2009 Nisan Anneleri

selam kızlar
1 haftadır giremedim. koşturmaktan. selen yazlıktaydı ya. pazar gittik yanına. bi kavuşma sahnemiz vardı. bi ağladım bi ağladım. Allah mecburi ayrılık vermesin inşallah hiçbirimize çok zor. aldım getirdim istanbula. tabi tatil için hazırlanmam lazımdı. selenle ne mümkün sürekli dibimde. bu hafta böyle geçti yanı. yıka ütüle valiz hazırla. bi de kız kardeşime bebek alışverişine gittik. ancak bugün bitti hazırlığım. akşam yola çıkıcaz hayırlısıyla. haber vereyim dedim size.
bu sayfayı okudum tek. tuğba çok güzel bi dua yazmış . amin. Allah razı olsun tuğbacım.
temizlik te yapmışsın güle güle oturun.
umut ta hastalanmış sanırım. geçmiş olsun gülşencim
müge sen de hafif atlatırsın inşallah canım. çok iyi gidiyosun maşallah
aynı temizlikten ben de yapmayı düşünüyorum. badana boya ve gereksiz ne varsa evin dışına çıkarma. ben de sığamıyorum çünkü.
herkes sıkılmış havalardan. inşallah düzeliyo bu hafta kızlar. herkes bi yerlere atsın kendini. bahar bitti valla bu havalarla

slm kızlar
tuğba ne güzel dua mış Allah kabul etsin cnm sağol kaydettim bende

bu ara benimde koşturmaca geçiyor nerdeyse hergün evde olmuyorum yarın akşamda düğün var eşimin yiğeninin sünneti..

sağolun kızlar aminn diyen dilleriniz dert görmesin
hepimizin duaları kabul olsun

bende sabahtan beri koşturuyorum yemeklerimi yaptım ecrin hep peşimde tabi :)
otogara gidelim iş kalmasın diye uğraşıyorum.ordan foruma geçeriz gezmiş oluruz

aliyecim hayırlı yolculuklar.tatil sezonunu açtın :)
hava düzelecekmiş salı günü 24 derece

slm kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun tugba dua için teşekkürler cnm allah razı olsun aminn dıyorum ..

aliyecımm ohh ne guzel senın tatle az kaldı bizim 10 temmuz hemen gelsin istıyorummmmm :))iyi eğlenceler cnm şimdiden

bende bugun komsumla avm deydım yemek yedık pazara gıttık şimdi geldık ıı geldı evde canım sıkılıor bu havalarda duramıyorum hiççççç

pazar yeni bir yere kahvaltıya gideceğiz çok güzel dedi aradaşlar..
inşallah hava güzel olur..

Oh ne güzel gezmeler tatiller ben napim evdeyiz bu sene,
sağlık olsun gene ALiye kıyamam selene bırakma annesi bir daha
bizde yarın dişçiye gidicez dün gittim dişlerin kötü olmuş dedi
hamilelikte daha da önemli sık sık gel ben temizleyeyim bari dedi
3 tane yeni çürüğüm olmuş puffff

sevgi sende seneye acısını çıkartırsın canım inşallahhhhh benım hamileyklen hiç dişim çürümedi ama annem derdi hep iki doğumda 2 dişimde gitti diye geçmiş olsun canım .

sevgi diş korkum var walla 20lik duruyor çektirmedim..
seneye acısını çıkartırsın tuğbanın dediği gibi..
ne güsel 2 çocuk annesi olacaksın.

Selammm
Tuğba Allah kabul etsin,amin diyorum ben de.
Temizliğini de yapmışsın ohh ne güzel!Ben de 19 Mayıs Tatili var ya 4gün,o zaman yaparım diyordum yazlık kışlık ayrımını,ama o zaman da eltimler gelecekmiş:-(

Sultan eltinin oğlu mu sünnet oluyor,eltin var mıydı bilmiyorum daArtık şıkır şıkır olursun düğünde

Benim de büyük eltim sünnet yaptırdı oğluna,yarın onların da düğünü var,ama Alamanyada.

Öğlen Mirayı uyutamadım,1,5 saat uğraştım.Yok salladım, yok yanına yattım ama,uyumadı.Zaten şimdiye kadar da uyumamak için çok zorluyordu.Uyudu mu da 2-3 saat uyuyor.Ama ben uyutmaya uğraşamsam şimdiye kadar çoktan kesecekti öğlen uykusunu.Bizimki de bir hoş,uyutmasan zırlıyor belli bir saat.Uyutsan uyumuyor,ama uyudu mu da çok uyuyor???

