2009 Nisan Anneleri

günaydınn..

kaga paşa uyuyor hala..dün çok yorulduu acısını çıkarıyor..benimde hala uykum var ama uyuyamadımm..
denizcim maşallah elaya..çok kısa sürmüs ögrenmesi..:nazar:
sevgiiii bu kadar umutsuz olmaa..eminim alp de hemen ögrenir..
eşim 1de gelecek..o gelince kaganı alıp çıkar ben test cözerim...
herkeseee mutluuuu mutluu günlerrr:)

slm güzeller bebiş hazırlıkları başlamış ohh ne güzel telaşeler dimi ama allah ikinizide kurtarsın inşallahhh canlarım ..

arabayı bende kullandım canım son ana kadar hatta eşim bir gece alkolluydu polis çevirdi benim doğumuma 3 gün falan var birde üfle demezmi polis bana dedim karnımı görmuyomusun doğurucam sonra eşime ne kızmıstım ama :)))

şirvan hanım gelmiş topık şenlenmiş valla:))

devrimcim sende hoşgeldin ..

benimde ablam gelıyor havaalanındalardı 1 saate kadar yanımda kısmetse çok mutluyummmm :)))hepinize bol uykulu geceler
gözünaydınnnn iyi sohbetler :)))))))))

günaydınn..
ne zamandır giremedim..
düşünüyorum da çocuklar küçükken face oyun oynar sabahtan akşama kadar da kk açık kalırdı.. :))
ama şimdi evde olmuyoruz pek..ela çok sıkılıyo evde sürekli benimle oyun oynamak istiyo o zamanda ben sıkılıyorum..o yüzden hep ya birilerini davet ediyorum oynasın diye ya dışarı çıkıyoruz..bu ara hava da müsait..ama aşırı sıcaklar başladığında gidemeyiz yine bi yere :KK43:
okuduğum kadarıyla herkes iyi..
tuğba polisin üsle demesi çook komik olmuş.. :))) gözünaydın bu arada..
sevgicim bizde park yatak kullandık ela 9-10 aylık olana kadar, odama koymuştum,bende yatağımda yatıyordum... çok rahat ettim..sonra oda takımı alıp onun odasında yatmaya başlamıştım,yakşalaşık bi senede öyle geçti :)
bu arada ela da bezi bıraktı..bi de biberonu bıraktı ona da çok sevindim..hala uykuya dalmakta çoook zorlanırsa istiyodu ama 2 gündür kullanmıyo..
bez olayıda şöyle oldu..taktı kafayı bebekler büyümez ben büyüdüm deyip duruyo..bende bebekler bez takar ama ela büyüdü dedim bi gün..gurur yaptı :) çıkardı bezini..ama 1-1.5 gün kaçırdı altına ya yaparken anne çiş dedi ya bittikten sonra..bi de uzun tayt giydirdim ben hep kilotsuz..böylece tayt emdi ev kirlenmedi :) tabi bi yerde oturmuyosa o an.. neyse bi buçuk günün sonunda anne çiş dedi oturttum çiş sesi geldi ve ben çoooooooook mutlu eheheh..ama arada kaçırır yine dedim ama hiç kaçırmadı maşallah ..çişide kakayıda söylüyo2. gün öğrendi..
çok uzun yazdım ama şunuda söyleyeyim..gece hiç kuru kalmazdı ela,kaka yapıncada bezinden hiç rahatsız olmazdı,yani bunları yapıyosa hazırdır diyolar ya ama ela çook rahattı beziyle yinede 2. günde öğrendi gece de yapmıyo sabah anne çiş diyo yapıyoruz.. :nazar: :nazar: :nazar:
hoşgeldin denizzzzzz maşallah elayaaaaa

haklısın soyut olarak anlamıorlar bende senın dedıgın gibi anlatıyorum oda cevap vermıyor sıpaaaaaaaaa

DenizCim gözünaydın bende çok sevindim Ela'nın bezi bırakmasına
daha çok umutlanıyorum ama seninki gururlu kızmış bizimkinde hiç de gurur yok
bebekler beze yapar sen büyüdün diyorum ben büyüdüm beze yaparım diyor :-))
ya alpi yemeli heeee :))))))))))))))))

günaydınn..

