2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun mügecim
bi umut belki kıskanmaz bea karamsar olma
sevgicim seninde günün sayılı ayy bize ne çabuk geçti zaman
inşallah alp te kıskanmaz
meraklandık valla gelsin artık bıdıklar

günaydınlarrrr ay ne dinç kadınım dimi sabahın 6 sonda ayaktayım
tabikide öksürük yüzünden hemen bal karabiber yedimde geçti
bi bakayım dedim gidip yatıcm demircik uyanana kdr uyuyiim biraz daha

herkese tşkler tahlil sonuçlarım çıktı
biraz enfeksiyona rastlanmış o yüzden antibiyotik verdi
onu kullanıcam inş. geçer ya

melekcim doğru diyosun işte o balgamı atmak zorundayım ama atana kdrda boğazım yırtılıyo

kayraya maşallah bi demir bırakmadı artık bahçedeyiz bende denesemmi şöyle 3-5 güne bırakırmı acaba

sinemcim karamsar değilim nasıl olsa olacak bişey az ya da çok başa gelen çekilir şekerim ama herşey çok zor olacak buna eminim dün akşam demirin diş ağrısı tuttu ay ay ay diyerek ağladı o babasının kucağında ben onları yelliyorum düşünsenize bide kız kucağımda amaninnn eşime huni lazım diyorum en güzelini yaptırıcam diyo:KK53: :90:

Günaydınlarrrrr

Aynen valla Müge bende öyle diyorum hele bu dişler 1 ay sürdü çok uzun mahfetti sanırım patladı ki
eski haline dönmüş gibi tabi bizim son dişlerdi ağzını açmıyor ki kaç tane oldu diye saysam
Şirvana dedim yakında senin huniyi bana verirsin diye hehehehehe

Neyse son ay daha kötü Müge senin daha iyi hftların ben bu hft iyice ağırlaştım salı gününden itibarende işten ayrılıcam umarım evde daha kötü olmam, bende lazımlık aldım dün birde alıştırma külotlarından alayım annem gelir 1 hft o arada inş.hallederim umarım yani bu arada hala çantam hazır değil haftaya kadar doğurmam inş.da çantamı hazırlarım...

Günaydınnnnnnnn

Geçmiş olsun Burcu ...oğluna da maşallah.....

bizde bezi bırakmadık......kendi isterse söylesin.....
kakayı zaten hep söylüyo da çişini yapıyo valla...

Müge antibiyotik hamileyken nasıl kull.anlamadım ama zararsız demek ki....

Havalar nihayet yaz kıvamına döndü.çok sıcak burası da çok..

herkese güzel bi gün olsun

günaydınnn..

müge geçmiş olsun..
bez bırakanlara da maşallah..
bizimki hala atlnıa yapıyor... çıkarınca bezi yine altına:)

günaydın herkese.

sıcak olucak sanırım bugun daha şimdiden sıcak hava.
bezi bırakmak için 3-4 gün deneme yapın benim hiç umudum yoktu ama korktuğum gibi olmadı.lazımlığı aldım klozetin karşısına koydum ben wc ye gittikçe kayrada bana bakarak oturmaya başladı.sabahları kalkarkalmaz bezini çıkartıp oturtmaya başladım çişini yapınca alkış kıyamet hoşuna gitti. kakasını sölüyodu zaten hemen oturttuyodum.bay bay yapıp yolluyoduk:)).ilk 3-5 gün günde 3-4 defa çişini kaçırdığı oldu ama şimdi maşallah kendi geliyo anne çiş diye .darıısı herkesin başına.
müge canım inşallah iileşirsin ve minik kızın çook uslu bi çocuk olur.
sevgi sende işi bırakıyomuşsun dinlen eksiklerini gör bari o arada.

kızlar bende geçen 15 gün önce bi iş görüşmesine gitttim çalışmak istedim ve kabul edildim ama yılda 2 kez 10-15 gün arası başka şehirlere fuarlara gidiliyomuş eğer başlasaydım hemen 1 hafta sonra gidicektim bende kayradan ayrılmayı göze alamdım zaten çok düşkün bana.ondan ayrılmayı düşündükçe uykularım kaçtı ve vazgeçtim.

ve ben 2. çocuğu hiç düşünmeyenlerdendim ama bu bencillik olucaktı çünkü kardeş çok önemli onu bundan mahrum bırakamam.
kayra 3 yaşına girince 2. yi yapmayı düşünüyoruzzz:)) hayırlısı tabi.