Kızlarr!Sünnet kınası yakılırken çalınan bir şarkı var mııııı???Sultannnnn Tuğbaaaaaaaaa siz bilirsiniz bunlarıııı))

slmm
aliye iyi tatıllerrrrrrrrrr
tatil sezonunu actınız ohhhhhhh

oh gezmeler de yapılıor gezın gezın bizde şimdi parktan geldik kapının önü cocuk kaynıyor iç yoksa 10 tane var geneli 14 yaş kız erkek egede aralarında 2 tanede ege gibi küçük var ohhhh

bırzdan içeri alıp yıkayıp uyutacagım

merhaba kızlar bende 2011 nisan annesiyim.sizlere sormak istediğim bişey var.benim bebeğim 10 gün küvede kaldı sütümü sağıp götürdüm hep o zamanlar çok iidi sütüm maşallah göğüs pedime bile akıyodu ama oğlum eve geldi bi müddet sonra azaldı sütüm.1 haftada 70 gram almıştı doktorumuz mamaya başlayın dedi 1-2 kere verdim bazen o hafta 200 gram aldı ama bi dahaki hafta hiç almadığı için doktor mamayı 4-5 sefer 90 cc ver dedi.önce kendimi emzirip 1 saat sonrada mama veriyodum o hafta 380 gr aldı ama benim sütüm iice azaldı.çünkü bebeğimin beni emmesi 4-5 hatta bazen 6 saat arayla oluyo.pompa aldım onun emmediği arada sağıyım diye ama pompaylada bazen sağabiliyorum bazende gram süt çıkmıyo.çıkmadığında oğlumu emziriyorum sağmanın ardından cok cok emiyo.bu pompaların göğüs hunilerinin boyutları varmış sanırım.normalde huninin içinde göğüs ucunun rahat hareket etmesi gerekmiş iyi sağabilmek için ama benimkinde nerdeyse kahve rengi yeri komple giriyo.sizlerde pompa kullanan varmı?sizde nasıl oluyo?
bide bebeğime mama vermek istemiyorum herkes sık emzir sütün artar diyo.beni yanıltan hep doktorumuz oldu.doktor değiştirmeyi düşünüyorum.sizce sütümün artması için ne yapabilirim?sadece emzirsem mama vermesem doyduğunu nasıl anlarım?çünkü hiç kilo almadığı haftadada huysuzluk yapmadı ağlamadı yani.aç olsa ağlarmı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

müge masallah çokaz almışşsın kilo..
sağol cnm ama bundan sonra dikkat etmem gerek
ben 6 kilo aldım cnm
inş. 10 kiloyla kapatmak istiyorum en fazla 12 kilo almayı planlıyorum inş. olur
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
sağol cnm bnm
nereye gidiyodunuz tatile
iyi yolculuklar cnm çook güzel bi tatil geçirin inş.
bnmde dolgum düştü 1 aydır gidicem gidemiyorum
neden gitmediğimide bilmiyorum
mrh cnm öncelişkle Allah bebeğinizi size bağışlasın
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

bencede sürekli emzir cnm bide humana still tea diye bi çay var onu deneyebilirsin bol bol su iç ki sütün olsun
pompayı bende kullandım oğlum gece emmelerine kalkmadığı için ben kalkıp sütüm sağardım
elektrikliydi bnm göğüsüme takıp bekliyodum

ama bir müddet sonra eğer bebeğin emmiyosa sütün azalıyo pompayla
sen sürekli emzirmeyi dene
eğer aç olsa ağlardı ama bebeğinin o kdr saat aç kalmasıda pek sağlıklı değil bence
çünkü çok küçük daha ilk 40 gün her istediğinde vermen lazım sonra saat başı diye biliyorum ben ki ben oğluma öyle yapmıştım inş. sütün çoğalır cnm bol bol su içmeyi ihmal etme

ne eltisi kız eşimin amcasının oğlunun sünneti:)

valla hiç bilmiyorumki sünnet kınasında çalınan şarkı?

şıkır şıkır olamıyciim malesef mevlüdlü kına çünkü oynanmıcak büyük ihtimal

Aslında yazarken farkettim ben de eltin yok diye,de yazmış bulundumEşimin yeğeni deyince...

sünnet kınasında kime kına yakılıyo ki vallahi ben hiç rastlamadım.sünnet çocuğuna mı kına yakıyolar? bazıları askere yakar öyle sanırım.bizde olmaz valla askere bile yakmazlar.

ne çalınabilir ki hmmm gidiyooorr gidiyorr bırakıppp gidiyorr beni yaralı yaralı bırakıp gidiyorrr yada tarkandan gel gel gel güzelimmm gel hiç acımıcakk

Sünnet kınasında sünnet çocuğuna yakılıyor tabisi de)Benim eşimin tarafında da sünnet düğünü yapılmıyor.Eltim kendi özenmiş,yapıyor,ama kaynanamlar başta hiç istememişler,bizde yok falan diye.

Sultan sen sünnet düğünü yapar mısın Kerem e.Bak yaparsan beni çağır tmm mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…