kaga paşa uyuyor hala..dün çok yorulduu acısını çıkarıyor..benimde hala uykum var ama uyuyamadımm..
denizcim maşallah elaya..çok kısa sürmüs ögrenmesi..:nazar:
sevgiiii bu kadar umutsuz olmaa..eminim alp de hemen ögrenir..
eşim 1de gelecek..o gelince kaganı alıp çıkar ben test cözerim...
herkeseee mutluuuu mutluu günlerrr:)

hadi bakalım canım az kaldıııı iyi derslerrr:)

kızlar bizde bezi bıaktık artıkkkkgündüzleri zaten baglamıyordum 15 gündür falan gecelerıde 3 gecedir baglamıyoum hiç yapmıyorr sanırım bezın olmadıgınn farkında egede sabahları çişli bezle kalkardı ama hiç yapmıyor uyanıyorrr 5 dk sonra falan anne çişşşşşşşşş hemen tuvalettee bizim tuvalett yer tuvalet alıyorum kucagıma acıyoruz bacakları çişşşşşşşşşşşşş

kakayıda 2 gündür buraya yazdımya lazımlıga yapıyorr cok mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

darısı sizlere arkadaşlarrr

Son düzenleme:
oy oy elaya da egeye de kocaman maşallah. ne güzel öğrenmişler öle.
benim kayınvalide millete laf atardı kocaman olmuş hala bez takıyor anneleri üşengeç bez bağlamak kolay geliyor derdi eskiden. şimdi kendi başına geldi. neyseki salı gidiyorlar çrş annem gelecek başlarız biz de inşallah Allahın izniyle. gerçi ben öğretsem daha iyi olur aslında da 2 günde haftasonu öğretemem ki. bi de evde durmuyoruz doğru dürüst haftasonu gezelim diyoruz kalıyor.
bu sabah yine yası babanneye götürdüm bu sefer içeri girdim kahvaltı ettik kızımla oy yerim onu hiç sorun çıkarmadı uslu uslu durdu istediklerinden söledi yedi falan ama sonra bırakınca çok ağladı off. keşke evde olsam da kızımla olsam yine çok özendimmm :KK43:

Tünaydın arkadaşlar

Tuğba gözünaydın canım.....ne güzel hasret gideriyosunuzdur şimdi....

Ayşecim sana da kolay gelsin.Hava sıcakken çalışmak daha zordur ama ne yapacaksın....

Ela ya da Ege ye de tüm bezi bırakanlara kocaman bir maşallah......

bizde oğlum eserse söylüyo ama benim bu konuda bi tembihim yok...tamamen ona bıraktım.
babası akşam geldiğinde daha çok ona söylüyo.....ama ben de klozet aparatı alıcam..
madem arada söylüyo böyle böyle öğrenir heralde...
bi de tut yapma kısmını anlamayacaklarından ya da tamamen tutmaya hazır olmadıklarını düşünüyorum.

ama kirlenir pis olur üstün dersem kesin yapmaz heralde.çünkü geçen teyzesi dışarı çıkaracakken
pantonunu giydirmeye çalışıyo.pantolonda da çok az bi leke var..
ıyyyy pis bu giymem diye inat etti giymedide nihayetinde : )

herkese iyi günler.bugün halldebilirsem oğlumun stüdyoda fotoğrafını çektirecem
hafta sonu saçarını kestirecez. kıvırcıklar gitmeden bi hatıra yapalım.

Canım Alp sürekli döndü durdu ağlamadı ama anlamadım niye saat başı uyandı
eee benim wc durumu tabi neredeyse hiiç uyuyamadım birde yatağımımı aradım bilmiyorum
ilk gece ALp hiç uyanmamıştı......

[SUB][/SUB]
Canım Alp sürekli döndü durdu ağlamadı ama anlamadım niye saat başı uyandı
eee benim wc durumu tabi neredeyse hiiç uyuyamadım birde yatağımımı aradım bilmiyorum
ilk gece ALp hiç uyanmamıştı......
ben alıyorum yasemini eve dönüyorum beraber sarılıp uyuyoruz koca yok rahatız :)
sabah tekrar bırakıyorum. yakın olması rahatlık oluyor böle durumlarda.
daha hiç baba demedi bu arada farketmedi herhalde yokluğunu :KK70:

Bizde de Alp akşam gidince anne babam nerede dedi hep ikimiz gdiyoruz ya
dedim bulgaristana oyuncak almaya gitti bir bağırdı daha da sormadı
ama dün sabah uykusunda baba gitmeeee dedi tekrar uyudu
ama bu gece uyumadı işte anlamadım sebebini
bizimkinin psikopatlığı diştenmiş 3 hft sürdü öldürdü birini görmüş babam inş.diğeride çıkmıştır.

