2009 Nisan Anneleri

Ayyyy 40 yılın başında Türk kahvesi yapayım dedim.Fincanları herşeyi hazırladım kiii,kahve yokmuş:-((Amaaan bendeki de şans

bizde sünnet düğünü yaparlar bi gece önce eğlencesi yaparlar ama kına olayı ilk kez duydum.
bizi de çağır sultan geliriz bende sizi ecrinin düğününe çağırıcam 25 26 sene sonra artık ehehe
biz hala burda yazışıyor olur muyuz ki

muhabbetler ne olur menapoz romatizma kızların çeyiz hazırlıkları yakışıklıların gelin adayları

Aslında yazarken farkettim ben de eltin yok diye,de yazmış bulundumEşimin yeğeni deyince...
kuzen demem gerekiyordu sanırım :)
belkide eltim olur yakında hihi malum falan mı oldu nedir:)

sünnet annesi yakıyor kınayı malum yerine heheh:)))

Sultan sen sünnet düğünü yapar mısın Kerem e.Bak yaparsan beni çağır tmm mıı
çağırırım tabi cnm

Ayyyy 40 yılın başında Türk kahvesi yapayım dedim.Fincanları herşeyi hazırladım kiii,kahve yokmuş:-((Amaaan bendeki de şans

çağırırım cnm buyrun gelin inşallah 25-26 sene sonrada görüşüyor oluruz inşallah ...

bu arada bunu yazarken ecrinin 30 una doğru evlendireceğini anladım:)

ahahahhah
olaya kahkahya giriş yapayımmmmmmmm

ay tugba ne güldüm romatızma ceyız hazırlıklarııııııııı ahahahahhaha

ya gercekten ne zamana kadar yazışırızki böyle

bu yola baş koyduk

ay emiri izledinizmi ne yakışıklılık ai bu ya adam podyumda yürüdü ben bitiiim adam dedime bakmayın 90 dogumlu cocuk daha ama

Emir kim yaaa
bugün öğlen Bana Herşey Yakışırı seyrettiniz mi,orda bugn yarışan kız,sarışın olan,Carolin e ne kadar benziyordu?

bende beğeniyordum ta ki seda sayanda setten röportaj yaptılar çocuk 2 kelimeyi yanyana getirip cümle kuramadı
gözümden düştü dizideki gibi ağır değildi
ııı ııhh beğenmedim

valla bana kalsa hiç evlendirmicem.ya da iç güveysimi alsam o yüzden süreyi uzun tuttum ehehe

valla bizden sonraki nisan anneleri bizim kadar aktifmi bilmiyorum yani halen yazışıyorlar mı haberim yok ama biz 3 yılı devirdik burda yazışmasak da sanal ortamlarda devam edelim ben görmk isterim kuzuların büyüdüğünü.

Emir kim yaaa
bugün öğlen Bana Herşey Yakışırı seyrettiniz mi,orda bugn yarışan kız,sarışın olan,Carolin e ne kadar benziyordu?

evet gördüm :))benziyordu gerçekten
ne güzel gelinlikler vardı
insan görünce birdaha düğün yapmak istiyor:)

emir ferihanın emiri kız hani bizim feriha var ya show tv de

tuğbaa kızdınmı bana kız şaka yaptımmm

izledim elif o ne şımarık hareketlerdi podyumda yürürken salak salak hareketler yaptı güldürdü milleti :)
güneşte kurutulmuş carolin :)

ay çok s.laktı gerçekten.bir de şey dedi,ben şarap gibiyim,yaşlandıkdıkça güzelleşiyorum.Yaşı da 22 ymiş

Feriha yı hiç izlemedim bilmiyorum valla kim olduğunu.

sultiş neye kızcam kızz
hahaah yaşlandıkça güzelleşio he allah boy vermiş gerisini koyvermiş yaa :))
ferihayı ben bikaç kere izledim anam o ne cansız ne sıkıcı dizi
babası bi cümle kurana kadar bi saat geçiyo feriha bön bön bakana kadar 2 saat geçiyo

aaa kimse girmemiş bu saate kdrrr

emiri bende beğeniyorum onu gördükçe oğlumun büyüdüğü gözümün önüne geliyo
sıpa diyorum o da böyle kızlarla gezecek fink atacak
ama sonra kızım geliyo aklıma ay diyorum zilli o da erkeklerle gezecek

melek ne kaptırmışsın kendini

demir 1 haftadır saat 7 de uyanıyo yaaa
anneeeeeeee diyede uzatarak bağırıyo
indir beni burdan diyo

