2009 Nisan Anneleri

ara ara bana da sinir basıyor. iş de falan bi sürü değişiklik şu bu oluyor kocam yok. kimseyle bişi paylaşamıyorum. bi de aradım pazar gece 1 de falan dönermiş hiç gelme dedim. sinirimi bozdu yaa :KK43: :KK43:

telefonla görüşmeyi de zaten hiç sevmez. sözde eşim var yaniii.
müge sinem sizi çok iyi anlıyorum şimdi Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kavuşursunuz inşallah...

sıkma canını selincim...
geçici birşey sonuçta değil mii..
kampa gimek zorunda mı.. lisanslı mı .. müsabakalara mı katılacak eşin..
eğer öyle değilse gitmese olmuyor mu..

sıkma canını selincim...
geçici birşey sonuçta değil mii..
kampa gimek zorunda mı.. lisanslı mı .. müsabakalara mı katılacak eşin..
eğer öyle değilse gitmese olmuyor mu..

yok ya yeni başladı zaten öle lisans falan yok. ben demiştim 3-4 ay önce gideyim mi dedi git dedim. benim suçum aslında :) sonradan da lafımı geri alamadım. Ama çok yoğun saçma bi zamana denk geldi. neyse artık haftasonu rahat geçer de, pazar erken dönerim diyordu geç gelicem deyince sinirlendim.

slm nasılsınız ...........

müge tekrar gecmiş olsun canım doktorlara güven yok biliyorsunnnnnn

kimseler ugramıyor artık calışanlar burada bizde dün annemdeydik dolaştık yedik içtik gece evimize geldik
bugunde kayınvalideye gıttım 11 civarı mevlütü vardıııııııı şimdi geldik ege yolda uyudu akşamda dügün varrrr sizlere iyi tatıllerrrrrrrr

cnm bende demirin beşiğine yatırıcam
ama salonada park yatak alıcam onada şunu düşünüyorum hem küçük hemde pratik
Casaul Superb Oyun Park 46*81 | | Bebefix.com
bencede o sepetler az kullanılıyo cnm ama heves etmişsin istersen al :)

çok sağol cnm sorma valla hiçbişey yiyemiyorum
azcık yesem şişiyorum
şimdi iyiyim çok şükürde öksürük başladı bu seferde

kızlar demir sabah ateşlendi
sanırım dün denizde üşüttü halbuki çokta girmedi 4 saat arayla ilaç veriyorum hiç dinlenmiyoki
ateşi indiği anda başlıyo zıplamaya

maşallah elaya
siz böyle bezi bıraktık dedikçe ben suçluluk duyuyorum
kendimi yetersiz hissediyorum valla

geçm,ş olsun canım .. baranda kaç gündür hasta bişey yemiyor,, yediğini kusuyor..
geçen gece kulağım diye ağladı durdu... hafifte ateşi vardı..
sabah dr. gittim.. boğaz enfeksiyonu .. burdaki iltihap kulaklara vurmuş..

o yetmezmiş gibi pipim acıyor demeye başladı...
oda sıcaktan kızarmış.. baticom ve fucidinle temizlememi söyledi.. yazın olur böyle dedi..

oğlum bak acıyosa bezi bırakalım diyorum... o kadar oralı olmadı..
bazen keyfine söylüyor. geçen sabah beni uykumdan uyandırdı. anne kakam geldi diye..
hadi oğlum kalk gidip yapalım dedim..
soyunduk lazımlığa oturmaya hazırlanırken bir pırt sesi geldi.. meğerse kaka değilde gazı gelmiş..

Geçmiş olsun Müge havalardan benimde burnum akıyor gözlerim yanıyor alp e geçmeden atlatırım inş.
Park yatak alıcam bende vazgeçtim 5 aydan fazla kullanamazsın diyorlar karyolada almak istemiyorum park yatağı diğer odalara taşımak istiyorum sonrada güzel bir oda yaparım allah izin verirse kızıma....

