Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selin bizimle mi yaşayacak kırılınca yine yaptırırız napalım. onlar için çalışıyoruz..
kızım olmasa eve bile gitmem insanın eve gidesi gelmiyormuş demek ki eşi olmayınca
çıkar gezerdim geç dönerdim eve...
Aynennnnnn selin
esencim çok şekermiş meriçin odasıı prenses odası gibiiii..iyi günlerde kullansınn kuzucukk
bende çil.k te ki arabalı takımları çok beğeniyoruum eminim umutta bayılır ama selinin söylediği gibi daha bisi anlamıyo kırıyo döküyo herşeyii birazcık daha büyüsün kardeşi kullanır eski takımını..annemde şımartıyosun diyo ama 3 yaşına kadar böyle napalımm çok uç şeylerde yapmıyo zaten
maşallah ne ara konustunuz bu kadar:)
biz de doğtaştan oda beğendik meriçe onu yaptıryoruz..
DOĞTAŞ - Miss Yeni Nesil Odası
herşeyi 3 yaşına göre planlıyoruz zaten bakalım nasıl olacak o 3 yaş.
bide bana çok düşkün olmasının sebebi buymuş öle diyorlar. sen hiç bişiye kızmıyorsun. hayır demiyorsun ondan sana düşkün. biraz kız bak o zaman seni bu kadar çok istemez diyorlar.
ben memnunum halimden ama ya kıyamam ben ona canım o benim...
slm güzeller bebiş hazırlıkları başlamış ohh ne güzel telaşeler dimi ama allah ikinizide kurtarsın inşallahhh canlarım ..
arabayı bende kullandım canım son ana kadar hatta eşim bir gece alkolluydu polis çevirdi benim doğumuma 3 gün falan var birde üfle demezmi polis bana dedim karnımı görmuyomusun doğurucam sonra eşime ne kızmıstım ama :)))
şirvan hanım gelmiş topık şenlenmiş valla:))
devrimcim sende hoşgeldin ..
benimde ablam gelıyor havaalanındalardı 1 saate kadar yanımda kısmetse çok mutluyummmm :)))hepinize bol uykulu geceler
herşeyi 3 yaşına göre planlıyoruz zaten bakalım nasıl olacak o 3 yaş.
bide bana çok düşkün olmasının sebebi buymuş öle diyorlar. sen hiç bişiye kızmıyorsun. hayır demiyorsun ondan sana düşkün. biraz kız bak o zaman seni bu kadar çok istemez diyorlar.
ben memnunum halimden ama ya kıyamam ben ona canım o benim...