Bizde de Alp akşam gidince anne babam nerede dedi hep ikimiz gdiyoruz ya
dedim bulgaristana oyuncak almaya gitti bir bağırdı daha da sormadı
ama dün sabah uykusunda baba gitmeeee dedi tekrar uyudu
ama bu gece uyumadı işte anlamadım sebebini
bizimkinin psikopatlığı diştenmiş 3 hft sürdü öldürdü birini görmüş babam inş.diğeride çıkmıştır.

çok sevindim çıkmasına diğeri de umarım patlamıştır. bizim en arka azılar hala yok piyasada nasıl zorlayacak bakalım bizi :KK43:(

Ohhh Ela ya ve Egeye kocaman maşallah!Liste baya çoğalıyor bırakanlar listesi,bu da bize umut oluyor:-))

Mügeeeee sen kızı nerede yatıracaksın ne aldın canım
ben çok kararsız kaldım şu süslü bambu beşiklerden mi alsam hevesim var
ama herkes alma ondan çok az yatıyor park yatak al diyorlar
bende kaldım hala birşey almadım artık almam lazım bu hftlarda
SelinCim Alp tam tersi anne ayamaz der....

Hoşgeldin Devrim özledik seniiiii
cnm bende demirin beşiğine yatırıcam
ama salonada park yatak alıcam onada şunu düşünüyorum hem küçük hemde pratik
Casaul Superb Oyun Park 46*81 | | Bebefix.com
bencede o sepetler az kullanılıyo cnm ama heves etmişsin istersen al :)
slm millett :))

sevgicim ben doğuma gidiceğim gün bile araba kullanmıştım koltuğu biraz daha arkaya alıyodum direksiyona değmesin diye...bi sorun olmaz cnm yakın mesafeymiş zaten..
ayy seninde az kaldı hayırlısıyla kucağına al inşallahh ben bile heyecanlandım şimdii ohh misss gibi kokar süt kuzusuu:KK70:D

yatak konusundada bende heveslenmiştim kimsenin tavsiye etmemesine rağmen bambu değildi cibinlikli o tarz biseydi küçük yani 4-5 ay yattı sonra park yatak almıştık şimdi anneannesinde yatıyo o park yatakta..2.doğumuma kullanırım yine çok güzel duruyo odada amaa:)) sende istiyosan al içinde kalmasın..

şirvancım hoşgeldinn sendee..2 çocukla iyi başa çıkıyosun yine maşallah..burağada bayıldımm bayıldımm maşallah tosuncukk yaaa..bacaklarından bi ısırsamm onuu

devrimcim sende hoşgeldinn özlettin şekerr bende diyodum nerde bu kız diyee:)

müge sende dikkat et kendine hastaymışın zaten nasıl oldun? sizin orda nemde var bide hissedilen sıcaklık çok yüksektir hamilesin bide çocuk çok yorma kendini cnm..

bende sabahtan yaptım yemeğimi öğleden sonra çok sıcak oluyoo mutfağım..umutta uyuyo bi duş alıyım uyumuşken yoksa cup atlıyo yanımaa..akşamda düğün var..ne çok düğün var bu yazz.. küçük altında aldı başını gidiyoo:))
çok sağol cnm sorma valla hiçbişey yiyemiyorum
azcık yesem şişiyorum
şimdi iyiyim çok şükürde öksürük başladı bu seferde

kızlar demir sabah ateşlendi
sanırım dün denizde üşüttü halbuki çokta girmedi 4 saat arayla ilaç veriyorum hiç dinlenmiyoki
ateşi indiği anda başlıyo zıplamaya

maşallah elaya
siz böyle bezi bıraktık dedikçe ben suçluluk duyuyorum
kendimi yetersiz hissediyorum valla

geçmiş olsunn mügeeeeeee

sevgi senın oglan süper ya anlattıklarına bakılırsa büyüynce yandın:KK52::KK52:

cnm bende demirin beşiğine yatırıcam
ama salonada park yatak alıcam onada şunu düşünüyorum hem küçük hemde pratik
Casaul Superb Oyun Park 46*81 | | Bebefix.com
bencede o sepetler az kullanılıyo cnm ama heves etmişsin istersen al :)

