kuzen demem gerekiyordu sanırım :)Aslında yazarken farkettim ben de eltin yok diye,de yazmış bulundumEşimin yeğeni deyince...
sünnet annesi yakıyor kınayı malum yerine heheh:)))sünnet kınasında kime kına yakılıyo kivallahi ben hiç rastlamadım.sünnet çocuğuna mı kına yakıyolar? bazıları askere yakar öyle sanırım.bizde olmaz valla askere bile yakmazlar.
ne çalınabilir ki hmmm gidiyooorr gidiyorr bırakıppp gidiyorr beni yaralı yaralı bırakıp gidiyorrr yada tarkandan gel gel gel güzelimmm gel hiç acımıcakk
çağırırım tabi cnmSultan sen sünnet düğünü yapar mısın Kerem e.Bak yaparsan beni çağır tmm mıı
Ayyyy 40 yılın başında Türk kahvesi yapayım dedim.Fincanları herşeyi hazırladım kiii,kahve yokmuş:-((Amaaan bendeki de şans
çağırırım cnm buyrun gelin inşallah 25-26 sene sonrada görüşüyor oluruz inşallah ...bizde sünnet düğünü yaparlar bi gece önce eğlencesi yaparlar ama kına olayı ilk kez duydum.
bizi de çağır sultan gelirizbende sizi ecrinin düğününe çağırıcam 25 26 sene sonra artık ehehe
biz hala burda yazışıyor olur muyuz ki
muhabbetler ne olur menapoz romatizma kızların çeyiz hazırlıkları yakışıklıların gelin adayları
valla bana kalsa hiç evlendirmicem.ya da iç güveysimi alsamkuzen demem gerekiyordu sanırım :)
belkide eltim olur yakında hihi malum falan mı oldu nedir:)
sünnet annesi yakıyor kınayı malum yerine heheh:)))
çağırırım tabi cnm
çağırırım cnm buyrun gelin inşallah 25-26 sene sonrada görüşüyor oluruz inşallah ...
bu arada bunu yazarken ecrinin 30 una doğru evlendireceğini anladım:)
ahahahhah
olaya kahkahya giriş yapayımmmmmmmm
ay tugba ne güldüm romatızma ceyız hazırlıklarııııııııı ahahahahhaha
ya gercekten ne zamana kadar yazışırızki böyle
bu yola baş koyduk
ay emiri izledinizmi ne yakışıklılık ai bu ya adam podyumda yürüdü ben bitiiim adam dedime bakmayın 90 dogumlu cocuk daha ama
Emir kim yaaa
bugün öğlen Bana Herşey Yakışırı seyrettiniz mi,orda bugn yarışan kız,sarışın olan,Carolin e ne kadar benziyordu?
90 dogumlu sultişşş daha tv önüne yeni yeni cıkıyor bende izledimbende beğeniyordum ta ki seda sayanda setten röportaj yaptılar çocuk 2 kelimeyi yanyana getirip cümle kuramadı
gözümden düştü dizideki gibi ağır değildi
ııı ııhh beğenmedim
mrh cnm öncelişkle Allah bebeğinizi size bağışlasın
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
bencede sürekli emzir cnm bide humana still tea diye bi çay var onu deneyebilirsin bol bol su iç ki sütün olsun
pompayı bende kullandım oğlum gece emmelerine kalkmadığı için ben kalkıp sütüm sağardım
elektrikliydi bnm göğüsüme takıp bekliyodum
ama bir müddet sonra eğer bebeğin emmiyosa sütün azalıyo pompayla
sen sürekli emzirmeyi dene
eğer aç olsa ağlardı ama bebeğinin o kdr saat aç kalmasıda pek sağlıklı değil bence
çünkü çok küçük daha ilk 40 gün her istediğinde vermen lazım sonra saat başı diye biliyorum ben ki ben oğluma öyle yapmıştım inş. sütün çoğalır cnm bol bol su içmeyi ihmal etme