2009 Nisan Anneleri

Aliyecim gülegüle kullanın arabanızı,kazasız belasız inşallah.2 kornet de çokmuş be,kalorisi fazla

iyi akşamlar kızlar

bende sizin görüşlerinize herzmn saygı duydum sadece gülşenle ufak çaplıda olsa bi tartışma yaşadık
eğer bunun için bana kırılan varsa vede silmek istiyosa silin arkadaşlar ya da ben paylaşımlarımı keseyim

aliyecim hayırlısı olsun cnm güle güle kazasız belasız kullanın biz biraz daha beklicez çünkü ben normal vites kullanmayı pek sevmiyorum
doğum günü tebriğin içinde çok tşkler cnm bnm öpüyorum seni

yiyo valla melekçim alıştı bizim ki

çok sağol elifçim allah razı olsun. doğru valla. yarım kilo aldı bu ara selen:)

mügecim ben de hep düz kullandım otomatik nedir bilmem. ben eşime söylemiştim sizin de alacağınızı. biz aldıktan sonra dedi ki müge ler otomatik alsın bence zor olur onun için. ya ben bekleyemedim işte. ama biz çok hesaplı aldık. eski kurdan hesapladılar 61500 tl ye aldık. o yüzden otomatik gelince bunu satıp alabiliriz otomatik.
canım ben de çok öptüm. özlemişim ya

neyse ben şimdi çıkıyorum bu saaatte arkadaşlara gidicez. görüşürüz inşallah sonra

aaa çok iyi almışsınız gerçekten biz şirkete almıştık aynı fiyata 1 sene önce ne renk cnm ben beyaz almayı düşünüyorum
bencede bana zor olur şekerim demir gibi bi canavar ve küçük bi bebekle

maşallah seleneeeeeeee
ben egeye hafta ir falan bir tane max dondurma alıyorum korka korkaaa

egede corap gıymeli ay olduu korkma mineeeeeeeee

canım havalar bir ısınmadıki bide geçen hafta kayra hasta oldu doktor terliyor ve ayakları çıplaksatatan alır dedi bende korkuyorum daha öksürüğü tam geçmedi , bugünde bezi çıkartıyor of ya tuvalete alıştırsam desem hiç niyetide yokki (

Aliyecim arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah,
Mügeee bende ilerde araba alırsam beyaz istiyorum arabaya çok yakışıyor bence bu renk

aliyecım arabanızı gule gule kullanın canım selenede masallah ıkı dondurma ha :)
mınecım usutmez kayra emınım canım selende corapsız gezıyo bı aya yakındır
sultan sen hastamıydın canım yenı yenı kendıme geldım dedın yada soyledınde ben mı okumadın neyse gecmıs olsun
bende sahsım adına bılerek yada bılmeyerek kımlerı kırdıysam bu zamana kadar herkesten ozur dılerım

aliye arabanızı kazasız belasız kullanın inşallah
selin ev almışsınız heralde şimdi okudum hayırlı olsun Allah bir çırpıda ödemeyi nasip etsin huzurla oturun

seher sinir hastası olmuştum geçiyor gibi:))

aliyecim hoşgeldin ..işleri bitirmişiniz ohh güle güle oturun inş. arabanızda kazasız belasız iyi günlerde kullanın cnm tiguanı bende beğeniyorum eşime diyodum hatta süpriz yapmak istersen onunla değiştirebilirsin arabayı diye :)

umutta patik giymiyo artık akşama kadar kaç kere çorap giydiriyorum o çıkarıyo ısrarla havlu çorapardan giydiriyorum terlik yerine bazende çıpak ayakla geziyoo aman terliyodur heralde bişey demiyorum bazen..

