2009 Nisan Anneleri

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
GulsenUmut TugbaEcrin merakli_misafir

izninle melekcimmm..

selam.. nihayet uyudu hanım... çok teşekkürler arkadaşlar... kısaca cevaplayım....
konuşmaya çalıştım ama bi faydası olmadı... 3 haftadır ana kız hastalıkla savaşıyoz yeni iyileştik ki pınar 4 iğne ve 10 günlük antibiyotik le iyileşebildi.. bu süreçte okul ev ve hastalıklarla bi başıma kaldım.. cuma cumartesi pazar burda olmasına rağmen yardımcı olmadı... yardımcı olmasını geçtim evde iki yabancıyız sanki.... anneler gününde gelmiş bana kardeşini nasıl dersaneye kayıt ettirseymiş falan fşlan... zaten iki sene biz yolladık artık diğer abisi yollasın...onu da geçtim bana ayıracak vakti yok ama ankaraya dersane kaydına var.... hiç bir özel gün bilmez o gün de gelmiş planlarını anlattı kardeşine dair en çok da annemi aramayışına üzüldüm... 1buçuk yıl çocna baktı yaa minnet için yine aramalıydı.. ben de onunkini aramadım.... geçen yıl hediye alıp yolladım tel arayıp teşekkür değil haber bile vermediler geldi diye pınarın doğum gününü 4 gün sonra hatıorladılar ben neden arayayım ki.... konudan konuya geçtim ama kafam da böyle deli işte.....
offfffffffffff sözde kısa yazcaktım özür dilerim....
iyi ki varsınız.... teşekkürler... iyi geceler

merhabalar kızlar
bu hafta temızlıge basladım mutfak 2 oda bıttı 1 salon kaldı tam temulık oldu
duvarlar sılındı dolap iclerı elden gectı yastık yorganlar halılarda yıkandı bıttı
mutfakta dolap iclerı bıttı bı dıstan sılıncek bı koltuklar sılıncek bıde perdeler utulenıp takılıcak
muge masallah sana az kıloyla kapatıcaksın
sevgı sende ıyısın cok kılo almadın canım
gecmıs olsun umuta atlatmıssın sonunda canım sanada gecmıs olsun
emel allah refa cıkarsın senıde canım cekınmek olurmu ne zaman sıtersen yaz
sultan masallah kereme bıldıgım kadarıyla o pılav gıbı yemezdı gerısıde gelır ınsallah
sırvan burakta ıyılesmıs gozun aydın canım
melek enerjıne hayranım hıc durmadan kosturmaca
aklımda kalan bunlar oldu unuttugum varsa af ola

slam kızlar ecrin günlerdir çok huysuz olduğu için yazamadım.

bugün ateşlendi çok kustu ama rahatladı gibi resmen huysuzluğu geçti.ateş devam ederse doktora gideceğiz ama 38.5 oldu en fazla şimdiye kadar inş. ilerlemezde doktora gitmeyiz ağlamaktan ateşi 40a vurdurur valla :)

emelcim ilk yazdığınıda şimdi de okudum çok üzüldüm dualarım seninle canım benim Rabbim bu zor sınavdan düzlüğe çıkarsın sizleri.yalnız hem çalışmak hem ev işleri hem çocuk düşünemiyorum bile zorluğunu erkeklerin çoğuda böyle işte kadınların yaşadığı zorluklar çok önemsiz geliyor onlara
rabbim çocuğuna ve eşine karşı muhabbetini şefkatini duyarlılığını gani gani arttırsın.sana da sabırlar diliyorum.havalar ısınca adapazarına geleceğim.orda olursan buluşur dertleşiriz canım benim

duru bebek ve adı henüz belli olmayan kızımızda iyiler anneleri iyi ne güzel.sevgicim azıcık sabır inşallah şekerin normal çıkar.

iyi akşamlar kızlar

sağolun varolun inş. kilo konusunda abartmazsam kendimi iyi bi sonuç alıcam
durucukta gelince varsın kalsın önemi yok sağlıklı olalımda

