2009 Nisan Anneleri

Benim de belim çok ağrıyor iş yaptıktan sonra.Sanki kalçam ve belim 2 ye ayrılacak gibi oluyor.

Tuğba annemde de topuk dikeni var,daha dr. ayağına bakmadan kilo ver dedi.

Bir baktım çıkıyorum misafirlerim yoldalar.

bide sallanma anında kesinlikle dışarı çıkmaya falan çalışmayın.en güvensiz yerler merdivenler.En iyisi dolap gibi bir mobilyanın yanına çökmek.Aslında kaçımızda var bilmiyorum da,bütün mobilyaların duvara monte edilmesi lazım.Bizim yok mesela:-(

kardeşimin sevdiceği tıp 4. sınıfta :)
birgün ders notlarını sedaya vermiş kendisi cumaya gitmiş seda onu beklerken biraz okumuş.ne hastalık varsa belirtilerinde ilk kilo yazıyordu diyor.

vermemiz lazım göz göre göre hastalık taşıyoruz üstümüzde.ben emzirirken kilo almıştım yemiyorum diye kocam annem herrrrkes demediğini bırakmıyordu.su içsem yeter diyordum ama sevgili kocacıım helvalar baklavalar annem ne fişfiklediyse taşıyıp duruyordu :)

o aldğım kiloları verdim 7 8 kilo daha versem evlendiğim zamanki kiloma dönerim.aşağısı olmazmış öyle buyuruyor hünkarım ehehe

elif biz 99 depreminde 3 ay sonra evimize girdik.1 ay rahmetli dedeciğimin yaptırdığı barakada 2 ay goodyear çadır kentinde kaldık.babam goodyear da planlamacıydı.fabrika çalışanları için harika bir çadırkent kurmuştu ç.makinesinden banyolara bulaşık yerlerine herşey vardı yemeklerimiz kahvalımız herşeyi karşıladılar.ama havalar soğuyunca mecburen evimize döndük.daha karşımızdaki enkazlar kaldırılmamıştı.o manzarayla evde yaşamak kabustu.

devamlı deprem esnasında neler yapmamız gerektiğini konusup duruyorduk.amaa kasım ayında ki düzce depremi bi başladıııı...biz o konusulan ezberlediğimiz herşeyi unuttuk :) yerinden kımıldayamıyorsun ki zaten.sarsıntı şiddetliyse tabi...

ama deprem tamamen durmadan,eğer gece olmuşsa merdivenlerin emniyetinden emin olmadan asla kaçmamak lazım.gerçekten en tehlikeli merdivenler...

karşı apartmanımızda askerden yeni gelmiş bir genç vardı bütün ailesi kurtuldu ama o kendini hemen merdivenlere atmış orada öldü :KK43:

ALLhım beterınden korusunnnnnn
yaaaaa

slm güzellerrrr

ay tugba o erafındaki enkaları görmek cok kötüüüü
insan başka bişey düşünemezzz
allahım bi daha göstermesinnnnnnn

merhabalar aksamkı durumu allah kımselere vermesın bende 99 depremını adapazarında yasadım ınsanların cığlıkları aklımdan hıc gıtmez hele ordan eve donemeyısımız hıc ama hıc unutmam yollar hep yarıktı ızın vermıyolarda bıletler karaborsaydı sen bılırsın tuğba yenı camıyı oradaydık bız allah kımselere vermesın ama ben yer sılıyodum ılk hıssetmedım hızlanınca esım bağırdı deprem oluyo dıye selen yanımdaydı kucağıma alıp odaya bı geldım avıze sallanıyo bardaklar zırlıyodu resmen
benım temızlık bıttı aksam ıtıbarıyle ama hasta oldum ya boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı poffff
melek gule gule gıy ayakabılarını canım
muge afıyet olsun sızede sımdı cardaktasındır
elıf sanada kolay gelsın mısafırlerınde gelmıstır
derya sende gule gule kırlen

kızlar canım sıkkın biraz
melise kan tahlili yaptırmıştım
sonuçlarına baktım internetten insülin ve glukoz değerleri normalin üstünde
delirmek üzereyim çocuklarda yüksek çıkması normal sayılabilir mi acaba
15 saat açlıkla yaptırdım offff babaannesi şeker hastası ama konduramıyorum
inşallah yanlışlık felan vardır off offf

internette biraz araştırma yaptım
ama hiç içimi açacak bişey bulamadım :KK43:(
çocuklarda glukozun yüksek çıkması gibi bi durum yokmuş
yazıları okudukça yaşlar iniyor gözümden
inşallah dr normal der,delirmek üzereyim

seher biz de yeni camiiye çok yakın oturuyoruz en çok yıkım oralarda oldu zaten yeni cami bulvarı ve izmit caddesinde.

