2009 Nisan Anneleri

selam bizde gezmelerdeydik
tuğba çekineydin afroditle bi foto:))
keremde bu aralar ecem krizi arada tutturuyor anne ecen ecen
geçen akşam konuşturduk telefonda bi heyecan ki sormayın :)
melek ayakkabı şov mu yapacaksın o zaman laf etmez heheh

selam bebişler
ben malum kocam gittiğinden beri leylek gibi geziyorum bigün görümcem bigün annemler bigün ananem bigün dayımlar derken devir daim onlar bana geliyor felan böyle geçip gidiyor.arada yalnız kalıyoruz tabiki kızımla ama bu sefer de alıştı sıpa hep gezmek istiyo
bende fırsat bulamıyom pek bi face e bakıp kaçıyorum ama sizleride çok merak ediyorum
inşallah herşey yolundadır

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,kokteyl,TugbaEcrin,

kızlar burda deprem oldu baya hissedildi ben tam ecemi yatırdım yatak odasına gırdım resmen avizeler birbirine çarptı ya yüzüm kireç gibi hala allah beterınden korusun 6 şiddetındeymıs

Evet ,biz de hissettik.Ben de tam Miray ı uyuttum,odaya geldim.Çok da zor uyumuştu,eşime onu anlatıyordum zor uyuyor diye.Allahım hepimizi korusun!Annemler çok daha fazla hissetmişler,dışarı çıkmışlar.Kardeşim işe gidiyormuş .Herkes ayrı bir yerde,o anda telefon bile düşmedi.Ayy çok feci birşey ya:-(

geçmiş olsun rabbim beterini göstermesin kızlar az da değil 5.9 ama biz hiç hissetmedik.ben banyodaydım çıktım bi geldim içeri tv de yıkılmış bina görüntüleri kocaman yazmışlar kitahya da deprem yazıyor eşim telefonda konusuyor vallahi kaynar sular boşaldı başımdan aşağı...görüntüler arşivmiş allahtan ama mal can kaybı varmı bilinmiyor diyor inşallah yoktur

annemler kayınpederim falan çok korkmuşlar küçükçekmecede herkes dışarı çıkmış burda kimse yok dışarda.

ben çantama 2 kat üst baş bez ıslak mendil ve battaniye koydum ecrine.çubuk ve küçük paket süt falanda koyayım.aah ah neler gördük geçirdik rabbim bir daha göstermesin 99 daki gibi deprem

Tuğba nasıl olmuş ya,İst un belli bölgesi hissetmemiş.Biz çok sallandık .1 kere hafif salladı,2.si hemen ardından daha şiddetliydi.Sen 99 depreminde Adapazarında mıydın?Bursa da o da çok hissedilmişti.
Bunda can kaybı yok dedi,ama inş sonradan birşey çıkmaz.

Yaa bide hemen telefon bağlantıları kesildi,annemelri arayamadım hemen,zor düştü.

giritte de olmuş deprem ne oluyor yaa
evet elif ben 99 depreminde adapazarındaydım.sokağımızda ki bütün aptlar çöktü bizimki ve bitişikte ki camii hariç.benim üstüme gömme dolap yıkılmıştı

bir de aklınızda olsun acil bir durumda hemen ayağınıza geçirebileceğiniz şekilde ayakkabı ya da terlik bulundurun sarsıntıdan evde herşey kırılıyor hele karanlıksa yaralanmalar oluyor

birde biz aşağı inerken annem ayakkbı giymedik sanmış eline geçen bütün terlik ayakkabı ne varsa toplamış ama hepimizde vardı ayakkabımız o terlikleri yıkılmış binalardan çıkan komşulara dağıttı annem ne dua etmişlerdi...

bizde hissettik çok korktum tam keremi ayağımda sallıyordum uyumak üzereydi
bir çatırtı duyuldu eşim farketti ne oluyo die irkildi tv ye bakıyoduk bi baktık avize birden bire nasıl sallanmaya başladı çok korktum
eşim keremi göğsünden yakalayıp hemen aşağı indi ben olduğum yerde kaldım
bi kaç saniye sonra aklım başıma geldi hemen çıktım ayağımıza ayakkabıı bile giymemişiz
sonra gitttik aldık

telefonlar kilitlendi falan off çok kötüydü ayaklarımın bağı çözüldü resmen keremde şaşırdı korktu yavrum
Allah ım yaşatmasın bi daha

buarada deprem olmadan bi kaç dakika önce melek yoklama almış :)üstüne deprem olmuş neyseki yoklamada bi eksik yok şükür herkes hayatta:)

günaydın
depremi hisseden arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
biz de hissetmedik ama bursada annemler çok sallanmış onlar bizi telle arayınca ancak haberimiz oldu...

merhabalar
çok geçmiş olsun gerççektende çok sallamış
geçengün burda da olmuştu ben bile ne kötü oldum adapazarı depreminde
o gün dönmüştük ist.a adapazarından

yazlık kesin yıkıldı derken hiçbir çatlağı bile olmamıştı ne güzel yerdi valla

böyle küçük küçük olsunda Allah daha büyüklerinden korusun

melek ayakkabılarını güle güle giy cnm
bnmde öyle bi ayakkabı takıntım vardır bütün dolaplarım ayakkabı terliklerle doludur
hiçbirinede kıyamam vermeye bigün giyerim derim ki ben ayakkabıda eskitemem kociş kızmazda nereye koyucaz bu kdrıını der
ama onunda benden aşağı kalır yanı yoktur bide onunkiler 44 numara :)))

