2009 Nisan Anneleri

qerçekten emel aklına böyle şeylerle ıyice yorma canım benım senı çok iyi anlıya bılıyorum

süpersin walla müge.. doğumdan sonra birşey kalmayacak..
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum..
ama şuan stresli sinirli ve yorgun olduğun için öyle düsünüyorsundur eminim..
Allah yardımcınız olsun..

günaydın arkadaslar..

meriçte beni delirtiyor..uyku yememe...
parkta bir bayan çocuğu 3 yasindaymiş. meriçi sordu..
masallah çok hareketli nasıl baş ediyorsun diyor, ordan oraya ordan oraya atlayıp zıplıyor..
birde laf yetiştiriyor çocuklara.. kadın aa çok güzel konusuyor dedi. sağolun dedim..

kadın şaşkın şaşkın bizimkine bakıyor..

bundan sonrası daha da zor olacak kapıları açıyorlar artık..

Günaydınnnnn....
dün fena uyumadım ama benim çok uykum var hala...
Emel çok üzüldüm cnm inş.orta yol bulursunuz eşinle konuşmayı dene cnm hem çalışıp hemde çocuk tek başına kalkılmaz altından.
Müge bravo sana ben 9 kilo almıştım bakalım ay sonu gene gidicem ne olmuşum, sevindim şekerinin çıkmamasına bütün testler bitti desene senin ben gene şeker yaptırıcam ama bu sefer sadece açlık ve tokluk bakacaklarmış )
Esen çok haklısın valla bizimkinede bir haller oldu o sakin çocuk gitti enerji yüklemeli bir çocuk geldi
aman mızmız olmasın da razıyım sabahta basket topunu aldı illa alacakmış fenerbahçe topu
diyorum dedenin kafasına at basket yap olur mu ?? dedim olmazzzz ağlar sonra dede diyor

Öyle valla EsenCim, senin işlerin hafifledi mi cnm ?? özledik valla hem sen hem de selin yoksunuz

cnm geçmiş olsun atlatmışınız çok şükür..bizde 1 haftadır öldük resmen hastalık gelmesin bi daha kuzularımıza bidahaa
ALlah güç kuvvet versin tatlımm

Allah kuvvet versin melek iyi olsunlarda afacan olsunlar bosveerr umut hastayken keşke kalksada evi dağıtsa diyodum
çok sevindim mugeee...herşeyde yolundaymış çok şükür
ben onun açııp kapatan ağzını yerimmm miniğim benimm

sultan ohh afiyet olsun keremee..yavaş yavaş artırırsın porsiyonları bizde öyle yapıyoruzz
emelcim ne diyeceğimi bilemedim inan Allah sabırlar versin cnm..Allah doğru yola ulaştırsın inş.eşini

umutta çok şükür bugün eskisi gibi kahvaltısını yaptıı dünyalar benim olduu akşamda iyiydi yemesi
bizde dün üniversitenin bahar şenliklerine gittik havada mis gibiydi arabasıyla bayaa dolaştık umutunda hoşuna gitti..sonra bi yerde oturdk bana yerlerden çimen toplayıp toplayıp getirdi annecim çiçeek diyee..bu arada ilk defa pamuk şekerle tanıştı çook hoşuna gitti panuuk yiyorum diyoo..:76:

iyi vakit geçirmene sevindim .. fıstık.
ikincilerde fazla alınmıyor. ilklerin peşinde koşturmadan ..
ben 9-10 kilo almıştım..
sağol cnm iyi geliyo arada ağustosa kdr gezdim gezdim sonra terellileri oynicam
evet bilinçli oluyosun bide bnm sıpa hiç durmuyo ki oturamyıroum anca uyursa
ay cnm bnm bende böyleyim işte arada bir ama en azından eşim anlayışlıdır
yanımızda olduğunda hep yardım eder Allah razı olsun
cnm oturup konuşsan belki bişeyleri yoluna koyarsın
hem nedemek bizi sıkmak cnm biz kardeş gibiyiz burda eminimki yazdıkça rahatlıyosundr
fırsat buldukça yaz cnm
öperim seni üzme kendini boşver
sağol cnm 6 aylık olduk maşallahhhh

ben alamadım cnm belki sende evde olsan sende almazdın alp in peşinden koşmaktan
inş. seninde sonuçların iyi çıkar cnm

oh oh gülşen çok sevindim kuzunun iyi olmasına maşallah maşallahhhhh

merHAba

tüm sesler agızdan cıkarmıs ama sadece HA sesi yürekten gelirmiş
aklıma geldi yazayım dedeim:::)))))

mükeeeeee cok sevindim, öpüyorum duruyuda::))))
Rabbim hayırlısıyla kucagında göstersın

emel cok üzüldüm canım
bende cok yazamıyorum ama hep okudugumiçin ve bazende gelip sedece derdimi anlatıp gittiğim için utanıyorum ama bana cevap vermeleri bile ck mutlu ediyor mügeninde dediği gibi burda insanların hiçbir cıkar gözetmeden yazdıklarını biliyorum
senin için cok üzüldüm birde bi problem vardı sanırım sızın birikmişlerinizii ailesine mi verecekti ne o ne oldu öyle

