2009 Nisan Anneleri

slmmmmmmmmmmm

iyi akşamlar hatunlarrrrrrrrr

burda hava süperdiiiiiiiii

bizde topladık tası taragı misali mangala gıttık saat 2 civarı
akşam 8de döndük süperdi

ege nehir poyraz 3 kardeş piknikteydiler eşimin kardeşi ve agbisi

cocuklar kudurdu resme top,ip,ucurtmaaaaa

bizde koca danalar top oynadık ortada vurmaca varya adını unuttum öldük resmen süperdi yaaaa
sultannnnnnn bende bayıldım sacına
kıyafetine hersey süper göünüyorrrr
etegini nerden aldınnnnnnnnnnnnnnn öldüm bittimmmmmm

bizim burda benımde dügünüm oldugu acık hava cimlerle döşeli meşallerle karşıla olan ve sünnet cocugununda o şekilde gelen dügün salonu var saldeyeler o şekilde masada öyle süper bi salonnnnn

bayılıyorum sünnet dügünlerine bi gurur bence
gecen sene kuzenımın oglunun sünnetine gitmiştik

sünnet cocugu babasıyla harman dalı oynuyor
annesi ve kız kardeşi masanın önünde yavaş bi şekilde alkış yapıyor ne aglamıştım ne güzel aile diyeeeeee

Son düzenleme:
İnşallah iyi gelmiştir dışarı çıkmak Mügecim,kafanı dağıtmışsındır biraz.

Miray bütün gün dışardaydı.Bir ara babasıyla parktan dönerken zile bastılar,ben de camdan baktım,daha içeri girmeden bağırıyor,Parkı istiyoooommm diye.Sonra akşam 10 da yıkıyordum,diyor ki,biz banyo yapçaz,sonra parka gitçez.Yuhhh dedim gecenin kaçında hala park sayıklıyor

sultan masalah fıstık gıbı olmussun masallah olenede allah rahmet eylesın kötü olmus
bende kuru temızlemeye vermem kactane ınsanınkını bır arada yıkıyolar halıları bıle vermeye ıcım el vermıyo makınada tek tek yıkıyorum ben yorganları halılarıda banyoda :))yaz temızlıne baslıcam kısmetse havalar anca ısındı bıde ıcıme bı ıstek gelsede kalkıssam
mugecım olur tabı arada oyle bıde sen sımdı hamılesın dahada bunalıyosundur bu arar bendede kecıler var her ne kadar kımseye yansıtmasamda esım anlamıs sende var gene bı haller der cocukların ısteklerı hıc bıtermı selende aynı sureklı bı yaramazlık pesınde
oh ne guzel eğlenmıssınız melek sefanız olsun
gulşen umuta gecmıs olsun az azda olsa sevdığı deylerı koy onune belkı yer
selende ustumustu ustunede dıs eklendı hepten mızırık oldu bu 4 gundur
bu gun hava guzeldı dısardaydık ne guzel yaz gelse artık ya yarın guneslı salı carsamba gene yağmur
elıf selende aynı park duskunu hıc nıkmıyo yada dısarıda gezmeyı cok sevıyo eve gırmıcek elınden gelse hıc:)
bende nazara ınanmam allah korur derım oyle boncuk falan takmam ama bol bol felak nas ve ayetel kursu okurum uzerıne ama dedınız gıbı bısı desem ertesı gunude ters teper:)

ohhh hava mis gibiydi bugün herkez güzel bir haftasonu geçırmıstır umuyorum bizimde harıkaydı dün saçlarıma röfle yaptrdım bebek sarısı oldu artık tam sarı eskisi gibi iyi oldu valla bugünde bursalılara soyluyorum kaplıkayada cazibe merkezı dıye bir yer açıulmıs içerısınde hvuz balık restorant herşey var ecem resmen delirdı heykel gibi hayvan falan yapmıslar güzelde balık yedi yorulunca iyi geldi :))

mügecim yorulmakta haklısın kolay değil hamilelik eşinin gidişi demir bunalmıssın canım bugün güzel geçmiş sanada ıyı gelmıstır mn sen üzülmeki bişey olmasın rahat olmaya çalış canım sen pozitif birisin öpüyorummmm..

