2009 Nisan Anneleri

masallah melek ya egeye 12 saat uyuyor...
ben de hala gece sallıyorum. ne zaman uyuayac tam bu çocuk bilmem.
COK SOR yaa dönem dönem egede mız mız oluyor ben bile deliriyorum sizi düşünemıyorum

Maşallah Ege' ye gerçektende bizimki de 22:30-23:00 gibi anca uyur sabah da 6,30 gibi kalkar
herhalde daha erken uyutsam 4 de kalkar ) zaten erken uyutsam gece çok huysuzlanıyor çok kalkıyor
bak egenin uyk düzeni bozulsun ben size sorarım maşallahhh dediniz ama:))))))))))))

Melek sana da çok imreniyorum nasıl cesaret edip gezmeye gidiyorsun
ben de inş.evdeyken gidebilirim abimin eşi 3 çocukla heryere gidiyor valla
1de cıktık 5de geldik dolaştık işlerımızı hallettık geldikkk ee ozaman cıkma bu zaman cıkma ne zaman cıkacagız yollardayız hepppppppppppp
gecmiş olsun gülşen dolven ver sultanın dedıgı gibiiiiiii

RULO PATATES SALATASI - Bloguma Hosgeldiniz - Blogcu

içine ne istersen koy yanlız bir gün önceden yapsan daha iyi oluyo bide yoğurdunu üstüne son dakika dök patates dağılıyo çünkü
tecrübeye tabiidir:)

sagol cnm deneyecegım inşallahhhhhhh
,

derya evlilik yıldönümüz kutlu olsun birlikte nice seneler gecirin inşallahhhhhhhhhh

ya kızlar ben egenın dişlerini saydım yanlış saymadıysam (2 kere ) saydım 20 tene dişi varrr normalde kac tane olması gerekkkkkk

Oooo Melek,20 olması lazım zaten.ama Deniz son azılar çok zor çıkıyor,çok ağladı ela demişti.Eee sizin kolay çıkmış demek ki,sen anlamamışsın bile)Ben de korkuyorum valla dişler çıkarken nolacak diye.

Mirayı annem onlara götürmüştü,saat 1 de parka götürmüşler,6 da zorla çıkarmışlar parktan.Annem diyor,bakalım kendi çıkalım ,dicek mi diye baktım,ama yookkk,diyor.Hiç mi doymaz insan ya.Ben ondan çok uzun zamanım yoksa parka götürmüyorum,çıkarken çok ağlıyor,bu sefer de birşeye benzemiyor ağlayıp üzülünce.

ii ozaman ya diş sorunumuz yok ohhhhhhhhh

ben anlamadım dün saydım 20 tane bügün saydım 20 tane aklıma geldide dur kızlara sorayım dedimmm

ooooooooooooo elif onca saat parkta ben salla duramam 1 saat yeterrrr

selam herkese
herkes osmanda sanırım :)
ben gene kaçak annemde ananemde felan kaldım
ayy bu ne yaf bekarlar gibi nerde akşam orda sabah oldum iyice
düğün vardı gttiğime gideceğime pişman oldum
düğün salonunun önüne geldim telefonlar çekmiyor aşağıda dedim seslenin çocuğu alsınlar
belki yer bulamam park yeri diye dedim kimse bakmadı oralı oolmadı sinir oldum
2 sokak ilerde sarhoşun biri atladı önüme neredeyse eziyordum sonra kendimi sıkıştırdım köşeye
yandan cart diye çizdim arabayı neyse katil olmaktan iyidir dedim
polisler kaldırdı önümden felan çocuk arabada diye hepten delirdim
sonra gidince bi hoşgeldin diyen olmadı tepiş tepiş bi salondu melis sıkıldı ağladı
ki normalde düğün seven bi çocuktur
gelini bile görmedim elimde altınla kaldım melis durmayınca zaten canıma minnet diyip çıkıp gittim
gitmişkende kaldım işte annemlerde felan
siz neler yapıyonuz kızlar