sabahtan giysi pazarına gittik ay amann Allahım neler var
bizim pazarımız bodrumun en büyük pazarı turistleri resmen bi torbadan dökmüşler gibi
üstümüze üstümüze geldiler korktum bian

demiri uyuttum içeri girmek istemedi ağladı hep sonra kucağıma aldım uyudu
bende çok yoruldum bide acıktım bişeyler yiyim baarriiii

selam kızlar
bu aralar kara bahtlı ve kem talihli olduğum için yetişemiyorum herşeye (
ev işlerini topal topal yapıyorum ama melisin hızına yetişmek ne mümkün
melisi dr a götürdüm çocuk endokrine
sadece araştırma hastanelerinde çocuk endokrin varmış 2 aydır randevu almak için uğraşıyorum
en sonunda götürdüm tahlilleri yapıldı röntgen çekildi yalnız ultrason kaldı onada tee 31 mayısa gün verdiler
işin yoksa bekle dur bakalım
yaa çocuğum zayıf diye üzülmeyin kilolu çok daha zor (

ben yataktan indirme sorununu çözdüm mügecim
taşınmaktan sök takıl sök takıl karyolanın şaftı kaymıştı dün akşam kırdım rahatladım :))
şimdi korkuluk kısmı çıktı kırılan yeri tekrar vidaladım melisin boyuna uygun inip çıkabileceği bi yatak oldu
tuğba mesajımı gör çilekten aldık eceme karyola diyordun memnunmusun
en yakın zamanda bi tane almam lazım da :))

tuğbacım geçmişte cuma günkü duanı gördüm aminn diyorum
print ettim Allah razı olsun canım
okumak için vesile olduğun için sağol

bende beğeniyordum ta ki seda sayanda setten röportaj yaptılar çocuk 2 kelimeyi yanyana getirip cümle kuramadı
gözümden düştü dizideki gibi ağır değildi
ııı ııhh beğenmedim
90 dogumlu sultişşş daha tv önüne yeni yeni cıkıyor bende izledim

evet iki keşimeyi bi araya getıremedi ıııııııı demekten ben zaten emir olarak sevıyoum onu

hava süperrrrrrrr
annnaeyle dede geldi hepbirlikte parka gıttılerrrrrr

yarında böyle olursa tam piknik havası yaaaaaaaaaaaaaa
herkese bol eglenceliiiii güzel haftasonları olsun gezin

çok teşekkür ederim tavsiyen için.humanayı içiyorum en az günde 2 kere.çoğalıcak inşallah buna inanıyorum.mamayı azaltmaya çalışıyorum şimdi pazartesi tartırıcam bakalım kaç kilo çıkıcak.

canım süt için bulguru çok tüket çok güzel süt yapar
hurmada oldukça başarılı helva,tahinde dene.
ama en çok bulgur işe yaradı bende

herkese güzel bir haftasonu diliyorumm
burda hava çok kapalı yine yağmur yağıyoo..bende bitmiş durumdayım umuta dün hiç bisey yediremedik koca gün çocuk suyla durdu zorla yediğinide çıkardı zaten Allahım geçsin bi an önce noolurr..dua edin teyzeleri çocuğuma nazarmı değdi anlamadım ..gece serum bağlatıcaktım artık ama ordada mahvolur ağlamaktan diye vazgeçtim..sabah götürdüm dr.umuz hala kongredeymiş baska bi dr.var onunda teşhislerine hiç güvenmiyorum
babaannesine bıraktım şimdi evi biraz toplamak için çamaşır koydum asıp gidicem almaya,inş,bişeyler yedirebilirler
eşimde istanbulda umut böyle olmasaydı takılıcaktık peşine
sinemcim geçmiş olsun cnm tekrar bi kurşun döktürün inanmam böyle şeylere ama veya en iyisi senin de söylediğin gibi felak nas oku bol bol

selaaaaaaam güzellerrrrrrr...
sinemcim cümlemizden allah razı olsun vesile oldum ne mutlu bana
gülşenim çooooooooook geçmiş olsun umutuma kıyamamm rabbim acil şifalar versin tez zamanda

ben resim basıyorum bi yandan.doğumgünü resimlerimizi daha basmamıştım.bi kocamaaaaaaaaaaaaaaaan albüm doldu yeni albüm almamız lazım d.günü resimlerine ayrı sevimli bi albüm alayım.ben aksatmadan basıyorum resimleri en korktuğum şey pc ye bişey olması resimlerin gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…