sinem inşallah korktuğun gibi değildir.nete çok kafanı takma en negatif şeyleri yazıyorlar.bir an önce doktora göster bizleride haberdar et hayırlı haber bekliyorum inşallah

iyi akşamlar kızlar

deprem çok çaresiz bişey önüne geçemiyosun Allah beterlerinden korusun inşallah

sinemcim bencede kafana takma cnm
inş. herşey yolundadır dr.una göster bi yolunu bulunur elbet

selam öncelikle hepimize geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun.... benim de tavşanlı da yakın arkadaşım vardı ulaşamadım:KK43:....

sinemcim inş. bişiy yoktur kuzumun.... sonucu muhakkak yaz... dr gitmeden de canını sıkma...
iyi akşamlar....

selam kızlar
biz dün döndük istanbula. nereye gidersen git insanın evi gibi yok valla. özledik evi. selen bile sürekli eve gidelim diye tutturdu.
girer girmez sinemi okudum. gönlünü ferah tut canım. belki yatkınlık var anlamında yüksek çıkmıştır. ona göre önlem alırsınız erkenden. internete fazla bakmamak lazım böyle durumlarda. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
deprem olmuş.biz o gece marmaristeydik hissetmedik hiçbişey. Allah beterinden korusun hepimizi.
sehercim temizliğini yapmışsın güle güle otur canım. benim de mayıs sonuna kadar badana boya temizlik planım var ama bakalım nasıl olucak.
melekçim ayakkabılarını güle güle kullan canım. ayyakkabı hastalığı bende de var ya. her yer doldu. bi ayakkabılık yaptırmayı düşünüyorum ben de.
mügecim çardak keyfinize özendim valla. tadını çıkarın canım. denize de girersiniz çok yakında. herşey gönlüne göre olsun güzel arkadaşım.
gülşencim umutta iyileşmiş çok şükür. insan mahvoluyo bu hastalıklarda valla.
emelin yazdıklarına da üzüldüm. ne denebilir ki. inşallah istediği gibi olur herşey Allah yardımcısı olsun.
hepinizi çok özledim ayrıca.
havalar daha düzelse de çok katılımlı bi buluşma yapsak.
şirvanı da bi arayım. kuzucuklar hastaymış.
benden bu kadar başka ne vardı unuttum

GÜNAYDINNNNNNNNN

sinem umarım kötü sonuç cıkmaz güzel haberlerını beklıyoruz
aliye hoşgeldin evineeeee
ohh ilk tatılınızı yaptınızzz
ne güzellllll

bizde ogluşumla evde miskin miskin oturuyoruzzz

herkese güzel haftasonları.........

slmlaarrr güzel bir haftasonu geçiririz inş.
ki ben çok mutluyum eşim çine gidicekti bu yüzden gelip 4 gün kalıp dönücekti
iptal olmuş daha uzun kalacak oh oh yandan

demire baban gelince napıcaksınız diyorum
elimden tutucak denize gidicez diyo hihihih anladı o da havaların artık ısındığını

aliyecim hoşgeldin cnm
ilk tatilini yaptın bitirdin oh ne güzel
buraya geldiğinde seninlede bi çardağa ineriz cnm çaylarımızı içeriz tabiben o sıralar
süt arttırıcı çayımı içiyo olurum hihihi
öpüldünüzzzz

ıyı hafta sonları
alıye cım hos gldın evıne canım
sınemcım bakma nete cok ole bıseyı cıkmıcak ınsallah melısın canım ıcını ferah tut
bendede canta takıntısı var ama frenlıyorum :))

sağolun kızlar
sıkmamaya çalışıyorum ama elimden bişey gelmiyor şimdilik
araştırma hastanesine götürüyorum o yüzden randevu almak biraz zor
karaciğerinede bakılması lazımmış ultrason için 31 mayısa randevu verdiler
araştırma hastanesinden başka çarem yok elim mahkum bekleyeceğim
çocuk endokrin sadece araştırma hastanelerinde varmış çünkü
o zamana kadar çıldırmazsam iyidir :KK43:(

Sinemcim,dr. la görüşmeden kendini üzme.Çok küçükken farkettiğiniz için hemen önlem alır tedavisini yaparsınız.

