- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
saol esencimm inş,kıyamam ya allah şifa versin.
dr.la teşhisleriniz aynı çıktı dr.a gitmeden okuyamamıştım gelince gördüm msjını ama yinede saol mügecim)
yardımım dokunduysa ne mutlu bana cnm inş. tez zmnda iyileşir
minecim,sevgicim sizlerde saolun Allah hepinizden razı olsunselam kızlar,
egeye maşallah dişler tamamlanmış kayrada acayip salyalı bu aralar huysuz bende bakım diş galiba yemekde yemiyor zaten ,
gülşen geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi
MineCim normal alıştığı düzeni istiyor Alp de de var bazen sabaha kadar yatağında bazende yanımda ben baştan yatırmamıştım hamile olunca mecbur kaldım
Ege yi atlamışım maşallah ona bizden de erken gelmiş dişleri bizim de arkadaki patladı ama mahfolduk şu 3 tanede gelsede rahatlasak
saglun kızlar ama ben neden anlamadım cıkaken maşallah ogluma diyiim:))))))selam kızlar,
egeye maşallah dişler tamamlanmış kayrada acayip salyalı bu aralar huysuz bende bakım diş galiba yemekde yemiyor zaten ,
gülşen geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi
kızlar bişey soracağım ...
kayra yatağında yatmak istemiyor hep bizimle yatmak istiyor gece yatağına yatırıyorum 2 saat sonra uyanıyor ve bizim yanımızda uyuyor yoksa ağlıyor istemiyor yatağında yatmayı istiyor
tekrar gecmiş olsun sevındım ateşi düşmüş allah başka hastalık göstermesınsaol esencimm inş,
dr.la teşhisleriniz aynı çıktı dr.a gitmeden okuyamamıştım gelince gördüm msjını ama yinede saol mügecim
minecim,sevgicim sizlerde saolun Allah hepinizden razı olsun
off yeni oturdum bacak kaslarım seyiriyo artık yorgunluktan..
gece 2 de ateş düşürücü verdim bidaha 6 da vermem gerekiyodu çok şükür gerek kalmadı bi baktım buz gibi başı 37 lere inmiş vücut ısısı.Allahım çok şükür yaa hastalık ne zor oluyo gözümün önünde kuzum gözlerini bile açamıyodu ateşten..sabahta aşağı merdiven dairesine indik orda yaptırdım kahvaltısını görevlinin oğlu var aynı yaşta ona daldı yedi çok şükür..
eşimin dayısıgil geliyomuş maç var diye ankaradan off bize gelicekler kayınvalidem burda olmadığı için..evi süpürdüm sildim toz aldım topladım lavabolar banyolar falan derken bittim artık..cmts büyük temizlik olmuştu ama kirleniyo hemen..kuzumda yattı şimdi uyanınca yer yemeğini inş.
maşallah cana cicekkkkkkkkızlar geçmişi okuyamadım bi selam verip kaçıcam bu arada çıldırmak üzereyin Can 15 gündür hiçbir şekilde öğlen uyku uyumuyo ne yaptıysam uyumuyo yani bıraktı öğlen uyumayı sabah 9 da kalkıyo akşam 9 da kendi kendine koltuğa çıkıp uyuyo şaka gibi. Bu arada maşallah deyin Melekle arası süper hiçö vurmuyo gidip seviyo falan :13:
sagol cnm benım üzülüyorum kıza ya hadi oglu büyük ama kız daha 2 yaşında kıyamam bizim egede saldırgan ya hep kızı döverdi ısırırdı maşallahhhh 2 gündür ellemediiiSelam kızlar sabahtan açılmadı site bende anca girebildim...
Aklımda kalanlar ;
SinemCim çok kötü bir gece olmuş geçmiş olsun iyi yapmışsın takıyı takmamakla o zaman,
GülşenCim çok zor allah yardımcın olsun Alp geldi gözümün önüne soğuk kompresler filan :-((
Çiçek normal artık bırakmaya çalışıyorlar yanılmıyorsam Ege de bırakmıştı bizimki de çok zor uyuyor
kendi kendine uyuması süper, hele ki kardeşini sevmesi demek ki büyüyor annesi...
MügeCim elbiseni güle güle giy ben kendime bir elbise alamadım alpdekini de vermiştim geline şimdide o kadar çirkin bir şeklim oldu ki olmuyor keşke kalçası dar bir hamiş olsaydım.
Melek çok yardımseversin bunlar hep sana geri dönecek eminim çok iyisin çoook
Enese de maşallah Alp de teli kulağına götürüyor şşşşt yapıyor yani susacakmışız beyefendi konuşacakmış
Sehercim bu cts olmaz sanırım.Sultan için de uygun değilmiş,hem senin de günün varmış.Başka zaman inşallah.Hava da hala düzelmedi,güneşli gibi görünüyor,bir bakıyorsun,yine bulutlanmış.
Gülşen çok geçmş olsun,çabuk atlatmış Umut.
Melek Allah senden razı olsun,Ege ye de nasıl duygulandım,hiç vurmamış ya kıza,merhametli çocuk.Komşuna da geçmiş olsun hemen iyileşsin dönsün evine.Güvendiği biri olması da çok güzel.
havanın duzelmesını beklemeyın artık canımya ne zamn musaıt olursanız ayarlayın gelın o zaman her zaman beklerım
melek allah razı olsun sendende komsunada acıl sıfa versın zordur onun lclnde
mırayın sunger bop deyısını sevsınler
evet bende okudum dogrumu acabaslm kızlar
elifin dediği gibi cumartesi uygun değilim şu havalar açsa biraz daha çok iyi olacak
bu arada didem face de bişey paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum ama 20-28 mayıs da yağmur yağarsa o yağmura maruz kalmayın ,cilt kanseri yapıyormuş faalan filan okuyun bende paylaştım...