elif ne kadar enerjikler ya sabahtan akşama bz gitsek akşama yatacak yerleri bilemeyiz ama çocuklar parkta bıraksan sabahlar valla :)))neyse bu aksam baya güzel uyur inşallahhh

slm güzellerrr

eneriktim evet ama tükkaanlar tatilde canım :))

müge hamilesinde haklısın yoruluyosun
biz bile yoruluyoz çocukların peşinden koşturmaktan
insana öyle ara ara geliyolar üzme kendini

saol elifçim
dostlar sağolsun...
evet herkes ayaklandı ambulans çabuk geldi ama ecel işte
oh oh ne güzel bende bugün mangal yapmak istedim ama saat geç olmuştu egede ne güzel enerjisini atmış koşmuş oynamış anneside öyle:)

teşekkür ederim meleğim
eteği yeni almadım geçen seneki bayramda giymiştim

oh oh yaz temizliğine girdin demek kolay gelsin valla
bende girişeyim diyorum yarın cam silmeyi falan düşünüyordumki
salı çarşamba yağış çokta kirlendiler ama sonra tekrar tekrar silmekte çok zor

boyattın mııı
dayanamadın dimi:)

Müge sana naçizane tavsiyem eve yardımcı al,ya günlük gelsin gitsin ya da haftada 1 gün gelsin.Ev işleri ve ütü için.Yaptığı içime sinmez dersen,sen de başında durursun,annen de,beğenmediğin yeri söylersin.
Biz bile bu halimizle zorlanıyoruz bunalıyoruz.

aaa yine mi yağmır yağacakmış,iyi ki silmemişim ,gerçi vaktim olmadı da.Ben de yatak odasını bitirdim,yazlıkları çıkardım.
Yağmır yazarken ı ile yazınca aklıma Ayşe geldinapıyor ki,pc bozuk diye girmiyordu en son?

hee elif salonu yazmayı unutmuşum
ankara yolu üzerinde gold düğün salonlaru varya orta kattaki salon hestia ydı
salon çok şıktı
organizasyon süperdi herşey tıkır tıkır aksamadan gitti

hele o slayt gösterisinde ışıklar kapandı koca bir ekranda yusuf ve bugün 1 yaşına giren yağız ın resimlerini görünce bir duygulandım bir duygulandım ağladım dayanamadım

keremden sonra sünnet törenlerinde ağlıyorum artık:))

dün aniden estiler bana boyattım sarıları görünce ynımda dayanamadım he he:))ne yağmuru kız bugün ohh dedim yaz geldi sonunda ama (

gunaydın kızlar
napayım sultan enınde sonunda baslıcam baslıyayım balı dedım bu gun yatak odasına gırısıcem yazlık kıslık halledeyım bı yandanda yıkancaklarımı halledeyım selende dıs cıkarıyo ya burnu akıyo oksuruyo poff dıslerı toptan cıkarı sonra hep bole oluyo
tuğba saclarını gule gule kullancanım ben memnun kalmadım bu seklınden kımsede beyenmedı yenıden koyu renk yapıcam bı ay sonra falan
neyse benden bu kadar sımdılık kucuk hanım sabah koru dıkıldı

Bizim karyolamız çilek cnm çok sağlam gerçi daha uzatmadık yazın evdeyken uzatıcam bende Alp uyanınca kendisi kalksın diye, allah izin verirse 2 sene sonrada kıza bazalı alıcam karyola almam artık

Geçmiş olsun cnm inş.şimdiye birşeyler yiyip düzelmiştir...

Bana da Alp diyor, dün babası viaporta götürdü eve döndüğünde nasıl anlatıyor tavşanları gördüm kuşları gördüm tavusu gördüm heyecanlı heyecanlı anlatıyor, beni özlemedin mi diyordum özledim ondan erken geldim diyor )

Ya benim makine almıyor bende vericem yaz bir gelse mecbur elde yıkayamam anam olsa kesin elde yıkar

Gözünaydın cnm sen dinlenirsin bari kardeşin varken

dün aniden estiler bana boyattım sarıları görünce ynımda dayanamadım he he:))ne yağmuru kız bugün ohh dedim yaz geldi sonunda ama (

Güle güle kullan cnm saçını....

