2009 Nisan Anneleri

Çok güzelmiş EsenCim bende böyle birşey düşündüğüm için
sepet yada park yatak alayım sonra allah izin verirse odasını böyle yaptırıcam
Güle güle kullansın kırıp dökmeden....

selin bizimle mi yaşayacak kırılınca yine yaptırırız napalım. onlar için çalışıyoruz..

bende pek sallamıyorum kırmış etmiş (kendi evimizde özellikle) pek karışmam.
Ama annem diyor öle yapma alışır şımarık olur...
bir iki çizgilerim var onları geçmediği sürece şimdilik pek ses etmiyorum. ilerde alıştırırız artık napalım.

kırmaması gerektiğini anlatıyorum ben. ama biz bile kırıyoruz bir şeyleri..

kızım olmasa eve bile gitmem insanın eve gidesi gelmiyormuş demek ki eşi olmayınca
çıkar gezerdim geç dönerdim eve...

esencim çok şekermiş meriçin odasıı prenses odası gibiiii..iyi günlerde kullansınn kuzucukk

bende çil.k te ki arabalı takımları çok beğeniyoruum eminim umutta bayılır ama selinin söylediği gibi daha bisi anlamıyo kırıyo döküyo herşeyii birazcık daha büyüsün kardeşi kullanır eski takımını..annemde şımartıyosun diyo ama 3 yaşına kadar böyle napalımm çok uç şeylerde yapmıyo zaten

herşeyi 3 yaşına göre planlıyoruz zaten bakalım nasıl olacak o 3 yaş.
bide bana çok düşkün olmasının sebebi buymuş öle diyorlar. sen hiç bişiye kızmıyorsun. hayır demiyorsun ondan sana düşkün. biraz kız bak o zaman seni bu kadar çok istemez diyorlar.
ben memnunum halimden ama ya kıyamam ben ona canım o benim...

bide o arabalı takımlar bizim bile favorimiz. geçen mağazada gördü içine girdi yattı zor çıkardık. gerçi ben de girsem bi daha çıkmam onlardan

maşallah ne ara konustunuz bu kadar:)
biz de doğtaştan oda beğendik meriçe onu yaptıryoruz..

DOĞTAŞ - Miss Yeni Nesil Odası

güle güle iyi günlerde kullansın cimcimeeeeeeeeeeeeee

devrim hoşgeldinnnnnnnnnnn

bizimde misafırler yarım saat önce gıttı bunuda atlattım egeyle cok zor oluyor ya allahtn babamda gelmiş annemlee parka falan gıttıler bi arada iki muhabbet ettikkkkkk

iyi akşamlarrr

denizde
sultanda yokkkkkkkkk ne zamandırrr nerdesın huuuuuuuuu

Son düzenleme:
tşk.ler kızlar

bence de park yatak ideal..gerçekten kullanışlı oluyo ilk zamanlar....gerçi benim ki hala benle yatıyo..: )

Esencim güle güle kullansın Meriç hanım..........

ya buraya yaz geldi mi gelmedi mi belli değil...bi gün sıcak bi gün soğuk.....sıkıldık artık..

Şirvan maşallah kuzularına...........

şimdilik iyi akşamlar .....

slm güzeller bebiş hazırlıkları başlamış ohh ne güzel telaşeler dimi ama allah ikinizide kurtarsın inşallahhh canlarım ..

arabayı bende kullandım canım son ana kadar hatta eşim bir gece alkolluydu polis çevirdi benim doğumuma 3 gün falan var birde üfle demezmi polis bana dedim karnımı görmuyomusun doğurucam sonra eşime ne kızmıstım ama :)))

şirvan hanım gelmiş topık şenlenmiş valla:))

devrimcim sende hoşgeldin ..

benimde ablam gelıyor havaalanındalardı 1 saate kadar yanımda kısmetse çok mutluyummmm :)))hepinize bol uykulu geceler

ehe ehee beklentilerimiz çok büyük 3 yaştann pekte bi değişiklik olmuycaktır ama en azından psikolojileri daha elverişli hale gelir tepkilere :))
ne alakası varmışş annemde öyle bişey atınca eline iğne batır diyo yok artık dedim tamam kızıyorum ama elinede iğne batıramam tüm sinirler elden geçiyomuş zaten okuldada hep elimize vururdu cetvelle denyo öğretmen..

