aynen ya tembeliz biz anaacım:)slm güzel annelerr iyi haftalar hepimizee..
sevgicim üzüllme şeker konusunda biracık dikkat edersin normal seviyeye iner inşallah
müge maşallah yaa sendeki enerji benide gaza getiriyoo tam uzanmış tembellik yapıyorum sen yazıyosun işte camları sildim yok bilmem kaç çeşit yemek yaptım falan utanıyorum kendimden hamilesinya bi de motive oluyorum acayipp...Allah gücünü arttırsın cnm maşallahh süper annee
slm güzellerimmm anladığım kadarıyla herkezın haftasonu güzel geçmiş eşimde bana bernardodan çatal bıçak seti almıs ihtiyacım var dıyordum saolsun sürprız oldu pek sevındım:))
mügecim deprem olmus sanıyorum allah beterınden korusun geçmiş olsun canım ..
sevgicim sanada geçmiş olsun pek takma derım ben hafif bir diyetle atlatırsın inşallahh..
sultiş zaten oynamayı pek seversin mezdeke falan ohh iyi olmus canım ..
bizimde 7.katta öğretmen bir komsum vardı dogum yaptı sabahtan çarşıya gidip hediyesını aldım ayyy yok böylr bir guzellık çok özlemısım ya küçük bebeğiii bende istıyorummmmmmm:))9
kafan uyuorsa git tabi benımde buradaki komşular 33 ve üzeri geneldeetünaydın kızlar (tünaydın deuince de ortaokul zamanlarım aklıma geliyor öğlenciyken öğretmen sınıfa tünaydın derdi herneysem:)))
:))heheh
cnm göster sen doktoruna geçmiş olsun şimdiden önlemini al da yükselmesin daha fazla
ne kdar geç kalksamda gözlerim ağrıyor uykulu gibiyim
burda bi komşu teyzem annemle yaşıt hemen hemen kafalarımız uyuyor onu aradım gidiyorum kayfe içmeye yemekte yok gelince yaparım artık:)
sela m herkese ....
ne güzel herkesin anneler günü güzel geçmiş maşallahhh...
ecrin hastalanmamıştır inşallah ,tuğba güle güle kullancanım inşallah tez zamandada bebiş gelir.
sultan sende döktürmüşsün sefan olsun.
sevgi canım benim kayrada 100 lükte yüksek çıkınca diyet yapmıştım aman ne zordu yaa herşeyi canım çekiyodu sen az şekeri azalt yeter bence
müge geçmiş olsun .senin enerjie daha çok ihtiyacın olucaksakla birazını:))
bizimde bugun klasik pzrt. temizlik yemek le geçti skıcı(
güle güle kullan canım çatal setini... bebek içinde allah gönlüne göre verir inşallah en yakın zamanda...slm güzellerimmm anladığım kadarıyla herkezın haftasonu güzel geçmiş eşimde bana bernardodan çatal bıçak seti almıs ihtiyacım var dıyordum saolsun sürprız oldu pek sevındım:))
mügecim deprem olmus sanıyorum allah beterınden korusun geçmiş olsun canım ..
sevgicim sanada geçmiş olsun pek takma derım ben hafif bir diyetle atlatırsın inşallahh..
sultiş zaten oynamayı pek seversin mezdeke falan ohh iyi olmus canım ..
bizimde 7.katta öğretmen bir komsum vardı dogum yaptı sabahtan çarşıya gidip hediyesını aldım ayyy yok böylr bir guzellık çok özlemısım ya küçük bebeğiii bende istıyorummmmmmm:))9
hakkaten romantikmişsin tuğba... bu gece seni rüyamda gördüm ne alaka bilmiyorum seni yakından tanımıyorum bile sözümona sen bana çok yakın oturuyormuşsun melis ile sana geliyoruz oturmaya... allah hayırlara çıkarsın...oohhh akşam bereketii kalabalığız :)
sağolun teyzoşları ecrinin keyfi yerinde yaramazlık tam gaz ama ara ara öksürüyor.
