küçügüm büyüyünce binicem diyor sanırım kendini kandırıyor )
oooooooooooooooooo hadi bakalımmm hayırlısıııı çok sevindim çok güzel bi habergünaydınn
geçmişe bakmadan hemencicik yazayım dedim.
2 çocuklular kervanına ben de katılıcam kısmetse. 2 aylık hamileyim. geçen hafta rahatsızlandım 3 gün raporluydum giremedim. herkese sölemedim daha face de falan yazmazsanız sevinirim.. :) :)
seher hani beraber yapacaktık. senden haber yok mu ? ?
hayırlı olsun selin
nasıl dayandın 2 ay söylemeden:)
ayşe sen ne sınavına giriyosun
sagol cnmmmmSinem inan çok sevindim,hem sen,n hem Melis için.İlk an belki tepki verebilir,ama nasıl özleşmişsinizdir .İzne mi geliyor yoksa tamamen mi?
Melek teyzesi büyüdüler evet ,koca gün bizimle birlikte gezdi,kucak da istemiyor.Diğer çocuk 4 yaşında ama o dayanamadı,çoğunlukla kucaktaydı.Gece 1 de yattı o kadar yorgunluğun üstüne ve sabah 8 de ayaktaydı.Sizin adınıza da sevindim müthiş eğlenmişsiniz belli.
hayırlısı olsun canım planlı bi hamıleleıkmiş allah kucagına almayı nasip etsinnnngünaydınn
2 çocuklular kervanına ben de katılıcam kısmetse. 2 aylık hamileyim. geçen hafta rahatsızlandım 3 gün raporluydum giremedim. herkese sölemedim daha face de falan yazmazsanız sevinirim.. :) :)
sagol cnmmmm
evet ya hemen büyüdüler valla ne günler gecerırdıkkkkkk
hayırlısı olsun canım planlı bi hamıleleıkmiş allah kucagına almayı nasip etsinnnn
burcuuuu benım kocada aynıdırrrr merak etmeeee ne erkeler var dün arkadaş anlatıyor eşi yardımcı oluyormuş arkadaş calışmıyorda koltuk siliyormuş kocası cam siliyormuş yeri geldiginde gecenlerde bi gece uyuyorum dıyor bi baktım tayfun yok kalktım baktım koltukları siliyorrr diyor anam dedim ben bıraktım geceyi akşamları gelınce egeye baksın yeterrrrr
herkese hayırlı haftalar olsunnnnnnnnnnnnnn
günaydınn
sevgi gidiyor artık... eve...
selin sen de 3 5 ay sonra doğum iznine gidersen...
tek başıma mı kalacağım.. gün içinde hep burda olanlar için diyorum çalışanlardan..
benden sonra da sen hamile kalırsın :)