umut sinir etti benii bu akşam..nohut vardı her lokmayı 10 dk da yuttu resmen çok iştahsız ..elide hep ağzında 2 dişimiz eksik onlar geliyo heralde..
iyi geceler kızlarrr..Allah rahatlık versinn hepinizee

bu erken saatte ilk günaydın benden olsun istedim....

günaydın güzel bayanlar ve onların minik sıpaları ... kuzular tarihe karışıyor...

bursayada gelince senide şenlendiyorum ya fıstık...

bu arada gözün aydın.. artık ablanla bol bol dedikodu yaparsın :)))

valla ben yeri geldiğinde kızıyorum.. küsüyor, dudak büküyor gidiyor..
sonra ağlayarak anne diyip yanıma geliyor.
bende dayanamayıp kucağıma alıyorum..

yapmamam gerekli ama ne yapım dayanamıyorum.. tutarsızsa davranıyorum....

Günaydınnnnn
dün gece hiç yatmadım dersem yeridir uykum çoook var....
Tuğbiş gözün aydın bayadır görüşememiştiniz ablanla...
SAnırım bende park yatak almaya karar verdim sonuçta karyolayı bile 2 sene kullanabiliyorsun Alp tam 2 oldu bozduk bu işe en çok eşim sevinir kesin )
Eşimde diyor bu yatağı kıza verelim Alp e de arabalı yatak alalım diye bende oldu ergene gelince de normal genç odası ister kaç defa oda yapıcam ona....

günaydınn..
ne zamandır giremedim..
düşünüyorum da çocuklar küçükken face oyun oynar sabahtan akşama kadar da kk açık kalırdı.. :))
ama şimdi evde olmuyoruz pek..ela çok sıkılıyo evde sürekli benimle oyun oynamak istiyo o zamanda ben sıkılıyorum..o yüzden hep ya birilerini davet ediyorum oynasın diye ya dışarı çıkıyoruz..bu ara hava da müsait..ama aşırı sıcaklar başladığında gidemeyiz yine bi yere
okuduğum kadarıyla herkes iyi..
tuğba polisin üsle demesi çook komik olmuş.. :))) gözünaydın bu arada..
sevgicim bizde park yatak kullandık ela 9-10 aylık olana kadar, odama koymuştum,bende yatağımda yatıyordum... çok rahat ettim..sonra oda takımı alıp onun odasında yatmaya başlamıştım,yakşalaşık bi senede öyle geçti :)
bu arada ela da bezi bıraktı..bi de biberonu bıraktı ona da çok sevindim..hala uykuya dalmakta çoook zorlanırsa istiyodu ama 2 gündür kullanmıyo..
bez olayıda şöyle oldu..taktı kafayı bebekler büyümez ben büyüdüm deyip duruyo..bende bebekler bez takar ama ela büyüdü dedim bi gün..gurur yaptı :) çıkardı bezini..ama 1-1.5 gün kaçırdı altına ya yaparken anne çiş dedi ya bittikten sonra..bi de uzun tayt giydirdim ben hep kilotsuz..böylece tayt emdi ev kirlenmedi :) tabi bi yerde oturmuyosa o an.. neyse bi buçuk günün sonunda anne çiş dedi oturttum çiş sesi geldi ve ben çoooooooook mutlu eheheh..ama arada kaçırır yine dedim ama hiç kaçırmadı maşallah ..çişide kakayıda söylüyo2. gün öğrendi..
çok uzun yazdım ama şunuda söyleyeyim..gece hiç kuru kalmazdı ela,kaka yapıncada bezinden hiç rahatsız olmazdı,yani bunları yapıyosa hazırdır diyolar ya ama ela çook rahattı beziyle yinede 2. günde öğrendi gece de yapmıyo sabah anne çiş diyo yapıyoruz..

bi de öğretecek olan arkadaşlara şunu söyleyeyim..
soyut anlatılan hiç bişeyi anlamıyolar ama biz sabırla anlatıyoruz niye anlamıyo diyoruz..mesela ben elaya annecim çişini tut diyorum tuvalete yapalım diyorum..sonra farkettim ki anlamıyo ne demek..sonra annecim çişini pantolonuna yapma ıslanıyo kirleniyo vs. gelince tuvalete gidelim deyince çocuk anladı..lazımlığa yapıyo şimdi,tuvalet aparatı alıcam bakalım oraya nasıl geçicez..

DenizCim gözünaydın bende çok sevindim Ela'nın bezi bırakmasına
daha çok umutlanıyorum ama seninki gururlu kızmış bizimkinde hiç de gurur yok
bebekler beze yapar sen büyüdün diyorum ben büyüdüm beze yaparım diyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…