Valla Annemde öyle diyor bizimki sırf çene dün akşamda komşunun kızının kucağına gitti hiç sesini çıkarmıyor
İşyerinden arkd.annemlere gelmişti kıza diyorki bizim eve gel sana odamı göstereyim helipopterimi göstereyim :-))
helikopterli avizesi mi var alpin..
bizim kayınpederde geçen barana almış .. tabii asacak adam yok.. yukarda duruyor...

günaydın
alp şimdiden çapkınlıklara başlamış yakında pul koleksiyonu falan iyice ilerletir :)

pul koleksiyonunu göstermek için senin kızı bekliyormuş.. şirvan teyzesine söyledi.. haberin olsun selin...

slm kızlar dr.dan geldik şimdi demir arabada uyudu
daha doğrusu bayıldı dün akşam 12 de acile gittik
hemen iğne yaptılar ateşi öyle düştü çok şükür sabaha kdrda çıkmadı
sabah yine verdim ilacını sonrada dr.a gittik boğaz enfeksiyonu geçiriyomuş
ya bu çocuk nasıl üşütüyo anlamadım zaten üşüttüğünüde sanmıyorum kesin benden geçti
neyse çok şükür bişeyi yok

bide acildeki salak dr. içimi kararttı
yok ciğerlerinden ses geliyomuş
sezeryanlamı doğmuşmuş genelde oluyomuş
dedim 2 sene oldu hiç böyle bişey yaşamadım şimdimi çıktı

bugün dr.una söyledim canı sıkılmış konuşmak istemiş sizinle dedi delimi ne
2 senedir hiçbişey olmadı şimdimi olcak dedi dr.umuzda

bende yokrgunluktan ölüyorum
ama uyursam tam aptala dönücem herkese hayırlı cumalarr

üff bende acildeki dr. sevmiyorum.. geçen inadına götürmedim.. o başka diyor. kendi dr. başka diyor..

ara ara bana da sinir basıyor. iş de falan bi sürü değişiklik şu bu oluyor kocam yok. kimseyle bişi paylaşamıyorum. bi de aradım pazar gece 1 de falan dönermiş hiç gelme dedim. sinirimi bozdu yaa :KK43: :KK43:

al ötekini vur diğerini... benimkide dün sinirimi bozdu..
dün dr. sonra anneme geçtim ,göya akşam yemeğinden sonra eve dönecektik..
bizimki saat 4 de ara ben karşıya firmaya geçiyorum geç gelirim . iyi güzel... buraya kadar bişey yok .
10:30 aradım yeni çıkıyoruz ... 11:30 trafik çok kötü.. köprü trafiği bilmem nerde..
kardeşi de var yanında .. ben gece geç gelirim sizi uayndırmıyım .. annemlerde kalıcam (kayınvalidemlerde tatilde)
tabii ben sinir oldum.. çoçuğun ilaçları evde.. annemde kaldığım zaman her zaman bir bahanesi oluyor.. yada bişeyler denk geliyor..
saat 12:30 araıyor ben geldim.. eee buraya niye gelmedin. sizi uyandırmıyım dedim...

be öküz adam madem geldin.. beni uyandırmak istemedin.. şimdi ne yapıyosun dedim.. zaten uyumak haram olmuş bana..
eee geldiğimi haber vermek için çağrı atacaktımda unuttum çaldı telefon...
o sinirle uyuyabilirmisin..

sabahın 4 de içimi döktüm ooohhh ne iyi oldu..

bide muhabbet edecek biri olsaydı ohh ne güzek olurdu...

biraz uzun oldu ama ne yapım ..

