2009 Nisan Anneleri

çook teşekkürler ayşecim o kadar değil yaa utandırdım beni :)
çook geçmiş olsun tuğba allah başka dert göstermesin..
mirayla ela tamamen her konuda aynı sadece ela mirayın daha hareketlisi onun dışında bi fark yok ela da öyle bişeyi yapmadan önce ağlardı geçti ama elif artık yok..sizinde geçsin kısa sürede umarım..

slm kızlar

çiçekcim ağzın var dilin yok noldu sana hihiihi neyse faceden görüşüyoruz ama burdan gidildimmi kötü oluyo
bende bazen sinirleniyorum şu yazılanlara fln ama neyse yaa kırmayalım birbirimizi 3 günlük dünyada

ben bugün kızımı görmeye gittim maşallah 1.400 gr olmuş
herşey yolunda dedi dr.um bu arada 9 kilo almışım bundan sonra fazlaca dikkat ediccem
hoş dr.um kilon iyi gidiyo dedi
8-9 haftalık bi süremiz kaldı

dikiş yerimi beğenmediğimi söyledim aynı yerden açar o parçayı alır öyle dikerim dedi
içim kıyıldı adam söylerken ıııyyyyyyyyyyyyy neyse iyi olacak herhalde sonunda da kızıma kavuuşucam hayırlısıyla
demir çok heyecanlıydı
ve 2 gündr çocuğum anne ben çok mutluyum diyo
babası geldi ya ay burnumun direği sızlıyo yazarken bile

hava çok sıcak demirle babası uyuyo bende yemekleri yaptım uyanınca denize gidicez anca deniz paklar bizi

denizcim bencede süper olmuşsun cnm
melekcim kolay gelsin güle güle pislen
şirvanla buluşmuşsunuz ne güzel

MügeCim maşallah kızına ben yazdım sanıyordum ama öteki tarafa yazmışım )

ctesi gittik bizde çalışabilir raporu için 1.900 olmuş kuzum bende toplamda 11 kilo almış oldum
parmaklarını gösterdi çok tatlıydı yalnız çok korkuyorum ben bakmaktan heleki alp böyle huysuz olunca
dün arkd.gittik oğlu bir uslu hiç bebek mi var yetişkinmi umrunda değil sürekli gülen bir bebek
1.yi tutturamadım inş.ikinci öyle olur....

dimi ya Sevgi,sen böyle yazınca içim rahartladı birden,yaşamayan bilmez valla.Dediğin gibi istediği şeyi yapmasa ,ağlasın tamam.Miray gittiğimiz yerde benim yanımda oturmaz,etrafta gezinir dolaşır,çocuk varsa oynar.ama çok şükür bir eşyaya zarar vermez.AVM lerde yakalambaç oynamak ister,sonra bir yere saklanır ,saklambaç oynar)Geçen bir mağazanın bebek bakım odası varmış,haberim yok,girmiş oraya,aklı sıra saklanıyor.Ayy ne korkmuştum.

Deniz ağzın bal yesin inşallah,bizimki de geçer kısa sürede umarım.

Ohhh bebişleri de görmüşsünüz ne güzel,hayırlısıyla az zamanınız kaldı,sağlıcakla alın kucakalrınıza.

Aynen ElifCİm geçecek diye bekle bekle hiç bir değişiklik yok
bizimki de öyle bizi rahatsız etmez oynar eder dün misafirlikteydik
süs olduğunu biliyor alırsam kızarlarmı bana diye sorar koltuk tepelerinde gezmez
gel gör ki huysuz işte ne yazık ki )

Kızlar aklıma gelmişken sorayım sizin çocuklar yemekleri nasıl yiyor artık tamamen
kaşık çatal kullanıyor mu Alp hala ellerini sokuyor tabi heryer batıyor

Sevgi Miray kendisi yemiyor hala,birtek nesquik toplar var ya,onları yiyor kaşıkla,döke saça.O da her zaman değil,canı isterse.Çatala batırıp eline veriyorum yesin diye,onu bile yemiyor.

Mirayla Alp aynılar desene )
Faceden aliyenin resimlere baktımda selen hep temiz kalmış masalarda nasıl becermiş diye aklıma geldi
Alp çünkü hem kendini hem beni batırırda

Kolay gelsin Melek,Allah yardımcın olsun!Badana da zor iş,taşınmak kadar var yani.Her sene oluyordur dimi boya işi sizin?

