günaydınn..
ne zamandır giremedim..
düşünüyorum da çocuklar küçükken face oyun oynar sabahtan akşama kadar da kk açık kalırdı.. :))
ama şimdi evde olmuyoruz pek..ela çok sıkılıyo evde sürekli benimle oyun oynamak istiyo o zamanda ben sıkılıyorum..o yüzden hep ya birilerini davet ediyorum oynasın diye ya dışarı çıkıyoruz..bu ara hava da müsait..ama aşırı sıcaklar başladığında gidemeyiz yine bi yere
okuduğum kadarıyla herkes iyi..
tuğba polisin üsle demesi çook komik olmuş.. :))) gözünaydın bu arada..
sevgicim bizde park yatak kullandık ela 9-10 aylık olana kadar, odama koymuştum,bende yatağımda yatıyordum... çok rahat ettim..sonra oda takımı alıp onun odasında yatmaya başlamıştım,yakşalaşık bi senede öyle geçti :)
bu arada ela da bezi bıraktı..bi de biberonu bıraktı ona da çok sevindim..hala uykuya dalmakta çoook zorlanırsa istiyodu ama 2 gündür kullanmıyo..
bez olayıda şöyle oldu..taktı kafayı bebekler büyümez ben büyüdüm deyip duruyo..bende bebekler bez takar ama ela büyüdü dedim bi gün..gurur yaptı :) çıkardı bezini..ama 1-1.5 gün kaçırdı altına ya yaparken anne çiş dedi ya bittikten sonra..bi de uzun tayt giydirdim ben hep kilotsuz..böylece tayt emdi ev kirlenmedi :) tabi bi yerde oturmuyosa o an.. neyse bi buçuk günün sonunda anne çiş dedi oturttum çiş sesi geldi ve ben çoooooooook mutlu eheheh..ama arada kaçırır yine dedim ama hiç kaçırmadı maşallah ..çişide kakayıda söylüyo2. gün öğrendi..
çok uzun yazdım ama şunuda söyleyeyim..gece hiç kuru kalmazdı ela,kaka yapıncada bezinden hiç rahatsız olmazdı,yani bunları yapıyosa hazırdır diyolar ya ama ela çook rahattı beziyle yinede 2. günde öğrendi gece de yapmıyo sabah anne çiş diyo yapıyoruz..