öğlen sağlık ocağından aradılar
hamileymişsiniz gelin kaydınızı yapalım diye ona gittik demiride kontrol ettiler
en sonunda ebe bana bizim orda 9 ay kız dediler doğdu erkek çıktı demezmi sağolun son bombanız süperdi dedim zaten hiç sevmiyorum orayı
Allahtan bu seferki yaklaşımları iyiydi yoksa çıkıp gidicektim
kızımın kalp atışlarınıda dinledik çok iyi dedi

demir 12.500 olmuş boyuda 90 cm maşallahhhh
çok iyi kilosuda boyuda dedi

ordan çıkıp alışveriş yaptık
annem akşama kdr hazırlık yaptı bende biraz önce çikolatalı chesecake yaptım
bakalım nasıl olmuş tadı yarın çardakta keyif yapıcaz inş. hava güzel olursa

herkese iyi geceler

ecrine çok geçmiş olsun

mügecim o kız deyipte erkek oldu vakaları 3 boyutlu 4 boyutlu doopler falan yaptırmayanlarda oluyordur herhalde.

benim kuzenim daha yeni doğum yaptı 3. çocuğuna istemeyerek spiralle hamile kalmış sanırım.büyük kızı ilk okul 3 e gidiyor.bütün küçülmüşlerini falan vermiş tabi.çocuk düşünmediği için.hamile kaldınca kız demişler ve yeniden bütün hazırlıklaırnı yapmış.ama erkek doğdu.fakat öyle 3 boyutlu dooğler vs. yaptırmadı diye biliyorum çünkü durumu yok pek.olan hazırlıklarına oldu.allahtan ortanca erkek ve daha küçük onun kıyafetleri duruyormuş.

hem öyle söyleselerde kızma kuzum hayat süprizlerle dolu :) ama kendini hazırlayıp tersi olması kötü olsada ben yinede ısrarla söylüyorum her ay gidilen doktor muayenesi ultrasonlar detaylı renkli taramalar vs. yanılacaklarsa yuhh deriz :)

off bende yeni oturdum bu çocuklara nooldu yaa eneji deposuu mübarekk maşallah kuzularımıza sağlıklı olsunlarda..bizimkide sinir küpü resmen hastalık geçti sinir kaldı dorsilon falanmı karıştırsam sütünee önüne geleni azarlıyo bi tek bana dayanamıyoo

tuğbacım geçmiş olsun cnm havalardandır geçenlerde yine olmuştu bünyesi sağlam maşallah ecrinin yine atlatır inşallah üzülme..bizde aynen hastaneye gidince ateşimiz 40 ları buluyodur heralde ağlamaktan

emelcim Allah eşine merhamet duygusu sanada sabır güç kuvvet versin cnm..buda senin sınavın hepimiz bi şekilde imtihan ediliyoruz işte..Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin tatlım

sehercim seninde ellerine sağlık güle güle kirletin evinizii
mükoo cheescakin tarifini yaz bakeem misafirler beğenirse tabii

maşallah atlattı umut birdaha gelmesin hastalık kuzucuğuma
evet geçenlerde 2 3 gün öksürdü geçti şimdi de ateş inşallah o da yarına kadar geçer
ecrinde de tersine önce huysuzluk sonra hastalık geldi bugün sakinledi

deliriyo basket oynamaya gidicem diye yarında yağmurlar geliyormuş nasıl zapt edecez bakalım kuzuları

basketbolcu ışığı var zaten ecrindee..yine oynar inş. yağmurlar bitince yarın sabah portakal suyu içir tuğba iyi geliyo

içireyim gülşencim sağol çok seviyor zaten eemaa çiyuu
basketbola sardık resmen babasını bekliyoruz gelsinde oynatsın diye.ben onunla koşmuyorum ya babam götürsün diyo

aman geçici bi hobi olarak kalsın bu hevesi ben sevmem öyle kazulet gibi kızları :)

iyi olur be fıstık gibi şöylee..öyle kazulet olucak bi tip yok ecrinde zatenn
bizimkide portakal diyebildiği halde manganka suyu diyo portakal suyuna portakal makinasında sıkıyoduk kışın çok olunca makina suyu gibi bişi oluyoo heralde

ay ben havaalanında basketbol takımı kızları görmüştüm aman allahım ne güzellik ne kadınlık hiçbişi kalmamışş.korkunçlardı hatta bazıları.çok uzun boylu hoşuma gitmiyor zaten 175 i geçmesin :)

