2009 Nisan Anneleri

kıyamam ya allah şifa versin.
saol esencimm inş,
)

yardımım dokunduysa ne mutlu bana cnm inş. tez zmnda iyileşir
dr.la teşhisleriniz aynı çıktı dr.a gitmeden okuyamamıştım gelince gördüm msjını ama yinede saol mügecim

selam kızlar,
egeye maşallah dişler tamamlanmış kayrada acayip salyalı bu aralar huysuz bende bakım diş galiba yemekde yemiyor zaten ,
gülşen geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi
minecim,sevgicim sizlerde saolun Allah hepinizden razı olsun

off yeni oturdum bacak kaslarım seyiriyo artık yorgunluktan..
gece 2 de ateş düşürücü verdim bidaha 6 da vermem gerekiyodu çok şükür gerek kalmadı bi baktım buz gibi başı 37 lere inmiş vücut ısısı.Allahım çok şükür yaa hastalık ne zor oluyo gözümün önünde kuzum gözlerini bile açamıyodu ateşten..sabahta aşağı merdiven dairesine indik orda yaptırdım kahvaltısını görevlinin oğlu var aynı yaşta ona daldı yedi çok şükür..

eşimin dayısıgil geliyomuş maç var diye ankaradan off bize gelicekler kayınvalidem burda olmadığı için..evi süpürdüm sildim toz aldım topladım lavabolar banyolar falan derken bittim artık..cmts büyük temizlik olmuştu ama kirleniyo hemen..kuzumda yattı şimdi uyanınca yer yemeğini inş.

MineCim normal alıştığı düzeni istiyor Alp de de var bazen sabaha kadar yatağında bazende yanımda ben baştan yatırmamıştım hamile olunca mecbur kaldım
Ege yi atlamışım maşallah ona bizden de erken gelmiş dişleri bizim de arkadaki patladı ama mahfolduk şu 3 tanede gelsede rahatlasak

selam kızlar,
egeye maşallah dişler tamamlanmış kayrada acayip salyalı bu aralar huysuz bende bakım diş galiba yemekde yemiyor zaten ,
gülşen geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi
saglun kızlar ama ben neden anlamadım cıkaken maşallah ogluma diyiim:))))))

kızlar bişey soracağım ...
kayra yatağında yatmak istemiyor hep bizimle yatmak istiyor gece yatağına yatırıyorum 2 saat sonra uyanıyor ve bizim yanımızda uyuyor yoksa ağlıyor istemiyor yatağında yatmayı istiyor

noröal canım ya 3 yaşından sonra düzelir diyorlar bi iki arkadaşında sizin gibiymiş
biz oturma odasında yatıyoruz yazın yatak odasında soba varya o yuzden he sıcaklarda soba yakmakdık ama yatak odasıda egeye göre soguk olur daha erken
akşam saati uyudunda yatagına yatıyorum oda oturma odasında
bizimde yatakları yaptımmı
bi cekyata egei alıyorum bi cekyata biz yatıyoruz ege gece süt içmeye kalkınca bende egeyle sızıp kalıyorummm
ama süt içmedıgındede yanlız yatıyorrrr
alışacaklar zamanlaaa

saol esencimm inş,

dr.la teşhisleriniz aynı çıktı dr.a gitmeden okuyamamıştım gelince gördüm msjını ama yinede saol mügecim

minecim,sevgicim sizlerde saolun Allah hepinizden razı olsun

off yeni oturdum bacak kaslarım seyiriyo artık yorgunluktan..
gece 2 de ateş düşürücü verdim bidaha 6 da vermem gerekiyodu çok şükür gerek kalmadı bi baktım buz gibi başı 37 lere inmiş vücut ısısı.Allahım çok şükür yaa hastalık ne zor oluyo gözümün önünde kuzum gözlerini bile açamıyodu ateşten..sabahta aşağı merdiven dairesine indik orda yaptırdım kahvaltısını görevlinin oğlu var aynı yaşta ona daldı yedi çok şükür..

eşimin dayısıgil geliyomuş maç var diye ankaradan off bize gelicekler kayınvalidem burda olmadığı için..evi süpürdüm sildim toz aldım topladım lavabolar banyolar falan derken bittim artık..cmts büyük temizlik olmuştu ama kirleniyo hemen..kuzumda yattı şimdi uyanınca yer yemeğini inş.
tekrar gecmiş olsun sevındım ateşi düşmüş allah başka hastalık göstermesın
onlar hasta oldumu bi onlardan daha hasta oluyoruzzzzzzzzz

kızlar geçmişi okuyamadım bi selam verip kaçıcam bu arada çıldırmak üzereyin Can 15 gündür hiçbir şekilde öğlen uyku uyumuyo ne yaptıysam uyumuyo yani bıraktı öğlen uyumayı sabah 9 da kalkıyo akşam 9 da kendi kendine koltuğa çıkıp uyuyo şaka gibi. Bu arada maşallah deyin Melekle arası süper hiçö vurmuyo gidip seviyo falan :13:
maşallah cana cicekkkkkkk

kardeşini benimsedi artık agbi oldu paşaaaaa
ege 6 aydan beri ögle uykusu yapmıyorrr canım

