2009 Nisan Anneleri

slmlarrr kızlarr
barana geçmiş olsun şirvann hemencecik geçer inşallah ..burakta alışır inş biberona..sende rahatına bakarsın azıcıkk...
müge sende dikkat et cnm bak doğum haberleri gelmiş inzivaya çekil biraz misafir falan alma artık biz bile kaldıramıyoruz sıcakları..

pazar günü tüm gün dışardaydık..umutla gezmek hem eğlenceli hem çilee resmen..saçma isteklerde bulunuyo olmayınca 10 dk ağlıyo ..asabiyiz anlycağınız yine bu aralar şu 2 dişi bi çıksaydı..

bizde haftasonu gezdik durduk. cmt tüm gün kızım arkadaşlarıylaydık. oyuncak dolu bi oda buldu mu hiç bana bulaşmıyor artık süper oluyor. rahat oturuyorum. arada oyuncak kavgaları oluyor ama yine de güzel. çok mutlu oluyorlar.
pazarda havuza götürdüm yasemini bayıldı tabi. kendi kendine çocuk havuzunda oynadı durdu. bir ara baktım havuzun ortasına kadar gitti. ne kolluk var ne bişi sonra dengeyi kaybedip düştü ağlamadı ama zor gönlünü yaptım. neyse ki korkmadı tekrardan girdi :). çok mutlu oluyor yasemin suyla oynarken. keşke deniz kenarında otursak da devamlı suyla oynasa ne güzel vakit geçirir ...

merhaba arkadaslar..

biz de dün akşam 5 ten sonra foça ya gittik 6 da oradaydık..
kız kardesim eşi ve meriç denize girdi..
meriç çıkmak istemiyor.. üşüdü .. üşümedim çıkmıcammmmm diyor..
neyse sonra dolaştık yemek yedik.. meriç hanım oyuncaklara bindi.. 11 e geliyordu eve geldik..
güzel oldu. meriç için..

hafta sonu herkesın güzel gecmiş sevındımmmmm

ayşe sınavın diledıgın gibi gecer umarım siz nerye tatıl gıdıyorsunuzzz

bizde eşimle gelecek haftasonu için kuşadasına gıdelim gıdıyoruz bakalım cumartesi akşamından cıkalım istıyoruz egeyi anemlere bırakıp cumartesi akşamı dügün var dügünden sonra eve gelıp üstümüzü degıştırıp cıkarız inşallah bana cok iyi gelecekk hiç bir yere gıtmıyoruz çünküüüü tatıl bize 1 gün bile yeterrrrrrrr:KK52:

sevgi zaten nisan bebişimizin ilk 9 marta dogdu 1 ay önceden sizlerınde hazır olmanız gerekırr ee sede işden ayrılda evdeki eksiklerı ayarlaaaaaaaaa:)))))))))))))

Doğru söylüyorsun Melek bende hftya salı ayrılıcam işten öncesinde birşeyler olmazsa :-))

selam kızlar uzun bi ara verdim yine
meraktayım neler oluyor bitiyor
gelir gelmez damlayamadım ev işi biraz uzun sürdü birazda huysuzluk naz ve kapris eklenince :)
çocuğum anasız babasız oturdu 1 ay daha o yüzden tüm hışmını çıkartıyor şu an benden
canı sağolsun çok özlemişim o yüzden bi gr bile ne kızıyorum ne sinirleniyorum
urfada feride var jeandark onunla görüştük bol bol
oğluşuda çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun
durum böyle sınavlara girdim zorlandım biraz ama bitti çok şükür sonuç umurumda değil valla
kocacığımdan ses yok hala 4 ay oldu ama gelen giden yok :KK43:

SinemCim gördüğün gibi zaten topik de pek de hareket yok ...
Umarım sınavlarından beklediğinden çok daha yüksek puanlar alırsın cnm
özledik melis nasıl şeker durumu nasıl ?? sen iyi misin ??
eşinin gelmemesi kötü olmuş inş.en kısa sürede yanınıza döner en azından kısa süreliğinede olsa