Kızlar aklıma gelmişken sorayım sizin çocuklar yemekleri nasıl yiyor artık tamamen
kaşık çatal kullanıyor mu Alp hala ellerini sokuyor tabi heryer batıyor

çiçek üzüldüm gitmene herkes terkedıyor topigi ayşeye sonuna kadar katılıyorummmmmmmm faceden görüşürüz artık

sevgi ege bzaen kendi yıyor bazen ben yedırıyorum yani corbayı börek yani dökülebilecek seyleri ben yedrıyorum genelde

sagolun kızlar kolaysa başınıza gelsin diyemıyecegım ayaklarımın atları zokluyor dünden beriiiiiiiiii

elif her sene oturdugumuz yani sobalı odayı boyuyoruz istıyorr bu sene de oda boyandı ama her taraf temızlenıyor balkonum ve oturma odam temızlendiiii

balkonumuda halılarımızı yazdık oyun parkı ouncaklar egenın tüm oyun türleri balkondaa

oturma odamında tamam şimdi koltukları sildim

salona gectim perdelerı atıyorum tek tek halılar yıkamada yarında salonla yatak odamı hallederim inşallahhhh

persembede mutfakkkk
cuma halılar gelıcek tekrardan bi süpür silerimmmm

evim mis kokuyor şimdiden temızlık gibisi yok ama ölüyorummmmmmmmmmmmmm

herkese iyi günlerrrrrr hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyoruzzzzzzzzzzz

Melek akşamüstü yemek yaparken aklımdan sen geçiyordun,Melek temizlik yapıyordur şimdi diyeKolay gelsin tekrar.
Ben de 1 Temmuzu bekliyorum,şimdi üstten yapıyorum valla,bide kendimi şartlandırmışım ya,hiç canım birşey yapmak istemiyor şimdi.

Sevgi Mirayın üstü de hep temizdir,kıyafetleri pek lekelenmez.Kendi yemiyor ki,döküp saçsın üstü kirlensin

kızlar 1.sınıfı bitirdim yaşasın çok mutluyum
alttan dersimde yok notlarda iyi ohh be rahatladım çok şükür

merhabalar sondan basa doğru gdeyım :)
sultancım basarıların daım olsun ınsallah darısı dıplomanı aldığın gunlerı gormeye
mugecım resımlerde bı harıkasın duru hanımada kocaman masallah
melekım kolay gelsın canım ben atlattım sukur bu sene erkenden temızlık ısını ama sende en kısa zamanda halledersın ınsallah
sevgı sanada masallahfazla kılo almadan bıtırıceksınız korkma canım alp gıbı olmazda uzmez ınsallah senı kucuk hanım selende kendı yeme merakı var ılk catalı elıne 1 yasında aldı hemen hemen 2 aydırda kasık catal kullanıyo arada dokuyo ama o kadar olur
elıf mıray tını mını hanım benım gozumde dısarda cok hanım masallah en kısa zamanda bu donemsellıhı atlayp tum huysuzluklarının gecmesı dıleğiyle aslında pek huysuluğu yok sanırım ama ağlamaz fazlada senı uzmez demem en ıyısı :)
gıdenlere uzuluyorum ben ama kendı secımlerı onlarında
tuğba ve sultan sırvanla bulusmussunuz ne guzel baran paşasını gormussunuz ne guzel
ayse sanada kolay gelsın canım hayırlı olsun kermesınız
bızde dun babamızın babalar gununu kutladık sonrada selenı denızle bulusturmaya karar verdık anıden denıze gıttık pek sevdı evde banyoya gırmez orda sudan cıkmak bıklmedı bayadır gunduz uyumayan cocuk saat 1 de bı yattı 4 tu zor kaldırdık aksamda 10 da yattı sabah 9 a kadar uyudu ama ne sevındım ben senı her gun gotureyım dedım :)boyle olucaksan :)

slmm kızlarr
sevgi umutta uykudan ağlayarak uyanıyor her seferinde eskiden hiç böyle yapmazdı yatağının ayakucundan bulduğu oyuncakları oynardı kendi kendine şimdi ağlıyor ve bazende dediğin gibi git annecim diyo dönemseldir heralde geçer buda..