Son düzenleme:
burağı biberonla beslemeye alıştırıyorum.. (yalancı emzik almadı)
bugün 2 kez denedim.. olumlu geçti..
alışsında anneme bırakıp ,, başımı alıp özgürce dolanmak istiyorum..
baranıda babanesine ....

slm kızlar
demirin ateşi bi inip bi çıkıyo bugün daha iyi
ateşi çıkmadı çok şükür ama dün çok kötüydü
hem ateşi vardı hemde gözleri akıyodu
iltihap gözlerini kaplamış sabah gözlerini açamadı
sildik ettik açıldı sabahta kahvaltısını etti
şimdi uyuyo bakalım bugün nasıl geçecek inş. atlatır hemen
dün akşam helak olduk o ağladıkça bende ağladım ılık duşa soktuk fln biraz düştü derken yine çıktı
ıslak bez koydurmuyo offf çok zor
işte böyle onun dışında bende öksürük krizlerine giriyodum dün dr.a gittim
şurup verdi
bugün daha iyiyim fazla öksürmemen gerek erken doğum yaparsın dedi :KK53:
ay dedim Allah korusun

herkese hayırlı pazarlar

şirvannn eşie bende sinir oldummmmm
erkeklerın bir kısmı o şekilde kayınvalidede kalma tripi sacmalık bizler nasıl kalıyorsak saygı yapıyorsak aynısı yapmaları gerekir amaaaaaabogmak gelıyorrr onları işteeeeeee

mügeumarım en kısa zamanda iyleşir demircik sende dikkat et kendine son ayların artıkkk

bizde bugun deize gıttık ailecek sezonu actımmm:):KK35::KK35:

Son düzenleme:
ilk günaydın benden herhalde
sabahın köründe öksürük krizi tuttu ne biçim ilaç anlamadımki bi geçmedi yaa
bugün yine gidicem işe yaramıyo neler yapıyorum geçmesi için yok
bu gidişle normal doğum yapıcam töbe töbee
demir daha iyice ateşi çıkmadı çok şükür
iyileşiyo kuzum maşallah
bide bnm öksürüğüm kesilseydi öksürdükçe terliyorum valla

ayy şirvan gerçkten çok sinir bi durum bende eşimin ailesiyle yüz göz olmaktan hiç hoşlanmam o yüzden ne onlar bize gelir ne biz onlara gideriz en iyisi uzakta olmak

ay Allahım irfan değirmenciyi ilk kez baştan izliyorum :)

Günaydın

Biz haftasonları Mogan la idare diyoruz. O yüzden hiç bakamadım h.sonuda..Beykoz diye bir rest. var.
Biz de mangalı hazır bi şekilde orda yakıyoruz. Bu sene tatil işi de eşimin işinden dolayı aksadı zaten.
Siz gidin diyo ama gözüm yemiyo Enes Kaan a dışarda hiç sahip olamıyorum çünkü..

Şirvancım maşallah diyim sana önce. Sıkma canını .....Dediğin gibi annen madem bakıcak. bırakır çıkarsın arada

size de ana oğul geçmiş olsun Mügecim.bir an önce toparlanın inşallah.

bizim içinde tadını çıkar Melek İzmir in....yaz geldi mi özlüyorum valla oraları.

geçm,ş olsun canım .. baranda kaç gündür hasta bişey yemiyor,, yediğini kusuyor..
geçen gece kulağım diye ağladı durdu... hafifte ateşi vardı..
sabah dr. gittim.. boğaz enfeksiyonu .. burdaki iltihap kulaklara vurmuş..

o yetmezmiş gibi pipim acıyor demeye başladı...
oda sıcaktan kızarmış.. baticom ve fucidinle temizlememi söyledi.. yazın olur böyle dedi..

oğlum bak acıyosa bezi bırakalım diyorum... o kadar oralı olmadı..
bazen keyfine söylüyor. geçen sabah beni uykumdan uyandırdı. anne kakam geldi diye..
hadi oğlum kalk gidip yapalım dedim..
soyunduk lazımlığa oturmaya hazırlanırken bir pırt sesi geldi.. meğerse kaka değilde gazı gelmiş..

helikopterli avizesi mi var alpin..
bizim kayınpederde geçen barana almış .. tabii asacak adam yok.. yukarda duruyor...

pul koleksiyonunu göstermek için senin kızı bekliyormuş.. şirvan teyzesine söyledi.. haberin olsun selin...