SinemCim gördüğün gibi zaten topik de pek de hareket yok ...
Umarım sınavlarından beklediğinden çok daha yüksek puanlar alırsın cnm
özledik melis nasıl şeker durumu nasıl ?? sen iyi misin ??
eşinin gelmemesi kötü olmuş inş.en kısa sürede yanınıza döner en azından kısa süreliğinede olsa

inşallah canım çok sağol
melisin durumunu bi hocayla görüştüm benim kafamı karıştırdı biraz daha
sonuçlarına baktı ve tamam bu çocuk şeker hastası ama bu şekilde kaderine bırakmanın anlamı yok
illa komaya girincemi tedavi edilecek dedi epey bi anlattı hastalığı nedenini nasıl devam edeceğini felan ama
hala çocuk diyabetinde iyi bi isim bulamadım durum bu şimdilik
evet topik pek hareketli değil gibi çok geçmişe bakamadım ama pek takılan yok artık gibi

Sinem hoşgeldin,umarım sınavların sonuçları çok iyi olur.Kıyamam Melis e ,bol bol sarılın koklaşın anakız,burnumun direği sızladı sen öyle ayrı kaldı yazınca.

Sinem hoşgeldin,umarım sınavların sonuçları çok iyi olur.Kıyamam Melis e ,bol bol sarılın koklaşın anakız,burnumun direği sızladı sen öyle ayrı kaldı yazınca.

sağol canım hoşbulduk
benimde burnum sızladı valla 22 gün kaldım ama sen gel bana sor nasıl kaldım
hergün hasan bana bilet ayarla dayanamıyorum boşver sınavı diyordum :)
sonra neyse şuda bitsin sonra diye diye en sonunda biletsiz kaldım :KK43:
otobüsle geldim onca yolu uyudum Allah tan..

iyi akşamlar
demirin hastalığı bitti bu seferde dişlerinin ağrısı vurdu
1 saat ağladı öyle uyudu hiç bağırmadım sinirlenmedim

valla sevgicim pek bi telaşım yok sağlıkla gelsinde
demir bugün kucağımdan inmedi mesela içimden hep Allahım sen koru dedim napiyim
birini düşünsen diğerini düşünmeden olmuyo 2side can ne kdrda dikkat etmeye çalışsam olmuyo işte
Allah sağlıklı doğum versin

biliyorum cnm haberi geldi 2.500 kiloysa nasıl emmeye getirmişlerki bnm bildiğim küveze konuyo
Allah sağlık versin hemen toparlansın inşallah

sinemcim hoşgeldin cnm umarım sınav sonucun iyidir
kzına kavuştun kocanada kavuşursun inşallah

sağol mügecim aminnnnnn
sizede geçmiş olsun bebeğin gelmesi yaklaştıkça huysuzluklar arttı desene
Allah sağlık versin doğumdan sonra kıskançlık yapmaz inşallah
yaklaştı kıs seninde doğum ayy rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

slm güzeller kaç gundr okuyorum yazamıyorum ablam burda hergun dısardayız bu haftada tatile gıdıyoruz 3 arkadaş alıveriş yap falan yazamadım ..

mügecim geçmiş olsun canım kıyamam demirciğe acil şifalar.

sınemcım gosgeldın canım kızınlada hasret gıderırsın artık bol bol özlemıstır yavrum ..

hakıkaten topik pek sessız herkez kendını attı biryerlere hepinizi öpuyorum ..

slm kızlar
sabahtan dr.a gittik gece yine öksürdüm artık dayanamadım
kan aldılar bende ilacı değiştrir diye ilacı almadım sabahtan beri öksürmüyorum
acaba o mu öksürtüyodu bakalım denicez her yolu

demiri de götürdüm dr.una boğazında kızarıklık varbiraz ama geçmiş dedi
dişlerimiz geliyomuş zaten bi tanesinin ucu gözüküyodu
arabada gelirken uyudu kuzum
sabahtan biraz ateşi vardı ama şimdi yok inş. çıkmaz

akşamada annemdeyiz misafirler gelecek
bnmde hiç halim kalmadı yoruldum

sinemcim kıskanmayacağını pek sanmıyorum ama bebekleride çok seviyo
bebek görünce duru gibi diyo :)