GÜNAYDINNNNNNNNN

sinem umarım kötü sonuç cıkmaz güzel haberlerını beklıyoruz
aliye hoşgeldin evineeeee
ohh ilk tatılınızı yaptınızzz
ne güzellllll

bizde ogluşumla evde miskin miskin oturuyoruzzz

herkese güzel haftasonları.........
sağol melekcim. sizin oralarda evde oturmak ta güzel be canım:)

slmlaarrr güzel bir haftasonu geçiririz inş.
ki ben çok mutluyum eşim çine gidicekti bu yüzden gelip 4 gün kalıp dönücekti
iptal olmuş daha uzun kalacak oh oh yandan

demire baban gelince napıcaksınız diyorum
elimden tutucak denize gidicez diyo hihihih anladı o da havaların artık ısındığını

aliyecim hoşgeldin cnm
ilk tatilini yaptın bitirdin oh ne güzel
buraya geldiğinde seninlede bi çardağa ineriz cnm çaylarımızı içeriz tabiben o sıralar
süt arttırıcı çayımı içiyo olurum hihihi
öpüldünüzzzz
mügecim çok sağol canım düşünmen yeter çok naziksin. inşallah olur canım. duru hanım da güneşlenir o sıralarda artık. cıbıl cıbıl giydirirsin. ay ne güzeeelll:))
ıyı hafta sonları
alıye cım hos gldın evıne canım
sınemcım bakma nete cok ole bıseyı cıkmıcak ınsallah melısın canım ıcını ferah tut
bendede canta takıntısı var ama frenlıyorum :))
sağol sehercim. siz mudanyadaydınız dimi. mudanyadan deniz otobüsüne biniyoruz biz 1 saat dolaştık oralarda markete felan girdik gözüm hep seni aradı:))
sağolun kızlar
sıkmamaya çalışıyorum ama elimden bişey gelmiyor şimdilik
araştırma hastanesine götürüyorum o yüzden randevu almak biraz zor
karaciğerinede bakılması lazımmış ultrason için 31 mayısa randevu verdiler
araştırma hastanesinden başka çarem yok elim mahkum bekleyeceğim
çocuk endokrin sadece araştırma hastanelerinde varmış çünkü
o zamana kadar çıldırmazsam iyidir :KK43:(
sinemcim ben daha önce ilaç firmasında çalıştım ya. mümessillerle bazen dr ziyareti yapıyodum. karşıda bi özel hastanede çocuk endokrinoloji vardı hangi hastane hatırlamıyorum ama dr.un adını hatırlıyorum. ATİLLA BÜYÜKGEBİZ. hatta sanırı eşi de cocuk dr u BENAL BÜYÜKGEBİZ. istersen bi araştır canım beklemek istemezsen git. nasılsa unutmamışım dr.u. inşallah doğru hatırlıyorumdur branşını da. inşallah sen de hemen görürsün mesajımı canım

kızlar canım sıkkın biraz
melise kan tahlili yaptırmıştım
sonuçlarına baktım internetten insülin ve glukoz değerleri normalin üstünde
delirmek üzereyim çocuklarda yüksek çıkması normal sayılabilir mi acaba
15 saat açlıkla yaptırdım offff babaannesi şeker hastası ama konduramıyorum
inşallah yanlışlık felan vardır off offf

canım inşallah bişey çıkmaz:KK43:bilgim olmadığı için bişey yazmak istemiyorum..:KK43:

aliye hoşgeldin cnm nasıl geçti tatilin

seher gemlikte oturuyor bu arada:))

öğlende keremi ananeye gönderdim anca camları sildim etraf topladım
yorucu bi gündü haftaya cmtsi pazar sınavlarım var soru çözüyorum boyna bende

X