bende kendi adıma kırdıysam istemedende olsa birilerini ki kantarının topuzunu kaçırdığımı hiç sanmıyorum hakkınızı helal edinn..benimki helal olsun

haftasonu kimsecikler yok henüz.
biz de bugün köye düğüne gidicez. köy istanbulun köyü silivri de. gece orda kalıp yarın da eşimin şirket pikniği var ona gidicez
daha dinlenemedim bi türlü ya.hep bişeyler çıkıyo hep dışarıdayım

evet canım fiyat böyle diye alalım dedik biz de.bana 30 35 binlik bi araba almak için çıktık yola. 60 binlik tiguanı aldık geldik yanı
kesinlikle canım ben de beyazcıydım. en çok yakışan renk bence de
Aliyecim arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah,
Mügeee bende ilerde araba alırsam beyaz istiyorum arabaya çok yakışıyor bence bu renk
sağol minecim, çok sağol. bence de beyaz her arabaya yakışıyor
çok sağol sehercim. 1 aydır yiyo selen ama bu ara günde 1 e indi. herşeyin bi doyum noktası oluyo sonra hiç istememeye başlıyo selen bişeyleri
sağol sultancım
bitirdik çok şükür gülşencim çok sağol.evet ben de çok beğeniyodum. eşim de bana aldı. hatta o da sürpriz yapıcakmış başka bi araba alıcakmış sonra istediğim olsun diye birlikte almayı düşünmüş. bi de diyo ki doğum hediyesi:)) 2 sene geçti ancak geldi bizim hediye. o dönemde bu konuda üzmüştü biraz beni

günaydın güzellerr
umutu birazdan babaannesine gönderip evi topluycam biraz..akşamda düğün var arkadaşların..

slmmmmmmmmmm

aliyecim arabanızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın cnm

oh gülşen yollaa
bende yarın egeyi anneye yolucam çünkü yarın boyacı gelıcek eveee

yarın itibaren benım temızlık başlıyor
bugun cekmece içleri dolap içlerini baza cekyatın altılarını halledıyorum
ay korkuyorum valla zor gelıyor artık iş yapmakkkkkkk zoraki yapıyorummmm pazarteside balkonumu yazarım ogluşum rahat rahattttt oynar artıkkkkkkkkkkkk

esen beklıyorum seniiii balkon sefası yapıcazzzzzz

herkese iyi haftasonları olsun..........

kızlar selamlar.uzun süredir giremiyordum.okul kapanınca bi bakayım dedim.nasılsınız?kuzucuklar nasıl?arada faceden fotolara bakıyorum ama inanın bişeyler yazacak okuyacak cevaplayacak vakit bulamıyorum ya da bulamıyordum.insan ne kadarda girmese aklı hep burda oluyo.yani en azından ben öyleydim.bebişleri ve sizi öpüyorum.ha bu arada benim minnoş kızım hala uykusuz bi canavar

iyi akşamlar kızlar

aliyecim resimlerinize baktımda nasıl güzel olmuş selen maşallah yaaa duru oynarken baktım benzesin diye hihihihi
inş. bnmde öyle kara bi kızım olur Allah sağlık versin onlara kötü günlerini görmeyelim inş.

bu araalar ben yine çok kötüyüm demir tam bir fişek oldu ve hiçbirşeyi kabullenmiyo
herşeyi ben yapıcamlar abartı şeklinde devam eder oldu
ve beni gerçekten çıldırtıyo
arada bağırdığım ve oturup ağladım zmnlar oluyo
çünkü kendime çok kızıyorum ona bağırdığım için nasıl düzelecek bilmiyorum
sıcaklar ve yorgunlukta üstüne binince gerçekten çok kötü oluyorum
şuanda bile yazarken terliyorum

aklı olan doğumunu yaz aylarına getirmesin

bugünde sırtım tutuldu neden bilmiyorum ama çok kötüyüm ve yarın misafirim var Allahtan eşim geliyo yüküm biraz daha hafifleyecek
herkese iyi geceler

gecmıs olsun muge dıkkat et kendıne canım
valla bu gun bende evde ates atıp gezdım resmen selene bağırmamak içn hep balkona kactım esım anı bı sekılde ızne cıktı hıc bı planımız yok kaynanamda hastanede bu hafta daha yatıcak dedık pazartesı arabayla çıkalım sahıl kenarından ayvalık sarımsaklı yapalım bı hafta gezelim sonrada bı hafta köye gecıcez bu senede tatıl boyle olsun bırazda ona kızdım ınsan bı haber verırdıde bı yer bakardım
melek kolay gelsın canım sana ohh mısler gıbı olucak evın
guler hos geldın

Müge siz Sevgiyle yazıyorsunuz ya,son aylar, son zamanlar ,ağırlaştık falan diye,insan görmeyince çok anlamıyor,sanki şaka gibi falan geliyor,ama sen geçen foto koymuşsun ya,orda göbeğini görünce gözümle görünce birden o günlerim aklıma geldi.Şimdi sen derken o halini de gözümün önüne getirebiliyorum.Allah sağlıklı doğum versin ikinize de,bütün hamilelere inşallah!