6 ayda toplasan öglen 10 kere uyumuşturr
slında 1 saat uyusalar bile onlara yeterrrr

Selam kızlar sabahtan açılmadı site bende anca girebildim...
Aklımda kalanlar ;
SinemCim çok kötü bir gece olmuş geçmiş olsun iyi yapmışsın takıyı takmamakla o zaman,
GülşenCim çok zor allah yardımcın olsun Alp geldi gözümün önüne soğuk kompresler filan :-((
Çiçek normal artık bırakmaya çalışıyorlar yanılmıyorsam Ege de bırakmıştı bizimki de çok zor uyuyor
kendi kendine uyuması süper, hele ki kardeşini sevmesi demek ki büyüyor annesi...
MügeCim elbiseni güle güle giy ben kendime bir elbise alamadım alpdekini de vermiştim geline şimdide o kadar çirkin bir şeklim oldu ki olmuyor keşke kalçası dar bir hamiş olsaydım.
Melek çok yardımseversin bunlar hep sana geri dönecek eminim çok iyisin çoook
Enese de maşallah Alp de teli kulağına götürüyor şşşşt yapıyor yani susacakmışız beyefendi konuşacakmış :KK9:
sagol cnm benım üzülüyorum kıza ya hadi oglu büyük ama kız daha 2 yaşında kıyamam bizim egede saldırgan ya hep kızı döverdi ısırırdı maşallahhhh 2 gündür ellemediii
annesi yok annecim bak kardeşim hastaneye gıttı üzülüor dedim nasıl elleme dedim güzel güzel oynuyorlarrr

ben evitopladım süpürdüm toz aldım bulaşıklar yıkandı yerleşti onları aldım şimdi aşagı yukardaki komşu işlerını yapsın diyeeeeeeeeee

size iyi sohbetler

hamarat hanımlar sizi...

meriç nasıl ağlıyor tel de anne gelll.. die ya..
izin alacaktım herkes toplantı da ...,
sinir oldum çok ağlıyor içim yandı yavruma

Yavrum kıyamam MEriÇe allahtan bizimki telde ağlamıyor,
yediğini içtiğini sayıyor bugünde diyor anne gitme sen işe ya diyor bugün perşembe diyor

bizim ki de ilk defabu kadar çok ağlıyor..
babası 15gündür evdeydi bende 9 gün evdeydim.. ptesi zor olacak diye düsünmüştük.. 2 gün iyi geçti.. çarş. ağladı çok kötüü.
neyse susmuş ..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
esencım uzuldum merıce uzmez bıdaha senı ınsallah
melek egeye masallah canım uykusu ıyı
canada masallah cıcek uzmuyo seni ne guzel
kızlar bısey yazmamıssınız sımdıye kadar haber beklıyorum buraya bakarım gene bı sey yazında

Sehercim bu cts olmaz sanırım.Sultan için de uygun değilmiş,hem senin de günün varmış.Başka zaman inşallah.Hava da hala düzelmedi,güneşli gibi görünüyor,bir bakıyorsun,yine bulutlanmış.

Gülşen çok geçmş olsun,çabuk atlatmış Umut.

Melek Allah senden razı olsun,Ege ye de nasıl duygulandım,hiç vurmamış ya kıza,merhametli çocuk.Komşuna da geçmiş olsun hemen iyileşsin dönsün evine.Güvendiği biri olması da çok güzel.

havanın duzelmesını beklemeyın artık canımya ne zamn musaıt olursanız ayarlayın gelın o zaman her zaman beklerım
melek allah razı olsun sendende komsunada acıl sıfa versın zordur onun lclnde
mırayın sunger bop deyısını sevsınler

slm kızlar
elifin dediği gibi cumartesi uygun değilim şu havalar açsa biraz daha çok iyi olacak
bu arada didem face de bişey paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum ama 20-28 mayıs da yağmur yağarsa o yağmura maruz kalmayın ,cilt kanseri yapıyormuş faalan filan okuyun bende paylaştım...