Son düzenleme:
hayırlı cumalar...
evet depremi bende çok hissettim kayra ayağımdaydı aman allahım dudağıma kadar bembeyaz oldum kayrayı aldım kapıya çıkıcam eşim diyo nereye durur şimdi bekle ama öle kitlendim kaldım çok feciydi 99 depriminde çok fazla korkmuştum ben uyanıktım oturuyodum ondan çok etkilenmiştim allah beterinde korusun yarabbim....

bizde teyzeme gidicez bugun kuzenimde oraya gelicekmiş kayradan 7 ay byük oğlu var ama çok fena yaa aşırı saldırgan kaç kez kayranın saçlarını çekti yüznü gözünü yoldu ama öle böle saç çekme değil koca insanlar elinden alamıyo saçları .bende artık biraraya geldiğimizde kayaryı yanımdan ayırmıyorum napiyim.

slm güzeller
deprem çok feci bişey yaa insan kilitleniyo gerçekten napıcağını şaşırıyosun Allahım göstermesin hiç birimize inşallah insanın aklına direk yavrusu geliyo zaten öyle durumlarda

umut çıldırmış durumda hastalıktan sonra cozuttu iyice sabah yerde duran hoparlörü almış arkamdan sinsice yaklaşmış koltukta uzanyodum bende başıma atıyo sıpaa abarttı artık :95:bi fırça çeksem anlarmı acabaa alıştı tabi hastayken bi dediği iki olmuyodu..
bugünde işyerinde biraz işlerim vardı ordayım şimdi gelirken bin türlü şaklabanlık yaptım s.paktunanın transfer objesini uyguladım kapağını açamayacağı kırmızı bi ruju koltuğa sakladık anneannen görmesin gelince alalım diye öylelikle izin verdi gitmeme ..işe yarıyo kadının yöntemleri

herkese geçmiş olsun
ben face i açmıştım alttan hopladım biraz sonra abi deprem oluyo koş dedim
melisin yanına gidene kadar 3 sny de kafamda 40 senaryo çizdim
off 99 depreminde bende yalovadaydım bilirim depremin zorluğunu
baca yıkılmıştı benim üstümede o zaman depremede alışkın değiliz (
Allah daha büyüğünü göstermesin bununla kalalım inşallah

herkese merhabalar...geçmişi pek okuyamadım ama sünkü depremi bende herkes gibi hissettim..ama eşim hissetmedi..çok korktum ama ...ilk iş melisin odasına gitmek oldu..gecede yanında yattım kuzumun..neyse bu kadarla geçmiş olsun artık..bugünde tatiliz..aslında okul pikniğimiz olacaktı ama hava kötü diye iptal oldu..bende dün melisin odasının ve bizim odanın dolap örtülerini yıkamıştım..bugün onları serdim,melisin ufalanlarını ayırdım,yazlıklarını çıkardım...bizim kışlıklar kalktı yazlıklar çıktı..ayakkabılık filan derken bir de üstüne mecbur temizlik yaptım...belim kopacak ikiye ayrılacak sanırım..şimdi melisi uyuyttumda dinleniyorum o kalksın ütüm var daha...ama ev süper oldu..atılacaklarda atıldı bu sayede yeni taşınmış gibi oldum..bu temizlik bana epey gider...

Selamlar
bütün gece aklımda deprem vardı kırk kere uyandım
gülşencim sabiha hanımın yöntemleri cidden işe yarıyor.eski kafalı doktorların yöntemlerinden çok farklı.eskiden hep bırak ağlasın ağlar ağlar susar kucağa alma alışır doğar doğmaz ayrı yatmaya alışsın vs. derlerdi ama ne kadar yanlış yöntemlermiş görmüş olduk.

deryacım eline sağlık mis gibi olmuştur ev.benimde belim çok ağrıyor iş yaparken yaa bulaşıkları bitirdiğimde mesela belim ayrılacak sanki...

Öyle valla EsenCim, senin işlerin hafifledi mi cnm ?? özledik valla hem sen hem de selin yoksunuz
yok çok hafiflemedi.. ama azalıyor gibi.. belli de olmuyor ki..
çok üzüldüm.. Allah yardımcısı olsun zor işler..
güle güle giy ayakkaılarını melekçim.

tuğba benimde belim kötü doğumdan sonra oldu esas..benim epidural sezeryandı acaba onunmu etkisi var bilmiyorum..doktora gidip emar çektiricem yakın zamanda...

benimde epidural sezeryan oldu hamileyken başlayan o bel ağrısı kaldı yani.hele yeni doğum yaptığım zamanlarda ecrini uznu süre taşıyamıyordum bile.ilk başlardaki kadar fazla olmasada kaldı bel ağrısı.ben doktora gitsem gık demeden kilo ver dicek eminim panik atak başlangıcı dediği nefesimin kesilme olayına bile kilo ver demekle başlamıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…