benim kardesimde eşiyle ayrılma kararı aldı
2 haftadır denizlide kuzenımın yanında kalıyor kafasını dinlemek için
daha 8 aydır evlıler ama 80 yıl başına gelemeyecek seyler geldi kızın basına
bizde cok üzülüyoruz
ama bence en basından daha uzatmadan nokta koymak lazım diyorum ama sanırım onun yüregi ile mantıgı cakısıyor sımdı
rabbim herkesin gönlüne göre versin

buarada Demirde cok fena oldu
saniye durmuyor
parka bile giidnce parktakileri kacırıyoruz
bizede herkes soruyor nasıl basediyorsunuz böyle diye
ben anne sütü cok enerji veriyor herhalde emzirmeyi kesince durulur dıyordum ama yooookkkk
hala fffuuullllllll cekiyorrrrrr

ve asla beni kimseyle konusturmuyor
aksam eniştemle konusuyorum nasıl yırtıyor ortalıgı ve cok önemli bir konu
biraz sert cıktım bu seferde küstü
amannnn kıyamam yerim ben onuu yaaaa
elleriyle yüzünü kapatıyor sonra gelip öpücük atıyor sıpa yaaaaaaaaaa

DidemCim kardeşin için üzüldüm ama evliliğin ilk yılında oluyor genelde
belki hatırlarsınız biz bile ALp doğduktan kısa süre sonra boşanmaya kadar gittik
ama allaha şükür şimdi de oluyor tartışmalarımız ama eskisi gibi değil
hani demem zaman geçtikce insan biraz daha alışıyor sorunları çok büyük değilse
zamana bıraksınlar ben çok üzülüyorum böyle ayrılmalara ama eğer sorun büyükse
yapacak birşey yok

Kıyamam Demir' e Alp Demir de öyle iki eliyle yüzünü kapıyor küstüm diyor
adın ne diyoruz Alp Aydın diyor Demiri söylemiyor pek çocuğa öyle seslenmiyoruz ya
o da benim adım değil diyor sanırım

müge ve sevgi maşallah ne zaman 6 aylık oldunuz bize zaman çabuk geçiyor tabi :)
emele üzüldüm ara ara hepimiz aynı dönemleri geçiriyoruz geçecek inşallah bu günlerde mutlu mesud bi yaz tatili geçirirsin umarım..

ooo ben 28.hftdayım cnm geri sayım işten ayrılmak için başladı
haziranı bir bitirebilsem :-((

oda olur hayırlısıyla sağlıklı olunda anne kız..

iii müge 6,5 kilo hepsi gider dogumdan sonraaaaaa

kızınında agzını yerım zillliiiiiiiii

emel cok üzüldüm inşallah en kısa zamanda feraha cıkarsınız.....

didem üzüldüm kardeşineeeee ilk 2 sene cok önemli bence

allah dogru yolu göstersın kardeşineeeeeeee

bizde bugun arkadaşalarla dışardaydık kahvaltıya cıktık dışarda ettık kahvalltıyı dolaştık ccuklar oyuncaklara bindi eve geldim yeme yaptım sizlere baktım
yarında 19 mayıs gösterısıne gıdecegızzzzzzzzz

bende rahatlıyorum buraya yazınca kötü iyi fark etmıyor sizlere ayrı bi önem verıyor insan
cevaplayanda cevaplamayanda sagolsun
ama hiç yazıpta cıkıyor içini boşaltıyor düşüncesi olmadı heleki kötü bi durumdaysa destek olabilirsak ne mutluuuu

insan dejarz oluyor ya sizleri sevıyorummmmmmmmmmmmmmmm

sağol cnm 6 aylık olduk maşallahhhh
oyy oyy oyyy maşallah cnmm yaaa ne kadar büyümüş karnın küçük gibiydi fotoda..yerim ben o göbüşüü
oh oh gülşen çok sevindim kuzunun iyi olmasına maşallah maşallahhhhh
saoll şekerr...şimdide anneannesi bizde bezelye pilav yiyolar kavga gürültü
ooo ben 28.hftdayım cnm geri sayım işten ayrılmak için başladı
haziranı bir bitirebilsem :-((
maşallah sevgicim az kalmış cidden..hayırlısıyla kucağına al tatlımmm öpüyorumm

bende lazere gittim geldim rahatladım oh bee bi engel çıkıyodu her seferinde
kaşıımı aldırdım insana benzedim biraz cok uzamıştı kaşlarım
yarında eşimin yapı fuarı varmış yardıma gidicem babaannemizde gelicekmiş tatil diye umutuda ona atarım ohh

bu arada umut iyileşti ben grip oldum tansiyonum düşüyo gibi ara ara..aman kuzular iyi olsunlarda biz önemli değiliz

oh sevindim umutun iyileşmesine
onlar yediği zaman insan çok mutlu oluyor sanada geçmiş olsun gülşencim

bende bugün çarşıya çıktım yemeklik birşeyler almak için bir yağmura tutuldum sormayın şakır şakır donuma kadar ıslandım keremin arabasında yağmurluğu vardı Allah tan o ıslanmadı

saol sultancımm
dikkat et hasta olma barii c vitamini al bol bol
bende umuta bi yağmurluk almıştım öyle durumlarda kullanırım diye jokerden çok tatlı bisi panço gibi başından geçiyo tam yağmurluk ama normal zamanda giyilmez daha lazım olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…