Geçmiş olsun müge bende geçen hft kötüydüm kesin atlatamam dedim ama atlattım allaha şükür
bende sürekli hapşuruyordum annem kesin çocuk düşecek bir de dediğin gibi Alp de hep kucağımda
geçen dışarıda artık taşıyamadım inan bacağıma yapıştı sarıldı öyle yürüdüm napim çok zorlanıyorum artık

Bizim ki felaket huysuzdu ama allahtan artık gelmek üzere gerçi diş görünmüyor ama
ayrıca kıskançda olacak kesin yeğenimi kıskanıyor sanırım o benim değil denizinnnnn
ne söylesen denize ver denizin annesi vs deyip duruyor

merhabalar

Ayşe sınavda başarılar sana canım...

Sinem sen de biran evvel kavuşursun umarım kocana.......

Sevgicim sorma annemler yazlığa gidiyo....geçen sene ablamla da gitmiştim ama çok sıkıntı oluyo......kısmet.....

Valla bence de eksiklerinizi tamamlayın güzel anneler........

Müge geçmiş olsun sana da yeniden....

Esen işerine gelmezse üşüdüklerini de kabut etmez bunlar....: )
bizim ki yemekten bi kaç çatal yiyince anne şiştimmm deyip karnını gösteriyo..

Tuğbacım size de iyi tatiller. doya doya eğlenin........

Melek canım aslında çok yere yakınsınız ordan ama fırsat olmamış demek ki....1 gün de olsa kafanız dağılır..
insanın kendini yenilemeye ihtiyacı oluyo....tatiller de bunun için bir fırsat işte....

herkesi öpüyorum.....

selam herkese uzun bi aradan sonra.
sizleri takip ediyorum ara ara bugünde yazmak istedim.
herkes iidir inşallah.
sinem kuzuna kavuşmuşsun darısı kocanla kavuşmana
müge şu hastalıklardan bi kurtulun canım inşallah herşey düzene girecek bu arada sevgiyle çok az kaldı size ayy sizde doğurduktan sonra buraya uğramanız zor olur iice sessiz kalır topik.
herkes bi tatil telaşında.biz tatili yedik bitirdik valla antalya daydık uff süper di yaa eşimi kandırabilirsem bayrama bi yerlere kaçalım istiyorum bakalım.yasemin gibi kayrada havuzdan çıkmadı hiç çok ama çok eğlendi mini club a verdim saat 3-5 arası ama bensiz fazla durmadı.
benimde kaynım nişanlanıyo c.tesine onun telaşı var.bu arada sağ elimin bileğini burktum sanırm çok fena hiç bişey yapamıyorum.aksi gibi sol elimide hiç kullanamam.neyse benimki bağırıyo gene gidiyim yanına camdan aşağı bişeyler atmadan.şimdiki en büyük hobimiz eline ne geçerse sokağa fırlatıyo.

aaaa size en büyük haberi vermeyi unuttum kayra bezi tamamen bıraktı .çok şükür umduğumdan daha kolay oldu .ne gece nede sokakta bez yok artık .maşallah diyorum oğluma .......

sinem tekrar hoşgeldin cnmm
sınavında gecmiş şükür eşinde gelır umarım yakın zamandaaaa

müge bazı şuruplar öksürügü arttırırrr hatta aferdısın balgam bile cıkartır iç temızlensin diye belki o şuruplardandırr

burcu maşallah kayraya oda bizim gibi bezsiz :)

hava cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ooo hoşgeldin BurcuCum
maşallah kayraya bir biz kalıcaz bu gidişle....
oh ne güzel dinlenmişsinizdir de darısı başıma ama seneye kadar tatil yok bize ne yazık ki :-((

X