Günaydınnnnnn...
Alp de bir arka dişimiz daha geldi bir tek üstler kaldı inş.onlarda doğumdan önce gelirde artık huysuzlanmaz valla dün babaannesine diyorum dişler bitecek mızmızlanmak için ne bulacak diye )
Dün ben hep evdeydim çıkmadım AlpDe babasıyla gezdi dolaştı nasıl anlatyor gittiği yeri gördüklerini )

slmmmmmmmmmmmm

tugba saclarını güle güle kullann

seher kolay gelsin kaldır madem popoyuu

sultan etegini gercekten cok begendim ve sana süper yakışmış.....

elif hepsi aynı anacım 7*24 park park ehehehehhehe

sevgi o alpin agzını yerım ben yaaaa sıpaaaaa

müge elifin dedıgı dogru bi yardımcı tut istersen
annende sende yoruluyorsunuz

egede bu sabah 10 da kalktı dün cok yoruldu tabiiiiii

hastaneden cıkacak bugun arkadaş şimdi evine gıdıyoruz bi süpürelım silelim gelıncede yemk yaparım tamam
bugun temızlık yok bende evi b...... götürüyor düzenli ama

yarında anneme gıdecegımm

carsamba yapıcam temızlık kendi evime bakalım
pazarda boya yapılabılır kesind egil......
halılarıda verıcem (((((

herkese güzel haftalar olsun......

Son düzenleme:
Geçmiş olsun gülşencim daha gecmemiş hastalıgı kuzunun
of onlar hasta oldumu biz çökürüyoruz
ogluşun ii olsun bol bol gezersınız.................
acil şifalar........
teşekkürler melekimm gerçekten çöktüm yaa 1 haftadır böyleyiz
saol elifcim iyiki varsınız hepinizz
ohh güle güle kirlensin cnm miss olmuş
daha bakmadım face ama süperdir kesinn..düğünde böyle bisi olması kötü olmuş cidden yazık Allah rahmet eylesin
saol mügecim çok şükür bugün daha iyi gibi o saydığın şeylerle akşamı ettik zaten bi öğünümüz 3 çubuk krakerdi resmen yaa başka hiç bişeye ağzını açmıyo
canımm senin hormonlar tavan yapmış durumda kendini suçlama ne kadar mükemmel bi anne olduğunu biliyoruz olur böyle arada...elifin söylediği gibi bi yardımcı alsan enerjini demire harcarsın ev işleri yerine..kendini yıpratıyosun böyle
saol sehercimm...
tskler sevgii...Alpde çok dilli masallah bizimki daha 1 aydır böyle konusuyo

bizimde hastalığımıza bide ishal eklendi Allah sonumuzu hayır getirsin dün oturup ağladım artıkk
dün at çiftliğine gittik kahvaltı edelim hemde umut hayvanlara dalarda bir iki lokma gider diye masada çıkardı sonra tam 2 saatte ağzına 4 lokma verdim çok şükür onu çıkarmadı..
ama çok şükür bugün ishal olmasına rağmen kahvaltıda 1 yumurta yedi bir iki lokmada zeytin ezmesi yedi portakal suyunuda içti çok mutluyum yaa kızlar bi görseydiniz yaşlılar gibi sürekli yatıyo uyumasa bile..halıda araba oynuyoruz bi bakıyorum umut halıya yatmış ayakta duramıyodu bebeğim yaa evi dağıtmasını bile özlemiştim cnm benim bugün iyi gibi maşallah kocaman sandalyeyi kucaklamış salona getiriyo..azıcık yedi enerji topladıı uyumadan bide muz yedirebilirsem ne mutlu banaa

slm kızlar
sağolun kızlar
siz yardımcıdan bahsederken ben evimi silip süpürdüm hihihi

demirle birlikte ev işleri evet yorgunluk veriyo ama ben evi işi yaparken çok mutlu oluyorum
dediğiniz gibi içime sinmiyo başkasının yaptığı annemin yaptığı haricinde
bide burda kadına bel bağlamak çok zor çünkü hiçbiri sözünde durmuyo mutlaka bi işi çıkıyo
bende ona göre plan yaparda suya düşerse yine vazgeçerim
ama belki 2 çocuktan sonra alırım :)

ohh umut un yemesine sevindim demekki düzeliyo cnm
çok ağır bi mikropmuş yoksa çocuk kendini çabuk toparlıyo
Allah beterinden korusun bi dahada hastalık vermesin kuzuya