çok sağol cnm sorma valla hiçbişey yiyemiyorum
azcık yesem şişiyorum
şimdi iyiyim çok şükürde öksürük başladı bu seferde

kızlar demir sabah ateşlendi
sanırım dün denizde üşüttü halbuki çokta girmedi 4 saat arayla ilaç veriyorum hiç dinlenmiyoki
ateşi indiği anda başlıyo zıplamaya

maşallah elaya
siz böyle bezi bıraktık dedikçe ben suçluluk duyuyorum
kendimi yetersiz hissediyorum valla

Geçmiş olsun Müge havalardan benimde burnum akıyor gözlerim yanıyor alp e geçmeden atlatırım inş.
Park yatak alıcam bende vazgeçtim 5 aydan fazla kullanamazsın diyorlar karyolada almak istemiyorum park yatağı diğer odalara taşımak istiyorum sonrada güzel bir oda yaparım allah izin verirse kızıma....

geçmiş olsunn mügeeeeeee

sevgi senın oglan süper ya anlattıklarına bakılırsa büyüynce yandın:KK52::KK52:

Valla Annemde öyle diyor bizimki sırf çene dün akşamda komşunun kızının kucağına gitti hiç sesini çıkarmıyor
İşyerinden arkd.annemlere gelmişti kıza diyorki bizim eve gel sana odamı göstereyim helipopterimi göstereyim :-))

günaydın
alp şimdiden çapkınlıklara başlamış yakında pul koleksiyonu falan iyice ilerletir :)

günaydın
alp şimdiden çapkınlıklara başlamış yakında pul koleksiyonu falan iyice ilerletir :)

Bence de canım sen nasılsın eşin yokken zor geldi mi eşim dün geldi Alp' i görceksin dibinden hiç ayrılmadı
hep beraberlerdi 1 de yattı gece ama sabahın köründe ayaktaydı gene

Günaydııınnn
Sevgi Miray da geçen öğle uykusu uyumuştu,gece de 2 de yattı ve sabah 8:30 da ayaktaydı.Hadi gece yatmıyorsun bari sabah geç kalk dimi,yokkk

Bence de canım sen nasılsın eşin yokken zor geldi mi eşim dün geldi Alp' i görceksin dibinden hiç ayrılmadı
hep beraberlerdi 1 de yattı gece ama sabahın köründe ayaktaydı gene

yok kızım bu ara sakin çok şükür zorlanmıyorum. ama sabah yasemini bırak et derken işe geç kalıyorum hep :) idare etsinler artık 3 gün. cuma geldi en azından çok mutluyum. haftasonu için planlarım var zaten. pazar akşamı da gelecek eşim. bizimkide özlemiş olur herhalde ama 15 dakika sonra sıkılır..
ha bu arada kızım bugün ağlamadı el salladı bana çok şükür. moralim iyi...

slm kızlar dr.dan geldik şimdi demir arabada uyudu
daha doğrusu bayıldı dün akşam 12 de acile gittik
hemen iğne yaptılar ateşi öyle düştü çok şükür sabaha kdrda çıkmadı
sabah yine verdim ilacını sonrada dr.a gittik boğaz enfeksiyonu geçiriyomuş
ya bu çocuk nasıl üşütüyo anlamadım zaten üşüttüğünüde sanmıyorum kesin benden geçti
neyse çok şükür bişeyi yok

bide acildeki salak dr. içimi kararttı
yok ciğerlerinden ses geliyomuş
sezeryanlamı doğmuşmuş genelde oluyomuş
dedim 2 sene oldu hiç böyle bişey yaşamadım şimdimi çıktı

bugün dr.una söyledim canı sıkılmış konuşmak istemiş sizinle dedi delimi ne
2 senedir hiçbişey olmadı şimdimi olcak dedi dr.umuzda

bende yokrgunluktan ölüyorum
ama uyursam tam aptala dönücem herkese hayırlı cumalarr

Merhabalarrrrrrr

Geçmiş olsun Mügecim.sürekli bakan dr.u daha iyi bilir Demir in durumunu
diğerini salla gitsin..en fazla kendi dr.na dinletir rahat edersin....

Alp hakkaten çapkın delikanlı olacak ........odamı gösteriyim ha ....çok güldüm.........

X