Sinem aksilikler seni bulmuş.Olsun altının yanında kar kalmış hehhehheee

Biz de Miray geçen sene öyle bir düğüne gitmiştik,acayip kalabalıktı,oturacak yer yoktu.Normalde bizim burda gelinin damadın ailelerinden biri kapıda durur ,hoşgeldin der karşılarlar.Ama bunda oturacak falan yer bulunamayacağı için herhalde,kimsecik kalmamış.Ben de sinir olmuştum,takımızı takıp çıkmıştık takı töreni bile bitmeden.

o kadar sinir olmuştumki elif ne yapayım takmadım valla
100 kişik düğün salonuna 500 kişi çağırmışlar oturacak yer yok zaten kapıda 20-30 tane adam var
çocuğu bırakıcam dedim kimse bakmadı,hoşgeldin demediler
yer de yok meliste ağlayınca durmanın anlamı yok dedim
eheheh kar kaldı bana takım :))

iyi akşamlar kızlar bugün giremedim

sabahtan misafirlerim vardı kahvaltıya
güzel geçti balkonda yaptık kahvaltımızı havada sıcaktı
bi gömlekle çıktım

bu yaz bi serin bi sıcak geçecekmiş inş. doğrudur

sultancım tşkler salata güzel gerçektende çok severim zaten patatesli herşeyi

umut a çok geçmiş olsun
cnm 4 saat arayla bi calpol bi ibufen verirsen daha iyi sonuç alırsın biz hep öyle yapıyoruz

melek maşallah dişleriniz tamamlanmış

bugün gittim sipariş ettiğim terlikler gelmiş ama almadım çünkü çok kötü durdu ayağımda
bende başka baktım ama çok kararsız kaldım o yüzden istemedim

bende gittim kendime kırmızı bi elbise aldım hihihi

sinemcim gerçektende kötü bi akşam olmuş altının hayırlı olsun

sevgi inş. pişman olmazsın cnm çünkü çocukla karnın burnunda uğraşmak gerçektende çok zooooooooooorrrrr

deryacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelere
ikiz istemen büyük bi cesaret valla
ben herzmn derim teker teker gelsinler diye
bu hamileliğimde de ilk kontrolümde 2iz diyecek diye çok korkmuştum
halada teki çıkacak diye korkuyorum çünkü karnım kocaman

Son düzenleme:
herkese merhaba
eşim izinli nerdeyse 1 haftadır giremiyorum hiç o yüzden..2 gün kayınvalideye gittik..
bi de misafirde sık geldi..
daha çok yoruluyorum böyle valla..işe başlasa dinlenicem galiba..
herkes iyidir umarım..

kızlar geçmişi okuyamadım bi selam verip kaçıcam bu arada çıldırmak üzereyin Can 15 gündür hiçbir şekilde öğlen uyku uyumuyo ne yaptıysam uyumuyo yani bıraktı öğlen uyumayı sabah 9 da kalkıyo akşam 9 da kendi kendine koltuğa çıkıp uyuyo şaka gibi. Bu arada maşallah deyin Melekle arası süper hiçö vurmuyo gidip seviyo falan :13:

seelam bu gun gıremedım kızlar bursada gunum vardı ordaydım
sultan gecende demıstın bende buyrun gelın dedım bı daha ses cıkmadısı bu hafta bennım cumarteı gunum var gene ama gelırsenız ıptal ederım
ıster havalar ısınınca ıster ısınmadan ne zaman dersenız beklerım

derya evlılık yıl donumunuz kutlu olsun
gulşen umuta gecmıs olsun daha ıyıdır ınsallah
sınem berbat bı durum yasamıssın canım
aklımda kalan bu kadar oldu unuttugum varsa af ola

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...ilaç gibi geliyosunuz valla..
akşam üzeri yine ateşlendi apa rtopar hastaneye götürdük dr.çıkmadan bi fitil yaptılar soğuk kompres falan kendine birazcık geldi kuzum..acayip aç sabahtan beri şimdide denedim sütü bile içmiyo yaa hemen geçsin kızlar dua edin noolur..
mügecim teşhis süper doğru ibufenle calpolu 4 er saat arayla ver dedi..tskler cnmm

kıyamam ya allah şifa versin.