umut o kadar hiperaktifki anlatamam durduğu yerde 2 sn durmuyo gezmeye gittiğimizde utandırıyo beni hep.. annemde çok şımartıyosun diyo ama anlatamıyorum anne 3 yaşına kadar böyle davranmamız lazım diyorum anlamıyo

dün anneannesinde kalmıştı akşam burda kalalım anne evimize gitmeyelim dedi o yattı biz gittik sabaha kadar annem hacı yatmaz oldum diyoo:)) gulsenimm gulsenim diyip durmuş ağlamamış allahtan:)

bizdede bi iş makinası merakı varkii anlatamamm tüm türleri biliyoo..çimento kepçe,taşları alan kepçe,silindir kepçe.,toovidalı kepçe(tornavidalı yani kırıcı kepçe)bide sabahları annecimmm sükübelii kammonn (yol temizleme aracı süpürgeli kamyon yanii:)) görddüümm diye bi haykırması var sormayınn komik bunlar yaa:76:

iyi akşamlar

sehercim tşkler cnm ama pek harika değilim yaaa popom iyice büyüdü valla

demirde bazen öyle ağlayarak uyanıyo bana sen git diyo bazen bazende sarılıyo kucağımda uyumak istiyo
rüya görüyolar sanırım

demirinde kepçe hastalığı var
hatta bugün hastaneye giderken gördü vay efendim neden durmamışız diye ağlamaya başladı :)

bizde denize gittik demir iyice alıştı hatta yüzmeye bile başladı kolluklarıyla

demirde yer yemeğini çatal ve bıaçkla özellikle sosyete bizimkisi

öffffffff çok sıcak valla popom yanıyo :))

sultancım çok tvr ederim ne gzl hemencecik verdin maşallahh

melekcim ohhh çok gzl oldu valla sen temizledikçe bana güzel kokular geliyo
herkese iyi gecelr

ÖLÜYORUMMMMMMMM kurtarın beniii

bu gün camaşır makinesi 10 kre calışmıştır survıvorı izlerken ütü yaptım

perdeleri zaten 4 seferde yıkadı battanıye yukadım ufak nevresimler yastık örtüleri hurcta olanlar havalanıyor o y oyoyoooo

müge, sevgi kızceler büümüş maşallahhhhhhhhhhhh

sultan tebrık ederım cnm hemen vermişsin umarım istedıgın gibi ilerlersin

elif sendemi

bende hep düşünürüm biraz önce sultanla özlemi aklımdan gecırdım

sizi sevıyorum ben ya
yatayım sabah yıne devam iyi gecelerrrrrrrrrrr

Alp Demir' in ateşi çıktı :-((
çok da halsizdi üfff ya umarım diştir şu son iki diş gelemedi gitti
Günaydın bu arada herkese

günaydın..
sevgicim çok geçmiş olsun..hava sıcakken ateş çok zor oluyor en kısa sürede düşer inşallah..

bende dün gece çok fenaydım..sabah 4 gibiydi sanırım..bi karın agrısı ile uyandım hemen lavaboya koştum 2 dk ka geçmeden hala lavabodayken gözlerim kararmaya başladı..eşime seslendim allahtan namaza uyanmıştı oda..hemen geldi sadece sesini duyuyuordum derinden bide okay ben ölüyorum diyordum kii bolca suyu yüzüme çarptı bi kaç kere öyle biraz kendime geldim..ne fena bişey bayılmak ya..hayatımda 2. kez başımageldii çok korkuyorumm ölüyorum sandım..
neyse odaya getirdi üzerimi filan degişti eşim sıcak sıcak yatınca şimdi iyiyim çok sükür..

AyşeCim çoook geçmiş olsun dikkat et kendine
çok kötü birşeydir eminim başka birşey olmasın bu arada

gülsenim gülsenim ha umut beni çokk güldürüyorr maşallah tam film cocukk:))

melekcim allah yardımcın olsun çok sükür benimde temizlik derdim yok..tasınırken miss gibi yaptıkk..

sultancım tekrar tebrikler arkadaşım harika gidiyosun..

sevgi sormustu sanırım yemek konusunu kagan 10 aylıktan beri kendi yiyor sevgicim..ve maşallah çok güzel yiyor..çok dikkat eder döküp saçmaz öyle..arkadaşların çocuklarına bakıyorum onlarr çok fena batırıyorlar etrafı..ama onlar yeni yeni çatal kaşık veriyorlar geç kaldılar kagan iyice ustalastı maşallah..zorla benim verdigim 2kaşıktansa keni kendine yedigi 1 kaşık daha faydalı diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…