herkesin anneler günü güzel geçmiş hediye alanlar güle güle kullansın
ben eşime ilk anneler gününde söylemiştim bana hediye alma diye.kızım büyüynce o akıl edip babasına hediye almak istediğini söyleyince onun elleriyle getirdiği ilk hediye benim ilk anneler günü hediyem olsun istedim hayatımın sonuna kadar da saklayacağım rabbim o günleri gösterirse :) çok romantiğim dimi eheheh
bende temizlikle uğraştım bugün.sonra kızımla yatak odasnın camını perdelerini kapattık karanlık havalanmış odada bi uyumuşuzzz 7yi geçiyordu kalktık.ama bu gece kaçta yatar bilmem
çok tatlı oldular ya artık..insanın içine sokası geliyor bazen...eşim de Miray la birlikte almışlar,Pazar günü,bir ara markete diye çıkmışlardı sabahtan.Daha aşağıdan bağırıyor Miray,anneeee biz sana apaka aldıkkk) ayy aşkım yaaa yerim ben onun dilini.Zaten dışardan gelirken daha aşağıdan başlıyor anlatmaya )
öşledim diyen dilini yerim senin...oyy kuzuma yerimm onu :)
ecrin de babasının gelme saatinde camda bekliyoruz sonra kapıya koşuyor apartman dinliyor bütün gün yaptıklarını.
babaaa ben boooyya yaptım babaaa ben çoooba yedim babaaa seni çok öşledimm :)
O rulonun tarifini ben de istiyorum Sultan,tarif linki vermiştin ama açılmamıştı bende.Bi zahmet
canım egede saat 4-5 gibi uykusu gelıyor belli mız mızlanıyor ama 4de yatırsam 6-7de kalkıcak ee ne zaman uyuyacak o yüzden bizde genelde 4-5den sonra sokaklardayız yada parka gıdıyoruz uyumasın diye elimden geleni yapıyorum saat 7,30-8 gibi yıkıyorum yemegını yıyor sonra ayagıma alıp sallıyorum uyuyor bazende kendi döne döne uyuyp kalıyor ozaman yıyesım gelıyor onuuuuuuuuuuMelek ne güzel yaa,bu satte uyudu hee,maşallah!Gerçi gündüz uyumuyor ama.Miray gündüz uyumadığı zaman,öğlen uyku saatinde acayip huysuz oluyor ama o saat geçince normale dönüyor.Ve gece kendiliğinden uyumuyor,ya da uykum geldi falan demiyor.Dün mesela uyumamıştı gündüz.Akşam 9 da ben götürdüm de uyuttum.
Mügenin enerjisine ben de hayranım valla maşallahı var.Evi de büyük hem anladığım kadarıyla.Sabah yürüyüş,eve gel yemek temizlik ütü vs.Müge sen iş yaparken Demirle annen baban mı ilgileniyor,eğer öyleyse ne güzel,o da ihmal olmuyor iş yaparken.
Bazen eve geldiğimde Mirayla birlikte annem de bizde uyuyor,o zaman hiçbir iş yapamıyorum,bulaşık bile.Ses olacak diye.Annemin de tansiyonu yükseliyor,şeker de var sanırım,test te çok yüksek çıkmamıştı ama,o ona uyku yapıyor.Bugün mesela ben geç gelmiştim,annem Mirayı uyutup kendi de uyumuş.Baktım ses olsa uyanacak.Ben de yattım uyudum)
devrımcim sultan bi teyze var demiş anem yaşlarında annesi dogal olarak 50 ve üzeridirTuğba Allah hayırlısıyla sana da bir bebek daha nasip etsin.........
Melekkk .....33 vs..üstü teyze mi oluyo.....:)) öyleyse ben 34 üm çoktan teyze oldum valla....................
genelde 8 de uyuyor sabah 7-8 civarı uyanıyor gece süt içmeye kalkıyorrrrrrrrrgündüz uyumasa da bu saatte uyuyunce sabah kaçta kalkıyo ya da gece kalkıyo mu merak ettim Melekcim.....ben de gündüz uyutmuyum zaten 1 saat uyuyo diyorum ama dayanamayacak gibi oluyo genelde......
herkese iyi geceler...............
Günaydınnnnnn,
Çok uykum var niyeyse artık resmen gün sayıyorum gel temmuz gel inş.pişman olmam evde olmaktan