- 18 Temmuz 2008
- 7.549
- 1
ohh iyi tatıller canmgecmıs olsun muge dıkkat et kendıne canım
valla bu gun bende evde ates atıp gezdım resmen selene bağırmamak içn hep balkona kactım esım anı bı sekılde ızne cıktı hıc bı planımız yok kaynanamda hastanede bu hafta daha yatıcak dedık pazartesı arabayla çıkalım sahıl kenarından ayvalık sarımsaklı yapalım bı hafta gezelim sonrada bı hafta köye gecıcez bu senede tatıl boyle olsun bırazda ona kızdım ınsan bı haber verırdıde bı yer bakardım
melek kolay gelsın canım sana ohh mısler gıbı olucak evın
guler hos geldın
sagolasın
dikkat et kendineeeeeeeeee agırlaştın artık allah güc kuvvet versın..iyi akşamlar kızlar
aliyecim resimlerinize baktımda nasıl güzel olmuş selen maşallah yaaa duru oynarken baktım benzesin diye hihihihi
inş. bnmde öyle kara bi kızım olur Allah sağlık versin onlara kötü günlerini görmeyelim inş.
bu araalar ben yine çok kötüyüm demir tam bir fişek oldu ve hiçbirşeyi kabullenmiyo
herşeyi ben yapıcamlar abartı şeklinde devam eder oldu
ve beni gerçekten çıldırtıyo
arada bağırdığım ve oturup ağladım zmnlar oluyo
çünkü kendime çok kızıyorum ona bağırdığım için nasıl düzelecek bilmiyorum
sıcaklar ve yorgunlukta üstüne binince gerçekten çok kötü oluyorum
şuanda bile yazarken terliyorum
aklı olan doğumunu yaz aylarına getirmesin
bugünde sırtım tutuldu neden bilmiyorum ama çok kötüyüm ve yarın misafirim var Allahtan eşim geliyo yüküm biraz daha hafifleyecek
herkese iyi geceler
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnkızlar selamlar.uzun süredir giremiyordum.okul kapanınca bi bakayım dedim.nasılsınız?kuzucuklar nasıl?arada faceden fotolara bakıyorum ama inanın bişeyler yazacak okuyacak cevaplayacak vakit bulamıyorum ya da bulamıyordum.insan ne kadarda girmese aklı hep burda oluyo.yani en azından ben öyleydim.bebişleri ve sizi öpüyorum.ha bu arada benim minnoş kızım hala uykusuz bi canavar
MİNE gercekten zor gelıyor nedense zoraki yapıyorum ve yapıcam
yarın sabahtan annemlere kahvaltıya gıdecegız kaynım duracak boyacılarla zaten evin her tarafı degıl yatak odasını yaptırmayacagım
orda apar topar bi kahvaltı egeyi bırakıp babamında babalar gününü kutlucaz gelcez sonra eve dönüp işlerımı yapabıldıgım kadar yapıcam boyacılar gıttıkten sonra egeyi alıp kayınpederlerıme gıdıcez akşam yemegini orda yıyecegız pzartesi salı melek iş yaparrrrrrr yemektende yırtım yarın eheeheheheh
elif miraz y cok kötüymüş anlattıgın seyleri egede yapıyor ama hepsini bi anda degıl anahtarla kapıı acmak bizdede var ve kolayda açılmıyor bagırıyor sonraaaaaaa
bizde şimdi sahilden geldik
yaz geldi ama serın bi esintide var
egede arabasında uyudu bi herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr