Kolay gelsin Melek,Allah yardımcın olsun!Badana da zor iş,taşınmak kadar var yani.Her sene oluyordur dimi boya işi sizin?
slm kızlar melekçim evet badana zor oluyor ama evde mis gibi oluyor valla güle güle kirlen canım ..
elif bence miray o kadar mız mız değil ya dediğin gibi ne karıştırması var ne dağıtması sadece biraz inatlar o kadar oda olucak artık ama bence miray benim gözümde tam bir hanımefendi maşallahh :))(tabi sen şimdi dışı seni yakar içi beni dıyorsun dimi)
bizde bugün şirvanla buluştuk bursaya düğüne gelmiş aradı kültürparka gittik baranı bırakmıs burak vardı nasıl tombul bir çocuk ya maşallah kocaman olmus valla
Günaydınlar....
sevdiğim kişilerin gitmesi beni üzüyor inş.herşey gönlünüzce olur cnm, yakında kimse kalmayacak zaten :-((
Miray=Alp Demir Elif aynen onu anlattın sanki misafirlikte filan uslu durduğu için herkes öyle sanıyor bende hftsonu kızdım hele bizimki uykudan uyanınca sanki ben uyandırmışım nasıl ağlamak birde git seni istemiyorum sevmiyorum seni diye basbas bağırıyor bende kesinlikle yaramazlığından şikayetçi değilim ama o ağlamak diyorum ağlamadan anlat yapmazsam ağla yok bende çok doluyum şu 2 hftdır felaket Müge bende herşeyini serbest bırakıyorum zaten ona rağmen ağlıyor ne yazık ki :-((
Dün de ben banyodayken eşim çoraplarını çıkarmış o da şu makarna salata koyma aparatları varya allahtan plastik çekmeceden yere atmış babasıylada oynarken de üzerine basmış hiç farketmedim de kanamış baletler gibi parmak ucunda gezdi bütün gün yavrum ...
Çok uzun oldu Tuğbiş buluşmanıza sevindim ameliyatda güzel geçmiş kurtuldu ecem...
Melek sana allah kolaylık versin bizim evde çook dağınık annem hftsonu balkonları yıkadı sağolsun, artık herşeyi temmuza attım gerçi kim yapacaksa
İlk ne zaman yazdığımı hatırlamıyorum sanırım can a 2 aylık falan hamileydim. Evet bircogunuzla gercekten çok şey paylaştık. Ama bir kisminizla da neredeyse hicbirsey paylaşmadık. Ne yazık ki burada samimiyetine inandığımVe deger verdigim kisilerin sayısı oldukça az, zaten onlar kendilerini biliyor. Facebook'ta yazılanlar konusuna gelince; benim hayatta bazı değerlerim var bunları her sekilde ve her zaman savunurum irite olan kisilerin birçoğu zaten beni sildiler ve şimdiden söylüyorum irite olabilecekler de silsinler şimdiden çünkü ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Rahatsiz oluyorsaniz okumayin veya silin. Bir gazete aldiginizda butun haberleri okuyor musunuz? Herkesin yazdigi size uyuyor mu? Hayir. E ben de kimse icin dogrularimdan vazgecmek zorunda degilim. İçinizden sadece Sultan i üzdüğüm için uzuldum çünkü onun yeri benim için her zaman farklıdır. Bu bu topige yazdığım son mesaj. Başka bir polemik olmaması için girip yazılan cevapları da okumayacagim. Hepinize iyi, sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. Umarım evlatlarınız hayırlı ve başarılı bireyler olurlar. hersey gönlünüzce olsun. Benden bu kadar...
slm kızlar
çiçekcim ağzın var dilin yok noldu sana hihiihi neyse faceden görüşüyoruz ama burdan gidildimmi kötü oluyo
bende bazen sinirleniyorum şu yazılanlara fln ama neyse yaa kırmayalım birbirimizi 3 günlük dünyada
ben bugün kızımı görmeye gittim maşallah 1.400 gr olmuş
herşey yolunda dedi dr.um bu arada 9 kilo almışım bundan sonra fazlaca dikkat ediccem
hoş dr.um kilon iyi gidiyo dedi
8-9 haftalık bi süremiz kaldı
dikiş yerimi beğenmediğimi söyledim aynı yerden açar o parçayı alır öyle dikerim dedi
içim kıyıldı adam söylerken ıııyyyyyyyyyyyyy neyse iyi olacak herhalde sonunda da kızıma kavuuşucam hayırlısıyla
demir çok heyecanlıydı
ve 2 gündr çocuğum anne ben çok mutluyum diyo
babası geldi ya ay burnumun direği sızlıyo yazarken bile
hava çok sıcak demirle babası uyuyo bende yemekleri yaptım uyanınca denize gidicez anca deniz paklar bizi
denizcim bencede süper olmuşsun cnm
melekcim kolay gelsin güle güle pislen
şirvanla buluşmuşsunuz ne güzel
Kızlar aklıma gelmişken sorayım sizin çocuklar yemekleri nasıl yiyor artık tamamen
kaşık çatal kullanıyor mu Alp hala ellerini sokuyor tabi heryer batıyor