sehercim geçmiş olsun tatlım..umarım bi an önce toparlanırsın..dikkat et kendineiyi geceler kızlar
mugecım esının gelmemesı kötu olmus allah tez zamanda kavustursuncanım demırede gecmıs olsun usuttu herhalde
sultancım sen bu sınavlarında altından kalkarsıncanım ne guzel evınıde temızlemıssın bu hafta gule gule kırlen
fennerbahcelılerıde kutlarım
devrım sızede gecmıs olsun
basıma gelmeyen bı bel tutlması kalmıstı oda oldu dun selenın yuzunu sılmek ıcın bı eğildim boyle belımden elektrık carptı gıbı oldu ayaklarım basmadı zor attım odaya kendımı esımı aradım hastaneye gıttık kas gevsetıcı vurdular ağrı kesıcı eve yolladılar aksam yattımkalkamıyodm yuruyemedım bıle allah kımseye vermesın sağolsun esım kaldırdı yatırdı yemek yaptı selenı baktı bu gun bıraz daha ıyı gıbı aman bır an once gecsın ne kötu bı durum allah kımseye vermesın
bu arada cmrtsi çok kötü bişey oldu
eşim ela ve ben akşam asansörde kaldık.ben çok soğukkanlıyımdır korkmam karanlık ya da kapalı alandan..allahtan ela da zorluk çıkarmadı..az korktu amaa...
birden çatırt diye bişey düştü kafamıza kayışı koptu dedik ama nasıl korku kımıldayamıyorum ya şu an her ne tutuyosa o da koparsa aşağı düşriz diye aman allahım kimse yaşamasın..sonra eşim kurcaladı düğmeleri yapma dediğim halde ve 1 kat daha aşağı düştük ama 30 sn çatırdama bitmiyo sürekli bişeyler düşüyo..dedim zemine varıcaz her yerimiz kırık..neyse acil telefon nosu varmış adam 15 da geldi ama o an yaşadıklarımı anlatamam..çıktık ama ben 24 saat kendime gelemedim..şimdide tamire gelmişler ne oldu çok merak ediyorum..aslında kayış bile kopsa asansör düşmezmiş..bu duruma karşı kilitleri varmış..tutuyomuş kendini ama biz bilmediğimiz için mahvolduk
canım çok geçmiş olsun elanın ağlamaması iyi olmuş yoksa durum dahada zor olurdubu arada cmrtsi çok kötü bişey oldu
eşim ela ve ben akşam asansörde kaldık.ben çok soğukkanlıyımdır korkmam karanlık ya da kapalı alandan..allahtan ela da zorluk çıkarmadı..az korktu amaa...
birden çatırt diye bişey düştü kafamıza kayışı koptu dedik ama nasıl korku kımıldayamıyorum ya şu an her ne tutuyosa o da koparsa aşağı düşriz diye aman allahım kimse yaşamasın..sonra eşim kurcaladı düğmeleri yapma dediğim halde ve 1 kat daha aşağı düştük ama 30 sn çatırdama bitmiyo sürekli bişeyler düşüyo..dedim zemine varıcaz her yerimiz kırık..neyse acil telefon nosu varmış adam 15 da geldi ama o an yaşadıklarımı anlatamam..çıktık ama ben 24 saat kendime gelemedim..şimdide tamire gelmişler ne oldu çok merak ediyorum..aslında kayış bile kopsa asansör düşmezmiş..bu duruma karşı kilitleri varmış..tutuyomuş kendini ama biz bilmediğimiz için mahvolduk
GülşenCim dönem dönem oluyor şaşırtıyorlar bizi
Alp de 4 günün ardından kesin problem yapar dedim
hiç sesini çıkarmadan gitti ananesine tabi kucağına değil)
ama yarın napar bilmiyorum....
Ben genelde anane napmış gidip bakalım vs şeklinde gitmeden konuşuyorum
o zaman içeri giriyor sonra bay bay deyip kaçıyoruz babasıyla :-((