COK SOR yaa dönem dönem egede mız mız oluyor ben bile deliriyorum sizi düşünemıyorummasallah melek ya egeye 12 saat uyuyor...
ben de hala gece sallıyorum. ne zaman uyuayac tam bu çocuk bilmem.
bak egenin uyk düzeni bozulsun ben size sorarım maşallahhh dediniz ama:))))))))))))Maşallah Ege' ye gerçektende bizimki de 22:30-23:00 gibi anca uyur sabah da 6,30 gibi kalkar
herhalde daha erken uyutsam 4 de kalkar) zaten erken uyutsam gece çok huysuzlanıyor çok kalkıyor
1de cıktık 5de geldik dolaştık işlerımızı hallettık geldikkk ee ozaman cıkma bu zaman cıkma ne zaman cıkacagız yollardayız heppppppppppppMelek sana da çok imreniyorum nasıl cesaret edip gezmeye gidiyorsun
ben de inş.evdeyken gidebilirim abimin eşi 3 çocukla heryere gidiyor valla
gecmiş olsun gülşen dolven ver sultanın dedıgı gibiiiiiiislm kızlar..
gece umutü bi feryat uyandı nasıl ağlıyoo ama ateşlenmiş kuzucum 4 e kadar uyumadı ateşinide tam düşüremedik zaten aferim plus verdim hafif ateşi vardı yine az verdim heralde..prospektüsünüde bulamadım 1 ölçek azmı geldi acaba..sabah 7 gibi yine ağlayarak uyandı yine biraz ateşlenmiş dr.umuzda kongredeymiş başka dr.u aradım ibufen 1 ölçek 6 saatte bir dedi..ılık duşa girdirdim düştü çok şükür sabahtan beri 4 küçük lokma ekmekle duruyo kuzum benim uyuyo şimdi bende zombi gibiyim valla..uyusam ev savaştan çıkmış gibi
deryacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara gerçi perş.günüydü ama olsun unuturum ben şimdiden kutluyum
RULO PATATES SALATASI - Bloguma Hosgeldiniz - Blogcu
içine ne istersen koy yanlız bir gün önceden yapsan daha iyi oluyo bide yoğurdunu üstüne son dakika dök patates dağılıyo çünkü
tecrübeye tabiidir:)
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...ilaç gibi geliyosunuz valla..
akşam üzeri yine ateşlendi apa rtopar hastaneye götürdük dr.çıkmadan bi fitil yaptılar soğuk kompres falan kendine birazcık geldi kuzum..acayip aç sabahtan beri şimdide denedim sütü bile içmiyo yaa hemen geçsin kızlar dua edin noolur..
mügecim teşhis süper doğru ibufenle calpolu 4 er saat arayla ver dedi..tskler cnmm
selam herkese
herkes osmanda sanırım :)
ben gene kaçak annemde ananemde felan kaldım
ayy bu ne yaf bekarlar gibi nerde akşam orda sabah oldum iyice
düğün vardı gttiğime gideceğime pişman oldum
düğün salonunun önüne geldim telefonlar çekmiyor aşağıda dedim seslenin çocuğu alsınlar
belki yer bulamam park yeri diye dedim kimse bakmadı oralı oolmadı sinir oldum
2 sokak ilerde sarhoşun biri atladı önüme neredeyse eziyordum sonra kendimi sıkıştırdım köşeye
yandan cart diye çizdim arabayı neyse katil olmaktan iyidir dedim
polisler kaldırdı önümden felan çocuk arabada diye hepten delirdim
sonra gidince bi hoşgeldin diyen olmadı tepiş tepiş bi salondu melis sıkıldı ağladı
ki normalde düğün seven bi çocuktur
gelini bile görmedim elimde altınla kaldım melis durmayınca zaten canıma minnet diyip çıkıp gittim
gitmişkende kaldım işte annemlerde felan
siz neler yapıyonuz kızlar
maşallah maşaallaaahhhhh darısı başımızakızlar geçmişi okuyamadım bi selam verip kaçıcam bu arada çıldırmak üzereyin Can 15 gündür hiçbir şekilde öğlen uyku uyumuyo ne yaptıysam uyumuyo yani bıraktı öğlen uyumayı sabah 9 da kalkıyo akşam 9 da kendi kendine koltuğa çıkıp uyuyo şaka gibi. Bu arada maşallah deyin Melekle arası süper hiçö vurmuyo gidip seviyo falan :13:
yardımım dokunduysa ne mutlu bana cnm inş. tez zmnda iyileşirkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...ilaç gibi geliyosunuz valla..
akşam üzeri yine ateşlendi apa rtopar hastaneye götürdük dr.çıkmadan bi fitil yaptılar soğuk kompres falan kendine birazcık geldi kuzum..acayip aç sabahtan beri şimdide denedim sütü bile içmiyo yaa hemen geçsin kızlar dua edin noolur..
mügecim teşhis süper doğru ibufenle calpolu 4 er saat arayla ver dedi..tskler cnmm
ay sinem okurken bile bana afakanlar bastı berbatbi geceymiş........
günaydınnnnnnn
bi komşu amelıyat olucak kadın dogumdan 35 yaşında pazartesi yattı hastneye salı olacaktı ameliyat tahlılerden dolayı persembeye attı
kızı var egeden 1,5 ay büyük üst komşuda kalıyor amelıyat olanla üst komşu 15 senelik arkadaş ona emanet etti 15 yaşındaki oglu ve 2 yaşıdaki kızını ana baba olmayınca
kadının eşi var ama calışıyor akşamları babalarıyla sabahın 8 de buraya gelıyo onları cagırdım kahvaltı ettık şimdi hepsi yukarı cıktı egenın esmer kankisi
mutfak talan ortalık oyuncak onları toplayayım
ne zor ya annesi yok şimdi pazartesi cıkacak annem igne olmaya gıttı bana toka getırcek diyor offfff
pazartesi günden berş egeyle zaten normaldede hep birlikteler biz dün balcovaya gıdınce arkamızdan cok aglamış durmamışş uyumuş kalmış
üst komşu süper bakıyor ama yınede anne gibisi yok allahım hastalık vermesın yarrabbım......