süpersin walla müge.. doğumdan sonra birşey kalmayacak..iyi akşamlar herkese
şirvan selin esen gelmiş hoşgelmiş
gerçektende özlettiniz kendinizi
ben sabah çıktım evden saat 2 gibi girdim 5 e doğru kendime geldim
şuan sarhoş gibiyim
güneş bütün enerjimi çekti
aç karnına gittim kızımı gördümmmm maşallah çok iyiydi
ağzını açıp kapatıyodu
dr.a tam artık kesin mi kız mı bakalım iyice diyicektim
dr. bana dönüp ewet artık kesin kız dedi %100 mü dr.a bey eşim inanmıyoda dedim
ewet cnm sen git eşine slm söyle dedi
şeker yüklemem de iyi çıktı çok şükür idrar yollarımda biraz iltihp var ki bnm herzmn var
ordan arkadaşlarla kahvaltı yaptık dondurma yedik fln sonra gidip sonuçlarımı aldım
iyi geldi her ne kdr enerjim tükensede kafam dağıldı
sadece 6.5 kilo aldımişte böyle yani biz iyiyiz çok şükür herkese iyi geceler
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum..selam... ne zamandır anca okuyorum... bu defa önce yazıp sonra göz atayım...
inş. herkes iyidir.
şirvan geçmiş olsun burak rahatsız anladığım kadarıyla...
mügecm iyi olmanıza çok sevindim prensesinle... demir de pek bi yakışıklı resimlerinizi takip ediyoz:) gözleri çok güzel maşallah...
melek.... Allah kolaylık versin...
pınar da aynı.... sabah ben çıktıktan sonra uyanıyo... 8.30 gibi ve öğleyin 1 saat uyuyo akşamüstü ben 3.30da eve geliyom veee aha yeni uyudu10 30dan önce uyumuyo ve ben evde yalnızım hafta içi.. sürekli oynasak gezsek onunla konuşsak ... o da haklı.... herşey bana bakıyo her iş... o yüzden size de katılamıyom... ve psikolojim alt üst... annem varken azcık pınarı oyalardı ben de sizinle iki sohbet edip kafa dağıtırdım şimdi o da yok... burda samimi olduğum bir kişi var o da her zaman görüşemiyoz... artık delirmek üzereyim... yazıp sizi de sıkmak istemiyorum... ama şu an bile tutamıyorum kendimi... çok bunaldım çok daraldım... özellikle son 1 aydır her gün gözyaşı.... sanırım ben hayatımdaki en büyük hatayı eş seçiminde yaptım....bu kadar ilgisiz bu kadar soğuk bu kadar odun vurdumduymaz biriyle evlenerek....
offffff neyse... vaktinizi almayayım... hakkınızı helal edin... yazıp canınızı sıktım...
çok dua edin bana Allah dayanma güzü versin yada herşey değişip iyi olsun...
iyi geceler....
cnm geçmiş olsun atlatmışınız çok şükür..bizde 1 haftadır öldük resmen hastalık gelmesin bi daha kuzularımıza bidahaaherkese merhaba...
10 gündür nerdeyse giremedim nete..
hastalıklarla uğraşıyordum..
bahar çarptı çoçukları..
geçen hafta zombi gibiydim resmen..
burağa 3 saat arayla ventolin hava veriyordum..
allaha şükür dün kontrole gittik. düzelmiş dedi..
bende rahT BİR NEFES ALDIM SONUNDA...
DÜN GECE GÜZEL BİR UYKU çEKTİM SONUNDa....
Allah kuvvet versin melek iyi olsunlarda afacan olsunlar bosveerr umut hastayken keşke kalksada evi dağıtsa diyodumşirvan gecmiş cok şükürrrrrrrrrrr
sultan cıktıkmı ollara dur durak yok koşmaktan yoruluyor insan afıyet olsun paşamaa
selin esen evet ya cok ihmal edıyorsunuz buralarııııııı
bende enginarları temızledım yemeklerımı yaptım aslında cok acıktım eşimi beklemeden yıyebılırım mamalarıııııı
marketede gıttık geldikkkkkk bi markete bi bakkala ugradıkkkkk
marketten su tabancası aldık bi kaç istedıgı şeyi aldık
bakkaldandan istıyor bakkalda sakız istedı aldık daha kucaklıyor (süpriz yumurta) v.s
almadım digerlerını arsızca davranıyorrr
kızdım hayır bilmıyor cocuk ya deşırtcek beni
her gören allah sabır versın diyor
saba 8de akşam 8 kadar ben hiç bilmıyorum popomu yere koyupta bi tv izleyım yada başka bişey hep ayaktaaaaaaaaaa
gecen akşam 11 de yattı bayılcaktım dinlenemıorummmmmmmm
gündüz uyusa yada sabahları 11 de falan kalksa tamam dicem dinlenır insannn
çok sevindim mugeee...herşeyde yolundaymış çok şüküriyi akşamlar herkese
şuan sarhoş gibiyim
ağzını açıp kapatıyodu
şeker yüklemem de iyi çıktı çok şükür idrar yollarımda biraz iltihp var ki bnm herzmn var
ordan arkadaşlarla kahvaltı yaptık dondurma yedik fln sonra gidip sonuçlarımı aldım
sadece 6.5 kilo aldımişte böyle yani biz iyiyiz çook şükür herkese iyi geceler
sağol cnm iyi geliyo arada ağustosa kdr gezdim gezdim sonra terellileri oynicamiyi vakit geçirmene sevindim .. fıstık.