melekcim sizde eğlenmişsiniz ne güzel oh oh sefanız olsun
bende istiyorum doğum olmadan önce bi piknik tarzı bişey inş. eşim gelince gideriz
bide ne zmndır dışarıda kahvaltı yapmıyoruz
eşim gelecek 4 günlüğüne o zmn söylicem çıkalım diye

burda hava muhteşem dün denize giriyolardı
valla utanmasam bende giricem
hatta belki girebilirizde

annem arkadaşlarını çağırak istiyo bizim çardağa sezonu açıyoruz bu hafta inş.
bi tatlı tarifi verin bakalım hamarat hatunlarrrr

amin mügecimm hastalık çok kötüü tüm düzenimiz alt üst oldu düzelicek inşallah

Sen sorunca aklıma gellmedi şimdi tatlı ...ihi ihiii sen kendini koy tabağa tatlı diyee

tuğbacım kardeşin gitti heralde Allah kavuştursun cnmm

ben geldimmm :)
eşim hala evde son 1 haftası..
günlerdir ilk kez nete giriyorum..
evde olması hem güzel geziyoruz ama ev de hiç bi işimi yapamıyorum..ela da çok alıştı adam yan odaya gitse babam nerde diyo..yandık işe başlayınca..
herkes iyidir umarım ve umarım bu hafta daha sık girebilirim kk ya..

Çok sevindim Umutun iyileşmesine,o dediğin halıda baygın yatma hali bitiriyor insanı zaten:-(

Sultan ben de tahmin etmiştim orası olduğunu,geçen sene çok kalabalık ve bizim ayakta kaldığımız salon da orasıydı.Bizim düğün sahiplerinin daha büyük bir salon tutması lazımmış,ama gerçekten dekor ve masalar çok güzeldi.

Deniz hoşgeldin!Eşin yıllık izinde mi senin?Sana faceden msj atmıştım,gördün mü?

merhba arkadaşlar ...
herkes iidir inşallah hasta kimse yoktur .geçmişe henüz bakamadım .
havalar bi düzeldi pir düzeldi bugun oğlumla 2. kez turlayışımız resmen yaz geldi ohh beee:))
müge siz deniz sezonunu açın bencede bi tanıdık gelmiş bodruma karardık falan diyo .bizimde tatile çıkmamıza 1 aydan az bi süre kaldı bakalım bikinim yok yaa şöle hoşuma giden bişey bulamadım bende.kayra
kayra bu aralar öle iştahsızki hafta sonu 2 ke z sinirimden ağladm.bide küsmesi yok mu:)) kollarını birleştirp yüzünü buruşturup küs diyo :))

yavaş yavaş iyleşiyor kuzu iyi bari az yesinde midesine işeyler gırsın:))))))))))

ohh acın bakalım sezonuu buradada dün denıze gırenler vardıııııııııı hatta bende keşke alsaydık be girerdım dedimde eşim sacmalama dedi kendiisi pek denızı sevmezdee
o bitek yatmayı sever uyusun isterrrrrr

ohhhhh tatıl yaklaşıyor burcu ne güzelllll nereye gıdıyorsun
gezın gezınnn

egede şu 1 haftadır iştahsız sabah yese öglen yemıyor akşamda azcık

iyi akşamlar kızlar

sağol gülşencim cnm bnm o senin tatlılığın mucukladım

ahh deniz aahhh bu babalar yok mu

bugün demir beni 2 kere ağlattı
sabah babamı özledim diyerek akşamda yatarken babam gelmedi diyerek
çok üzüldüm yaaa anneme söyledim şimdi akşam dedesi geldiğinde koşmuş kapıya doğru
aaa babam gelmedi demiş resmen yolunu gözlüyo kuzum babamda psikolojisi bozulacak çocuğun diyo
ne yapsam bilemedim alışana kdr çok zorluk çekecekmiş gibi geliyo inş. sorun yaratmaz

ayaklarımın altı zın zınnn yapıyoo :)
sıcaktan şişti ben bu yaz balon gibi gezicem sanırım arı sokmuşa dönerim herhalde

demirede dışarı çıkarken şort tişört giydirdim öyle bile terledi 28 dereceydi
böyle giderse haftaya fln gireriz denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…