maşallah can a
çiçek sen kaşlarınımı kalınlaştırdın kuzum bide dudaklarda değişmiş:)kalıcı mnakyajmı yaptırdın yakışmış:KK34:

offffffffffffff kafayı yiyecem ne olur bi fikir verin,
kayra istediği her şey olsun diyor bende genelde yaparım zaten inatlaşmayalım diye ama bazen olmayacak şeyler istiyor ki bu aralar genelde öyle şeyler istiyor hayır oğlum diyince ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:(((((((((((((

Mine kendini tehlikeye sokmayacak birşeyse yap bence. Sonuçta ağlayarak da olsa yaptırıyorlar ve ağlamayı koz olarak kullanmayı öğreniyorlar.

mine inatlaşmayın kesin çözüm çocuğu ilgisini başka birşeye çekmek
yani o inatlaştıdığı anda sen şaşırır gibi yapıp bir nesneye oyuncağa yönlendir
mesela a bloklrala ev yapalım bak ben nasıl yapıyorum yada ayıcığın karnı acıkmış yedirelim su içirelimn vs. gibiyemek

Sehercim bu cts olmaz sanırım.Sultan için de uygun değilmiş,hem senin de günün varmış.Başka zaman inşallah.Hava da hala düzelmedi,güneşli gibi görünüyor,bir bakıyorsun,yine bulutlanmış.

Gülşen çok geçmş olsun,çabuk atlatmış Umut.

Melek Allah senden razı olsun,Ege ye de nasıl duygulandım,hiç vurmamış ya kıza,merhametli çocuk.Komşuna da geçmiş olsun hemen iyileşsin dönsün evine.Güvendiği biri olması da çok güzel.

havanın duzelmesını beklemeyın artık canımya ne zamn musaıt olursanız ayarlayın gelın o zaman her zaman beklerım
melek allah razı olsun sendende komsunada acıl sıfa versın zordur onun lclnde
mırayın sunger bop deyısını sevsınler

evet elif ben şoktayım
ege nasıl saldırmıyor diye maşallah diyim deee

deiz ve şirvan bilir nasıl atak oldugunuu
slm kızlar
elifin dediği gibi cumartesi uygun değilim şu havalar açsa biraz daha çok iyi olacak
bu arada didem face de bişey paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum ama 20-28 mayıs da yağmur yağarsa o yağmura maruz kalmayın ,cilt kanseri yapıyormuş faalan filan okuyun bende paylaştım...
evet bende okudum dogrumu acaba

tamam sultan ama ne zaman uygun olursanız beklerım en kısa zamanda
mıne bencede zaralı degılse aglatma selende bı tuturdumu tamam
bazen ılgısını dagıtıyorum bazen dagıtamıyorum ılla takıyo ona

iyi akşamlar kızlar

sonunda pilim bitti
hastalanıyorum sanırımmmm
bugün hava baştan iyiydi sonradan kapadı bende sıcak diye biraz ince giyindim ki sıcaktı
sonra dmir parka gitmek istedi hadi dedim gidelim çocuk eğlensin
orda bi ark.a rastladık konuşup onun peşinden koştururken
hava kapaı ve ben rüzgarı yedim üşüdüm şimdide boğazım hafif çatallaştı
ve burnumdan soğuk hava alıyorum inş. ilerlemez:84:

kızlar havaların ısınmasını beklemeyin bence çünkü bu yaz bi sıcak bi soğuk geçecekmiş
ne kdr doğrudur bilemem ama inş. öyledir bana çok yarar:KK9:
bide güzel havada evde toplanmayı napıcaksnız ki
ben hiç sevmiyorum gzl havada ev toplantılarını dışarı çıkasım geliyo hep

ege hala gece süt mü içiyo melek
artık bıraktırsana çok zararlı be cnm

minecim bencede inatlaşma çünkü anlamıyolar
bencde ilgilerni bi yerlere çekmek en iyisi oluyo biz demire hep öyle yapıyoruz
sonunda kazanan biz oluyoruz:KK19::KK19:

slm bayanlar mügecim geçmiş olsun cnım inşallah bişey olmaz

gülşencım umuta da çok geçmiş olsun inşallah şimdi ıyıdır..

elif ıbrahım tatlıses haberını ben yayınlamadım ya benım facede saçma sapan şeyler yayınlanmaya başladı nasıl oluyor nlamadım yok cilt bilmemne faln ?

yarın hem gunduz hem gece gunum var baklım nasıl geçicek..

mine aynı durum bendede vr ağlyark hemen kendini yerlere atıyor ama kızların dediği gibi inatlaşmkta çözüm olmuyor malesef :KK43:(

bugün şirvanla görüştuk burak hastalanmıs barandan geçmiş şirvan baya bunalmıs kızcağız llah acil şifalar versin kuzulara bişey olmasın inşallahhh

geçmiş olsun kuzulara ne zamandır arıcam şirvanı bir tülü arayamadım unutmazsam yarın ariyim bari

X