üff bende acildeki dr. sevmiyorum.. geçen inadına götürmedim.. o başka diyor. kendi dr. başka diyor..

al ötekini vur diğerini... benimkide dün sinirimi bozdu..
dün dr. sonra anneme geçtim ,göya akşam yemeğinden sonra eve dönecektik..
bizimki saat 4 de ara ben karşıya firmaya geçiyorum geç gelirim . iyi güzel... buraya kadar bişey yok .
10:30 aradım yeni çıkıyoruz ... 11:30 trafik çok kötü.. köprü trafiği bilmem nerde..
kardeşi de var yanında .. ben gece geç gelirim sizi uayndırmıyım .. annemlerde kalıcam (kayınvalidemlerde tatilde)
tabii ben sinir oldum.. çoçuğun ilaçları evde.. annemde kaldığım zaman her zaman bir bahanesi oluyor.. yada bişeyler denk geliyor..
saat 12:30 araıyor ben geldim.. eee buraya niye gelmedin. sizi uyandırmıyım dedim...

be öküz adam madem geldin.. beni uyandırmak istemedin.. şimdi ne yapıyosun dedim.. zaten uyumak haram olmuş bana..
eee geldiğimi haber vermek için çağrı atacaktımda unuttum çaldı telefon...
o sinirle uyuyabilirmisin..

Günaydınlar....
Canım yok avize değil varya uçan h.kopter çocuklar uçuruyor eşim meraklı diğer 2 taneyi perte çıkardı bu sonuncu sağlam çıktı baya alp' i oyalıyor 15 dk 15 dk' dır di mi ??
Bence hemen takacak adam bul cnm ya güzel görünüyor o avizeler benim eşim çok becerikli o konularda gecenin 1 i 2 si bile olsa takar mutlaka
Eşine bende sinirlendim erkekler öyle valla hep...
bizde bu aralar sadece Alp e odaklandık dün dışarı çıkarmıştık ikizleri olan bir anne vardı 2 yaş sendromuna girmiş 3 yaşa 1-2 ay kala geçer dedi başımdan aşağı kaynar sular boşaldı valla :-((

Devrim gidebilirsen git cnm tatile kardeşin ya da annen gelmez mi bende üzülüyorum Alp denize giremeden geçirecek gibi yazı belki bir şile yapılır ama ben gidemem ki :-((

MügeCim dikkat et erken doğum filan allah korusun her türlüsü bize dert ben 2 hft daha geçti mi en azından 36 olurum küvözden yırtarım en azından...
Demir' e de kıyamam bizim Alp' inde arka 2 azı geliyor kabarmış ama görünen yok daha bence bizimkinin huysuzluğu tamamen dişten insan evde olmaya korkarmı hep dışarıdayız uyutmak için özellikle hftsonu hep arabasında uyuyor zavallım:-((

çok uzun yazdım neyse sflar ilerlemiyor nasılsa :-))

Son düzenleme:
Mügeeeeee....

Telaş yaptırmak istemem ama belki görmemişsindir ağustos topiğinde ilk doğum gerçekleşmiş cuma günü 35+2 kız hiç beklemiyordu daha bebek şekeri yapıcam valizimi hazırlayacam diye bekliyordu valizi bile hazır değilmiş hoş benimde hazır değil yıkamadım bile ben de bu hftsonu ayarlayayım bari.....2.500 doğmuş ve hemen annesini de emmiş ne güzel....

Günaydınn!

Müge inşallah iyileişmiştir Demir şimdi.Miray da ateşliyken ne bez koydurmuştu ne de yıkatmıştı kendini,çok zor oluyor gerçekten de:-(

günaydınn..
bi kaç gündür girip yazamadım..hava ısındıya gez toz fırsat kalmıyor..dün sabah 9 da evden çıktık 1 de girdikk:))
eşim kahvaltılık bişyler almaya gitti.. 4 gün sonra tatile çıkacaz inşallah eve pek fazla bişey almıyoruz..
bu cumartesi sınavım var..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

günaydın
müge çok geçmiş olsun atlatıyorsunuz inşallah. son zamanları biraz daha sabır. ayşe sana başarılar sınavında. bende çekip gitmek istiyorum buralardan çok sıkıldımmmm

X