BurcuCum yaşı büyüdükçe kendide istiyor zaten hayırlısı olsun istediğiniz vakitde gelsin inş.
DevrimCim sen de nasıl istersen öyle olsun bende çok kararsızdım yaşımda vardı ona rağmen
hadi aradan çıksın dedim ileride pişman olmayayım diye tek çocuklu arkd.hep en iyisini yapmışın
şimdiki aklım olsa yapardım diyorlar..

Hakkınızda hayırlısı Burcucum...bu gidişle bi ben kalıcam tek çocukla...

yanlız degıldın devrımcım hayırlısı nasılsa öyle olsun bende tek cocuk diyoum ama allah verırsede hayır demem allahın takdırı korunuyoruzzzzzzzz:KK52::KK52::KK52:

cuma günü evlilik yıl dönümümüz..
eşim istersen izin al foçaya gidelim dedi..
alacağım oleyyy...

kızımın odası gelmiş.. çok güzelmiş. ben daha görmedim..
çok merak ediyorum...

esen evlilik yıldönümüz kutlu olsun şimdiden cnm nice mutlu senelere kızınlaaa
oh odasınıda iyi günlerde kulanın huzurlu uykulardan uyansın:)

Selammm
Dün annemle Miray dışarı çıkmışlardı ben de buzdolabın siliyordum annemin.Birden bir ağlama sesi,ama nasılll.Miray 4-5 basamak merdivenden yuvarlanmış.-(((Allahtan eline koluna birşey olmamış çıkık falan.Ama alnı ve burnu sürtülmüş,kabuk bağladı.Annem kova seti almış bir elinde de lolipop,anneme vermek istememiş,kendi taşıyacak ya,o anda balkonda oturan komşuya,komşuanneee diye seslenirken birden yuvarlanmış.Geçen de o kadına seslenirken kafasını balkon demirine çarpmıştı.Kadın da nasıl üzüldü,o da farketmiş 2 olayın ona denk geldiğini.100 kere dedi,valla hep maşallah diorum diye:-)
Ben de içime doğmuş sanki,dün giderken yanıma Lason.l i almıştım hemen sürdük şişmedi.Buz koydurmuyor zaten.
Sonra dikkatini dağıtmak için aa kova mı aldınız dedim,hemen ,hadi,parka gidelim oynayalım dedi.Dönüşte de elimizi tutuyor
Allahım daha beterinden korusun hepimizin çocuğunu!

çok geçmiş olsun canım miray a..
allah korumuş..
görünmez kaza .. ellerini tutturmuyorlar dediğin gibi..
Allahtan bişi yok çok şükür..

geçmiş olsun elif Allah korusun evlatlarımızı
cumartesi günüde bizim yıldönümümüz 4.sene bitiyor şaka gibi ne zaman 4 sene oldu hayat kandırmaca ya

bizde bezliyiz hala ,
ama bi gelişme var kaka yapınca ben bittimi die soruyorum oda bitti kaka diyor ve açtırıyor
lazımlık alıcam bi ara çişten umutlu değilim ama

çok geçmiş olsun canım miray a..
allah korumuş..
görünmez kaza .. ellerini tutturmuyorlar dediğin gibi..
Allahtan bişi yok çok şükür..

Çok geçmiş olsun Miray' a ellerini tutturmuyorlar ya ondan
kıyamam allah korumuş....

X