Herşeyi ben yapıcamlar bizde de var,evdeyken işim acele değilse sorun olmuyor da,acele çıkmamaız lazımsa,ya da başkalarının yanındaysak çok geriliyorum.İnsanalr anlamıyor,fazla şımarttığımı düşünüüp eleştiriyorlar.Büyüyünce çok zorlanırsın diyorlar ,vs.Millete laf anlatmaktansa susmayı tercih ediyorum.
Bide kıyafetleri ben giyecemler başladı ki,çok fena.Çünkü beceremiyor,ağlıyor yapamayınca.Çorapları ayakkabıları ben zor giydiriyorum,Miray da zorlanıyor,yapamıyorum ,diye ağlıyor bu sefer de.4-5 yaş çoraplar alayım bari,bol bol kolay olur giymesi.

Ayy geçen gün bisikleti kendi sokacakmış apt dan içeri,ama eşikten atlatamadı,bize de izin vermiyor yardım edelim,offf nasıl ağladı.Neyse eşim arkadan o görmeden atlattırdı da girdik içeri.Kapıyı kendisi kapttı,ben de alkışladım ,bu sefer hayııırr alkış yokkk,diye ağladı.Bir daha açtı kapıyı,tekrar kapadı.Kaç dakikada merdivenlerden çıktık,bu sefer kapıyı anahtarla kendi açacakmış,kaç dakika da onla uğraştı,açamadı,yine ağlamakkk,yapamıyorummm diye:-( Bir süre sonra babasına verdi de girebildik içeri.Ayakkabıları kendi çıkaracak,vs vs vs böööle uzar gider:-(

Bazen merdivenden babası elinden tutup indiriyor.Hemen aklına geliyor,olmaaazzz ,elimden tutmaaa.Hadiiiii tekrar çıkıyor indiği merdivenleri,bir daha iniyor,eli tutulmadan.
Buraya yazarken bile gerildim valla,millet nasıl katlansın dimi)

elif mektubunu okudum Allah sabır versin miray ın ağlamalarına da şahitim çok zor kerem o kadar değil ben yapıcamları falan
sadece bu ara çok şımardı herşeye ağlıyor

bende dayanamıyorum bağırıyorum napayım dayanamıyorum

kolay gelsin canım..sana mı zor geliyor iş yapmak inanmam :))
hoşgeldin canım aradaaklıma geliyorsun uykusu nasıl oldu diye :))
Allah kolaylıklar versin sanada canım ya ..
maşallah misafirirnde hiç eksik olmuyor birazda o yoruyor galiba seni Allahım yardımcınız olsun hayılrısıyla kurtarsın inşallah
boi ver ya üzme kendini önemli olan bir arada olmanız ayvalıkda güzel bir yer bence tatil için, iyi gezmeler
Miray da kayra gibi desene ama Miray sanki daha inatçı ben kayraya keçiimmmm benim diyorum inatçı ya ne dese mutlaka yaptıracak banada şımartıyorsun diyorlarama ben takmıyorum

valla bazen bende kızıyorum oluyor arada Sultancım

ehehehhee Sultan mektup gibi olmuş dimi,ama napiiim birtek siz anlarsınız,rahatlıorum valla yazınca.

Ay bide Miray ı görenler ne kadar sakin bir çocuk demezler miiii)Yaramazlığı, dağa bayıra tırmanması yok ,birşeylere zarar vermesi kırıp yıkması yok ,ama işte bu ağlamaları beni çok yıpratıyor.Birşey isterken daha, ağlayarak istiyor,hani istese de yapılmasa ,o da ağlasa neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…