ay sinem okurken bile bana afakanlar bastı berbatbi geceymiş........

günaydınnnnnnn

bi komşu amelıyat olucak kadın dogumdan 35 yaşında pazartesi yattı hastneye salı olacaktı ameliyat tahlılerden dolayı persembeye attı
kızı var egeden 1,5 ay büyük üst komşuda kalıyor amelıyat olanla üst komşu 15 senelik arkadaş ona emanet etti 15 yaşındaki oglu ve 2 yaşıdaki kızını ana baba olmayınca
kadının eşi var ama calışıyor akşamları babalarıyla sabahın 8 de buraya gelıyo onları cagırdım kahvaltı ettık şimdi hepsi yukarı cıktı egenın esmer kankisi
mutfak talan ortalık oyuncak onları toplayayım

ne zor ya annesi yok şimdi pazartesi cıkacak annem igne olmaya gıttı bana toka getırcek diyor offfff

pazartesi günden berş egeyle zaten normaldede hep birlikteler biz dün balcovaya gıdınce arkamızdan cok aglamış durmamışş uyumuş kalmış
üst komşu süper bakıyor ama yınede anne gibisi yok allahım hastalık vermesın yarrabbım......

maşallah maşaallaaahhhhh darısı başımıza
cnm öğlen uykusunu bırakınca akşam kendi kendine uyumasıda güzel bişey bence
tabi öğlen uyusa daha iyi ama bak 12 saat uyuyomuş kuzucuk

bu arada dediğin gül yağını aldım
sen ne kdrlık şampuanın içine ne kdr yağ koydun onuda bi yazıversen şu
keçi saçlı arkadaşına :))
yardımım dokunduysa ne mutlu bana cnm inş. tez zmnda iyileşir

ayyy Allah sağlık versin ne güzel ki böyle komşuluğunuz var cnm iyi ki de varmış yoksa kız hastane köşelerinde sürünecekti Allah acil şifalar versin komşunuza biran önce dönsün evine kızına

bizde yürüyüş yaptık geldik demirciği uyuttum yine herzmnki gibi
kız içerde depiişiyo :)
biraz bişiler yiyim acıktım

Selam kızlar sabahtan açılmadı site bende anca girebildim...
Aklımda kalanlar ;
SinemCim çok kötü bir gece olmuş geçmiş olsun iyi yapmışsın takıyı takmamakla o zaman,
GülşenCim çok zor allah yardımcın olsun Alp geldi gözümün önüne soğuk kompresler filan :-((
Çiçek normal artık bırakmaya çalışıyorlar yanılmıyorsam Ege de bırakmıştı bizimki de çok zor uyuyor
kendi kendine uyuması süper, hele ki kardeşini sevmesi demek ki büyüyor annesi...
MügeCim elbiseni güle güle giy ben kendime bir elbise alamadım alpdekini de vermiştim geline şimdide o kadar çirkin bir şeklim oldu ki olmuyor keşke kalçası dar bir hamiş olsaydım.
Melek çok yardımseversin bunlar hep sana geri dönecek eminim çok iyisin çoook
Enese de maşallah Alp de teli kulağına götürüyor şşşşt yapıyor yani susacakmışız beyefendi konuşacakmış

selam kızlar,
egeye maşallah dişler tamamlanmış kayrada acayip salyalı bu aralar huysuz bende bakım diş galiba yemekde yemiyor zaten ,
gülşen geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi

kızlar bişey soracağım ...
kayra yatağında yatmak istemiyor hep bizimle yatmak istiyor gece yatağına yatırıyorum 2 saat sonra uyanıyor ve bizim yanımızda uyuyor yoksa ağlıyor istemiyor yatağında yatmayı istiyor

MineCim normal alıştığı düzeni istiyor Alp de de var bazen sabaha kadar yatağında bazende yanımda ben baştan yatırmamıştım hamile olunca mecbur kaldım
Ege yi atlamışım maşallah ona bizden de erken gelmiş dişleri bizim de arkadaki patladı ama mahfolduk şu 3 tanede gelsede rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…