bikerede parfüm bakıyordum freeshopta nasıl dalmışım yanımda biri vardı sarı saçları ilgimi çekti birde baktım banu alkan :))) ben 163üm benden kısa kocaman bi popo bide kadife eşofman giymiş yüzüne pasparlak bişiler sürmüş ehehe çok komikti afrodit :)

haftasonu gidip geldiğimizde ünlü dolu oluyordu uçağımız :)

ayy o banu alkan olay zatenn..bi keresinde sevvgilisi murat bilmemneyle tv de tartışmışlardı adam bunun suratına su mu atmıştı o adamamı atmıştı hatırlayamadım kadının suratının ıslanan yerleri bembeyaz olmuştu maske gibi yaa iğğğğghh

iyi geceler canım bebişlere deliksiz uykularrr
güzel güzel uyusunlar en güzel kuzucukların en güzel annelerii

günaydınnnnn...tüm herkesin 19 mayısı bayramı kutlu olsun umarım çocuklarımızda atütürk ün kurduğu bu cumhuriyete yakışır gençler olurlar ve onun izinden yürürler.....

öncelikle ecrine vede burağa çok geçmiş olsun artık hastalık duymayız inşallah...
emelcim allah hayırlısını versin herşeyin inşallah ferahına çıkrır sizi.
müge maşallah demirede duruyada sanada ....hepiniz sağlıklı olun gerisi boş...

bizde kaç gündür gezmelerdeyiz bugn evimizdeyiz sanırım artık ..sırtım da sağ küreğimde klunç oldu sanırım 3 gündür ağrıyo dün annem kas gevşeticiyle masaj yaptı genede geçmiyo.kayrada ovuyo arada yavrum kıyamam.ama babsına asla izn vermez hemen annem diye iter :)) kıskanç ....

kızlar şöyle bi baktım ama yazamıyorum
anneme yardıma gidiyorum
öpüldünüz akşama görüşmek üzere

valla seher ben sana hayranımmmmmmmmmm
bnım evi bo.. götürüyor of benımde olacak bakalım ne zaman 15 gün içinde istıyorum ama boyada yapılcakkkkkkk

tugba gecmiş olsun ecrıne umarım şimdi daha iyidirrrrrrrrr

emel cok üzüldümmm allahım te zvakitte feraha cıkarsın.......

GENÇLİK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..................

bizde 19 mayıstan geldik arkadaşa kahvaltıya gıttık geldik evi bi topladım üstten
şimdi misafırlige gıdıcez ordan pazara gelınce yemek yapıcaz bi kpşturmacaki gidiyorrrrrrrrrrr

Ohhh herkes tatilde tabi,kimse uğramamış pek.
Melek hergün temzlk yapıyorsun daha ne götürsün,temizdr evin temiz
Ben de evdeyim kızımla,yapabildiğim kadar mutfak dolaplarının bir bölümünü temizledim.Yarın geliyor misafirim.Yemekleri yarın yaparım,onlar akşama doğru anca gelirler.
Hava da bir yağıyor bir duruyor,camlar berbat,tatilde silerim diyordum ama hiç silinecek hava yok.Bide çamur mu yağmış ne,çil çil olmuş.

kolay gelsin eliffffffffff

ya her gelen evin temız ne istıorsun diyorda benım içime sine sine boya badana yapılsın dolapların epsi mutfak yatak odası insin silin yerleşsin isterım her hafta temızlık yapıyorum halılar kalkıyor ama gecen haftalarda bi ara 10 gün kaldırmadım toz tozz her yerrrrrr

dagınıklıgım yok hersey tertıpli bi dagınıklık yok ama

kızlar kendime 2 tane ayakkabı aldım
ben bu sene ayakkabı almaktan eşim beni...........

2-3 ay önce 3 tane babet aldım

sonra önü akası kapalı gayette topuklu bi ayakkabı aldım
bugunde 2 tane aldım
biri mantar topuk günlük önü acık arkası kapalı biride
dügünlük önü acık arkası kapalı

eşim diyecek ayakkabı dükkanımı acıyoruzzzzzzzzzzzz

bu akşam aykkabılarla kocişe bi süpriz yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…