ikincilerde fazla alınmıyor. ilklerin peşinde koşturmadan ..
ben 9-10 kilo almıştım..
ay cnm bnm bende böyleyim işte arada bir ama en azından eşim anlayışlıdırselam... ne zamandır anca okuyorum... bu defa önce yazıp sonra göz atayım...
inş. herkes iyidir.
şirvan geçmiş olsun burak rahatsız anladığım kadarıyla...
mügecm iyi olmanıza çok sevindim prensesinle... demir de pek bi yakışıklı resimlerinizi takip ediyoz:) gözleri çok güzel maşallah...
melek.... Allah kolaylık versin...
pınar da aynı.... sabah ben çıktıktan sonra uyanıyo... 8.30 gibi ve öğleyin 1 saat uyuyo akşamüstü ben 3.30da eve geliyom veee aha yeni uyudu10 30dan önce uyumuyo ve ben evde yalnızım hafta içi.. sürekli oynasak gezsek onunla konuşsak ... o da haklı.... herşey bana bakıyo her iş... o yüzden size de katılamıyom... ve psikolojim alt üst... annem varken azcık pınarı oyalardı ben de sizinle iki sohbet edip kafa dağıtırdım şimdi o da yok... burda samimi olduğum bir kişi var o da her zaman görüşemiyoz... artık delirmek üzereyim... yazıp sizi de sıkmak istemiyorum... ama şu an bile tutamıyorum kendimi... çok bunaldım çok daraldım... özellikle son 1 aydır her gün gözyaşı.... sanırım ben hayatımdaki en büyük hatayı eş seçiminde yaptım....bu kadar ilgisiz bu kadar soğuk bu kadar odun vurdumduymaz biriyle evlenerek....
offffff neyse... vaktinizi almayayım... hakkınızı helal edin... yazıp canınızı sıktım...
çok dua edin bana Allah dayanma güzü versin yada herşey değişip iyi olsun...
iyi geceler....
sağol cnm 6 aylık olduk maşallahhhhşirvanı yakalayamadım bugün:)
müge çok sevindim canım ne kadar oldu şimdi ?
emel yazdım yazdım sildim ...
en iyisi Allah refaha ulaştırsın ağlayıpta kendini üzme ağlamak çare olmıuyor sadece sen üzüldüğünle kalıyosun
aranızda ne var bilmiyorum ama konuşmadan sorunlar çözülmez canım oturup adam akıllı konuş ya ne bilim ne diyeyimki çok üzüldüm gerçekten
Günaydınnnnn....
dün fena uyumadım ama benim çok uykum var hala...
Emel çok üzüldüm cnm inş.orta yol bulursunuz eşinle konuşmayı dene cnm hem çalışıp hemde çocuk tek başına kalkılmaz altından.
Müge bravo sana ben 9 kilo almıştım bakalım ay sonu gene gidicem ne olmuşum, sevindim şekerinin çıkmamasına bütün testler bitti desene senin ben gene şeker yaptırıcam ama bu sefer sadece açlık ve tokluk bakacaklarmış)
Esen çok haklısın valla bizimkinede bir haller oldu o sakin çocuk gitti enerji yüklemeli bir çocuk geldi
aman mızmız olmasın da razıyım sabahta basket topunu aldı illa alacakmış fenerbahçe topu
diyorum dedenin kafasına at basket yap olur mu ?? dedim olmazzzz ağlar sonra dede diyor
ooo ben 28.hftdayım cnm geri sayım işten ayrılmak için başladı
haziranı bir bitirebilsem :-((
iyi akşamlar herkese
şuan sarhoş gibiyim
ağzını açıp kapatıyodu
sadece 6.5 kilo aldımişte böyle yani biz iyiyiz çok şükür herkese iyi geceler
oda olur hayırlısıyla sağlıklı olunda anne kız..
oyy oyy oyyy maşallah cnmm yaaa ne kadar büyümüş karnın küçük gibiydi fotoda..yerim ben o göbüşüüsağol cnm 6 aylık olduk maşallahhhh
saoll şekerr...şimdide anneannesi bizde bezelye pilav yiyolar kavga gürültüoh oh gülşen çok sevindim kuzunun iyi olmasına maşallah maşallahhhhh
maşallah sevgicim az kalmış cidden..hayırlısıyla kucağına al tatlımmm öpüyorummooo ben 28.hftdayım cnm geri sayım işten ayrılmak için başladı
haziranı bir bitirebilsem :-((